Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Jarní část soutěží v plném proudu. Na čele beze změny!


Datum akce: 30.11.-0001

Po zimní přestávce se naplno rozběhly soutěže krajského přeboru a 1. A třídy. Slunečné a teplé počasí vystřídal déšť a nepříjemný vítr, přesto se všechna utkání odehrála.

Libčany - Červený Kostelec 0:0

Remízový král z Libčan opět nezklamal a připsal si v soutěži již 10. remízu z 16 kol. Utkání neslo znaky prvního jarního mače. Nepříliš dobrý terén a nerozehranost obou družstev byli příčinou nerozhodného stavu. Nutno podotknout, že domácí měli více štěstí a mohou být rádi za bod.

Dobruška - Jaroměř 3:2 (Hašek, Mikušík, Reichl - Holub, Kořínek)

Domácí tým získal veledůležité body v boji o záchranu. Podle slov domácího lodivoda, je o body, které mají cenu zlata, jelikož s nimi domácí vůbec nepočítali. Kromě závěrečné desetiminutovky domácí dominovali a zaslouženě získali 3 body.

Úpice - Týniště 0:3 (Merganc 2x, vlastní branka)

Lídr tabulky zajížděl k prvnímu jarnímu zápasu na půdu Úpice, kde s přehledem zvítězil 3:0 a posílil tak pozici na čele tabulky krajského přeboru, když se dvakrát trefil Merganc a jednu branku si vsítili domácí do vlastní sítě.

Broumov - Kratonohy 2:5 (Vlastní, Hanzlík - Semelka, Škvrňák, Nun, 2x Dostál)

V utkání, kde padlo nejvíce branek, zcela jasně dominovali hosté z Kratonoh, kteří vstřeli 5 branek a zaslouženě vyhráli na hřišti Broumova. Ten navíc dohrával v 10 hráčích bez vyloučeného B. Pohla. Dobře dopadlo i zranění hostujícího brankáře, který musel do nemocnice na šití.

RMSK Nový Bydžov - Jičín 2:2 (Dítě, Vincour - Haken, vlastní)

Na umělé trávě se hrál málo kvalitní fotbal, ovlivněný především počasím. Domácí může remíza mrzet, jelikož soupeř skóroval vždy po dvou hrubkách domácích. V závěru byl ještě vyloučen domácí střelec Vincour.

Rychnov - Bělohrad 2:1 (Valášek, Kráčmer - Berger)

Bělohrad byl po většinu zápasu lepším týmem, avšak domácí byli efektivnější. Především v úvodu a na konci utkání, kdy se jim podařilo vstřelit dvě branky. Utkání sledoval 23 diváků.

Olympia - Chlumec 1:0 (Hubička)

Šavle Kukleny přichystaly na jarní sezónu nové dresy v duchu Celitc Glasgow a premiéra se jim vydařila díky brance Hubičky. Vítězství se na těžkém terénu nerodilo lehce, přesto si Olympia připsala 3 body do tabulky.

Hořice - Slavia 0:1 (Veselý)

Domácí měli několik šancí skórovat, ale hostující Mašek v brance Slavie byl proti a udržel čisté konto. Utkání rozhodla situace 5 minut před koncem, kdy se trefil Veselý a zajistil 3 body pro hradeckou Slavii.

1. A

Dvůr Králové - Vysoká 1:3 (Marks - Šulc, Hejzlar, Podlipný)

Lídr 1. A třídy zajížděl ke svému prvnímu jarnímu utkání do Dvora Králové. Lépe řečeno, do Kuksu, kde se utkání odehrálo. Dle slov hostujícího vedoucího pana Píši bylo hřiště velmi nekvalitní a neodpovídalo úrovni druhé nejvyšší krajské soutěže. I přesto si hráči Vysoké pohlídali celé utkání a suverénně zvítězili 3:1 a v tabulce mají na čele náskok 6 bodů.

Třebechovice - Černilov 0:0

Právě šestibodový náskok má Vysoká před Třebechovicemi, která na domácí půdě remizovali s Černilovem 0:0. Podle průběhu utkání však remíza byla zasloužená a oba týmy si připsali po jednom bodu do tabulky.

Roudnice - Vrchlabí 0:0

Vrchlabští měli před utkáním obavy, jelikož se jim rozpadla základní sestava. Hráči, kteří zaskakovali, zvládli svou úlohu velmi dobře. V závěru utkání hostující Šulc zneškodnil pokutový kop.

Častolovice - Bílá Třemešná (Pinkas - Macek)

Další remízový výsledek se zrodil v Častolovicích, kam přijela Bílá Třemešná, která se prezentovala velmi kvalitním výkonem a spíše dva body ztratila, než že by jeden získala. Za hosty se prosadil novic Macek, který také nastřelil břevno, avšak dělbu bodů zajistil domácí Pinkas.

Nový Hradec Králové - Police nad Metují 2:1 (Jindra 2x - Kudláček)

Utkání opět ovlivnilo počasí a silný vítr. Domácí si za poločas vypracovali dvoubrankový náskok a vedení uhájili až do konečného hvizdu. Domácí hráli druhý poločas v křeči, přestože hráli proti osmi hráčům Police, kteří obdrželi 3 červené karty!!!!

Nové Město - Ohnišov 2:0 (Růžička, Voráček)

V místním derby bylo úspěšnější Nové Město, které zvítězilo 2:0. S předvedenou hrou však domácí trenér Killar nebyl spokojen. Zdůraznil ale spokojenost se třemi body a s dobrým vstupem do jarní části soutěže. Hosté neproměnili pokutový kop nařízený v 90. minutě.

Třebeš - Kunčice 3:0 (Bilečik, Majer, Vlkanova)

Domácí se ujali vedení již v 14 minutě, kdy skóroval Bielčik z penalty. Další branky padly až ve druhém poločase po rychlých akcích domácích. Hosté se snažili předvádět kombinační fotbal, ovšem bez větších brankových příležitostí.


Vytvořeno: 17.3.2014
_PO_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace