Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Posledním podzimním kolem pokračovaly turnaje Krajského přeboru mladších žáků a starších přípravek


Datum akce: 30.11.-0001

Některé ohlasy pořádajících klubů:

Turnaj Rtyně v Podkrkonoší:

Milan Romančák,Bohumil Kafka  

"Turnaj 7.kola KP SP+MŽ ve Rtyni v Podkrkonoší byl zdařilým závěrem podzimní části po všech stránkách a přispěl k tomu i krásný slunečný den. V žákovské kategorii to bylo finále, ve kterém se utkaly tři nejlepší týmy skupiny "D". V úvodních zápasech porazil Dvůr Králové jednoznačně Broumov a domácí tým Rtyně/Úpice si lehce poradil s Velkým Poříčím. Ve druhých zápasech se utkala Rtyně/Úpice s Broumovem a oplatila mu prohru z minulého kola jasným vítězstvím a Dvůr lehce "přejel" 4:1 Velké Poříčí. V záverečných zápasech se schylovalo k velkému finále mezi domácími a Dvorem Králové v boji o první místo. Aktéři předvedli nadprůměrné výkony a zápas se musel všem líbit. Domácí hráči se vydali ze všech sil, ale tentokrát na soupeře nestačili. Hráči Dvora měli více individualit, uměli využít chyb domácích a zvítězili. To znamenalo celkové vítězství ve skupině D."

Ve starších přípravkách opět jednoznačně kraloval celek Dvora Králové, který "smetl" všechny tři soupeře bez inkasované branky a bez ztráty jediného bodu. S impozantním skóre prošel i celou podzimní částí. Velké Poříčí se podělilo o body s Broumovem a porazilo domácí celek. Domácí mladí hráči bojovali seč jim síly stačily, ale podlehli i celku Broumova. Všechna utkání s přehledem odřídili Jiří Říha a Milan Romančák ml., poděkování patří nejen hráčům za předvedené výkony, ale i rodičům za jejich povzbuzování a pořadatelům, kteří se vzorně zhostili svého úkolu. Pro oba naše nejmladší kolektivy to byl poslední venkovní turnaj v podzimní části.

Turnaj pořádaný FC Olympia HK:

Roman Prokopec:

"Za účasti Slavie/NHK , Černilova a Olympie byl sehrán poklidný turnaj a hlavně za krásného slunného pořasí . V kategorii MŽ získal každý tým po 3 bodech,u SP pak 6 bodů  Slavia/NHK 3 body domácí Olympia HK B."

 

Turnaj pořádaný SK Třebechovice p/O:


Stanislav Horák:

"Se sezónou jsme se v Třebechovicích rozloučili zajímavými výsledky, když mladší žáci domácího klubu vyhráli všechny zápasy, včetně zápasu s vedoucím týmem sk.C a z posledního místa tabulky se tímto kouskem dostali na 5.místo."


Vytvořeno: 29.10.2013
Karel Havlíček


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace