Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Krajský přebor mladších žáků a starších přípravek pokračoval v uplynulém víkendu 6.kolem


Datum akce: 30.11.-0001

Něktéré ohlasy pořádajících klubů:

TJ Sokol Roudnice

Tomáš Rejl:

Na kvalitně připraveném trávníku a za krásného počasí se konal turnaj MŽ+SP ve Lhotě p.L.. Zúčastnilo se ho domácí mužstvo Roudnice/Lhota p.L., Chlumec n.C./RMSK Nový Bydžov a Olympia HK "B". V kategorii starších přípravek nepoznali porážku domácí borci. V mladších žácích vyhráli oba zápasy hráči Olympie HK "B". Viděli jsme bojovná utkání i spoustu pěkných kombinačních akcí.

 Vrchlabí-Podhůří

 Tomáš Navrátil:
 
Turnaj ve Vrchlabí-Podhůří se vydařil po všech stránkách. Ráno se sice dokonce uvažovalo, vzhledem k vytrvalému dešti, že se turnaj hrát nebude, ale počasí se nakonec umoudřilo, takže nakonec se hrálo za krásného, prosluněného podzimního dopoledne. V žákovské kategorii se utkaly tři nejlepší týmy skupiny"B", takže o náboj bylo postaráno. V úvodním utkání přehrál Jičín domácí Vrchlabí těsně 2:1, když na vedoucí branku domácích dokázal reagovat dvěmi krásnými trefami a výsledek otočil, domácí měli v závěru smůlu, když v samostatném úniku trefili pouze břevno. Ve druhém utkání se utkala Javorka s Jičínem, v prvním poločase byla lepším týmem a zaslouženě vedla 2:0. Po obrátce udával tempo hry Jičín, ale podařilo se mu již jen snížit na konečných 2:1. V závěrečném utkání nastoupilo "odpočinuté" Vrchlabí proti Javorce a vyhrálo jednoznačně 5:1. Hra sice tak jednoznačná nebyla, v některých pasážích byli hráči Javorky i fotbalovějším týmem, ale produktivita byla jednoznačně na straně domácích. Ti vstřelili pět nádherných branek, ještě dvakrát orazítkovali tyč a další loženky neproměnili.
Ve starších přípravkách jednoznačně dominovalo, herně i výsledkově, domácí Vrchlabí, které oba své zápasy suverenně vysoko vyhrálo. V zápase mezi Javorkou a Jičínem byli úspěšnější hráči z Lázní Bělohrad, kteří vyhráli nejtěsnějším rozdílem 2:1.Blýskl se Mirek Müller,který nasázel pět branek v jednom utkání.

Všechna utkání s přehledem odřídili rozhodčí Josef Janota a Tomáš Nevole

Poděkování patří všem hráčům za předvedené výkony, rodičům za jejich povzbuzování a panu Standovi Mlejnkovi z Jiskry Podhůří za skvěle připravená hřiště.

 

MFK Trutnov-HSM.

Duch Andy vedoucí mužstva:  

 

Po hodinovém vydatném dešti se v HSM Trutnov odehrál povedený

turnaj MŽ a SP.Diváci viděli pěkné fotbalové akce ,po kterých padalo mnoho

branek.Musíme především pochválit všechny hráče,kteří se s mokrým trávníkem

popasovali na výbornou.

 

 

 

Broumov

Dan Hypšpan:

 

V Broumově se na těžkém terénu odehrálo předposlední kolo krajského přeboru za účasti týmů RSCM Rozkoš, Rtyně / Úpice a domácího Slovanu Broumov. V kategorii přípravek domácí Slovan neudržel dvoubrankové vedení nad Rozkoší, a tak stejně jako soupeř uhrál čtyři body, Rtyně / Úpice odjela bez bodu. V kategorii mladších žáků se odehrálo kvalitní a určitě nadprůměrné utkání mezi Broumovem a Rtyní / Úpicí, kde se Broumov vítězstvím udžel na špici tabulky. Tým Rozkoše v této kategorii patří k slabším a oba zápasy prohrál. Rozhodčí turnaj zvládli a nakonec se umoudřilo počasí a i proto turnaj proběhl bez problémů.

 

 

Nové Město n/M

Václav Krátký:

Turnaj obou kategorii se odehrál za pěkného počasí na dobře připraveném hřišti.Některá utkání měla výbornou úroveň k čemuž přispěli hráči všech družstev.Do dobré atmosféry turnaje přispěli diváci / hlavně rodiče hráčů / svým hlasitým,ale slušným povzbuzováním.  Též výkon rozhodčích byl na úrovni.Vše jen kalí zranění hráče ml.žáků z Náchoda,kdy jsme byli nuceni volat RZS.Jak jsme se později dozvěděli nemělo by zranění být vážnějšího rázu.Přejeme mu proto brzký návrat na fotbalová hřiště.

 

 

Jaroměř

Jiří Červenka:

Předposledním kolem podzimní části KP mladších žáků a starších přípravek skupiny A, pokračoval v sobotu 19.10.2013 v Jaroměři, kde domácí hostili na svém hřišti družstva FK Černilov, TJ Sokol Třebeš Hradec Králové a spojené týmy oddílů FC Slavia/FC Nový Hradec Králové.

Kdo se podívá na výsledky, jak žáků, tak přípravek uvidí, že dnes neměl nikdo nic jasné a bylo potřeba hrát až do úplných závěrů utkání. Potvrzením bylo utkání st.přípravky domácích s Třebší, kde Jaroměř dokončila obrat gólem 15 vteřin před závěrečným hvizdem. A vlastně i tímto vítězstvím domácí potvrdili 100% bodový zisk, který je vynesl na první místo v tabulce. Jejich starší kamarádi rozhodně nebyli dnes pozadu, pokračují dál v soutěži bez porážky a dvěmi výhrami a jednou remízou si upevnili vedoucí místo ve své skupině.

I když se pěkně vyčasilo a hřejivé paprsky sluníčka vytvářeli ideální počasí pro fotbal , čas od času na hřišti zahřmělo a myslel jsem si, že hrom a blesk dohromady trefil některé trenéry, nebo rádoby trenéry, kteří svým svěřencům posílají na hřiště rady stylu „tlač se před branku, tam tě faulují a budeme kopat penaltu“ nebo žehrají nad výkony rozhodčího vyřváváním „do pr…. jak to pískáš to byl faul“ a to ani né 2 metry od lavičky náhradníků s 10-letými dětmi. Vrcholem je, po upozornění na nevhodné chování, ještě začne o svém výroku polemizovat, jestli to bylo sprosté nebo ne. Opravdu by se měli někteří lidé nad sebou zamyslet.

To početná výprava fanoušků z Černilova, která podporovala svoje týmy i ve chvílích, kdy se jim úplně nedařilo, byla ozdobou celého turnaje. Můžeme jim pouze popřát, aby jejich nadšení vydrželo co nejdéle.

 

 

Červený Kostelec 

Jiří Koubek:

Turnaj mladších žáků a starších přípravek v Červeném Kostelci se vydařil!

  1. Krásné počasí !

  2. Dobré hřiště !!

  3. Pěkný fotbal !!!

  4. Slušní diváci !!!!

  5. Rozhodčí na úrovni !!!!!

  6. Výrazní jedinci (Vítek, Neumann, Lauterbach, slečny Sovákovy)!!!!!!

     


 


Vytvořeno: 22.10.2013
Havlíček Karel


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace