Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Dorostenecké zpravodajství 8-9. září 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o mládežnických soutěžích Královéhradeckého KFS přináší úterní číslo (11.září) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

zavod-350VÝCHODOČESKÝ OBLASTNÍ PŘEBOR U-19

Tři celky Královéhradeckého kraje, béčko Olympie a Cidlina a spojený tým Slavia HK/Nový Hradec, se představily doma v rámci této společné soutěže.

V sobotu v pravé poledne rezerva Olympie nastoupila v Kuklenách proti Hlinsku a podlehla zcela jasně 2:5. V dresu hostí zářil Jeníček, který dal čtyři branky v 18., 33., 44. a 73.minutě, v 7.m. poslal Hlinsko do vedení Švec. Domácí korigovali v 57.m. Zounarem z PK a v poslední minutě upravil konečné skóre druhou brankou šavlí Husak. Za řízení rozhodčího Milana Šmolky hráli domácí v sestavě Samšeňák - Světlík, Skořepa, Zounar, Mareš, Novák, Tomeš, Karabinoš (74. Tuže), Husak, Vladeka (65. Liebisch), Bureš (60. Junek).

Od 14,45 na Novém Hradci Králové hostila Slavia HK/Nový Hradec velkého favorita SK Vysoké Mýto a hosté potvrdili své kvality jasnou výhrou 5:1.

Česká Třebová zdolala těsně 3:2 Dvůr Králové (24. a 53.PK Novotný, 87.Foff - 47.Žaba, 62.Vitebský) a z domácího tábora šel tento komentář: "Bylo vidět, že přijel opravdu kvalitní soupeř, který hrál fotbal. Naši hráči se zlepšili ve všech herních činnostech, i když výkony ještě nebyly optimální. Za nasazení a bojovnost jsme si body zasloužili. Hosté zanechali velice dobrý dojem a naše vítězství proti takovému protivníkovi je velmi cenné.Z dvorských fotbalistů nás zaujali střelec Žaba, brankář Matula a Václav Hak."  Jan Míl řekl k zápasu: "Mně nejde ani tak o výsledek, jako o předvedenou hru. A v tomto směru nemůže být o spokojenosti ani řeč, protože jsme navázali na týden staré "představení" a náš výkon měl z mého pohledu s fotbalem málo společného. Zklamali mě hráči, o které se má tým opřít. Zápas jsme si prohráli sami vlastní nezodpovědností. Domácím jsme všechny tři góly darovali laxním přístupem k rozehrávce na vlastní polovině hřiště. Přísnější měřítko snesou pouze 3 hráči."

Pět branek náchodského Plška přispělo k výhře Náchoda v Letohradě nad domácím béčkem 8:3 (5:2). Další zásahy přidali Vrabec, Havlík a Šulitka. Trenér Panenka zápas hodnotil slovy: "Na malém hřišti jsme domácí jednoznačně přehráli. Černou kaňkou jsou zbytečná vyloučení našich dvou hráčů. Nejednotné posuzování stejných zákroků hlavním rozhodčím panem Šejnou nepřispělo k dobré atmosféře. Přesto měli oba hráči svoje situace ustát a nedat šanci k vyloučení."
Více o utkáních náchodských dorostenců ...

V neděli od 14,00 se spolu střetli v duelu "chudých" béčko RMSK Cidlina s MFK Nové Město n.M., zápas se hrál na Městském stadionu v Novém Bydžově. Domácá mladíci ustáli dvakrát vedení hostů, na které vždy odpověděl Martin Dudla a před koncem zápasu Luboš Kalenský z postu levého obránce vnikl do vápna a rozhodl o premiérovém vítězství domácího mladšího dorostu v poměru 3:2

V posledním nedělním střetnutí si FK Pardubice B pohrály s Ústím nad Orlicí a vyhrály zcela jasně 7:0 po poločase 3:0. Branky - 24. a 28. Pleskot, 70. a 77. Knotek, 22. Strnad, 48. Řezníček, 75. Pipek.
Pod taktovkou hlavního rozhodčího Volného domácí hráči jednoznačně dominovali.

PŘEHLED VÝSLEDKŮ: Olympia HK B-Hlinsko 2:5, Slavia HK/Nový Hradec-Vysoké Mýto 1:5, Česká Třebová-Dvůr Králové 3:2, Letohrad B-Náchod 3:8, RMSK Cidlina B-Nové Město 3:2, FK Pardubice B-Ústí n.O. 7:0.


KRÁLOVÉHRADECKÝ PŘEBOR U-19

Tři týmy této soutěže neztratily před tímto kolem ani bod, takže se podívejme, jak si vedly v tomto kole.

První celek bez ztráty FC Vrchlabí nastoupil na půdě nováčka SK Solnice již v sobotu v 10,00. Domácí dorostencinadšeným výkonem získali tři body za výhru 5:3 (Drašnar 2, Mertlík, Cink, Hovorka - Koroczek 2, Navrátil).

Vedoucí Chlumec měl předpokládaně velmi těžkou úlohu na půdě čtvrtého Červeného Kostelce, zápas se tradičně v Kostelci hrál jako předzápas krajskému přeboru dospělých (neděle 14,45). Domácí hráči nakonec zvítězili 4:2 (1:0), branky dali v 22.m. Petrů, v 65.m. Barták, v 68.m. Bradáč a v 74.m. Rudolf, za hosty stříleli v 70.m. M.Kučera a v 90.m. kanonýr Hartman. Hosté hráli o deseti, řada hráčů vypomáhala v Kobyliích B-týmu mužů, přesto se drželi statečně. Domácí sestava - Dědek - Fireš, Fiala, Bergmann, Marek, Hofman, Barták, J.Rudolf, Petrů, Bradáč, D.Rudolf, hostující složení - Frajer - Štok, Steklý, Janouch, Kycelt, Tichý, Drobný, Svoboda, Kučera, Hartman.

Kunčice se představily v Jaroměři, i tento zápas byl pro hosty velmi těžký a Bystřian duel končil s několika zraněnými a bez vyloučeného Chmelaře. Utkání se také hrálo jako předzápas krajskému přeboru dospělých Jaroměř-Hořice, za hosty výhru 5:3 zajistili Žahourek 2x, Trýzna, Feko a Chmelař z PK. Hostující trenér Pechar k zápasu řekl: "Utkání se nám příliš nepovedlo, v prvním poločase se nedařilo středním záložníkům Pecharovi a Fekovi a tím trpěla hra celého týmu. Ve druhé půli přineslo oživení vysunutí Žahourka na hrot. Zápas jsme dohrávali se třemi zraněnými a kulhavými hráči a vítězství tak bylo zejména vybojováno. " Kunčice se dostaly do čela tabulky bez ztráty jediného bodu.

V dalších sobotních duelech nezaváhal Náchod B proti Žacléři a už v poločase vedl 3:0. Konečný výsledek zněl 4:1 (za domácí Moravec 2, Scharfer, Klečák).
Výsledky 6:2 byly k vidění ve zbytku sobotního programu, Nová Paka/Stará Paka tímto poměrem zdolala Dobrušku (Machát 2, Mentus, Fajta, Matouš, Ulrich - Vondřejc, Mihalík) a Hořice vyprovodily tímto tenisovým výsledkem domácí Třebechovice.

V posledním nedělním duelu v derby vyhrál MFK Trutnov B nad Volanovem 7:0 (5:0), tři góly dal Chvalina, po jednom Dewat PK, Hoffman, Zapadlo a Duben. Byl to zápas o jednom týmu, hosté to v této soutěži budou mít přetěžké. Trutnovu stačil průměrný výkon v prvním poločase. Vše začalo penaltou Dewata a končilo prvním hattrickem kariéry Chvaliny mladšího. Do druhé půle už nastoupilo takřka jiné mužstvo, ale i přes drtivý tlak se skóre už moc nenavýšilo. (Ne)souhra v koncovce plus tragická střelba, toť hlavní body na domácí straně. Jak hodnotil derby trutnovský trenér Cerman: "
Pro nás zápas v tréninkovém kvapíkovém tempu. Bohužel, kluci to po většinu zápasu flákali a proto je skóre pro hosty mimořádně přívětivé. Nikdo z realizačního týmu nechápu, proč si většina týmu nechtěla zahrát dobrý fotbal, za krásného počasí a před slušně zaplněnou tribunou! Stále je na hodně věcech co zlepšovat."
A ještě sestavy v derby, Trutnov hrál ve složení Tichý - Švorc, Dewat (46. Šafařík), Kancok, Tůma (46. Duben) - Hoffman, Jankovič, Fikejz (46. Podzimek), Malínský (46. Rada) - Chvalina, Zapadlo, Volanov zápas sehrál v sestavě Klaus - Vodička, Tancibudek, Kult, Mementovský, Šauer, Procinger, Čáslavský, Havlík, Jeřábek, Šošovička, střídali Petrovský a Droščák.


PŘEHLED VÝSLEDKŮ: Solnice-Vrchlabí 5:3, Červený Kostelec-Chlumec 4:2, Jaroměř-Kunčice 3:5, Trutnov B-Volanov 7:0, Nová Paka/Stará Paka-Dobruška 6:2, Třebechovice-Hořice 2:6, Náchod B-Žacléř 4:1.

KRAJSKÁ SOUTĚŽ, skupina A

Velmi vyrovnaná skupina A může po tomto kole mít minimální rozdíly v bodových ziscích, což se také stalo.
Červeněves (doposud 5 bodů) hostila Podhradí (doposud 4 body) v sobotu od 14,00 a vyhrála 3:2, Sobotka (doposud 5 bodů) přivítala Kosičky (doposud 3 body) rovněž v sobotu od 10,00. Rozjetí hosté (v minulém kole deklasovali Kopidlno) vyhráli 5:3.

V neděli od 13,45 Skřivany (doposud 3 body) vyběhly na svém pěkném trávníku proti Lovčicím (doposud 4 body) a domácí Slavoj vyhrál jasně 4:1 (Hladík 2, Trutnovský, Hosch - Vinař).
Vedoucí Kopidlno mělo volno.

KRAJSKÁ SOUTĚŽ, skupina B

Co zápas, to derby sousedů. V sobotu od 14,45 hostily Smiřice/Předměřice Sokol Dohalice. Domácí opět pokračovali v bezkrevných výkonech a soupeři podlehli 1:3 (0:2). Gól domácích dal Munzar, za hosty Podubecký 2 a Zeman. Sekretář SK Smiřice Ladislav Obst byl ke svému týmu kritický: "Opět špatná hra domácího týmu, hráči nebojují o výsledek, dělají zbytečné chyby, po kterých inkasujeme laciné góly. První gól jsme dostali po chybě brankáře a nedůrazné obraně, kdy se domácí obránci srazili a hosté pohodlně skórovali do prázdné branky. Pak jsme měli několik šancí na vyrovnání, ale štěstí nám nepřálo, když Kačírek a Černý stříleli těsně vedle a Munzar dokonce vykopl míč z brankové čáry hostí. Ve druhém poločase jsme přidali a snížili jsme Munzarem na 1 : 2 , ale fotbalové štěstí nám nepřálo alespoň vyrovnat."

V neděli od 14,45 se v Kobylicích představila Myštěves a odvezla si "tenisový" debakl v poměru 1:6.
Derby ze Stěžer s AFK Probluz nebylo hlášeno.
Volno měla Lhota p.L..

KRAJSKÁ SOUTĚŽ, skupina C

Vedoucí Hostinné mělo doma za soupeře Bílou Třemešnou a zápas skončil atraktivní remízou 3:3 (za domácí Blažek 3). Zajímavý komentář šel z tábora Tatranu: "Velmi kvalitní zápas, oba týmy by si zasloužily vyhrát. Pouze kapitán Třemešné by si měl uvědomit, kolik mu je let."
Úpice doma senzačně rozstřílela tým Janských Lázní v poměru 8:1 (Hofman 4, Zubaj, Hanuš, Čepelka, Rameš - Hajder). Sekretář Sparty Zdeněk Pospíšil svůj tým pochválil a výhru v tomto poměru považuje za plně zaslouženou.

V neděli v 14,00 se v Meziměstí hrál duel Meziměstí/Teplice - Česká Skalice, výsledek nebyl hlášen.
Volný víkend potkal MFK Javorka.

KRAJSKÁ SOUTĚŽ, skupina D

Derby České Meziříčí-Týniště n.O. se hrál v sobotu od 14,45 a domácí se radovali po nejtěsnější výhře 1:0. O utkání informoval Rychnovský deník ...

O čtvrt hodiny dříve začal ve Velkém Poříčí zápas domácích s SK Albrechtice n.O., domácí měli zatím 1 bod, hosté byli zatím bez zisku. Bilanci si nakonec vylepšili domácí, kteří zvítězili 4:2 (1:0), dvě branky dal Lokvenc, jednu Mucha a Lupínek, za hosty se trefil dvakrát Chadima.
Jan Gerčák, vedoucí Poříčí, k zápasu řekl: "Ve vyrovnaném utkání se domácí celek ujal vedení brankou Lokvence ve 12 minutě , hosté si svojí ofenzivní hrou vytvořili několik gólových příležitostí, avšak do poločasu se jim vyrovnat nepodařilo. Ve druhém poločase hosté otočili nepříznivý stav ve svůj prospěch , když v 56 minutě srovnal výborně hrající hráč číslo 8 Chadima David, a v 67.minutě tentýž hráč otočil z trestného kopu na 2:1 . V závěru utkání domácí svoji hrou zatlačili soupeře na jeho polovinu, v 75. minutě po centru Lupínka skóroval ukázkovou hlavičkou Mucha, o 3 minuty déle Lokvenc strhl vedení na stranu Poříčí. Hosté už se ze třetí branky nestačili probrat a Poříčí přidalo hostům ještě čtvrtý gól, který vstřelil hráč Lupínek po zaváhání hostujícího gólmana v 81. minutě. Nutno podotknout, že ve skvělé formě zachytal domácí brankář Jansa Aleš."

V neděli od 14,45 hostil SK Babí Sokol Voděrady a podlehl vysoko 1:5 (za hosty Brich 3, Falta, Michl).
Z vedoucí pozice na vše dohlížel tým Vamberk/Doudleby, který má volný los.

BELSPORT KRAJSKÝ PŘEBOR U-17

Hezký fotbalhokej se hrál v utkání Trutnov/Mladé Buky-Chlumec/Převýšov, domácí hráči vyhráli pro příznivce mladšího dorostu krásným skóre 9:4.
Magnetem soutěže bylo určitě střetnutí Nového Města n.M. s Olympií Hradec Králové (sobota 11,15), které hosté vyhráli 3:2.
Vrchlabí se snažilo udržet neporazitelnost v Broumově (sobota 11,15) a plně se mu to podařilo výhrou 3:2 (za hosty Jech, Kunc, Zekkert, za domácí Gago a Kochánek).
Gólem Jedlinského ze 72.m. porazil Rychnov n.K. spojený tým Slavia Hradec/Nový Hradc Králové.

V neděli od 17,00 se hraje derby Kostelců v Kostelci n.O., domácí FC porazil Kostelec s přívlastkem Červený 2:1.

PŘEHLED VÝSLEDKŮ: Trutnov/Mladé Buky-Chlumec/Převýšov 9:4, Broumov-Vrchlabí 2:3, Nové Město n.M.-Olympia HK 2:3, Rychnov n.K.-Slavi HK/Nový Hradec 1:0, FC Kostelec n.O.-Červený Kostelec 2:1.

ČESKÁ DOROSTENECKÁ LIGA U-19

Šlágrem kola bylo utkání Olympie Hradec Králové s FK Baumit Jablonec, oba celky měly před tímto utkáním 12 bodů ze čtyř utkání a byl to přímý duel o absolutní čelo tabulky. Střetnutí začalo v sobotu již v 9,30 a ani jeden z týmů gól nevstřelil, výsledek 0:0 dále zdramatizoval čelo tabulky.

Trutnov jel na těžkou štaci do Chrudimi, hrálo se na chrudimském stadionu V Průhonech od 14,00 v sobotu, varování pro hosty byl poslední výsledek - Rapid Liberec-MFK Chrudim 1:10. Svěřenci trenéra Jebavého uhráli v Chrudimi čestné skóre 1:3.

Sokol Třebeš, nováček soutěže, a nejlepší dosavadní defenzíva ligového pelotonu v podání Cidliny, to bylo sobotní derby okresu Hradec Králové v druhé nejvyšší dorostenecké soutěži. Zápas byl pro hosty hodně nevydařený, vyloučení Jana Labíka a hrubka brankáře přispěly k první prohře týmu trenérů Obermajera a Černíka 1:2. Domácím se tedy plně vydařily oslavy 90 let třebešské kopané. Více o utkání zde ...


 

 


Vytvořeno: 7.9.2012
Vladimír Blažej


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace