Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Kratonohy porazily lídra... Stará Paka sesazena z čela...


Datum akce: 30.11.-0001

Kratonohy - Týniště 3:1 (Veverka, Dušek, Franc - Špaček)

Fotbal v Kratonohách musel především v prvním poločase diváky bavit. Hosté své šance nedokázali proměnit a domácí fotbalisté je za to potrestali.

Slavia - Rychnov 5:1 (3x Veselý, Musil, Šolc - Pups)

Na Novém Hradci se střelci velmi činili. Za zmínku bezesporu stojí vyzdvihnout hattrick Davida Veselého. Po poločase byl výsledek 2:0. Po přestávce Domácí zvýšili již na 4:0 a bylo rozhodnuto. Poté se už jen kosmeticky korigoval výsledek na konečných 5:1.

Libčany - Broumov 5:0 (2x Jiřík, 2x Klouda, vlastní)

Domácí celek drží stále v soutěži neporazitelnost. Jako jediný. Jeho 3 výhry a 6 remíz ho řadí v tabulce na 6. místo. Sobotní utkání moc krásy nepřineslo. Hosté především v druhém poločase špatně bránili a domácí byli v zakončení nekompromisní. Konečný účet - 5:0.

Chlumec n/C - Nový Bydžov 1:2 (Pilař - Mokošín, Matějka)

Utkání sledovalo 290 diváků. Trenéři Obou týmů se k zápasu vyjádřili následovně - M. Firbacher: „Derby se odehrálo na velmi těžkém terénu a nenabídlo divákům žádnou velkou fotbalovou podívanou. V první půli jsme byli málo důrazní a hodně nepřesní. Po přestávce jsme se zlepšili, měli jsme více ze hry, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Opět jsme se potýkali se zdravotním stavem kádru a někteří hráči zahráli hluboko pod své možnosti. Speciální pochvala pro Pavla Pilaře, který odehrál celý zápas s horečkou.

M. Stříž: „Dnešní zápas nepobral fotbalové krásy, hlavně ve druhé půli se hrála jenom kopaná na nepříliš kvalitním hřišti. V prvním poločase se nám poměrně rychle podařilo otočit výsledek v náš prospěch. Utkání jsme sice měli pod kontrolou a nepouštěli domácí do šancí, přesto jsme lehkovážně nakládali s rychlými kontry a nepřidali další uklidňující gól. Domácím se nakonec nepodařilo vyrovnat ze závěrečného tlaku.“

Olympia HK - Úpice 5:1 (vlastní, Karanský, Pavlů, Chromek - Belák)

Pětigólový příděl si odvezla z Kuklen Sparta Úpice. Ta zůstává stále na posledním místě a v soutěži jako jediná nevyhrála. Domácím se velmi dařilo a zaslouženě vyhráli.

Hořice - Dobruška 6:1 (2x vlastní, 2x Skalský, Michálek, Lacina J. - Mikušík)

Hoříce potvrdily své venkovní vítězství i v domácím zápase, který měl naprosto jednoznačný průběh. Hosté si dali dvě vlastní branky a pak přispěli i domácí. Jednoznačný výsledek 6:1 mluví za vše. Utkání sledovalo 230 diváků.

Červený Kostelec - Jičín 1:1 (Koval - Bucek)

Podle slov Jaroslava Matějky podali hosté jeden z nejhorších výkonů a mohli po poločase prohrávat 3:0. To se však nestalo a naopak hosté šli do vedení. Domácí vyrovnali na 1:1 a to ještě hosté nedokázali proměnit pokutový kop.

Lázně Bělohrad - Jaroměř 1:3 (Jezbera - Kořínek, Diviš, vlastní)

Bělohradu se opět nepovedlo naplno bodovat, když na domácí horké půdě podlehl 1:3 Jaroměři. Domácí podle slov trenéra Čížka odehráli nejhorší utkání v sezoně.

Tabulka střelců:

Jiří Kořínek                 JAROMĚŘ     8 branek

Radek Korba              OLYMPIA     7 branek

Miroslav Rychecký    BĚLOHRAD 7 branek

1. A třída

Po dlouhých devíti kolech se změnilo čelo 1. A třídy. Stará Paka již nevládne tabulce, jelikož ji přeskočily Třebechovice.

Na umělé trávě v Novém Městě se zrodila další porážka Staré Paky, která si na cestu domů odvezla čtyřbrankový příděl. Sama skórovat nedokázala, a tak ji na čele vystřídaly Třebechovice. Ty zajížděly na půdu posledního Ohnišova, kterému se v soutěži vůbec nedaří. Třebechovice si pohlídaly vítězství, když vsítily čtyři branky a domácí žádnou - 0:4.

Nejvíce branek padlo v zápase Vysoká - Police n/M. Celkem osm. O všechny se postaral domácí celek. Třikrát se trefil Podlipný, dvakrát Šulc a Hejzlar. Jednu branku vstřelil Starý.

Druhá Roudnice přivítala doma Nový Hradec Králové. Domácí vedli 1:0 a 2:1, ale nakonec proti oslabenému soupeři, který dohrával o devíti hráčích, brali pouze bod za remízu 2:2.

Vysoké výhry zaznamenaly Častlovice, které rozdrtily rezervu Dvora Králové 6:0 a Kostelec nad Orlicí, který stejným rozdílem vyškolil Černilov na jeho hřišti.

Bílá Třemešná porazila Kunčice 4:2 a Třebeš vyhrála 2:0 na hřišti Vrchlabí.

Tabulka zde: http://www.khfotbal.cz/soutez/rozpis/41/8/


Vytvořeno: 30.9.2013
redakce_po_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace