Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

První body Rasošek ! Bílá Třemešná se nesešla ! Plno hattricků a pět branek poříčského Goise !!


Datum akce: 30.11.-0001

Společný Východočeský přebor U-19 přinesl souboj prvních Pardubic s poslední Olympií HK. Na první pohled jednoznačný souboj se vyvinul v dramatickou bitvu, ve které domácí zvítězili 4:3 a nadále zůstávají na čele tabulky bez ztráty bodu.
Hned za nimi se drží Nové Město n.M, které zvítězilo 2:1 ve Dvoře, když o všem rozhodla vlastní branka domácích tři minuty před koncem. Hattrick Tomáše
Drašnara pomohl Rychnovu k výhře 7:0 nad týmem Žamberk/Letohrad a náchodské béčko zvítězilo na chudonické umělce brankou z poslední minuty nad rezervou RMSK. Domácí, jak je už pravidlem, neproměnili řadu velkých šancí. 
​​
Výsledky Východočeského přeboru zde ...

 


V krajském přeboru U-19 stále pokračuje spanilá jízda Probluze a Solnice. Oba týmy jsou i nadále bez ztráty bodu. Probluz zvítězila 7:1 nad společným týmem Slávia/FCNHK. V poločase prohrávali hosté jen o gól, ale po přestávce už to byla jednoznačná záležitost domácích.
I Solnice musela v duelu s Červeným Kostelcem tvrdě bojovat o tři body hlavně v první půli. Konečné skóre bylo nakonec 5:2.
Čtyři branky Soukupa z týmu Chlumec/Lovčice rozhodli o výhře tohoto týmu v poměru 5:1 v Dobrušce. Hostující trenér Hladík si i přes výhru stěžoval na špatnou tréninkovou morálku svých svěřenců.
Hořice, téměř povinně, rozstřílely poslední Žacléř 9:1, i díky hattricku Melichara. Společný packý tým dlouho trápil trutnovské mladíky. Hostující trenéři byli, i přes výhru 5:3, značně nespokojeni s výkonem svých svěřenců.
Výsledky přeboru zde ...


V A-skupině krajské dorostenecké soutěže neponechaly nic náhodě vedoucí Kosičky a jednoznačně 9:2 zvítězily v Myštěvsi, když tři branky zaznamenal Dominik Vávra. Druhé Stěžery vyhrály 5:3 v Červeněvsi a Kopidlno nezaváhalo v Sobotce, kde vyhrálo 5:0.
 
Ve skupině B je stále bez ztráty bodu vedoucí Týniště, které 7:1 přehrálo společný tým Slatiny/Javornice. Premiérové body v soutěži si připsali hráči Rasošek, kteří v derby porazili Smiřice 3:2 a domácí vedoucí týmu Rezek děkuje hráčům za odmakaný zápas. Utkání Rozkoš/Skalice x Vamberk/Doudleby rozhodly až pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější domácí.

V C-skupině se nehrálo utkání Úpice - Bílá Třemešná. Hosté, v posledních dvou kolech hrající jen v devíti, sestavu tentokráte dohromady nedali vůbec a do Úpice oznámili, že nepřijedou.
Velké Poříčí si otevřelo střelnici v utkání s Jánskými Lázněmi. konečné skóre zní 14:0 a velkou zásluhu na tom mají hlavně střelci Gois a Lupínek. První zaznamenal pět a druhý tři branky.
Na čele zůstává i nadále Hostinné, které, i v neúplné sestavě, zvítězilo nad týmem Meziměstí/Teplice 4:0. V jediném nedělním zápase porazilo babí Rudník 3:2 i díky hattricku Szmucka.
Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 přehrál vedoucí Chlumec jednoznačně 5:0 Vrchlabí na jeho hřišti.
Nové Město n.M. nastřílelo devět branek na hřišti Nového Hradce. Na Olympii hráli domácí dramatickou bitvu s Broumovem. Po remíze 3:3 byli v penaltovém rozstřelu úspěšnější hosté, když rozhodující penaltu proměnil Martin Felkel.
V souboji Kostelců byl úspěšnější ten nad Orlicí, když zvítězil 2:1 v Červeném.

Výsledky přeboru U-17 zde ...

 
V ISOTRA krajském přeboru  SŽ vybojoval své první body v soutěži Trutnov/Volanov, když porazil 1:0 Jaroměř.
Devět branek bylo k vidění v hradeckých Kuklenách. Olympie zde přehrále Broumov 6:3 a i nadále je v čele tabulky.
Ve Vrchlabí zvítězil tým Chlumec/RMSK 3:2, když o jeho výhře rozhodla chyba domácího brankáře těsně před koncem.
Třebeš přehrála Rychnov 2:1 na jeho hřišti a domácí trenér Kameník konstatoval, že naprosto zaslouženě.

Výsledky přeboru U-15 zde ...

 

 
V BELSPORT A skupině SŽ bylo k vidění derby, když do Staré Paky přijela Javorka a zvítězila zde 7:3. Speciální motivaci měl hráč Javorky Pepa Pour, který ve Staré Pace bydlí, a s fotbalem zde začínal. K domácím se zachoval trochu macešsky a nastřílel jim tři branky!
Jičín hrál s mladíky z Olympie 2:2 a v penaltách byli úspěšnější hosté.
Výsledky skupiny A zde ...


V B skupině stejné soutěže je i nadále v čele tabulky tým Dobruška/Opočno, který přehrál 5:0 společné mužstvo Vamberka a Doudleb. Stejným poměrem si poradil Černilov s týmem Meziměstí/Teplice. Domácí kouč Pokrupa byl rád, že hráči bojovali i ve chvílích, kdy se jim zrovna tolik nedařilo.
Výsledky skupiny B zde ...

 

 

 


Vytvořeno: 23.9.2013
redakce Fotbal v kraji - mf-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace