Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Debakl Slavie v Dobrušce. Návštěva kola v Hořicích. Stará Paka dál vítězí.


Datum akce: 30.11.-0001

Šesté dějství VOTROK krajského přeboru máme za námi a na čele tabulky se moc nezměnilo. Vpředu zůstává Týniště a na druhé místo se o skóre dostaly Kratonohy. Na opačném pólu tabulky již není Dobruška, která deklasovala hradeckou Slavii 7:1. V 1. A třídě je stále bez porážky Stará Paka. Na konci se krčí Ohnišov. Police n/M slaví první výhru.

Jičín - Týniště 0:0

V utkání prvních dvou celků tabulky se diváci branky nedočkali. Šance ke skórování měly oba celky. Tu největší měli hned ve 2. minutě domácí, kteří ve vyložené šanci trefili pouze tyč hostující svatyně. Hosté měli opticky více ze hry, ale nedokázali své šance také proměnit. Utkání tak skončilo dělbou bodů a jak Jičín, tak Týniště zůstávají stále bez porážky. Utkání sledovalo 140 diváků.

Hořice - Lázně Bělohrad 1:1 (Skalský - Odvárko)

V regionálním derby a magnetu kola se představil tým Hořic a Lázní Bělohrad. Toto utkání vždy slibuje velmi dobrou diváckou kulisu. Ve spojení s krásným počasím si na derby našlo cestu 590 diváků, což je největší návštěva v letošním ročníku a jsme zvědaví, zda na některém hřišti bude do konce ročníku návštěva vyšší. Domácí tým měl více příležitostí ke skórování, ale nepodařilo se mu vytěžit více než jednu branku. Hosté vedli, ale domácí během dvou minut vyrovnali na konečných 1:1. Za hosty se tentokrát neprosadil nejlepší střelec soutěže Rychecký, ale do statistik zápasu se přeci jen zapsal. V 81. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen. Utkání velmi dobře zvládla trojice rozhodčích v čele s Leonardem Horským.

Libčany - Olympia HK 4:4 (Jiřík, Klouda, 2x Jelínek - Trnka, 2x Karanský, Korba)

Hostující hráči během posledních dvou zápasů nasázeli osm branek na hřišti soupeře. Nejdříve v poháru na hřišti Kratonoh a podruhé na hřišti Libčan. Utkání se divákovi musel líbit nejen co do počtu branek, ale kvalita zápasu byla nadprůměrná. Domácí šli hned do vedení díky Jiříkovi již ve 2. minutě. Poločasový výsledek byl stanoven na 3:3. Ve druhém poločase se každý tým trefil jedenkrát a skóre se zastavilo na 4:4. Utkání přihlíželo 320 diváků.


Dobruška - Slavia 7:1 (2x Mikušík, Hašek, Malý, Hájek, Jirásek, Dostál - Lán)

Velké překvapení se zrodilo v Dobrušce. Domácí, kteří byli na chvostu tabulky s jedním bodem, rozdrtili Slavii vysokým rozdílem 7:1. Před utkáním by tento výsledek tipoval jen málokdo. Nicméně předvedená hra hostujícího celku nedosahovala takových kvalit jako v předešlých utkáních. Domácí tak zcela zaslouženě vyhráli a uštědřili hostům nepříjemný příděl na cestu zpět do Orlické kotliny.

Úpice - Červený Kostelec 1:1 (Kejzlar - Trudič)

V dalším derby zápase hostoval Červený Kostelec na půdě Úpice. Domácí měli více šancí ke skórování, ale trefili se pouze jednou. Hosté zaslouženě ve druhém poločase vyrovnali díky zlepšené hře a utkání tak skončilo spravedlivou remízou. Utkání navštívilo 480 diváků.

RMSK Nový Bydžov - Kratonohy (Tomeš - Dostál, Hrůša)

Během prvního poločasu domácí vytěžili z minima maximum a z pokutového kopu šli do vedení. Po přestávce zůstali domácí zřejmě ještě v kabinách a již ve 46. minutě hosté vyrovnali také z penalty na 1:1. Hosté poté přidali před koncem další branku a odvezli si 3 body do Kratonoh. Nepříjemností bylo zranění hostujícího hráče, který byl převezen do nemocnice k vyšetření. Přejeme brzké uzdravení.

 

Rychnov - Jaroměř (Volný, Vala, 2x Zajíček - Diviš, Škoda)

Ráz utkání dal první rychlý gól domácích, kteří ukázkově zvládli brejkovou situaci. V následujících minutách měli hosté herně jasně navrch, ale na to se v současném fotbale nehraje.  Domácí podali takticky velmi vyspělý výkon a zaslouženě získali tři body.

Broumov - Chlumec 5:0 (2x Wilke, 2x Mucha, Kuru)

Před 270 diváky nepodal Chlumec zrovna dobrý výkon a byl po zásluze pětkrát potrestán domácím celkem.

NÁVŠTĚVA KOLA:

590 diváků na utkání Hořice - Lázně Bělohrad.

tabulka: http://www.khfotbal.cz/soutez/rozpis/40/5/

1. A třída

Budeme se opakovat, ale začneme utkáním Staré Paky, která má velmi dobrou bilanci. Z šesti kol má na svém kontě posbíraných 18 bodů. Svou nadvládu potvrdila Stará Paka v domácím zápase proti Ohnišovu, který sice vedl 0:1, ale domácí fotbalisté si vítězství vzít nenechali a otočili skóre na 4:1.

Derby se odehrálo na hřišti Sokola Třebeš. Do Hradce Králové přijeli hosté z Vysoké nad Labem. Před 280 diváky se hrál pohledný fotbal, ve kterém byli úspěšnější hosté a vyhráli 0:4. Vysoká se tak zařadila na 2. místo hned za Starou Paku.

Třebechovice ve svém utkání přivítali Kostelec nad Orlicí. V remízovém utkání rozhodla nádherná střela matadora Romana Kyrala z 25 metrů přímo do šibenice. Tři body tak zůstaly v Třebechvicích.

Překvapivý výsledek se pro mnohé objevil v Kunčicích. Kvalita domácího týmu má v posledních dvou zápasech klesající tendenci a toho využili hosté z Police nad Metují, kteří si v tomto utkání vybojovali první tři body do tabulky. V zápase vyhráli 0:1.


Častolovice sehráli zápas proti Roudnici. Domácí opět prohrávali 0:2 a nakonec se jim podařilo alespoň vyrovnat na konečných 2:2.

V prvním poločase zápasu Nový HK - Bílá Třemešná bylo k vidění pár pološancí na obou stranách. Ve druhé minutě druhého poločasu přišlo smolné vyloučení domácího Kašpara, které  na čas ovlivnilo vývoj utkání. Za krátko hosté šli do vedení. Šťastná branka v 85 minutě nakonec spravedlivě srovnala utkání. Závěrečný nápor domácích nic nezměnil. Problém domácích vstřelit branku v důležitých momentech utkání začíná být akutní.

Ve zbývajících zápasech porazila rezerva Dvora Králové Vrchlabí 3:1 a Nové Město prohrálo s fotbalisty Černilova.

 tabulka: http://www.khfotbal.cz/soutez/rozpis/41/5/


Vytvořeno: 9.9.2013
redakce_po_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace