Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Do zahájení VOTROK krajského přeboru chybí necelé dva týdny, podívejme se na los a ohlasy ...


Datum akce: 30.11.-0001

etiketa piva Votrok         Hradecký votrok     

VOTROK KRAJSKÝ PŘEBOR

Sobota 10.srpna přinese úvodní střetnutí všem třem nováčkům VOTROK krajského přeboru, od 17,00 hostí Dobruška Týniště n.O., Chlumec n.C. Lázně Bělohrad a Sparta Úpice SK Jičín.

Los kompletního 1.kola ...


Velkým favoritem příštího ročníku bude určitě FC Olympia Hradec Králové, klub se skvělou prací s mládeží a s týmem plným odchovanců. Na otázku divizního fotbalu v Kuklenách však trenér Jiří Hofman však říká "až budeme mít tým konsolidovaný a dostatek financí, pak se o tom můžeme bavit."
Olympia Hradec Králové bude svá utkání hrát tradičně v neděli od 10,00, v prvním kole přivítá 11.srpna v derby Slavii Hradec Králové.

Vynikající jaro měl tým Kratonoh, trenér Karel Vítek považoval tuto část soutěže na nejlepší v historii klubu. Jeho svěřenci byli na jaře třetím nejlepším týmem. Více v rozhovoru ...
Úvodní zápas nového ročníku sehrají kratonožští fotbalisté v Libčanech, tedy derby jako hrom na úvod.

Velmi dobrý fotbal hraje Týniště n.O., to zahájí přebor derby v Dobrušce.

Týmy s nejlepší návštěvností minulého ročníku se utkají v úvodu v neděli 11.8. na Gotthardě, Jiskra Hořice uvítá Červený Kostelec, jehož jeden z nejlepších plejerů Hlava je nyní na zkoušce v jednom z pražských týmů.

Slovan Broumov přivítá v úvodním dějství ambiciózní FK Jaroměř, kde dochází ke změně trenéra a FK Jaroměř také posiluje. Slovan má tým odchovanců a tým perspektivní.

RMSK Nový Bydžov na pouť vyzve Spartak Rychnov n.K. (více hodnotí jaro trenér Kameník), hraje se rovněž v neděli 11.srpna, asi lze jen spekulovat, kolik diváků by přišlo v tento fotbalu zaslíbený termín třeba na derby s Chlumcem n.C..
Místo rezervy tedy první tým Cidliny, béčko Bydžova sice skončilo na nesestupové příčce, ale pád áčka z divize změnil celkovou konstelaci v klubu. Jak bylo tedy hodnoceno jaro z pohledu vedení juniorky RMSK ?

Trenér Dobrušky Bohuslav Jakoubek říká, že vedení klubu dlouho vybojovaný postup do nejvyšší krajské soutěže zvažovalo, zmiňuje se o velkém přínosu kanonýrského dua Aleš Hašek-Marcel Hájek a připravuje třídenní kemp na stadionu v Dobrušce. První soupeř, SK Týniště nad Orlicí, je velkou výzvou.
Více v rozhovoru Rychnovského deníku ...

FK Chlumec bude nejen stavět novou tribunu, ale po dlouhých letech opět hrát nejvyšší krajskou soutěž. Nyní již s týmem složených především z vlastních hráčů a odchovanců. Jak hodnotí postup Jan Kraus, nyní již bývalý trenér klubu ?
Pod vedením nového trenéra Rostislava Macháčka vyběhne v premiéře chlumecký celek pro Lázním Bělohrad.



Vytvořeno: 18.7.2013
redakce Fotbalu v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace