Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Kunčice se utopily v „bazénu“. Na první místo mohou po porážce od Vrchlabí zapomenout


Datum akce: 30.11.-0001

Tři utkání I.A třídy se v neděli nedohrála kvůli silným bouřkám a přívalovým dešťům – v Polici nad Metují, v Černilově a v Náchodě, kde Úpice hostila Roudnici.  

 

Po sobotním vítězství Dobrušky v Ohnišově 5:2, byl před fotbalisty Kunčic jasný úkol – porazit Vrchlabí a dostat se na první místo tabulky.

Utkání hrané v Kunčicích nad Labem, kde své zápasy hraje právě Vrchlabí, začalo pro „domácí“ skvěle. Už v první minutě se z penalty trefil Rohlíček a s útokem na první místo to vypadalo velmi reálně.

„Bohužel za stavu 1:0 jsme neproměnili tutovky Hůlkou a Kratochvílem,“ posteskl si trenér Petr Hypius.

Místo vedení 2:0 a nebo 3:0 tak přišel šok. Ve 23. minutě vyrovnal Šlechta a o třináct minut později se trefil Fink a Vrchlabí vedlo 2:1.

„Naše obrana si vybrala slabší chvíle a po dvou chybách jsme dvakrát inkasovali,“ vadilo Hypiusovi.

Na těžkém a silně podmáčeném terénu, navíc za neustálého deště, se v druhém poločase víc bojovalo, než hrálo a to vyhovovalo Vrchlabí, které svůj náskok navýšilo na konečných 4:1.

„Po přestávce se hrálo spíše vodní pólo. Domácí z brejku po namazání Jury Žahourka dali čtvrtou branku. Prohráli jsme zaslouženě a potvrdili to, že na jaře je naše výkonnost značně nevyrovnaná,“ prohlásil Petr Hypius.

Ve vrchlabské kabině panovala velká spokojenost. Skalp favorita se počítá. „Odehráli jsme dobré utkání, ačkoli jsme prohrávali od druhé minuty gólem z penalty. Byli jsme celý zápas nebezpečnější před brankou soupeře, což jsme postupně zúročovali vstřelenými brankami. Musím pochválit celé mužstvo za bojovnost,“ uvedl asistent trenéra Pavel Kraus.

 

Kromě utkání Kunčic s Vrchlabím se už dohrál pouze zápas v Přepychách, kde Vysoká nad Labem prohrála 1:3. Domácí si tak zachovali teoretickou naději na záchranu.

„Hráli jsme o naději, ale kdyby byl po půlhodině stav 0:3, nikdo by se nemohl divit. Podržel nás ale gólman Chudý. Do poločasu jsme se dostali do vedení a pak skórovali skoro z půlky hřiště po chybě hostujícího brankáře Menšla. V závěru jsme dostali kontaktní gól a strachovali se o vítězství. Nakonec ale proměnil sólo Prát a upravil na konečných 3:1,“ těšilo domácího trenéra Miroslava Pavla.


Vytvořeno: 10.6.2013


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace