Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Pohár předsedy ŘKM 2024


Datum akce: 19.1.2024

Výběr Královéhradeckého kraje kategorie U14 se od dnešního pátku do zítřejší soboty účastní tradičního halového turnaje "O pohár předsedy ŘKM" v Hluku u Uherského Hradiště.

Sestava: Vávra, Branský-Snížek, Voňka, Šturm, Hochmann, Vlášek Tobiáš, Volockij, Bruna, Martin

Trenéři: Štěpán, Matějka
Vedoucí: Havel

Výsledky:

Olomoucký KFS U14 - Královéhradecký KFS U14     1:7
Naše branky: 3 x Vlášek Tobiáš, 2 x Šturm, Hochmann, Volockij


Královéhradecký KFS U14 - Zlínský KFS U14. 1:0
Branka: Martin 

Královéhradecký KFS U14 - Jihomoravský KFS U14. 2:3
Naše branky: Snížek, Voňka

Královéhradecký KFS U14 - Pardubický KFS U14. 2:3
Naše branky: Martin, Bruna

Moravskoslezský KFS U14 - Královéhradecký KFS U14   8:0

Královéhradecký KFS U14 - KFS Vysočina U14   4:5
Naše branky: Šturm, Hochmann, Snížek, Voňka

Celkové umístění:
1. Jihomoravský KFS
2. Moravskoslezský KFS
3. Pardubický KFS
4. KFS Vysočina
5. Královéhradecký KFS
6. Zlínský KFS
7. Olomoucký KFS

Nejlepší hráč turnaje:
Richard Martin - Královéhradecký KFS


Hodnocení trenérů (Pavel Matějka):

Na turnaj jsme přijeli s 8 hráči do pole a s dvěma brankáři. V hale v Hluku na nás čekalo celkem 6 soupeřů.

1. Zápas HK 7:1 Olomouc
Do zápasu jsme vstoupili výborně, během chvilky jsme dali 3 branky a vytvořili jsme si dostatečný náskok. Hráli jsme kombinační a hlavně odvážný fotbal 1na1. Z čehož jsme těžili po celý zápas. Zápas mohl skončit i daleko větším rozdílem. Vstup do turnaje byl tedy na jedničku.

2. Zápas HK 1:0 Zlín
Po zhlédnutí prvního zápasu Zlína, bylo jasné, že na nás v druhém zápase bude čekat velmi silný soupeř. Soupeř s typologicky podobnými hráči (menší postavy) se prezentoval podobnou hrou jako my. V zápase se přelévala převaha z jedné strany na druhou. Oproti soupeři jsme si vytvářeli o něco více nebezpečnější situace, z nich jednu jsme dokázali proměnit a díky tomu jsme zvítězili.

3. Zápas HK 2:3 Brno
V posledním pátečním zápase nás čekal favorit celého turnaje. Soupeř se doposud prezentoval zejména silovou hrou, což se osvědčovalo proti méně vyspělejším soupeřům. Náš malý tým však svůj krk nedal lacino a dokázal 4 minuty před koncem dokonce nad favoritem vést 2:1 (nutno podotknout, že zaslouženě, byli jsme daleko fotbalovější a měli více šancí, dokonce jsme neproměnili penaltu). Před koncem zápasu souper srovnal z trestného kopu a chvilku poté dal vítězný gól. V poslední minutě nám byla odepřena jasná penalta. A tak i kvůli tomu jsme poprvé prohráli, ale se zdviženou hlavou. Soupeř, který nakonec turnaj vyhrál bez ztráty bodu, tak sám přiznal, že jsme v zápase byli lepší než oni.

4. Zápas HK 2:3 Pardubice
Druhý den jsme odstartovali proti rivalovi z Pardubic. Zápas byl velmi opatrný až nervózní. Nikdo nechtěl udělat chybu. Soupeř šel do vedení. My jsme však dokázali reagovat a během chvilky jsme znovu šli do vedení 2:1. Chybělo málo a zvýšili jsme na 3:1. To se však nestalo a po velké chybě v obraně, jsme soupeři darovali gól na 2:2. V poslední minutě šťastnou tečovanou střelou Pardubice rozhodli o vítězství.

5. Zápas HK 0:8 Moravskoslezský
Opařeni těsnou prohrou s Pardubicemi jsme vstoupili do dalšího utkání. V tomto utkání jsme ustoupili od všeho, co jsme doteď předváděli. Zápas byl spíše boj a v tom náš výškově malý tým nemohl vyhrát. Pouštěli jsme se do soubojů se soupeřem, vyspělejší soupeř nás přetlačoval a my s každým obdrženým gólem jsme šli psychicky dolů.

6. Zápas HK 4:5 Vysočina
Snaha o vylepšení dojmu z dnešních zápasu se nám povedla tak napůl. Výkon byl diametrálně odlišný od předchozího. Dokonce jsme vedli již 3:1, přesto nám to na výhru nestačilo a nakonec jsme prohráli 4:5.

Výsledkem je 5. místo, což bereme po prvním vydařeném dnu jako neúspěch. Sehráli jsme tady celkem 6 utkání, z toho se nám výkonově povedlo 5 utkání podle našich představ, bohužel jsme nebyli schopni ve třech zápasech náš velmi dobrý výkon přetavit v bodový úspěch. Jedno utkání se nám nepovedlo a není třeba ho více komentovat. Celkově jsme však od ostatních trenérů slyšeli na naše chlapce pouze kladné hodnocení. Zadostiučiněním pro nás všechny je získání ceny pro nejlepšího hráče turnaje, kdy nejlepším hráčem turnaje dle pořadatelů byl vyhlášen náš Martin Richard.




         
    Královéhradecký KFS U14

                      
                      Nejlepší hráč turnaje Ríša Martin

         

Vytvořeno: 19.1.2024
Roman Havel


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 05 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace