Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Finále Poháru hejtmana již tuto středu v Třebechovicích - součástí akce bude nábor nových rozhodčích!!!


Datum akce: 29.5.2023

Ohlasy před finále Poháru hejtmana: Slavia o trofej podruhé za sebou. Jaroměř chce zapomenout na poslední nezdar

Již tuto středu 31. května se na stadionu v Třebechovicích pod Orebem odehraje finálové střetnutí Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje! O cennou trofej si zahrají týmy z krajského přeboru, FC Slavia Hradec Králové a FK Jaroměř. Co před utkáním sdělily oba tábory?

Pro hradeckou Slavii je to druhá finálová účast v řadě, přičemž v loňském roce měla zlatý primát téměř v kapse, když ještě devět minut před koncem utkáním vedla nad týmem SK Libčany 2:1. Nakonec však po penaltovém rozstřelu padla. „Taková smůla…,“ vzpomenul na klubovém webu FC Slavia Hradec Králové její záložník Jan Kabeláč. „Nálada nebyla dobrá. Všichni jsme byli hodně zklamaní,“ dodává třiadvacetiletý fotbalista.

S čím jdou sešívání do tohoto finále? „Na zápas se moc těšíme, kdo by se také netěšil na finále. Očekávám, že zvítězíme a uděláme konečně taky nějakou radost panu Hořeňovskému. Protože ani letos to bohužel nevypadá na vítězství v krajském přeboru. Byť samozřejmě souboj o první místo v žádném případě nebalíme, jsou ještě tři zápasy do konce a stát se může cokoliv,“ říká stoper Tomáš Kabeláč, jenž se ohlédl i za nedávným duelem s Jaroměří, který jeho tým doma vyhrál jasně 7:1. „Nemyslím si, že je nějaká výhoda, že jsme jasně vyhráli. Finálový zápas bude úplně jiný a začíná se za stavu 0:0. Bude to více o taktice a Jaroměř s námi nebude hrát tak otevřený fotbal jako minulý týden. Kádr mají zkušený, jsou tam hráči, kteří odehráli plno zápasů ve vyšších soutěžích a okolo nich jsou mladí šikovní kluci, kteří se nebojí hrát," uvědomuje si důrazný obránce. „Hlavně, ať se zápas líbí přítomným divákům a ať vyhraje ten lepší, což doufám, že budeme my,“ uzavřel.

A jak středeční svátek fotbalu vidí v Jaroměři? „Na finále se těšíme hodně. Pro většinu z nás je to první finále poháru v kariéře. Očekáváme velice fyzicky náročný zápas, který budou rozhodovat chyby,“ hlásí opora týmu Miloše Exnara Adam Horák. „V posledním zápase se Slavií jsme dělali spoustu chyb. Budeme muset hrát více ze zajištěné obrany a musíme chodit důrazněji do soubojů. Soupeř má velmi kvalitní a vyrovnaný tým na všech postech,“ dodal směrem k soupeři.



NÁBOR NOVÝCH ROZHODČÍCH!!! Královéhradecký krajský fotbalový svaz ve spolupráci s OFS HK a SK Třebechovice pořádá v rámci finále Poháru hejtmana KHK (středa 31. května) nábor fotbalových rozhodčích.

Přijďte si vyzkoušet pozici rozhodčího. Srdečně jste zváni. Vítáni jsou zájemci starší 15 let.





Vytvořeno: 29.5.2023
Jiří Lebedinský


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace