Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

MKS 2022/2023 Olomoucký KFS U 14, U 13 – Královéhradecký KFS U 14, U 13


Datum akce: 18.4.2023

6.kolo Mezikrajslé soutěže U13 a U14 hrané v areálu 1.SK Prostějov.

Výsledky


U13:

Olomoucký KFS U13 – Královéhradecký KFS U13 6 : 3 (3:0)

Sestava:
Branský, Vávra-Hemelík, Hawillo, Hochmann, Kyncl, Tér, Vlášek Tobiáš, Vlášek Jakub, Zima, Bláha, Školník, Říha, Šturm, Voňka, Švasta, Langášek,Snížek

Branky hostů: Říhá, Snížek, Bláha

Hodnocení trenérů (Jiří Říha)
Utkání, do kterého jsme šli s odhodláním zvítězit. Jiný cíl jsme tentokrát neměli a prvních deset minut tomu odpovídalo. Dařilo se nám úspěšně presovat soupeře už v zárodku rozehrávky, z čehož pramenilo několik příležitostí. Především ta Matěje Říhy si doslova říkala o změnu skóre ... bohužel to byl ale opět soupeř, který naprosto nepochopitelným způsobem skóroval jako první. Přesto jsme i nadále určovali tempo hry, jenom se z našich kopaček postupně vytrácela jistota a nakonec se k nám otočila zády i paní Štěstěna. Každý odražený míč před brankou soupeře končil u nohy domácích, nebo proti nám hrála branková konstrukce anebo jsme finální fázi opětovně vyřešili zbrkle, neefektivně.
Když připočteme několikeré fatální selhání v defenzivní práci, kdy jsme soupeři doslova a do písmene naservírovali další dva góly na stříbrném podnose, skončila první půle za stavu 0:3. Ta druhá už byla z naší strany plná nepřesností a nedůrazu, bez herní odvahy a bohužel chyběl i hlad s utkáním ještě něco udělat. Až na posledních deset minut dostala hra dík zlepšenému pohybu hráčů bez míče opět "šťávu" a podařilo se alespoň zkorigovat výsledek.
Tato prohra trenéry mrzí o to víc, že i s výkonem, který v žádném herním aspektu zdaleka nedosahoval parametrů toho předchozího z předčtrnácti dnů, mohl být výsledek obráceně. Bohužel ale někteří hráči nepojali toto utkání jako reprezentaci kraje, ale spíš jako volnější trénink. Minimálně co se pohybu při hře bez míče týká. Naproti tomu soupeře tato část týmového herního výkonu zdobila.
I v Prostějově po nás zůstala čistá kabina jako projev díku pořadatelům za jejich práci.


U14:

Olomoucký KFS U14 - Královéhradecký KFS U14 2:1 (2:0)

Sestava:
Kadlec, Hubálek- Šmejda, Gajda, Hanzlík, Chráska, Wenke, Bartoš, Reil, Okrouhlický, Šťovíček, Dvořáček, Baše, Sláma, Zadrobílek

Branka hostů: Dvořáček

Hodnocení trenérů (Pavel Matějka):
Oproti minulému utkání jsme nezachytili začátek zápasu. Soupeř nás dostával pod tlak, kazili jsme lehké přihrávky a z toho pramenili velké šance domácích. Hned v úvodu zápasu nás zachránil brankář Hubálek. O chvilku později již soupeř skóroval po lehké naší ztrátě. Do hry jsme se dostali až kolem 20. minuty, kdy jsme se dokázali prokombinovat až na soupeřovu polovinu a zakončit. Hra se vyrovnala, soupeř již nebyl na hřišti tak dominantní jako na začátku zápasu. Bohužel jsme si nebyly schopni vytvořit žádnou 100% šanci. A tak nás soupeř na konci poločasu znovu potrestal, když rozehrál roh na přední tyč a tam byl jediný hráč soupeře mezi našimi třemi hráči a dokázal skórovat. Poločas 2:0 zcela zaslouženě.
Ve druhé půlce se hrál zcela vyrovnaný zápas. Hra se odehrávala zejména ve střední části hřiště. Soupeři jsme ve druhé půlce nedovolili žádnou střelu na naši branku. Nutno dodat, že jsme si do 70. minuty taky nevytvořili žádnou slibnou příležitost. V 70. minutě jsme změnili rozestavení. V obraně jsme hráli pouze na tři obránce. Po chvilce se nám podařilo vstřelit branku, kdy posunutý stoper Gajda nahrál druhému stoperovi Dvořáčkovi, který nedal brankáři šanci. V poslední minutě znovu stoper Gajda vyslal do brejku druhého stopera Dvořáčka, ten však z úhlu brankáře soupeře neprostřelil, a tak jsme z Prostějova odjeli z prázdnou. 
Soupeři gratulujeme k vítězství, 70% zápasu byl soupeř fotbalovější a dokázal nás zejména přehrát v soubojích 1na1. Od nás z týmu chceme vyzdvihnout výkon našich stoperů Gajdy a Dvořáčka.  




                                             

Vytvořeno: 18.4.2023
Roman Havel


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace