Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

MKS 2022/2023 Královéhradecký KFS U 14, U 13 – Moravskoslezský KFSU 14, U 13


Datum akce: 5.4.2023

Výsledky:

U13

Královéhradecký KFS U13 – Moravskoslezský KFS U13 4 : 7 (1:4)

Branky: Říha 2, Tér, Bláha - Výtisk 3, Frýdl 2, Ulička, Hes

Sestava:
Branský, Zadrobílek-Hemelík, Hawillo, Hochmann, Kyncl, Tér, Vlášek Tobiáš, Vlášek Jakub, Zima, Bláha, Školník, Říha, Šturm, Voňka, Švasta, Langášek.

Hodnocení (Jiří Říha):
Ve středu se výběr KKFS U13 utkal v dalším kole MKS proti Moravskoslezskému KFS, a to na UMT v Dobrušce. Za příjemného počasí se, až na jednoho omluveného, sešel kompletní tým nominovaný trenéry Matějkou (FC HK) a Říhou (SK Červený Kostelec).
Bez ohledu na výsledek je tentokrát nutné vyzvednout výrazné zkvalitnění herního projevu. Přestože jsme se ani v tomto utkání nevyvarovali fatálních chyb v defenzivní hře a inkasovali povětšinou hloupé, zbytečné góly, jednalo se o náš bezpochyby nejpovedenější zápas v rámci MKS. Ano, opět jsme chtěli i výsledkově uspět a tentokrát byl pro nás soupeř přijatelný. Ale pokud zbytečně často inkasujeme, musíme v ofenzivní hře excelovat - a to se nám pohříchu nepovedlo. Přitom šancí skórovat jsme si dokázali vypracovat až překvapivě velké množství.Jen nám buď chyběl potřebný klid, nebo jsme finální část řešili sice správným způsobem, ale moc pomalu a kvalitní soupeř dokázal zasáhnout včas.
Nám nezbývá než pogratulovat soupeři a připravit se na další kolo. Za zmínku určitě stojí, že se i reprezentace KKFS U13 připojila k výzvě SK Červený Kostelec a kabinu opustila vzorně uklizenou. Do Dobrušky obrovský dík za skvěle zajištěný průběh klání.


U14

Královéhradecký KFS U14 – Moravskoslezský KFS U14 1 : 2 (0:2)

Branky: Bartoš - Starovič, Kantor

Sestava:
Kadlec, Hubálek- Šmejda, Dvořák, Gajda, Hanzlík, Chráska, Poláček, Wenke, Cvejn, Reil, Bartoš, Okrouhlický, Šťovíček, Dvořáček, Baše


Hodnocení (Pavel Matějka):
Do zápasu jsme vstoupili aktivně, dařila se nám kombinace ve středu hřiště, jediné co tomu chybělo bylo větší ohrožení branky. Soupeře jsme dostali do hry až svoji lehkovážnou chybou při rozehrávce od brankáře, kdy jsme soupeři naservírovali gól na zlatém podnose. Od té doby byla hra vyrovnaná. Nejblíže jsme byli vyrovnaní po střele Cvejna, který trefil zpoza vápna břevno. Před poločasem se bohužel gólová situace opakovala. Znovu jsme chybovali v rozehrávce a soupeři jsme darovali druhý gól. Nutno podotknout, že soupeř po celý poločas se jinak nedostal do jiné šance.
Do druhého poločasu jsme udělali několik změn, jak je u nás zvykem. Velmi mile jsme byli překvapeni, jak se náš tým vyrovnal z tolika změnami a soupeře jsme zhruba 15 minut uzamkli na jeho polovině. Po nádherné akci jsme snížili Bartošem na 1:2. Ihned poté jsme mohli vyrovnat, ale střely Okrouhlickeho, Wenkeho a zejména Bašeho neskončili brankou. V závěru utkání jsme trošku vypadli z tempa a už jsme se nezmohli na závěrečný tlak.






                                         

Vytvořeno: 5.4.2023
Roman Havel


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace