Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Pozvánka na 6. kolo krajských soutěží dospělých Královéhradeckého kraje


Datum akce: 3.9.2021


Krajské soutěže se rozjely naplno a o tomto víkendu, kdy rosničky slibují hezké počasí, je na pořadu jejich další, tentokrát 6. kolo.

V nejvyšší krajské soutěži dospělých „MIACOM Krajský přebor dospělých“ se odehraje drtivá většina zápasů v neděli.

V sobotu 4.9.2021 se odehraje pouze jedno utkání, a to mezi Černilovem, který přivítá dosavadního lídra soutěže, tým RMSK Cidlina, který jako jediný v letošním ročníku soutěže ještě neprohrál.

neděli 5.9.2021 se pak odehrají zbývající zápasy. Chlumecké béčko přivítá na svém hřišti zkušený tým Vysoké nad Labem. Jaroměř, posilněná výhrou v Libčanech v minulém kole přivítá doma nebezpečnou Dobrušku. Hradecká Třebeš se utká s hosty z Libčan, kteří mají za sebou domácí vítěznou, ale divokou dohrávku s Vysokou nad Labem. Na hřiště Rychnovského spartaku zajíždí potvrdit roli favorita hradecká Slavia. Na daleký zájezd jede Jiskra Hořice, která cestuje do Police nad Metují. Podruhé za sebou se představí doma Vrchlabí a bude chtít odčinit vysokou prohru z minulého kola od Červeného Kostelce, soupeřem mu bude hostující SK Jičín, který dokázal v minulém kole obrat doma o body ambiciózní Polici nad Metují. Souboj ,,Kostelců“ bude k vidění v Kostelci nad Orlicí, kam zajíždí Červený Kostelec, který má aktuálně parádní formu.

 
Ve druhé nejvyšší krajské soutěži ,,AM Gnol 1.A. třídy dospělých“ přivítá v sobotu 4.9.2021 Velké Poříčí doma hosty z Nového Města. Domácí budou bojovat o první výhru v sezóně, naopak hosté vstoupili do nové sezóny velmi dobře a budou v utkání favoritem. Hradecká Lokomotiva přivítá náchodskou rezervu a Nový Hradec přivítá hosty z Třebechovic.

neděli 5.9.2021 zajíždí do Broumova letos zatím suverénní Roudnice, která zvládla v týdnu dohrávku v Nepolicech, kde drtivě vyhrála. Týniště nad Orlicí přivítá doma hosty ze Sobotky a bude pokračovat ve stíhací jízdě na čelo tabulky, které mu již trochu uteklo. Papírově nejjednoznačnější zápas by se měl odehrát v Nepolisech, které ještě nevyhráli, kam zajíždí favorit soutěže ze Solnice. Souboj sousedů v tabulce bude k vidění v Trutnově, kde se tamní rezerva utká s hosty z Kunčic. Poslední utkání tohoto kola se pak odehraje v České Skalici, kam zajíždí hosté z Bělohradu a očekávat se dá velmi ofenzivní fotbal, který vyznávají oba týmy.


Program krajských ,,B" tříd je rovněž velmi pestrý a zajímavý:

Vytvořeno: 3.9.2021
Jiří Lebedinský


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace