Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Pozvánka na druhé kolo mistrovských soutěží Královéhradeckého kraje


Datum akce: 7.8.2021

Krajské soutěže odehrají svá druhá kola a nebude v nich určitě nouze o zajímavé a dramatické zápasy. Pojďme si některé z nich v krátkosti představit

V nejvyšší krajské soutěži "MIACOM Krajský přebor mužů" se odehraje o tomto víkendu sedm zápasů, dohrávka mezi SK Libčany a Vysokou nad Labem je pak na programu 1.9.2021. 

Kostelec nad Orlicí, který své první kolo prohrál na hřišti hradecké Slavie přivítá RMSK Cidlinu, která naopak dokázala v těžkém zápase porazit Vysokou nad Labem. Hradecká Třebeš přivítá SK Jičín a oba týmy budou bojovat o své první vítězství za 3. body v této sezóně. FK Čenilov se utká dom s FC Vrchlabí a bude chtít jistě napravit vysokou porážku z minulého kola z horké půdy Police nad Metují. SK Červený Kostelec se pak představí poprvé ve svém ,,azylu" ve Rtyni, kde přivítá posílenou Dobrušku.

Chlumecké béčko se utká ve velmi zajímavém zápase s hradeckou Slávií a utkají se tak týmy, které budou hrát v letošní sezóně určitě ve vrchních patrech tabulky. V souboji týmů, které v prvním kole bodovaly naplno se utká FK Jaroměř proti tradičnímu soupeři z Hořic. Rychnov nad Kněžnou se představí podruhé za sebou doma, když přivítá ambiciózní tým Police nad Metují.

Druhá nejvyšší krajská soutěž ,,AM GNOL 1.A. třída" vstupuje rovněž do svého druhého kola. V sobotu se utká Lokomotiva HK s hostující Českou Skalicí a jedná se o zápas týmů, která svá úvodní utkání vyhrála. Naopak v zápase SK Sobotka a FK Náchod ,,B" se utkají 2 týmy, která své úvodní zápasy prohrály. Rovněž i utkání Velké Poříčí vers. Lázně Bělohrad bude soubojem týmů, které si v úvodním kole nepřipsaly ani bod. Tyto utkání pak doplní Nepolisy proti Roudnici.

V nedělních zápasech se pak představí doma silné Týniště proti Kunčicím. V souboji úspěšných týmů z úvodního kola se doma utká SK Solnice s Novým Městem. Trutnovské béčko přivítá SK Třebechovice a na daleký zájezd zajíždí FC Nový HK, který cestuje do Broumova.



Rovněž i obě skupiny ,,B" tříd rozehrají svá další kola








Vytvořeno: 7.8.2021
Jiří Lebedinský


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace