Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

INDIGO FIFA20 CUP spojený s náborem rozhodčích se chýlí ke svému kvalifikačnímu konci


Datum akce: 31.7.2020

V sobotu 1.8.2020 vypukne v Týništi nad Orlicí již čtvrtý ze série turnajů IndiGO FIFA20 Cup, první esportový turnaj pod širým nebem v Královéhradeckém kraji. Hráči se měli možnost několik týdnů registrovat v síti Ticketportal a o tomto víkendu změří již počtvrté své síly ve fotbalové videohře FIFA20 na platformě PlayStation4. „Je to čtvrtý z pěti kvalifikačních turnajů. Z každého z nich postoupí nejlepších šest hráčů do velkého finále, které se uskuteční v polovině srpna znovu v Dobrušce,“ říká za organizátory Honza Dušek. Celkem je na programu pět kvalifikačních turnajů.

 
11. 7. Dobruška

18.7. Kostelec nad Orlicí

25. 7. Rychnov nad Kněžnou

1. 8. Týniště nad Orlicí

8. 8. Borohrádek

15. 8. Finále Dobruška


Hrát se bude vždy v 5 arénách pojmenovaných po partnerech turnaje - Stating Aréna, Matrix Aréna, Seca Aréna a Kofola Aréna. Ta největší IndiGO Aréna na velkoplošné LED obrazovce, další menší na velkoformátových monitorech. Hrací systém nabízí dramatické zápasy v základních skupinách a pak play-off, které rozhodne o vítězi a postupujících do finále. „Esport je teď velmi moderní. Naším cílem je ho propagovat v regionu. Jsme přesvědčení o tom, že turnaj pro amatéry a nadšené party kamarádů, může být velká zábava a příjemně strávená sobota,“ říká Jan Dušek.

Organizátoři navíc počítají i s doprovodným programem. Celodenní hudební program, pivní stan od Pivovaru Rampušák, chilli-out zóna s bezplatným připojením na wifi. Společnost IndiGO group s.r.o. jako generální partner, ve spolupráci s herním světem X-Play, přiveze speciální hrací stan, kde si budou mít hráči mezi zápasy FIFA, ale i diváci, možnost zahrát další multiplayerové hry. Na místě bude i moderní závodní simulátor. „Chceme, aby hráči měli zážitek z každého kvalifikačního turnaje co nejlepší. Věříme, že náš doprovodný program je bude bavit,“ říká za generálního partnera Pavel Brandejs.

Partnerem turnaje se stala i Fotbalová asociace České republiky, a tak součástí každého sobotního programu bude i nábor mladých rozhodčích. Zájemci o rozhodcovské řemeslo budou mít možnost na místě vyzkoušet dovednosti sudích, posuzovat herní situace, vyplnit testy z pravidel a získat zajímavé ceny.

Náborový klip ZDE:

 

Patrony turnaje se stali dva nejlepší fotbalisté z regionu Rychnovska. Rodák z Lična, bývalý reprezentant a kapitán Girondins Bordeaux Jaroslav Plašil. A Tomáš Petrášek, současný kapitán polského týmu Rakow Czestochowa, který je mimojiné i součástí hry FIFA20 a v hodnocení síly patří mezi TOP10 hráčů.


Harmonogram kvalifikačních turnajů:

7:30 - 8:30 Registrace hráčů

8:30 Losování turnaje

9:00 Začátek turnaje


Generální partner turnaje věnoval exkluzivní ceny. Hlavní cenou celého turnaje je exkluzivní herní počítač v hodnotě 40 tisíc korun, 2. cenou je herní notebook a 3. nejlepší hráč si odnese PlayStation4 Pro. Ceny jsou připravené i pro další hráče v každém kvalifikačním turnaji. Startovné na kvalifikační turnaje jsou stále k dispozici v sítí Ticketportal:
www.ticketportal.cz/event/INDIGO-FIFA20-CUP


Více informací o turnaji, včetně pravidel, najdete na webu: www.indigofifacup.cz
 





Vytvořeno: 31.7.2020
Jiří Lebedinský


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace