Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Pozvánka na den okresního fotbalu Rychnově nad Kněžnou


Datum akce: 18.9.2019


Legendární Petr Kouba přijede na fotbalový seminář do Kostelce nad Orlicí, svaz chystá velkolepou oslavu okresního fotbalu

Na regionální poměry nebývale velkolepou oslavu fotbalu připravuje Okresní fotbalový svaz v Rychnově nad Kněžnou. Letošní finále BFS - Gól Poháru je naplánované na 25. září a hrát se bude v Kostelci nad Orlicí.

Kromě samotného zápasu organizátoři pozvali i fotbalovou legendu Petra Koubou. Bývalého reprezentačního brankáře, hráče AC Sparta Praha, vicemistra Evropy 96 a muže, který hájil branku v dobách největší slávy českého fotbalu. V současné době je Petr Kouba šéftrenérem reprezentačních brankářů a bez nadsázky můžeme říct, že nejuznávanějším odborníkem na výchovu mladých gólmanů. “Petr Kouba přijede do Kostelce nad Orlicí na seminář, který je určený především pro amatérské trenéry a brankáře z celého Královéhradeckého kraje. Součástí bude nejen teoretická část o nejnovějších metodách, ale také komentovaná ukázková tréninková jednotka přímo na hrací ploše. Nic podobného v našem regionu ještě nebylo a věříme, že tak přilákáme nejen trenéry, ale i brankáře a širokou veřejnost,” říká šéf organizačního týmu Miroslav Martínek.

V areálu kosteleckého stadionu vyroste velkoplošná LED projekce, která bude k dispozici na teoretickou část semináře. Zároveň divákům zprostředkuje předzápasové studio samotného finálového utkání a celý zápas. Organizátoři totiž po vzoru loňského finále ve Zdelově připravují živý internetový přenos na sociální sítě Youtube a Facebook. Utkání bude komentovat Tomáš Borovec, sportovním divákům známý z živých přenosů Nova Sport. O poločasové přestávce okresní fotbalový svaz ocení zasloužilé funkcionáře. Po skončení finálového utkání a závěrečného ceremoniálu je připravená beseda a autogramiáda s Petrem Koubou.

Na úplný závěr mohou aktéři finále celý zápas ještě jednou vidět na velkoplošné projekci. “Důležité je také říct, že jsou připravené velkokapacitní stany, které pojmou dostatek diváků i v případě nepříznivého počasí. V rámci celého odpoledne bude zajištěné bohaté občerstvení tak, aby to byl důstojná oslava fotbalu se vším všudy,” uzavírá Miroslav Martínek.

Pozvánku na seminář naleznete ZDE:

Tisková zpráva na akci ZDE:



Vytvořeno: 18.9.2019
Jiří Lebedinský


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace