Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Úspěšná reprezentace Královéhradeckého kraje na turnaji v Ústí nad Labem


Datum akce: 30.11.-0001

 

V sobotu 12. ledna se tým U-13 RMSK CIDLINA zúčastnil prestižního halového turnaje PARTNERS CUP v Ústí nad Labem. Na turnaji se představila nejlepší mužstva tohoto ročníku z celé ČR.
 
RMSK CIDLINA - Baník Most 6:2, góly Novotný 2, Žahourek, Mahr, D.Doležal, V.Doležal
V úvodním zápase jsme nastoupili proti soupeři, který nás loni rozebral na turnaji ve Zruči. Tentokráte to bylo obráceně. Po úvodním oťukávání jsme rychle vstřelili čtyři branky a zápas v pohodě dotáhli do vítězného konce.
RMSK CIDLINA - FK Teplice 3:2, góly Novotný 2, Bičiště.
Po zápase s Mostem jsme si věřili a na hřišti to bylo vidět. Nad kvalitním soupeřem jsme rychle vedli 3:0, poté tepličtí mocně finišovali, my jsme šance nedali a tak z toho bylo drama se šťastným koncem.
RMSK CIDLINA - Slávia Praha 4:2, góly Bičiště 2, Mahr, D.Doležal
Slávii jsme prakticky nedali šanci. Byli jsme lepší, vedli jsme 4:0 a dvě náhodně inkasované branky v závěru, nemohli zkazit obrovskou radost z postupu do semifinále.
RMSK CIDLINA - FC HK 2:3, góly Mahr, Novotný
I když hradecký trenér Frýdek nechal některé opory odpočívat doma, tak soupeř zvládnul tento duel lépe. Byl agresivnější a měl větší vůli po vítězství. My jsme si po výhře nad Slávií vybrali tradiční slabší chvilku.
 
 semifinále:
 

RMSK CIDLINA - AC Sparta Praha 3:1, góly Mahr 2, D.Doležal
Pro nás vrchol turnaje a asi i dosavadní éry našeho týmu. Obrovská bitva od první minuty, ve které jsme byli o trochu lepší. Honza Mahr otevírá skóre střelou podle sparťanského brankáře, který byl jednou tak velký než Filip v naší brance. Za chvíli se uvolnil David Doležal a ranou pod břevno zvyšuje na 2:0. Sparta se nevzdává, ale naše defenzíva v čele s Fírou v brance je skvělá. Navíc Honza Mahr dává třetí branku. Sparta finišuje, snižuje, má i další šance, ale vše dobře dopadlo. Jsme ve finále!! Nadšení i slzy štěstí. Nádhera.
 
 finále:
 

RMSK CIDLINA - FK Teplice 0:2
Finálový zápas nám nevyšel podle našich představ. Šikovný teplický útočník přelstil naši obranu a prohrávali jsme. V závěru zápasu jsme se nadechli k velkému tlaku, ale tři velké šance jsme bohužel nevyužili a minutu před koncem soupeř do otevřené obrany rozhodl.
 
 závěrečné pořadí:
 
 1. FK TEPLICE
 2. RMSK CIDLINA
 3. SPARTA PRAHA
 4. SIGMA OLOMOUC
 5. FK ÚSTÍ NAD LABEM
 6. SK SLÁVIA PRAHA
 7. VIKTORIA PLZEŇ
 8. BENEŠOV
 9. FC HRADEC
 10. BANÍK MOST
 
 nejlepší hráč turnaje: Honza Mahr, sestava: Filip Firbacher - Dan Finěk, Adam Suchánek, David Doležal, Ondra Bičiště - Vojta Doležal, Honza Mahr, Honza Novotný, Vojta Cholasta, Oli Žahourek
 
Martin Firbacher, Rostislav Doležal, trenéři RMSK: "Na turnaj jsme odjížděli s respektem a přáním neskončit poslední. Druhé místo je pro nás v této obrovské konkurenci jako sen. Ale nutno říci, že naše umístění bylo zcela zasloužené. Naši hru ocenili i trenéři ostatních týmů a to nás hodně potěšilo. Mužstvo působilo kompaktně jako celek, nikdo nijak moc nevyčníval, ani vyloženě nezklamal. V konkurenci týmů, které mají podmínky zcela jiné než my, se prosadila parta kluků z Chlumce, Bydžova, Nepolis, Nechanic a Bělohradu. Opět se ukázalo, že pokud budeme v regionu spolupracovat, tak to bude jen ku prospěchu věci. Jsme rádi, že většina zainteresovaných už to pochopila. Tento úspěch je určitě další výtečnou motivací pro naši práci. Díky všem klukům za předvedené výkony i rodičům za dopravu a podporu v hledišti !!!"
HLAVNÍM PARTNEREM TÝMU JE SPOLEČNOST AMEA - ZDENĚK ŠKRHA.
 


Vytvořeno: 13.1.2013
redakce Fotbal v kraji, Martin Firbacher


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace