Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Pozvánka na dorostenecký fotbal - derby vedoucích týmů KP MD v Jičíně !


Datum akce: 29.3.2019

Krajský přebor mladšího dorostu
V sobotu v pravé poledne bude na jičínské umělce sehráno velmi zajímavé utkání krajského přeboru mladšího dorostu, suverenně vedoucí mužstvo soutěže, SK Jičín, hostí druhé mužstvo tabulky, SK Vysoké Mýto. Naváže i v tomto utkání domácí jedenáctka na spanilou jízdu, když v dosavadním průběhu soutěže neztratila ještě ani bod, nebo naopak hosté z Vysokého Mýta v Jičíně překvapí a budou prvním mužstvem, které by jičínské bodově oloupilo? Před utkáním jsme se zeptali obou trenérů, zkušeného jičínského lodivoda Petra Beneše a vysokomýtského Milana Stloukala, který navíc říká, jakým přínosem tato soutěž pro 15 leté kluky je, ale určitě by ocenil jeji větší kvalitu.

Trenére, zítra Vás čeká vzájemné utkání, první Jičín hostí druhé Vysoké Mýto, s jakým cílem do něj vstupujete a co si myslíte, že v tomto utkání rozhodne ?

Petr Beneš, SK Jičín: „Cíl máme, i při veškerém respektu k soupeři, hrát náročný fotbal, který nás bude bavit a při němž si budeme vytvářet spousty šancí, které budeme proměňovat a na konci si zaskandujeme něco o tom, že jsme zase vyhráli a jsme nejlepší. A rozhodne to, jak se kterému z těch dvou týmů povede v týdnu před zápasem potrénovat a složit na zápas sestavu, což u dorostenců je prostě problém.“

Milan Stloukal, SK Vysoké Mýto: „Víme, že nás nečeká jednoduché utkání. Jedeme do Jičína předvést hru, za kterou by jsme se nemuseli stydět a chceme být domácím vyrovnaným soupeřem. Minulé domácí utkání se třetím Novým Hradcem Králové jsme příliš nezvládli, vedli jsme již 4:0, ale hostující tým se nevzdával, vyvíjel na nás čím dál větší tlak, my jsme začali dělat chybu za chybou a nedůraznou obranou pomohli soupeři až k vyrovnání na 4:4.“

V Premier Steel krajském přeboru dorostu U19 je o víkendu na programu kompletní 15. kolo. Z vedoucího tria bude mít nejsnažší úkol pravděpodobně Vrchlabí, které na své umělce přivítá poslední Stěžery. Ani vedoucí Slávie Hradec Králová by se nemusela dle papírových předpokladů příliš trápit, neboť na svém trávníku hostí dvanáctý tým tabulky, spojené mužstvo Staré a Nové Paky. A tak nejtěžší úkol budou mít hráči druhého Nového Města, kteří hrají na půdě pátého Rychnova.

V krajské soutěži dorostu U19 se z plánovaných šesti zápasů odehrají bohužel jen čtyři. Vyjma vedoucího Chlumce nad Cidlinou, který má volno díky lichému počtu účastníků, nehraje kvůli marodce domácího týmu ani Vrchlabí „B“ v Bílé Třemešné, odloženo je i sousedské derby Rudník – Hostinné, neboť rudničtí šetří zrekonstruované hřiště. Situac bude chtít určitě využít Dobruška/Opočno, neboť pokud se jí podaří tříbodově zvítězit ve Skřivanech, posune se na průběžné druhé místo v tabulce před Vrchlabí.

Vytvořeno: 29.3.2019
Tomáš Navrátil


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace