Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Nová sezóna nejvyšší krajské fotbalové soutěže ,,Votrok Krajský přebor 2018/2019" startuje již tento víkend!


Datum akce: 30.11.-0001

Po letní pauze a předkrmu v podobě pohárových zápasů startuje o tomto víkendu další ročník nejvyšší krajské soutěže ,,Votrok Krajský přebor“ sezóny 2018/2019 svým úvodním, prvním kolem.

V tomto úvodním kole bude k vidění řada zajímavých duelů, mezi které patří například utkání obou nováčků soutěže (Sobotka – Dobruška), a nebo souboj loňského čtvrtého týmu s druhým týmem tabulky(Kostelec-Jaroměř). V řadě týmů došlo k hráčským i trenérským změnám, a tak se dá očekávat celá řada zajímavých zápasů a určitě i některých překvapivých výsledků.


Sobota – 11.8.2018 od 10:15

FC Slavia HK – TJ Lázně Bělohrad

Utkání dvou týmů, kterým se loňská sezóna nepovedla určitě podle jejich představ. Domácí tým navíc po několika letech nepovede letitá trenérská ikona p. Josef Pleskot, a tak bude zajímavé sledovat, jak si domácí povedou proti týmu z Bělohradu.

Sobota – 11.8.2018 od 17:00

TJ Sokol Třebeš – SK Jičín

Nováček loňské sezóny z Třebše se zachránil relativně v pohodě a získal v konečné tabulce o bod více, než jeho soupeř z Jičína. Jičín bude chtít naopak na loňskou sezónu rychle zapomenout, a to nejlépe vítězstvím v úvodním kole na hřišti hradecké Třebše.

SK Sobotka – SK Dobruška

Duel obou nováčků hned v úvodním kole, to tu dlouho nebylo. V sobotce došlo k několika zajímavým odchodům a příchodům, a tak bude zajímavé sledovat, jak si domácí s tímto faktem poradí. Soupeřem jim bude zkušený tým z Dobrušky, který táhne především kanonýr Jiří Kořínek, který bude pro domácí jistě největší hrozbou.

FK Kostelec nad Orlicí – FK Jaroměř

Duel dvou týmů z čela tabulky loňské sezóny. Domácí Kostelec odehraje jaro v Albrechticích a zde přivítá loňského stříbrného medailistu KP, tým Jaroměře, která značně omladila kádr. Domácí i hosté mají jistě i letos ty největší ambice, a tak se bude hrát jistě velmi zajímavé a kvalitní utkání.

SK Libčany – FC Spartak Rychnov nad Kněžnou

Domácí tým bude i letos jistě patřit k TOP týmům soutěže a to bude chtít předvést jistě již v 1. Kole. Soupeřem mu pak bude tým z Rychnova, kterému se lońská sezóna hrubě nepovedla. Tým navíc změnil trenéra, když odvolaného p. Čermáka nahradil p. Karanský.

FK Vysoká nad Labem – TJ Červený Kostelec

Další zajímavý duel dvou zkušených týmů přeboru. Domácí, kteří disponují jedním z nejzkušenějších a nejstarších kádrů soutěže přivítají tým z Červeného Kostelce. V duelech těchto týmů se hraje vždy velmi zajímavý fotbal.


Neděle –12.8.2018 od 17:00

RMSK Cidlina – TJ Jiskra Hořice

Domácí budou chtít navázat na loňskou povedenou sezónu, a to i přesto, že jim odešel kanoýr Holec do Převýšova. Utkání se bude hrát na novém trávníku, a tak se dá očekávat velmi svižný fotbal od týmů, které sází výhradně na své odchovance.

FC Vrchlabí – FK Chlumec nad Cidlinou

Domácí oproti loňské sezóně výrazně posíli kádr a v letošní sezóně budou mít určitě vyšší ambice, než v té loňské Nebudou však proti sobě mít zrovna lehkého soupeře, neboť Chlumec je velmi zdatným protivníkem a je navíc veden velmi zkušeným trenérem Martinem Firbacherem.



Vytvořeno: 10.8.2018
Jiří Lebedinský


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace