Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

1.třídy mužů 10-11. listopadu 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně ohlasů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (13.listopadu, distribuce 14.listopadu) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

Posední vydání


Miniatura

Kompletní výsledky minulého kola všech 1.tříd naleznete zde ...

1.A TŘÍDA MUŽI     


CO PŘINESLA SOBOTA 10.LISTOPADU ?

Dobruška rozstřílela Ohnišov 8:1 (14., 64. a 79. Mikušík, 26. Týfa, 33. Doubek, 41. Štětina, 55. Hájek, 80. Krahulec - 53.Kratěna). 120 diváků sledovalo domácí exibici. Domácí trenér Jakoubek řekl: "„Není co komentovat, protože utkání mělo naprosto jednoznačný průběh. Výsledkově i herně. Jsem rád, že jsme se dokázali zvednout po debaklu v Polici, který jsem ještě doteď nestrávil. Soupeře jsme přehráli ve všech herních činnostech a navrch jsme měli jasně i kondičně. Po vyloučení Nejmana po přestávce už zbytek zápasu řešil pouze výši skóre.“

Kunčice doma (změna pořadatelství) jasně zdolaly Vrchlabí 3:0 (Hůlka 2, R.Brzek) a s exkluzívním náskokem vedou po podzimu tabulku. Zdeněk Šulc, vedoucí domácího Bystřianu, zářil: "Poslední utkání sezóny jsme zvládli na jedničku.Soupeř zlobil v prvním poločase, po přestávce jsme již ovládli hru a přidali další dvě branky. Za odehraný podzim bych chtěl poděkovat celému týmu, tolik bodů (34) se nám ještě nikdy získat nepodařilo."

Vysoká n.L. uhrála doma pouze remízu s týmem Přepych 1:1, které trochu napravily domácí debakl s Kostelcem. Domácí vyrovnali v druhé půli díky Dohnálkovi. Miroslav Píša řekl k zápasu: "Zápas hrubě olivnil silný vítr, když první poločas jsme zkazili vše, co šlo. Po vystřídání a změně stran jsme byli jasně lepší, přikovali soupeře k jejich bráně, ale na víc než jeden gól jsme dnes prostě neměli."

V poločase vedl Nový Hradec nad Chlumcem 1:0, ale nakonec se radovali hosté z výhry 4:2, kterou mu zajistili dvěma brankami Hermann a dále Miroslav a Jiří Kučerové. Více na stránkách FK Chlumec n.C. ...

V duelu dobré úrovně porazila Roudnice Spartu Úpice 2:1. Vše se rozhodlo v posledních deseti minutách, v 81.m. dal vedoucí gól Roudnice Mikan, v 86.m. vyrovnal Martin Čáp. Minutu před koncem řádné hrací doby rozhodl zápas Jan Krejcar. Pavel Švadlenka, vedoucí domácích, zápas pochválil: "Úvod utkání byl opatrnější a první střela na branku se zrodila až po 15 minutách hry, kdy se aktivněji začali prezentovat hosté. Vytvořené šance ale nedokázali gólově zakončit. Největší šanci první půle ale měli domácí, kteří krásnou kombinací vybídli ke skórování Dvořáčka, ale brankář Kobos vytáhl skvělý zákrok. Druhá půle pak byla o větší aktivitě domácích, kteří si vypracovali několik slibných šancí, ale branka se jim podařila dát až v 81. minutě, kdy se z rohu prosadil Mikan. Hosté zabojovali a o pět minut později srovnali. Zlomový moment tak přišel až v 89. minutě, kdy Jan Krejcar zúročil výbornou práci bratra Tomáše. Hrál se dnes v Roudnici fotbal vysoké úrovně, který ozdobili domácí ziskem tří cenných bodů."
Podobného názoru byl i Roman Čáp: "Výborné utkání z obou stran, my jsme byli lepší v prvním poločase a domácí ve druhém. První branku jsme inkasovali, po rohovém kopu, kdy jsme trestuhodně nechali domácího hráče hlavičkovat, v závěru utkání se nám podařilo vyrovnat a utkání již směřovalo k zasloužené remíze, ale Martin Kejzlar nabídl svým laxním přístupem domácím tříbodovou třešničku na dortu."

K dispozici jsou zde fotografie Deníku z utkání Ohnišov-Nový Hradec)


Jak vypadá koření fotbalu, tedy góly, v 1.A třídě:

V silně nekompletním 12.kole se nepodařilo dát branku prozatím Černilovu (celkem 2x).
Statistiku 12.kola přineseme až po odehrání poslední dohrávky ...


V 13.kole se nepodařilo dát branku týmům Úpice (celkem 2x), Černilovu (celkem 3x), Vysoké n.L. (celkem 2x) a Přepych (celkem 3x).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže také nevstřelily Police n.M. (celkem 7x), Kostelec n.O. (4x), Ohnišov (4x), Roudnice (4x), Dobruška (4x), Třebechovice (2x), Nový Hradec Králové (2x), Kunčice (1x) a Vrchlabí (1x).


V každém zápase se alespoň jednou v 12 odehraných kolech trefili svěřenci Jana Krause z Chlumce n.C..

V posledním kompletním 13.kole padlo 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání. Byl vyrovnán rekord ze 7.kola.
(v 11.kole 20 branek, průměr 2,85 gólu na utkání, v 10.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání, v 9.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 8.kole 27 branek, průměr 3,85 gólu na utkání, v 7.kole rekordních 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 6.kole 24 branek, průměr 3,42 gólu na utkání, v 5.kole 18 branek, průměr 2,57 gólu na utkání, v 4.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 3.kole 17 branek, průměr 2,42 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 27 branek, průměr 3,85 gólu na utkání). Střelci se tedy zatím nejlépe činili v 7.kole, nejméně branek - 17 - padlo v 3.kole.

KANONÝŘI 1.A TŘÍDY (po 13.kole bez dohrávek)

10 - Neppl (Nový Hradec)
9 - Winter (Úpice)
8 - R.Brzek (Kunčice)
, Šlechta (Vrchlabí),
7 - Olšák (Nový Hradec), Jandík (Police n.M.)
6 - Hašek (Přepychy), Jakoubek (Vrchlabí), Doležal (Kunčice)

5 - Macháček (Ohnišov), Štěnička (Černilov), J.Jelínek (Chlumec), Laštovička (Kunčice), Hájek (Dobruška), Prát (Přepychy), Dvořáček (Roudnice),
4 - Kárník (Přepychy), J.Kučera (Chlumec), Šmíd (Nový Hradec), Dobýval (Ohnišov), R.Kyral, Vích (Třebechovice), Kmoníček (Roudnice), L.Šrámek, Švandrlík (Kostelec)
3 - Lochman (Třebechovice), Dohnálek (Vysoká n.L.), Mikušík (Dobruška), Beneš, Hermann, M.Kučera (Chlumec), Páter (Nový Hradec), Ježek (Černilov), P.Kraus (Vrchlabí), Kollert (Police n.M.), David, D.Brzek (Ohnišov)
2 - M.Jindra (Nový Hradec), Bolehovský, J.Šrámek, Řehák, Klapal (Kostelec), Hanuš, Bráborec, D.Jelínek (Chlumec), Pokorný (Třebechovice), Macháček, Jarkovský, Jelínek (Vysoká n.L.), Rada, M.Kejzlar, Hanzlík (Úpice), Votoček, Kolář, M.Šulc (Vrchlabí), Hušek (Černilov), Šulc, Tér (Kunčice), Slezák, Jiroutek (Roudnice), Pavlů, Klapkovský (Police n.M.), M.Dostál (Dobruška), vlastní (Přepychy)
1 - Haken, Šulc, Kalaš, Dvořák, Samek, Bitnar, vlastní (Vysoká n.L.), Havránek, Vopátek (Chlumec), Mašek, Umlauf, Hochmann, Mlynář, Cvejn (Kostelec), Janata, Hruška, Kratochvíla, Vik, Hornych, Rohlíček, Hůlka, Pilař (Kunčice), Koblížek, Bednář, T.Krejcar, Samšeňák (Roudnice), Kovaříček, Kupec, Čtvrtečka (Přepychy), Čapek, Filip,  Linhart, P.Benák jun., Jarotek (Černilov), Panýr, Hawel, Vejnar, Burger (Vrchlabí), Fetter, Mytiska (Ohnišov), Schubert, Pášma, Pataki, Kalaš (Police n.M.), Mach, Šulitka, Marel, Čáp, Stránský (Úpice), Doubek, Kováč, Jirásek, P.Krahulec (Dobruška), Přiklopil, Kolář, Jarotek (Nový Hradec), vlastní, Krejčí, Hruška (Třebechovice)


Miniatura
 
1.B TŘÍDA MUŽI - skupina A

 
DOHRÁVALY SE TŘI UTKÁNÍ ...

V Kopidlně se domácí rozešli se Žacléří smírně 1:1 (Kulhánek - Janata). Touto remízou klesli domácí na čtvrté místo v tabulce.

Ve velkém derby před 200 diváky podlehl Mostek doma Bílé Třemešné 1:4 (63.Pacák - 39., 67. a 77. Hendrych, 54. Josef Kubelka PK), hosté poskočili na druhou příčku. Co na to domácí: "Chtěli jsme tentokrát hrát se zataženější obranou, abychom eliminovali hostující brejky a nenechali prostor střelci Hendrychovi. Přesto nám právě on vstřelil tři góly. Hosté vyhráli po zásluze, ale výše porážky je pro nás krutá. Šlo o pravé derby, kterému nechyběla vynikající atmosféra v hledišti. Přes zimu nás čeká spousta práce."
Komentář z Bílé Třemešné: "Takhle má derby vypadat. Atmosféru, v jaké se hrálo, by nám záviděly leckteré prvoligové celky. Máme nejlepší fanoušky v celé soutěži. I díky nim jsme hráli v domácím prostředí. Proto jsme se pokusili na soupeře vlítnou od samotného začátku a taktika se nám vyplatila. Po půlhodině to mohlo být klidně 0:3, šance jsme ale nevyužili. Soupeř se snažil, byl to bojovný zápas, po třetím gólu ale bylo rozhodnuto. Velký zápas odehráli Honza Čuboň a Rdek Hendrych, tradičním tahounem mužstva byl Tomáš Kubelka."

Čtyři góly Paďoura byly ozdobou zápasu Nového Města v Rudníku, který MFK vyhrál 5:2 (za domácí Čáp a Víšek). Pátou branku dal Srubjan. Paďour vstřelil v posledních dvou zápasech 7 branek. Hosté k zápasu řekli ústy asistenta trenéra Pavla Zeleného: "Na velmi těžkém, promočeném terénu jsme větší část utkání byli aktivnější. Domácí ze čtyř střel na bránu dali dva góly. Naštěstí jsme vždy po vyrovnání dokázali odpovědět dalším gólem. Při střelecké chuti byl J. Paďour, který 4 góly dal a na pátý nahrál Srubjanovi. Ani po vyloučení Davida v 68. minutě jsme domácí k ničemu nepustili a přidali jsme ještě pátý gól. Chválím mužstvo za přístup k utkání, za bojovnost. Důležité je, aby hráči přistoupili zodpovědně k zimní přípravě, potom se nebojím jarních odvet."

Libáň v závěru podzimu remizovala s Mladými Buky 3:3 (21. Balcar, 31. Havlík, 66. Kalinka - 20. Machalík, 62. Kaňka, 87. Machalík). A komentář domácích: "Domácí mužstvo bylo lepším týmen, avšak hosté byli nebezpeční díky rychlým brejkům. Několik šancí domácích včetně neproměněné penalty zůstalo nevyužito a tak obětaví hosté hrající celý druhý poločas o deseti tři minuty před koncem využili nedůrazu domácí obrany a srovnali na konečných 3:3."

sobota 10.11. 14,00 Hostinné-Sobotka UTKÁNÍ SE NEHRAJE
čtvrtek 15.11. 18,00 Janské Lázně-Miletín ZMĚNA TERMÍNU

Jak vypadá koření fotbalu, tedy góly, v 1.B třídě, skupina A:

Branku v doposud nedohraném 12.kole nevstřelil prozatím tým Jičína B (celkem 4x).
Statistiku 12.kola přineseme až po odehrání poslední dohrávky ...

Branku ve 13.kole nevstřelil tým Žacléře (poprvé v soutěži !!!).
Branku v utkání dále v průběhu soutěže nevstřelili fotbalisté Mladých Buků (celkem 5x), Janských Lázní (celkem 5x), Libáně (celkem 3x), Kopidlna (celkem 3x), Hostinného (celkem 2x), Mostku (celkem 2x), Nového Města n.M. (celkem 2x), Miletína (celkem 2x), Rudníku (celkem 2x) a Sobotky (1x).

V každém zápase se alespoň jednou trefili fotbalisté Staré Paky a Bílé Třemešné. Zde palec nahoru !

Celkem padlo v posledním kompletním 13.kole pěkných 33 branek, což je velmi výživný průměr 4,71 gólu na utkání. 
(v 11.kole rekordních 39 branek, neuvěřitelný průměr 5,57 gólu na utkání, v 10.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání, v 9.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 8.kole 28 branek, průměr 4 góly na utkání, v 7.kole 23 branek, průměr 3,28 gólu na utkání, v 6.kole pouhých 15 branek, zatím naprosto nejnižší průměr na utkání 2,14 gólu na utkání, v 5.kole 34 branek, průměr 4,85 gólu na utkání, v 4.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 32 branek, průměr 4,59 gólu na utkání).
Rekord tedy vytvořili střelci v posledním 11.kole.



KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina A (po 13.kole bez dohrávek)

11 - David (Nové Město n.M.)
10 - Mezsároš (Jičín B)
8 - Balcar (Libáň)
7 - Odvárko, Machačný (Kopidlno), Krejčí (Stará Paka)
, Rulc (Sobotka)
6 - Hendrych (Bílá Třemešná), Kubišta (Sobotka), L.Vít (Žacléř), Kuchta (Stará Paka), Machalík (Mladé Buky), Paďour (Nové Město), Hylmar (Rudník)
5 - Jos.Kubelka (Bílá Třemešná), Havlík (Libáň), D.Čáp (Rudník), Janata (Žacléř), Andrle (Mostek), Nosek (Hostinné)
, Havelka (Kopidlno), Kult (Janské Lázně)
4 - Berger, Pavlíček (Stará Paka), D.Kubelka, Jar.Kubelka (Bílá Třemešná), L.Novák (Rudník), Polák (Hostinné), Hátle, Bartoníček (Miletín)
3 - Havránek (Rudník), Liška, R.Toth, Brhel (Mladé Buky), J.Dřímal (Kopidlno), Přikryl (Sobotka), Z.Prokop (Janské Lázně), Kalinka, Hlavatý, Banyácski (Libáň), Urban, Jukl, Leplt (Miletín), D.Kracík, Maličký (Hostinné), Zákravský, Starý, Srubjan (Nové Město), Ondráško (Žacléř), Honců (Mostek), Zugar, Kořínek (Jičín B)
2 - Machačka, Němeček (Miletín), D.Duchek, Záruba, Plch (Mostek), D.Nossek, L.Kracík, L.Horák, Kováč, Zeman (Hostinné), Koza, Lichter (Nové Město), Hnát, Janáček, Poutník (Kopidlno), Sameš, Štelzer (Janské Lázně), Materna, Kocourek, Srb (Jičín B), Kotyk, Skála (Žacléř), J.Stránský (Miletín), Pátý, T.Otradovský (Bílá Třemešná)
1 - Pluhař, Ulvr, Fejfar, Hladík, Portyš (Jičín B), Brožek, Mikolajczyk, Franze, Kovačík, vlastní (Žacléř), Kábrt, Sapár, Dvořák mladší (Janské Lázně), Vr.Robek, Hanuš, Polák, Rachota, Jirák, Kuhn, O.Pacák (Mostek), Víšek, Štemberka (Rudník), Hažer, T.Kubelka, Hrubý (Bílá Třemešná), Slavík, J.Kracík (Hostinné), Kulda, Porubský, Bláha, Kunt, Topič, Zavadil (Stará Paka), Zikmund, L.Komárek, P.Komárek, Klaban (Kopidlno), Brentner, F.Lánský  (Miletín), Darebník, J.Vítek (Nové Město n.M.), Knížek, Smetana, vlastní (Libáň), Šnajdr, Bárta, Knobloch (Sobotka), Síč (Mladé Buky)

 

Miniatura 


1.B TŘÍDA MUŽI - skupina B

 

CO PŘINESL DOHRÁVKOVÝ VÍKEND :

Předměřice si doma jasně poradily s Českým Meziříčím v poměru 5:2.

Deštné v O.H. nečekaně podlehlo Černíkovicím 0:1.

Nedařilo se ani Častolovicím, domácí dohrávková porážka 1:2 s Lokomotivou Hradec králové byla zklamáním.

Béčko Dobruška téměř napodobilo KHL, výsledkem 9:3 rozneslo Borohrádek (54.,69., 78. a 81.Macek, 1.,3. a 35.Štětina, 25.L.Petr, 72.V.Malý - 48. a 62.Vojnar, 29.T.Sazima). Domácí trenér Miloš Jirásek zářil: "„Vyšel nám vstup do utkání a dva rychlé góly v 1. a 3. minutě určily ráz zápasu. Bohužel nám opět utekl začátek druhého poločasu, ale na inkasované branky soupeře jsme dokázali rázně odpovědět. Chválím celé mužstvo za předvedený výkon."

Černíkovice výrazně dotáhly vedoucí duo Třebeš-Deštné.

DOHRÁVKY:
sobota 17.11. 15,15 Police B-Dobruška B (UMT Náchod)

Jak vypadá koření fotbalu, tedy góly, v 1.B třídě, skupina B:

Branku v nekompletním 12.kole ve třech sehraných utkáních vstřelilo všech 6 týmů, které byly v akci.
Statistiku 12.kola přineseme až po odehrání poslední dohrávky ...


Branku v 13.kole (neodehráno utkání Police B-Dobruška B) nevstřelil tým Předměřic (celkem 3x).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily celky Lokomotivy Hradec Králové (celkem 5x),  Police n.M. B (4x), Borohrádku (celkem 3x), Českého Meziříčí (3x), Doudleb n.O. (2x), Dobrušky B (2x), Malšovic (1x), Provodova (1x), Opočna (1x) a Deštného (1x).

V každém zápase se alespoň jednou trefili fotbalisté Sokola Třebeš, Častolovic a Černíkovic. Zde rovněž palec nahoru !

Celkem padlo v posledním téměř kompletním 13.kole 16 branek, průměr zatím činí bez jednoho neodehraného utkání 2,66 gólu na utkání.
(v 11.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání,
v 10.kole 24 branek, průměr 3,42 gólu na zápas, v 9.kole nejméně za soutěž 20 branek, průměr 2,85 gólu na zápas, v 8.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na zápas, v 7.kole výtečných 36 branek, což byl vynikající průměr 5,14 gólu na utkání, v 6.kole 32 branek, což je průměr 4,57 gólu na utkání, v 5.kole 25 branek, průměr 3,57 gólu na utkání, v 4.kole 31 branek, průměr 4,42 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, což je průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole nádherných 40 branek, což je průměr 5,71 gólu na utkání, v 1.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání).
Rekordně tedy střelci pálili ve 2.kole, kdy se síť za gólmany napjala celkem čtyřicetkrát (!).


KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina B (po 13.kole bez dohrávek)

13 - Sehnal (Častolovice), Vik (Černíkovice)
9 - Bartoš (Malšovice)

8 - Strakatý (Předměřice)
7 - Farkaš (Třebeš), Kopsa (Doudleby), O.Polák (Opočno), Blažej (Provodov), L.Jelen (Opočno)
6 - Kaplan, Umlauf (Deštné), Kollert (Police n.M. B),  Majer (Třebeš),  Eimer (Provodov), Zbořil (Třebeš), D.Hanuš (Černíkovice), Ziegler (Lokomotiva)

5 - Pav.Mizerík (Třebeš), Dušánek, Pataki (Police n.M. B), 
Kotyza (Doudleby), Lemon (Malšovice), Kouba (Deštné)
4 - M.Přikryl, Pav.Mráz, T.Přikryl (Častolovice), Hrouda, Stieber (Černíkovice), P.Matějus (Borohrádek), Tobiášek (Malšovice), Kráčmer (Doudleby)
3 - Schejbal (Lokomotiva HK), Soukup (Předměřice), Vojnar, Moravec, Liška (Borohrádek), Ježek, Krajňák (České Meziříčí), Muller, Macek (Provodov), Kánský, M.Zatloukal (Deštné), Hečko, Hauk (Police n.M. B), Krykorka, Sochor (Třebeš), Pfeifer (Opočno)
2 - T.Hojný (Doudleby), T.Sazima (Borohrádek), Pfeifer, Vrabec, Kuneš (Provodov), Tuček, Prouza (Deštné), Stieber (Černíkovice), Tichý (Lokomotiva HK), Michl, Hubáček, Svatoň, Zrzavý (Dobruška B), Štajer, Heglas, Munzar (Třebeš), Frank (Předměřice), Musil, T.Přibyl (Opočno), Ninger (Malšovice), Cvejn (Častolovice), Baše (České Meziříčí)
1 - Včelák, Rudolf, L.Zatloukal, Drapák (Deštné), V.Malý, Kováč, M.Malý, M.Eimann, Štětina, Čančara, Macek, L.Petr, Alt (Dobruška B), Javůrek, Šubrt (Lokomotiva HK),  J.Čermák, J.Matějus, A.Čermák, Brendl (Borohrádek), M.Brandejs, Kuhn, Kalousek (Častolovice), Langr, Pav.Mazura, Vidlička, Mart.Mazura, Krmaš (Doudleby), Škrabal, Školník, Krulich, Lukášek, Čuda, O.Přibyl (Opočno), Krucký, J.Jareš, Luňák, Franc (Malšovice), Obst, Vlkanova, Černý, Zeman (Třebeš), Pařízek, Vacek, Beneš (Provodov), Španiel, Kozák, Rezek, Slezák, Slánský (České Meziříčí),  Hronek, Bareš, Voborník, Vejprava, Pekáč, Kašpar, Hlavatý (Předměřice), Tér, Čermák, Tauc (Police n.M. B), Bárta, Vlk, Mitana, Víteček, Dulínek, Mńuk, vlastní (Černíkovice)

Některé ohlasy na minulé kolo ...


Miniatura            Ilustrační foto            PICT0170



Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně ohlasů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (13.listopadu, distribuce 14.listopadu) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).


Posední vydání

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 9.11.2012
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace