Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

OLYMPIJSKÉ ZLATO Z LODM 2017 PUTUJE DO HRADCE KRÁLOVÉ!!!


Datum akce: 30.11.-0001

Historicky největšího úspěchu dosáhli fotbalisté Královéhradeckého KFS U14 na LODM 2017 v Brně. Po vítězství ve skupině a čtvrtfinálovém vítězství nad Libereckým KFS si poradili v semifinále i s favorizovaným výběrem Moravskoslezského KFS. Vítězný finálový duel s Olomouckým KFS už byl pomyslnou třešničkou na dortu skvěle zvládnutého turnaje. Všichni hráči zasluhují velkou gratulaci a především poděkování za vzornou reprezentaci Královéhradeckého kraje.

Královéhradecký KFS reprezentovali:
Rubeš Jaroslav, Strnad Jiří, Samek Daniel, Slivka Matyáš, Semerák Jakub, Zengler Radim, Ludvík Jan, Schmoranz Filip, Kruml Lukáš (všichni FC Hradec Králové), Hrubý Denis, Dostál Štěpán, Gunar Ladislav (všichni FK Náchod), Čechovič Štěpán, Bednář Marek, Sapár Martin (MFK Trutnov), Šalda Jaroslav (RMSK Cidlina), Havrda Tomáš (Sokol Třebeš), Hampl Kryštof (FK Jablonec).

Trenéři: Ladislav Brož, Jan Míl, Martin Štěpán

Semifinále
Do utkání jsme vstoupili špatně a od 2. minuty prohrávali. Kluci ovšem zareagovali výborně a po pár minutách vyrovnali hru i skóre, když Schmoranz využil špatné rozehrávky a přesným centrem vybídl ke skórování Gunara. Hrál se výborný fotbal s obrovským nasazením na obou stranách. O druhém finalistovi nakonec musely rozhodnout penalty a v těch čaroval Rubeš, když zneškodnil všechny pokusy soupeře. 

Královéhradecký KFS - Moravskoslezský KFS 1:1 (1:1) na p.k. 3:0
Branka: Gunar, penalty proměnili Bednář, Samek, Semerák

Sestava:
Rubeš - Zengler, Samek, Slivka, Semerák - Dostál, Hampl, Bednář, Gunar - Schmoranz, Ludvík

Finále
Na hráčích byla od začátku vidět touha zakončit cestu olympijským turnajem vysněným triumfem. V historii se totiž v olympijském turnaji žádnému Královéhradeckému výběru zvítězit nepodařilo. Soupeř se nás snažil od začátku zatlačit agresivním napadáním, měl častěji míč na svých kopačkách, ale do žádné šance ho spolehlivě hrající obrana nepouštěla. Ani my jsme si však žádnou pořádnou šanci nevytvořili, a tak skončil poločas bez branek. Druhý poločas začal lépe náš výběr, hrálo se častěji na polovině Olomouckých a ve 40. minutě jsme se dočkali vedoucí branky. Na rohový kop Schmoranze si vyskočil Hrubý, jeho hlavičku stačil ještě brankář vyrazit, ale na dorážku Bednáře už reagovat nestihl. Olomouc vrhla všechny síly do útoku, ale kluci se náporu dokázali ubránit. V poslední minutě mohl poslat zápas do penaltového rozstřelu olomoucký útočník, ale jeho střelu zastavila tyč Rubešovy branky. Za několik málo vteřin pak mohly propuknout oslavy našeho výběru naplno.

Královéhradecký KFS - Olomoucký KFS  1:0 (0:0)
Branka: 40. Bednář

Sestava:
Rubeš - Zengler, Slivka, Samek, Semerák - Dostál, Hampl, Bednář, Gunar - Ludvík, Schmoranz
střídali: Hrubý, Čechovič


Vytvořeno: 28.6.2017
Mgr. Jan Míl


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace