Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Informace k televiznímu utkání Kostelec nad Orlicí - Rychnov nad Kněžnou


Datum akce: 30.11.-0001

Výkop utkání

Výkop utkání FK Kostelec nad Orlicí – FC Spartak Rychnov je stanoven na sobotu 27. května v 13:00 hod.

Přímý přenos na ČT Sport

Utkání 27.kola Votrok krajského přeboru mužů vysílá přímým přenosem ČT Sport v rámci projektu "Můj fotbal živě", který představuje nižší fotbalové soutěže. Na hřišti budou přenosové vozy ČT, utkání bude snímat 5 kamer, v blízkosti hrací plochy bude zápasové studio s komentátory, stejně jako tomu je v přenosech naší nejvyšší fotbalové soutěže.

Vstupné a zápasový magazín

Na utkání s Rychnovem budou připraveny 2 vstupy na stadion – u hlavní brány. Žádáme návštěvníky, aby přišli na stadion včas a předešli tak frontám u pokladen a dostali se tak do hlediště před výkopem zápasu. Vstupné na zápas je za symbolických 30,- Kč, ženy a děti zdarma. Po zakoupení vstupenky dostane každý fanoušek zápasový magazín zdarma. Desetistránkový magazín je věnovaný představení oběma týmům, historii derby Kostelec – Rychnov, dále v něm najdete rozhovory s hráči obou klubů Petrem Klapalem a Filipem Stieberem. Těšit se také můžete na obsáhlý rozhovor s předsedou FK Kostelec Jiřím Kotáskem.

Předzápasový program

Pro návštěvníky derby jsme připravili speciální předzápasový program, zhruba 10 minut před výkopem vystoupí kostelecké mažoretky "Marlen", účastnice ME a MS. Následně hráče na hrací plochu doprovodí nejmladší fotbalisté Kostelce a Častolovic, tak jak to známe z TOP soutěží.

Poločasový program

O přestávce se podruhé představí mažoretky "Marlen" a na druhé polovině hřiště proběhne zápas mladších přípravek Kostelce a Častolovic. Dále je připravena "Šťastná trefa", kterou pořádá Fortuna a hraje se o zajímavé finanční hotovosti.

Dětský koutek – vedlejší hřiště

Již od 11:00 bude připraven bohatý doprovodný program na vedlejším hřišti pro rodiny s dětmi. Děti se můžou těšit na skákací hrad, nafukovací Fortuna bránu, stany s fotoboxem a ČT "Déčko". Dále pak velkou nafukovací branku, fotbalovou klec a měřič síly střely. Pro děti budou připraveny dovednostní akce a soutěže, včetně maskotů v životní velikosti.

Občerstvení

Na utkání je připraveno bohaté občerstvení, stánky s pochutinami budou rozmístěny rovnoměrně po celém areálu stadionu – náměstíčko, před posilovnou, na vedlejším hřišti a na tribuně. Prodávat se bude pivo, nealkoholické nápoje, klobásy, párky v rohlíku a další pochutiny. U "Šamota" pro Vás chystáme grilované kýty, guláš a steaky.

Fans

Pro fanoušky kosteleckých barev budou ke koupi připraveny upomínkové předměty v oddílových barvách: hrnky, vaky na záda, šály a minidresy. Při zápase samotném bude na hlavní tribuně připravena choreografie, ve 20.minutě utkání prosíme všechny fanoušky na hlavní tribuně o spolupráci, děkujeme.

Sázky na zápas

Sázková kancelář Fortuna, partner TV utkání Kostelec – Rychnov vypsala zápasové kurzy a navíc udělala zajímavou analýzu. Přečíst preview a vsadit si můžete na stránkách Fortuny zde.

Upozornění

Upozorňujeme všechny fanoušky, že v celém areálu platí Návštěvní řád stadionu. Je zakázáno vnášet nebezpečné předměty jako je sklo, tyče, apod. U vstupu na stadion a v areálu budou na pořádek dohlížet členové pořadatelské služby.

Parkování

Návštěvníkům utkání doporučujeme využít parkovací plochy na náměstí, kde je v době konání akce parkování zdarma. Dále pak záchytná parkoviště u supermarketů Coop a Penny. Zaparkovat kolem stadionu bude s ohledem na očekávanou návštěvnost a okolní uzavírky obtížné. Dopravu v okolí stadionu bude řídit Městská policie, dbejte prosím pokynů policie.

Prosíme všechny fanoušky o včasný příchod na utkání. Očekáváme návštěvu přesahující 1 tisíc diváků. Děkujeme.

(Info převzato z webu Kostelce nad Orlicí)



Vytvořeno: 24.5.2017
Jiří Lebedinský


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace