Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

ČFL a divize v našem kraji 3-4.listopadu 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Komise pro řízení fotbalu v Čechách z pohledu zástupců Královéhradeckého kraje přináší úterní číslo (6.listopadu, distribuce 7.listopadu) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

Informace k výměně registračních průkazů klubů soutěží KPŘFČ najdete zde ..




PICT0224

V České fotbalové lize hostil SK Převýšov v neděli 4.listopadu poslední tým tabulky SK Hlavice. Hrálo se v tradiční čas v 10,15 a domácí fotbalisté měli na hrudích fotbalové vyznamenání v podobě fantastické výhry na půdě LOKO Vltavín Praha v poměru 4:0.

Výhra proti relativnímu outsideru soutěže měla být povinností, Hlavice nasbírala prozatím pouhé 4 body. Ale tato utkání bývají ošidná, to věděl nejlépe kormidelník domácích Bohuslav Pilný. Jeho svěřenci nakonec soupeře zdolali poměrem 2:0.

Výsledky minulého kola, tabulka a program ČFL v tomto kole naleznete zde ...  

IMG_6254

Divizní program minulého kola přinesl v této soutěži pouze čtyři utkání, počasí o tomto víkendu slibuje přece jen lepší podmínky a věřme v kompletnost celého dějství.

V sobotu 3.listopadu hráli tři zástupci našeho kraje.

Doma se představila pouze Lhota pod Libčany (14.místo, 11 bodů), ve 14,00 uvítala v souboji týmů z druhé poloviny tabulky FC Pěnčín/Turnov (10.místo, 14 bodů).
Lhotečtí fotbalisté nakonec získali cenné tři body za výhru 1:0.

Diskutovaná branka z posledního domácího utkání Lhota p.L.-Jirny je k vidění zde, posuďte sami ...

Dva další týmy hrály venku, asi nejtěžší úlohu měli fotbalisté Nového Bydžova (13.místo, 12 bodů), kteří se představili na půdě velmi ambiciózní FK Dobrovice (7.místo, 16 bodů). Tým hostů nastoupil kompletní, z utkání bylo možno sledovat živý přenos ...
Svěřenci trenéra Chalupy předvedli svoji klasiku, v 13.minutě nedal Pavlásek penaltu a z protiútoku domácí vedli 1:0. Poté hosté tlačili, nedali několik šancí a v 27.m. prohrávali 0:2. V druhé půli Dobrovice excelovaly v efektivitě a pět gólů je jasným vysvědčením.

V Holicích (16.místo, 1 bod) vyzval domácí SK, poslední tým tabulky, 1.FK Nová Paka (12.místo, 13 bodů). Svěřenci trenéra Hlouška v minulém kole podobně jako všechny další celky z našeho kraje nehráli, předtím prohráli v Semilech a k utkání v Holicích vzhlíželi podle představitele klubu Otakara Wagnegnechta s pokorou i s obavami. Holičtí fotbalisté podali v minulém kole dobrý výkon v Jirnech a svého soupeře z hlediska vývoje zápasu vůbec nešetřili v médiích. Jiří Tesař a jeho hráči měli o motivaci postaráno.
Hodnocení Holic směřované k utkání v Jirnech přinesl Deník ...
Hosté však v zápase potvrdili svoji zkušenost a z Holic odvezli tři body za výhru 2:0. Více o utkání na stránkách Nové Paky.


V neděli 4.listopadu hrály týmy Dvora Králové a Náchoda.

Už bez trenéra Martina Pulpita svitavští fotbalisté (8.místo, 14 bodů) bojovali s FK Náchod (9.místo, 14 bodů). Zápas začínal ve 14,00. Dosavadní velitel svitavské družiny kývl na nabídku posledního týmu Gambrinus ligy Baníku Ostrava, kde vystřídal Radoslava Látala. Fanoušci byli dozajista zvědavi, jak se domácí fotbalisté vyrovnají s odchodem svého trenéra. Více na stránkách svitavského klubu.
Nutno říci, že odchod trenéra domácí zasáhl, hostující Náchod si odvezl výhru 1:0.

Už v minulé pozvánce jsme Vás informovali, že na lavičce Dvora Králové bude už nikoliv Ladislav Doseděl, ale Čeněk Celler. Proč, o tom informovaly více stránky Dvora Králové ... a Krkonošský deník ....
Soupeřem dvorských fotbalistů (4.místo, 19 bodů) bylo Ústí nad Orlicí (6.místo, 18 bodů) a hostující Jiskra jela pod Hankův dům s vizitkou dvou výher po sobě (Náchod venku 3:0, Letohrad doma 3:2). Takže - zřejmě těžká premiéra kouče Cellera.
Předpověď se pro dvorské fotbalisty bohužel vyplnila, Ústí vyhrálo 2:1.

Program tohoto kola, minulé výsledky a tabulku před víkendem uvádíme zde ...

Článek ze serveru sport.cz můžete číst zde ...

Informace k výměně registračních průkazů klubů soutěží KPŘFČ najdete zde ..



 

 

 


Vytvořeno: 2.11.2012
redakce


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace