Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

1. třídy mužů 27-28.října 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně ohlasů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (30.října, distribuce 31.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

Posední vydání


Miniatura

1.A TŘÍDA MUŽI     


CO ZAUJALO V PROGRAMU 12. KOLA :

V noci z pátku na sobotu se opět ukázalo, že meteorologové mají pravdu. Předpověď počasí se naplnila, na řadě míst napadl sníh a bylo jen otázkou, jak si s tím poradí hrací plochy a pořadatelé, Královéhradecký kraj je v otázce místních klimat velmi rozdílnou destinací.

Pět utkání mělo být na pořadu v sobotu a všechna měla začínat v 14,30.

Sobotním šlágrem mělo být utkání Nový Hradec Králové - Chlumec n.C., které bylo nakonec odloženo.
Odložilo se i utkání Dobruška-Ohnišov.

Hrála se pouze další plánovaná utkání - Třebechovice-Police n.M. (2:3), Kostelec n.O.-Černilov (3:0).

Utkání Vysoká n.L: - Přepychy bylo odloženo.

Nedělním magnetem kola měl být zápas Vrchlabí-Kunčice, jenže sníh do Pokrkonoší a Krkonoš vtrhl poměrně nevybíravě. Zápas kola je tedy odložen.

Posledním zápasem kola, který se měl hrát v neděli, byl duel Roudnice - Úpice (14,30), i ten je odložen.

Jak vypadá koření fotbalu, tedy góly, v 1.A třídě:

V minulém kole se nepodařilo vstřelit branku Polici n.M. (celkem již 7x), Kostelci n.O. (celkem 4x),
Ohnišovu (celkem 4x) a Třebechovicím p.O. (celkem 2x).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže také nevstřelily Roudnice (4x), Dobruška (4x), Nový Hradec Králové (2x), Přepychy (2x), Úpice (1x), Kunčice (1x), Vysoká n.L. (1x), Černilov (1x) a Vrchlabí (1x).

V každém zápase se alespoň jednou v 11 kolech trefili svěřenci Jana Krause z Chlumce n.C..

Celkem padlo v 11.kole 20 branek, průměr 2,85 gólu na utkání.
(v 10.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání, v 9.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 8.kole 27 branek, průměr 3,85 gólu na utkání, v 7.kole rekordních 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 6.kole 24 branek, průměr 3,42 gólu na utkání, v 5.kole 18 branek, průměr 2,57 gólu na utkání, v 4.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 3.kole 17 branek, průměr 2,42 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 27 branek, průměr 3,85 gólu na utkání). Střelci se tedy zatím nejlépe činili v 7.kole, nejméně branek - 17 - padlo v 3.kole.

KANONÝŘI 1.A TŘÍDY (po 11.kole)

9 - Neppl (Nový Hradec), Winter (Úpice)
8 - R.Brzek (Kunčice)
, Šlechta (Vrchlabí),
6 - Hašek (Přepychy), Jakoubek (Vrchlabí), Doležal (Kunčice)

5 - Macháček (Ohnišov), Štěnička (Černilov), J.Jelínek (Chlumec), Laštovička (Kunčice), Hájek (Dobruška), Olšák (Nový Hradec), Prát (Přepychy)
4 - Kárník (Přepychy), J.Kučera (Chlumec), Šmíd (Nový Hradec), Dobýval (Ohnišov), Jandík (Police n.M.)
3 - R.Kyral, Lochman (Třebechovice), Dohnálek (Vysoká n.L.), Mikušík (Dobruška), Beneš (Chlumec), Páter (Nový Hradec), L.Šrámek (Kostelec), Kmoníček, Dvořáček (Roudnice), Ježek (Černilov), P.Kraus (Vrchlabí)
2 - M.Jindra (Nový Hradec), Bolehovský, J.Šrámek, Řehák, Švandrlík (Kostelec), Hanuš, Bráborec, Hermann, M.Kučera (Chlumec), Vích, Pokorný (Třebechovice), Macháček, Jarkovský, Jelínek (Vysoká n.L.), Rada, M.Kejzlar, Hanzlík (Úpice), Votoček, Kolář (Vrchlabí), Hušek (Černilov), Kollert (Police n.M.), Šulc (Kunčice), Slezák (Roudnice), David, D.Brzek (Ohnišov), vlastní (Přepychy)
1 - Haken, Šulc, Kalaš, Dvořák, Samek, Bitnar, vlastní (Vysoká n.L.), D.Jelínek, Havránek (Chlumec), Mašek, Umlauf (Kostelec), Janata, Hruška, Kratochvíla, Vik, Hornych, Rohlíček (Kunčice), Koblížek, Bednář, T.Krejcar, Samšeňák, Jiroutek (Roudnice), Kovaříček, Kupec, Čtvrtečka (Přepychy), Čapek, Filip,  Linhart, P.Benák jun., Jarotek (Černilov), Panýr, Hawel, Vejnar, Burger, Šulc (Vrchlabí), Fetter, Mytiska (Ohnišov), Schubert, Pášma, Klapkovský, Paulů (Police n.M.), Mach, Šulitka, Marel, Čáp, Stránský (Úpice), M.Dostál, Doubek, Kováč, Jirásek, P.Krahulec (Dobruška), Přiklopil, Kolář, Jarotek (Nový Hradec), vlastní, Krejčí, Hruška (Třebechovice)

O brazilském čarodějovi v brance je toto video ...

Miniatura
 
1.B TŘÍDA MUŽI - skupina A

 

CO ZAUJALO V PROGRAMU 12.KOLA :

Jičín B - Stará Paka, zápas se hrál v sobotu 27.října ve 12,00 na umělé trávě v Jičíně. Začátek v poledne byl pro toto utkání štěstím, od půl druhé se začalo sypat a pro následné utkání už byla jičínská umělka nezpůsobilá.
Stará Paka si nakonec poradila jak s umělým povrchem, tak s domácími, a vyhrála toto utkání 2:0 (17. Berger, 44. Pavlíček).

Další sobotní duely Hostinné-Sobotka, velmi očekávané derby Mostek-Bílá Třemešná, Janské Lázně-Miletín a Rudník-Nové Město n.M. jsou duely, které se v tomto kole hrát nebudou. O jejich zrušení informoval již sekretariát KFS.

Nedělní zápasy - Libáň -Mladé Buky odloženo, zápas Kopidlno - Baník Žacléř je odložen.

Jak vypadá koření fotbalu, tedy góly, v 1.B třídě, skupina A:

Branku v uplynulém kole nevstřelily týmy Mladých Buků (celkem 5x), Hostinného (celkem 2x) a Sobotky (poprvé v soutěži).

Branku v utkání dále v průběhu soutěže nevstřelili fotbalisté Janských Lázní (celkem 5x), Libáně (celkem 3x), Jičína B (celkem 3x), Kopildna (celkem 3x), Mostku (celkem 2x), Nového Města n.M. (celkem 2x), Miletína (celkem 2x) a Rudníku (celkem 2x).

V každém zápase se alespoň jednou trefili fotbalisté Staré Paky, Bílé Třemešné a také Baníku Žacléř (!). Zde palec nahoru !

Celkem padlo v 11.kole rekordních 39 branek, což je téměř neuvěřitelný průměr 5,57 gólu na utkání. 
(v 10.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání, v 9.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 8.kole 28 branek, průměr 4 góly na utkání, v 7.kole 23 branek, průměr 3,28 gólu na utkání, v 6.kole pouhých 15 branek, zatím naprosto nejnižší průměr na utkání 2,14 gólu na utkání, v 5.kole 34 branek, průměr 4,85 gólu na utkání, v 4.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 32 branek, průměr 4,59 gólu na utkání).
Rekord tedy vytvořili střelci v posledním 11.kole.



KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina A (po 11.kole)

10 - David (Nové Město n.M.), Mezsároš (Jičín B)
7 - Odvárko, Machačný (Kopidlno), Krejčí (Stará Paka), Balcar (Libáň),
6 - Hendrych (Bílá Třemešná), Kubišta (Sobotka), L.Vít (Žacléř)
5 - Machalík (Mladé Buky), Jos.Kubelka (Bílá Třemešná), Rulc (Sobotka), Havlík (Libáň), Hylmar, D.Čáp (Rudník), Janata (Žacléř)

4 - Kuchta (Stará Paka), Andrle (Mostek), D.Kubelka (Bílá Třemešná), L.Novák (Rudník), Nosek, Polák (Hostinné), Havelka (Kopidlno), Kult (Janské Lázně)
3 - Havránek (Rudník), Berger, Pavlíček (Stará Paka), Liška, R.Toth, Brhel (Mladé Buky), J.Dřímal (Kopidlno), Přikryl (Sobotka), Z.Prokop (Janské Lázně), Kalinka, Hlavatý, Banyácski (Libáň), Hátle, Urban, Bartoníček, Jukl (Miletín), D.Kracík, Maličký (Hostinné), Zákravský, Starý, Srubjan, Paďour (Nové Město), Ondráško (Žacléř), Honců (Mostek), Zugar (Jičín B), Jar.Kubelka (Bílá Třemešná)
2 - Machačka, Němeček (Miletín), D.Duchek, Záruba (Mostek), D.Nossek, L.Kracík, L.Horák, Kováč, Zeman (Hostinné), Koza, Lichter (Nové Město), Hnát, Janáček (Kopidlno), Sameš, Štelzer (Janské Lázně), Materna, Kocourek (Jičín B), Kotyk, Skála (Žacléř), J.Stránský (MIletín)
1 - Pluhař, Ulvr, Fejfar, Hladík, Portyš, Kořínek, Srb (Jičín B), Brožek, Mikolajczyk, Franze, Kovačík, vlastní (Žacléř), Kábrt, Sapár, Dvořák mladší (Janské Lázně), Vr.Robek, Hanuš, Polák, Rachota, Jirák, Kuhn, O.Pacák (Mostek), Víšek, Štemberka (Rudník), T.Otradovský, Hažer, M.Pátý, T.Kubelka (Bílá Třemešná), Slavík, J.Kracík (Hostinné), Kulda, Porubský, Bláha, Kunt, Topič, Zavadil (Stará Paka), Zikmund, L.Komárek, P.Komárek, Poutník, Klaban (Kopidlno), Brentner, Leplt, F.Lánský  (Miletín), Darebník, J.Vítek (Nové Město n.M.), Knížek, vlastní (Libáň), Šnajdr (Sobotka)

 

Miniatura 


1.B TŘÍDA MUŽI - skupina B

 

CO ZAUJALO V PROGRAMU 12. KOLA :

Pětkrát se má hrát v sobotu, dvakrát v neděli.

Sobotní kvinteto utkání mělo začínat jednotně v 14,30.

Plánovaně se sehrála utkání Doudleby n.O.-Třebeš (1:6) a Malšovice-Police n.M. B (2:1).

Zápasy Lokomotiva HK-Častolovice a Předměřice-České Meziříčí byly odloženy.

Ve středisku zimních sportů v Deštném v O.h. bylo utkání Deštné-Černíkovice zrušeno.

V neděli nebude hostit ve 14,00 Dobruška B Borohrádek, utkání bylo odloženo.

O půl hodiny později zahájil zápas Provodov Opočno, ve kterém domácí zvítězili 3:1.


Jak vypadá koření fotbalu, tedy góly, v 1.B třídě, skupina B:


Celkem padlo v 11.kole opět slušných 29 branek, průměr činil 4,14 gólu na utkání
(v 10.kole 24 branek, průměr 3,42 gólu na zápas, v 9.kole nejméně za soutěž 20 branek, průměr 2,85 gólu na zápas, v 8.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na zápas, v 7.kole výtečných 36 branek, což byl vynikající průměr 5,14 gólu na utkání, v 6.kole 32 branek, což je průměr 4,57 gólu na utkání, v 5.kole 25 branek, průměr 3,57 gólu na utkání, v 4.kole 31 branek, průměr 4,42 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, což je průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole nádherných 40 branek, což je průměr 5,71 gólu na utkání, v 1.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání).
Rekordně tedy střelci pálili ve 2.kole, kdy se síť za gólmany napjala celkem čtyřicetkrát (!).


Branku v minulém kole vstřelily všechny týmy soutěže, po čtyřech kolech půstu se konečně trefila i hradecká Lokomotiva, ale bylo to při porážce 1:5.

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily celky Lokomotivy Hradec Králové (celkem 5x),  Police n.M. B (4x), Borohrádku (celkem 3x), Českého Meziříčí (3x), Doudleb n.O. (2x), Předměřic (2x),  Dobrušky B (2x), Malšovic (1x), Provodova (1x), Opočna (1x) a Deštného (1x).

V každém zápase se alespoň jednou trefili fotbalisté Sokola Třebeš, Častolovic a Černíkovic. Zde rovněž palec nahoru !


KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina B (po 11.kole)


12 - Vik (Černíkovice), Sehnal (Častolovice)
8 - Strakatý (Předměřice)
7 - Farkaš (Třebeš), Kopsa (Doudleby), O.Polák (Opočno), Bartoš (Malšovice)
6 - Kaplan, Umlauf (Deštné), Kollert (Police n.M. B),  Majer (Třebeš), L.Jelen (Opočno), Eimer (Provodov)

5 - Ziegler (Lokomotiva HK), Zbořil (Třebeš), Dušánek, Pataki (Police n.M. B), Blažej (Provodov), D.Hanuš (Černíkovice)
, Kotyza (Doudleby), Lemon (Malšovice)
4 - Kouba (Deštné), Pav.Mizerík (Třebeš), M.Přikryl, Pav.Mráz, T.Přikryl (Častolovice), Hrouda (Černíkovice), P.Matějus (Borohrádek), Tobiášek (Malšovice)
3 - Schejbal (Lokomotiva HK), Kráčmer (Doudleby), Soukup (Předměřice), Vojnar, Moravec (Borohrádek), Ježek, Krajňák (České Meziříčí), Stieber (Černíkovice), Muller (Provodov), Kánský (Deštné), Hečko (Police n.M. B)
2 - T.Hojný (Doudleby), Liška, T.Sazima (Borohrádek), Pfeifer, Macek, Vrabec (Provodov), M.Zatloukal, Tuček, Prouza (Deštné), Stieber (Černíkovice), Tichý (Lokomotiva HK), Michl, Hubáček, Svatoň, Zrzavý (Dobruška B), Sochor, Heglas (Třebeš), Frank (Předměřice), Musil, Pfeifer, T.Přibyl (Opočno), Hauk (Police n.M. B), Ninger (Malšovice), Cvejn (Častolovice), Baše (České Meziříčí)
1 - Včelák, Rudolf, L.Zatloukal, Drapák (Deštné), V.Malý, Kováč, M.Malý, M.Eimann, Štětina, Čančara, Macek, L.Petr, Alt (Dobruška B), Javůrek, Šubrt (Lokomotiva HK),  J.Čermák, J.Matějus, A.Čermák, Brendl (Borohrádek), M.Brandejs, Kuhn (Častolovice), Langr, Pav.Mazura, Vidlička, Mart.Mazura (Doudleby), Škrabal, Školník, Krulich, Lukášek, Čuda (Opočno), Krucký, J.Jareš, Luňák (Malšovice), Obst, Vlkanova, Černý, Štajer, Krykorka, Munzar, Zeman (Třebeš), Pařízek, Vacek, Beneš, Kuneš (Provodov), Španiel, Kozák, Rezek, Slezák (České Meziříčí),  Hronek, Bareš, Voborník, Vejprava, Pekáč, Kašpar, Hlavatý (Předměřice), Tér, Čermák, Tauc (Police n.M. B), Bárta, Vlk, Mitana, Víteček, Dulínek, vlastní (Černíkovice)

A co se také může dít při utkání, o tom je záběr z nižší soutěže na Bruntálsku ...

 


Miniatura            Ilustrační foto            PICT0170


Že se penalta může opakovat, to všichni víme, méně obvyklé je to, že dvakrát, a vůbec neobvyklé je, že ji gólman třikrát chytil. Podívejte se zde ...

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně ohlasů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (30.října, distribuce 31.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).


Posední vydání

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 27.10.2012
redakce


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace