Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Votrok krajský přebor: Rozjetý Jičín hostí favorizovanou Cidlinu


Datum akce: 30.11.-0001

V duelu stoprocentních se ve 3. kole Votrok krajského přeboru poměří týmy Jičína a Cidliny, která je považována za favorita soutěže. Které zápasy se hrají v rámci třetího kola první krajské ligy?

 

 

Sobota - 27. srpna

14:30: SK Jičín - RMSK Cidlina

Jičín zatím ani jednou neinkasoval, zvládl ve velkém stylu i úterní dohrávku na hřišti silné Slavie, kde vyhrál 3:0. Podobně jako Nový Bydžov je po dvou kolech stoprocentní. Kouč Miroslav Jeník chválil po Slavii především defenzivu. “Opět nás podržel výborný Puš a oba stopeři podali v defenzivě nadstandardní výkon,” řekl.

17:00: SK Libčany - TJ Červený Kostelec

Jednoznačně druhý magnet kola. Nováček - tedy Libčany - je zatím poměrně silný, doma remizoval s výrazně posíleným Kostelcem nad Orlicí a vyhrál v Hořicích. Červený Kostelec pak plní pozici jednoho z nejsilnějších klubů soutěže. Navíc příchod zkušeného Kobose mu dal netušenou sílu na brankářském postu.

17:00: FK Vysoká n. L. - Jiskra Hořice

Hořice zatím strádají, prohrály oba zápasy s dalšími nováčky: derby v Lázních Bělohrad i v neděli doma s celkem Libčan. V dalším kole je čeká velmi těžký a protřelý soupeř. “Ale my bychom už potřebovali bodovat, začátek soutěže je důležitý,” řekl stoper Dominik Palm. Vysoká však chce zabrat po prohře v Kostelci nad Orlicí.

17:00: SK Dobruška - Sokol Provodov

Domácí už potřebují nutně zabrat, jenže ani Provodov není v luxusním rozpoložení. I když remízy se silnými protivníky, s Vysokou nad Labem a Jaroměří, mají dozajista svou cenu. Provodov zatím drží výborný gólman Vacho, Dobruška pak v Chlumci ukázala bojovné srdce.

Neděle - 28. srpna

17:00: FC Spartak Rychnov - FK Chlumec n. C.

Oba týmy už mají za sebou měření se silnou Cidlinou. Chlumec prohrál po dvou slepených gólech a v minulém kole porazil doma Dobrušku. “Dodalo nám to chuť do další práce,” varoval Rychnov kouč Petr Průcha.

Rychnovští v Novém Bydžově prohrávali o tři branky, ale nakonec duel velmi výrazně zdramatizovali a podlehli přijatelně 2:3. “Ve druhém poločase jsme naše nástroje přeladili a při troše štěstí jsme mohli domácím více zakoncertovat. Bohužel jsme nedostali dostatek času k završení úspěchu. Tak snad příště – v týdnu musíme sladit orchestr a zapracovat na hudebním sluchu,” pustil se do fotbalovo - hudebních přirovnání trenér Jan Čermák.

17:00: Slovan Broumov - FC Slavia HK

Duel neúspěšných z minulého týdne. Broumov dostal rozhodující gól v Novém Městě v poslední minutě, Slavia doma jasně padla s Jičínem. “V Broumově nás čeká reparát,” řekl trenér Josef Pleskot.

17:00: TJ Lázně Bělohrad - MFK Nové Město n. M.

Oba týmy mají tři body, oba o jednu branku záporné skóre. Proto se dá čekat vyrovnaný zápas. Bělohrad bude chtít navázat na první domácí vysokou výhru s Hořicemi, MFK zase na úspěch proti Broumovu.

17:00: FK Jaroměř - FK Kostelec n. O.

Na závěr třetí magnet kola. Exdivizní celek proti posílenému Kostelci. Obě mužstva zatím zapsala jednu klasickou výhru a jednu v penaltách.


Vytvořeno: 26.8.2016


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace