Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Velké gesto fotbalistů Zdelova, Lokomotiva v posledním kole přeskočila Hostinné, druhé místo zaujalo béčko Dvora Králové, Kobylice udržely čtvrtou příčku, gólové přestřelky ve skupině H


Datum akce: 30.11.-0001

 

O co se na jaře také hrálo?  

Tak jaký je pravděpodobný scénář? I nejnižší krajská soutěž čeká po svém skončení na postup dvou týmů z krajského přeboru do divize, v tomto případě sestup do okresních přeborů čeká 8 týmů, tedy všechy od 5. místa níže ze skupin o záchranu.
Do 1. A třídy postoupí tři týmy, tedy vítězové skupin o postup a ten lepší z druhého místa. Pokud by někdo postup odmítl, přichází ke slovu alternativa postupu podle pořadí až maximálně do 4. místa celkového pořadí ve skupinách o postup.

Hrálo se také o "personální" podobu 1. B třídy v soutěžním ročníku 2016/2017, ta se vrací do modelu dvou skupin po 14 týmech. To se týkalo samozřejmě především skupin G a H, kde se hraje o setrvání v krajské soutěži.
Ve finálových skupinách obdrží první tři týmy malé finanční bonusy.

Do jarních skupin si týmy zajistily jako výchozí stav polovinu bodového zisku z podzimu.
 

 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina E (VÝSLEDKY)
        


LOKOMOTIVA PŘESKOČILA HOSTINNÉ, JIČÍN VÍTĚZEM SKUPINY

Skupina E JAKO 1. B třídy má za sebou poslední dějství. V posledním kole hradecká Lokomotiva dokázala přeskočit na skóre Tatran Hostinné a nyní se bude čekat, jak v týmech z čela tabulky rozhodnou výbory, realizační týmy a hráči, komu se chce a bude chtít do 1. A třídy.
Celé dějství se tradičně hrálo jen v sobotu, začátky byly různé. Hostinnému stačil k druhému místu bod v Malšovicích a nepovedlo se. Trochu zvláštní příběh týmu z města kamenných obrů.

V úvodním utkání kola byla do přestávky k vidění pouze branka trutnovského Milana Kuldy, Trutnov C vedl na Lokomotivě 1:0. Domácí si rozhodně nechtěli nechat zkazit závěr sezóny a ve druhé části hry zapnuli. Výsledek 3:1 (ve 2. poločase skórovali Rosulek, D. Denk, Matoušek) poslal Lokomotivu na druhé místo tabulky a tým čekal na výsledek z Malšovic. Utkání sledovalo 50 fanoušků a pískal Lukáš Nožka.
Trenér hostů Jaroslav Votoček: "První poločas jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vedli. Druhá půle nám hrubě nevyšla, museli jsme střídat tvůrce hry Kárníka a to dnes rozhodlo. Přestali jsme být aktivní a domácí nás potrestali. Z pohledu druhé půle, zasloužené vítězství domácích."

Ve druhém zápase hostila doma od 15:30 Čechie Hlušice Předměřice (oba týmy si vyměnily již dříve pořadatelství). Domácí vedli v poločase 2:1 a nakonec svého soupeře přehráli vysoko 5:1 (E. Pařízek, Soumar, Svěcený, Špaček, M. Batelka - Paizker) a končí v tabulce na 4. místě. Před 70 diváky řídil zápas Michal Říha.
Závěrečná slova Jaromíra Průchy: "Závěr sezóny se nám povedl. Během celého utkání jsme byli lepším mužstvem a zaslouženě vyhráli. Skóre se zastavilo na pěti. Závěrem chci poděkovat všem hráčům za celou sezónu, divákům, že nás stále podporují a vůbec všem kdo nám fandí."

Vítěz skupiny, rezerva Jičína, se rozloučila se skupinou vítězstvím a konečným prvním místem, což je pěkný úspěch jičínského týmu. Výhra nad Rudníkem byla však drtivá v poměru 7:1 (Mat. Mezsároš 3, Vacek 3, Pluhař - Putrovec). Vše sledovalo obligátních 50 příznivců a epilog vedl s píšťalkou zkušený František Jehlička.
Jaroslav Matějka, vedoucí týmu, byl spokojen: "Se soutěží jsme se rozloučili jednoznačným vítězstvím, které mělo být ještě vyšší. To bychom však nesměli zahazovat i ty nejvyloženější šance. Za jarní část, která nás vynesla na první místo tabulky, patří klukům poděkování."

V poměrně sledovaném duelu byl stav po prvních 45 minutách mezi Malšovicemi a Tatranem Hostinné 0:0. Na konci zápasu to však již neplatilo, svěřenci Bohumila Kruckého se loučili před 50 diváky výhrou 3:0 (53. Dušánek, 61. Libřický, 67. Dušánek) a Hostinnému zbyly oči jen pro fotbalové lkaní.
Mužem "v černém" byl Filip Svoboda, který udělil ŽK v poměru 4:2 pro domácí. Trenér Malšovic podal poslední hodnocení tohoto soutěžního ročníku: "Hosty jsme přehráli a zaslouženě vyhráli. Utkání řídil mladý perspektivní rozhodčí, časem se určitě vypíská k dobrým výkonům."
Pavel Šmucer z Hostinného hovořil o všem, co tým v tomto zápase postrádal: "Naše hra postrádala rychlost , nápaditost i moment překvapení. V první půlce ještě vyrovnané utkání. Druhý poločas patřil domácím kteří zaslouženě vyhráli."

HVĚZDA KOLA :
Roman Dušánek (Malšovice) - jeho střelecká bilance sezóny se zastavila na 19 brankách, tu osmnáctou a devatenáctou vstřelil v důležitém zápase s Tatranem Hostinné."

UDÁLOST KOLA :
Lokomotiva Hradec Králové přeskočila v tabulce do té doby druhé Hostinné i přes jeho náskok třech bodů. Kdo vlastně chtěl z této skupiny postupovat? Navíc Lokáda ještě do přestávky prohrávala 0:1. "První poločas byl od nás hrozný", konstatoval vedoucí hradeckých fotbalistů Sobotka.

VÝROK KOLA :
Martin Pšenička, vedoucí Slavoje Předměřice: "Všem postupujícím z naší skupiny gratuluji a přeji jim hodně peněz na udržení v 1 A. třídě."


NÁVŠTĚVA KOLA :
70 diváků sledovalo poslední zápas Hlušic, jejich hráči se jim odměnili vysokou výhrou.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 28. ODEHRANÉM KOLE (ve 28. kole celkem přišlo 220 fanoušků, průměr na utkání 55, nízká divácká účast pokračovala v kontextu minulého kola, od počátku sezóny přišlo tedy na zápasy osmi týmů této skupiny celkem 8 981 diváků, celkový průměr na utkání byl nízký 79)

Hostinné - 1981 diváků (průměr 141 diváků na zápas)                                           SK Hlušice - 1332 diváků (průměr na zápas 95 diváků)                                         Lokomotiva HK - 1292 diváků (průměr 92 diváků na zápas)                                   Rudník - 1162 diváků (průměr na zápas 83 diváků)                                                Předměřice - 1120 diváků (průměr 80 diváků na zápas)                                      Trutnov C - 851 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                              Jičín B - 815 diváků (průměr 58 diváků na zápas)                                               Malšovice - 770 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 28. ODEHRANÉM KOLE :
26 - Jakoubek (Hostinné),
23 - M. Batelka (Hlušice)
19 - Dušánek (Malšovice),
16 - Zvolánek (Lokomotiva),
15 - P. Horáček (Jičín B),

12 - M. Mezsároš (Jičín B), Víšek (Rudník),
11 - Soumar (Hlušice),
10 - Pluhař (Jičín B), Frank (Předměřice), Jareš (Malšovice), 
9 -
Knap (Rudník), 
8 - Vacek (Jičín B), A. Hůlka (Lokomotiva),
7 - R. Polák (Hostinné), Brokeš (Malšovice), Zeman (Rudník), 
6 - Rodr (Hostinné), Špaček (Hlušice), Strakatý (Předměřice), M. Kulda (Trutnov C),
5 - T. Haken (Jičín B), Svěcený (Hlušice), Voborník, Pekáč (Předměřice), Řehůřek, Chvalina (Trutnov C), Kučeravý (Rudník),    
4 - M. Jeník (Jičín B), Šubrt, D. Denk (Lokomotiva), L. Horák (Hostinné), Mar. Kohout (Hlušice), Bezvoda, Hlavatý (Předměřice), Z. Doubic, Kárník (Trutnov C), 
3 - Nálevka, Hejtmánek (Jičín B), Jiří Javůrek, Schejbal, Vodák (Lokomotiva), Valeš, Šmucer, vlastní (Hostinné), Pav. Průcha (Hlušice), Šmarda (Předměřice), Zákravský, Tůma, Starý (Trutnov C), Valc, T. Franc (Malšovice), Čáp (Rudník),  
2 - Řeháček, Voldán, Klaban, Bucek, Janda, Veg, Kirchner (Jičín B), Borovský, Odehnal, Rosulek, vlastní (Lokomotiva), Kracík, T. Maličký, Filcsák (Hostinné), Kyral (Hlušice), Ponikelský, Paizker (Předměřice), Šimočko, Hodbod, Skuček, Rada, vlastní (Trutnov C), Rejha, Libřický (Malšovice), Horešovský, Hloušek, Prívara (Rudník), 
1 - Míka, Čeřovský, Malý, Mikolášek, Šaroun, Knížek, V. Horáček (Jičín B), Svatoň, Dostál, Karabinoš, Matoušek (Lokomotiva), Petružálek, Brož, Slavík, Lorenz, Nossek, Valášek (Hostinné), J. Batelka, Šimůnek, Holman, E. Pařízek (Hlušice), E. Bareš, J. Bareš, Mindek, Lejp, Bouček, Mach (Předměřice), Vomočil, Švorc, Kučera, Klossowski, Šulitka, Kancok, R. Horáček, Jirka, Landa, Karmáček (Trutnov C), Papík, Groh, Luňák, Lemon, Horký, Eftlaiš, Luňák, Krejčí (Malšovice), Eftlaiš, Pecold, Štemberka, Putrovec (Rudník), chybí střelec Rudníku v zápase s Tatranem Hostinné




JAKO 1.B TŘÍDA skupina F (VÝSLEDKY

DVŮR KRÁLOVÉ STŘÍBRNÝ, TŘETÍ ALBRECHTICE, ČTVRTÉ DOUDLEBY

Druhé místo patří béčku Dvora, to je výsledek zápletky v této postupové skupině. Zda bude využito k cestě nahoru, o tom rozhodnou následující dny a rozhodnutí zodpovědných.

V předehrávce posledního kola, hrálo se 2. června, porazil Dvůr Králové B Doudleby 6:0 (J. Vaníček 4, Samler, Mertlík), velmi klidný zápas řídil bez karet Lukáš Říha před 63 diváky.
Komentář patřil trenéru hostů Marku Mazurovi: "Zahájili jsme ze zajištěné obrany, po smolně obdrženém gólu jsme do konce poločasu vyrovnali hru, ale dvě naše šance zůstaly nevyužity. Po přestávce jsme zcela nelogicky otevřeli hru a přestali běhat, po obdržených gólech jsme ještě v závěru zkusili týmovou sebedestrukci. Domácí vyhráli zaslouženě."

Už od 14:00 se v sobotu hrálo utkání Solnice s Albrechticemi, před 103 diváky domácí zamkli své hřiště porážkou 1:2 (47. Nosek - 45. a 63. Pinkas). Do Solnice přijel jako hlavní rozhodčí Jakub Odvárko.
Rostislav Kchop, kouč Albrechtic: "Největší fuška asi dneska byla sehnat 3 hodiny před zápasem 11 hráčů. Nakonec se mi to podařilo a aspoň 11 nás bylo... U nás na lavičce byla pouze vedoucí...., možná by to stálo v některých albrechtických kruzích k zamyšlení. Bojovností jsme uhráli 3 body, nutno říct, že Solnice dnes ale opravdu nebyla v oslnivé formě, pro nás naštěstí. Bylo také znát, že je to nic neřešící zápas, který se hrál slušně. Góly dnes střílel Pinky, zejména druhý byl one man show, sám si nahrál, sám skóroval. Děkuji všem."

Černíkovice se loučily před 45 (!) diváky výhrou 4:2 nad Opočnem. Branky dali M. Vašata, Mňuk, Handa, Cejpek, respektive Školník, L. Kňourek. Utkání s jedinou ŽK řídil Miroslav Hron.
Josef Cejpek, trenér Černíkovic: "Musím poděkovat všem hráčům za předvedený výkon. Hráči odvedli dobrou práci a nejlepším výkonem jara jsme se rozloučili výhrou s našimi fanoušky."

V závěrečném derby podlehlo Velké Poříčí vítězi skupiny a postupujícímu do 1. A třídy Náchodu B 2:4. O výsledku se rozhodlo už v první půli, kdy se trefil Jan Hubka za domácí a T. Vejprava dvakrát a dorostenec Soumar za hosty. Jiří Dobýval sice snížil v 73. minutě na 2:3, ale další dorostenec Stanislav hanel ukončil střeleckou bilanci tohoto ročníku z pohledu Náchoda.
Utkání vedl s píšťalkou Tomáš Bouz, přihlíželo podle zápisu 100 fanoušků.
Lakonický byl i vedoucí Velkého Poříčí Hurdálek: "Po hrubých chybách domácích zasloužené vítězství hostí."

V dohrávce domácí Opočno podlehlo v neděli 5. června Solnici 0:1 (Tomáš Kubec). Zápas sledovala pěkná návštěva 102 diváků.

V další dohrávce zdolala rezerva Dvora Králové ve středu 15. června Černíkovice vysoko 7:2 (J. Vaníček 6, Hanek - Mňuk 2), v poločase byl stav pouze 3:2. Středeční duel řídila Blažena Kánská před padesátkou přihlížejících, střelecký výkon brankáře Jakuba Vaníčka byl opět famózní.
Komentář Čeňka Cellera: "V prvním poločasu jsme se trápili a hra se nám příliš nedařila. Ve druhé půli došlo ke zlepšení a k využití brankových příležitostí. Střelecky se opět prosadil Kuba Vaníček svými 6 brankami."


HVĚZDA KOLA :
Jakub Vaníček (Dvůr Králové B) - v předehrávce nastřílel brankář Dvora hrající za jeho béčko na hrotu čtyři góly celku Doudleb. Poté v dohrávce stihl dát šest gólů Černíkovicím. Chybí Vám střelec?

UDÁLOST KOLA :
Předehrávka a dohrávka stačila Dvoru Králové B na konečné druhé místo. Stane se rezerva Dvora dalším účastníkem 1. A třídy?

VÝROK KOLA :
Martin Kadavý, trenér Solnice: "Ještě, že už je konec soutěže. Opravdu velmi slabý výkon od všech."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Právě v Solnici sledovalo zápas 103 diváků.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 28. ODEHRANÉM KOLE :
35 - Plšek (Náchod B),
25 - J. Vaníček (Dvůr Králové B),
24 - Hořínek (Albrechtice),
20 - Ma. Kráčmer (Doudleby),
19 -
D. Hanuš (Černíkovice),

18 - Vaněček (Náchod B), L. Jelen (Opočno), Dobýval (Velké Poříčí),
14 - Poláček (Náchod B),
13 - Marks (Dvůr Králové B), Pinkas (Albrechtice), Zaňka (Solnice),

11 - Vágner (Dvůr Králové B), Závada (Velké Poříčí),
10 - Voldán (Dvůr Králové B),
  T. Přibyl (Opočno),
8 - Vlček (Náchod B), M. Otradovský (Dvůr Králové B), Sršeň (Albrechtice), Z. Schod (Solnice),

7 - V. Hák (Dvůr Králové B), Reichl (Opočno), Mňuk (Černíkovice),
6 - Říha, T. Vejprava (Náchod B), Hudousek (Doudleby), Šnajdr, Školník (Opočno),

5 - Velíšek (Albrechtice), Jak. Šrámek (Doudleby), Vondřejc (Opočno), Jak. Novák, Mi. Vít (Velké Poříčí), Hovorka (Solnice), Stodůlka (Černíkovice),
4 - Pípek, Jar. Vejprava, Soumar (Náchod B), Kuhn, Samler, Mertlík (Dvůr Králové B), Zeman (Albrechtice), Kopsa (Doudleby), Pfeifer (Opočno), Hanzl, Hubka (Velké Poříčí), Olejarcz, T. Kubec (Solnice), J. Hanuš, Stieber, Handa (Černíkovice),
3 - Vrabec, Hanel (Náchod B), Řežábek (Dvůr Králové B), Jaroš (Albrechtice), Dudek (Doudleby), P. Musil (Opočno), Zelený, Kuneš (Velké Poříčí), Rýznar, Gajda (Solnice),
2 - Akpem Ayikien, Peremene Gidion, vlastní (Náchod B), Rejl, Teuber, Vitebský (Dvůr Králové B), Řehák, Duha (Albrechtice), Mat. Mazura, Mar. Mazura, T. Mazura, Kotyza (Doudleby), Škrabal, vlastní (Opočno), Stříbrný, Stodola (Velké Poříčí), Kadavý, J. Kubec (Solnice), Kučera, Ji. Holoubek, M. Vašata (Černíkovice),

1 - Král, Kromholz, Scharfer, Petr, Punar, Chládek (Náchod B), Jákl, Kasan, Pícha, Volf, Matula, D. Machek, Hanek (Dvůr Králové B), Plachetka, Lyer, Kudláček, Krmaš, Souček (Doudleby), Čtvrtečka, Franc, Kňourek (Opočno), Kaněra, Flaška, Lanta, Hurdálek (Velké Poříčí), Camara Morlaye, Drašnar, Mertlík, Hartman, Bocek, Drašnar, Nosek (Solnice), Víteček, Vrba, Jedlinský, Cink, Cejpek (Černíkovice),
- chybí střelci ze zápasů Dvůr Králové B-Černíkovice, Albrechtice-Dvůr Králové B a Opočno-Velké Poříčí

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 28. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo v 28. kole 311 fanoušků, průměr na utkání 77, od počátku podzimní sezóny tedy přislo na utkání mužstev této skupiny celkem 11 706 diváků, celkový průměr na utkání 106, chybí zápas Náchod B - Dvůr Králové B, který se nesehrál a byl kontumován)

Albrechtice n. O. - 2130 diváků (průměr 152 diváků na zápas)                                Černíkovice - 1935 diváků (průměr na zápas 138 diváků)                                       Velké Poříčí - 1650 diváků (průměr 122 diváků na zápas)                                       Doudleby n. O.- 1422 diváků (průměr 101 diváků na zápas)                                   Solnice - 1349 diváků (průměr na zápas 96 diváků)                                                Dvůr Králové B - 1156 diváků (průměr na zápas 82 diváků)                                     FK Náchod B - 1145 diváků (průměr na zápas 81 diváků)                                       Opočno - 1122 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                      



JAKO 1.B TŘÍDA skupina G (VÝSLEDKY)      

KOBYLICE ZACHRÁNĚNY, SOUBOJ LÍDRŮ JASNĚ PRO DOLNÍ KALNOU

Skupina G JAKO 1. B třídy je rozhodnuta, Kobylice v sobotu jednoznačně přehrály odevzdané béčko Chlumce.

Šedesát diváků sledovalo za řízení Milana Fryše záchranářský duel Kobylic. V Chlumci však nyní nepanuje výsledkové pohoda a chlumecká rezerva to potvrdila i v kobylickém areálu, který se nyní rozšiřuje o hrací plochu s umělou trávou.
Už v poločase vedli svěřenci Libora Tobiška 4:0 a nakonec vyhráli vysoko 5:0 (Dítě 2, M. Khol, P. Dvořák, R. Brzek), čímž si definitivně zajistili čtvrté místo a záchranu 1. B třídy i pro příští rok.
Co na to vedoucí Chlumce Jaroslav Koza: "Do zápasu nastoupili pět hráčů dorostu, za což jim patří dík. Jinak po obědě byla na hřišti brigáda a tak někteří hráči raději na utkání ani nejeli s tím, že už z naší strany vlastně o nic nejde. Mrzí ale vysoká prohra po zbytečných chybách. Na druhou stranu k nám nebudou jezdit "fandové"z Jičínska."

Stovka fanoušků přišla na utkání Valdic s Dolní Kalnou, tedy na zápas dvou prvních celků tabulky. Hosté přijeli do Valdic ve velké pohodě, jaro propluli výborně a i zakončení jara se jim povedlo. Valdice - Dolní Kalná 2:5 (Zugar, Rejman - Jar. Jiřička 2, Tauchman 2, V. Kodytek).
Nad pravidly bděl sudí Matěj Junek. Michal Franc, předseda Valdic: "Dnešní utkání nám nevyšlo podle představ. Šance si vytvářely oba týmy, ale branky stříleli hlavně hosté. Jsem rád, že se hráčům podařilo udržet krajskou soutěž a přeji jim hodně úspěchů do další sezóny."

Baník Žacléř se loučil před 80 diváky osmi góly v síti rovněž na sestupové příčce dlící Libáně, už v poločase vedli domácí borci 6:0. Konečný výsledek 8:1 (Skála 4, Maňuch, Janata, Mádle, Kovačík - Vondráček) dokumentoval, že zápas se pouze odehrál.
Utkání pískal Jaroslav Kout, udělil jedinou žlutou kartu.
Radek Kotyk, sekretář Žacléře, bilancoval a loučil se: "V posledním utkání jsme se rozloučili s trenérem Honkem jednoznačnou výhrou. Je velká škoda, že jsme v této sestavě nenastupovali pravidelně, pak by se v Žacléři okres nehrál. Na druhou stranu pevně věřím, že se brzy do krajské soutěže vrátíme. Vlasto, ještě jednou moc díky, jsi výborný trenér a skvělý chlap. Zároveň děkuji hráčům, kteří od nás odchází, za krásné roky odehrané v Baníku. "

V neděli se střetlo Kopidlno s Kunčicemi, domácí už Kobylice přeskočit nemohli. Začínalo se v 17:00 a podle očekávání kopidlenští fotbalisté vysoko zvítězili 7:0 (Poutník 2, Brožíček 2, Zedek, Havelka, vlastní). Před 130 diváky řídil zápas sudí Prokůpek.
František Judl, vedoucí Kopidlna: "Soupeř odpovídal postavení v tabulce. Zpočátku jsme nemohli prorazit obranný blok hostí, to se povedlo ve 20. minutě po pěkném centru, do poločasu 4:0. Druhý poločas jsme soupeře opět přitlačili a gólově se prosadili,7:0. Příjemné vítězství, ale v dané situaci nic neřeší. Musíme se připravit na novou sezónu s přáním návratu do kraje."

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Skála (Žacléř) - na závěr potěšil i odcházejícího trenéra Vlastimila Honka čtyřmi góly v síti Libáně.

UDÁLOST KOLA :
Střetnutí dvou prvních celků tabulky vyhrála jasně Dolní Kalná, která suverénně zvládla záchranářskou jarní misi. "Kvalita hry odpovídala tomu, že se střetla první dvě mužstva tabulky", konstatoval trenér hostů Tomáš Navrátil.

VÝROK KOLA :
Jan Jelínek, trenér sestupujících Kunčic: "Naším nejlepším jarním střelcem se stal obránce, který vsítil dvě vlastní branky."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Přesto, že Kopidlno po delším čase 1. B třídu pravděpodobně opouští, přišlo na jeho poslední utkání s beznadějně posledními Kunčicemi 130 příznivců.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 28. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo v 28. kole 370 fanoušků, průměr na utkání 92, od počátku sezóny tedy celkem 11 747 diváků na utkáních mužstev této skupiny, celkový průměr na utkání 104)

FK Kopidlno - 2045 diváků (průměr na zápas 146 diváků)                                       Dolní Kalná - 1888 diváků (průměr na zápas 134 diváků)                                       Kobylice - 1556 diváků (průměr 111 diváků na zápas)                                            SKP Valdice - 1456 diváků (průměr na zápas 104 diváků)                                      Sokol Libáň - 1365 diváků (průměr na zápas 97 diváků)                                       FK Chlumec B - 1311 diváků (průměr 93 diváků na zápas)                                     Žacléř - 1179 diváků (průměr 84 diváků na zápas)                                                  Kunčice n. L. - 952 diváků (průměr na zápas 68 diváků)                                        

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 28. ODEHRANÉM KOLE :
18 - Dítě (Kobylice),
16 - T. Jiřička (Dolní Kalná), Rejman (Valdice),
15 - M. Kučera (Chlumec B), 
14 - Sítař (Libáň), Míč (Kunčice),
12 - Tauchman (Dolní Kalná),
11 - V. Kodytek (Dolní Kalná), Poutník (Kopidlno),
10 - Hartman (Chlumec B),
9 - Najman (Dolní Kalná), Nový, Havlíček (Kobylice), 
8 - Hampl, Jar. Jiřička (Dolní Kalná), Horváth, Skála (Žacléř),
7 - Repka (Valdice), R. Brzek (Kobylice), Balcar (Libáň), D. Jeřábek, M. Krejčík (Kunčice),
6 - Kalenda, Zugar (Valdice), Branský (Chlumec B), P. Dvořák (Kobylice), Ondráško, Mádle (Žacléř), Havlík (Libáň),
5 -
D. Ježek (Dolní Kalná), Volšička (Valdice), Myška (Chlumec B), Hnát, T. Klaban, Dřímal (Kopidlno), Jak. Jeřábek (Kunčice),
4 - M. Stránský, Bartoš, Landyš (Dolní Kalná), Špicar (Valdice), Janda (Chlumec B), Machačný, Havelka (Kopidlno), Janata, Maňuch, vlastní (Žacléř), Hlavatý (Libáň), 
3
- vlastní (Dolní Kalná), Kofránek, Veselský (Chlumec B), Klzo, Vávra (Kobylice), Černovský, Brožíček (Kopidlno), Kovačík (Žacléř), Tu Hai Linh (Libáň), Kracík (Kunčice),
2 - Smetana (Dolní Kalná), Pitthard, Toráč, Vilímek, Kubíček (Valdice), D. Jelínek, J. Kučera, Kycelt, Beneš, Kmínek, Bareš, (Chlumec B), Pečenka, Kubišta, Khol (Kobylice), Berounský, Zedek (Kopidlno), Baše, Popelka (Žacléř), Pešta, Smetana, Hampl, Vondráček (Libáň), Tryzna (Kunčice n. L.),
1 - Dědek, A. Kodytek (Dolní Kalná), Kubíček, Vočka (Valdice), Zeman, Hubený, Tichý, Kárník, Svoboda, J. Jelínek, J. Volný, Appl, Bráborec, Dušek (Chlumec B), Herzog, Říha, Pšenička, Sedláček (Kobylice), L. Komárek, Dyčenko, Valnoha, vlastní (Kopidlno), Kotyk, Ma. Těžký, Hradecký, Sedlák, J. Těžký (Žacléř), Mička, Mutzer, Valnoha, Kalinka, vlastní (Libáň), Adolf, Jílek, Chlum, Gazsi, Tušiak, Stejný (Kunčice),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina H (VÝSLEDKY)   

ZDELOV POMÁHAL PETRU FORMANOVI, PŘESTŘELKY VE TŘECH ZÁPASECH

Všechny zápasy se hrály v sobotu, dříve začínalo utkání v Lípě, další tři duely se hrály v úřední začátek.

Lípa nad Orlicí porazila v posledním zápase Spartak Polici nad Metují 5:4 (Vašata 2, Síkora 2, Doleček - Klapkovský 2, Valtera 2). Utkání mělo poměrně kuriózní průběh, domácí vyhráli první půli 5:1, druhou prohráli v poměru 0:3.
Před 95 diváky řídil utkání Martin Vitvar. Lubomír Jansa, asistent trenéra Police: "První půli jsme snad byli ještě v autobuse, ten poločas druhý byl podstatně povedenější, ovšem dohnat ztrátu ve druhé půli za 32 minut se nám již nepodařilo."

Před 90 fanoušky se rozloučily s vydařeným jarem i Smiřice, které zdolaly rezervu Kostelce nad Orlicí 6:2 (Korenčík 3, Konrád, Koutník, Škarytka - M. Kozel, Bartoš). Hosté však zlobili, v poločase ještě vedli 2:1. Osm branek v zápase uznal rozhodčí Ladislav Špaček.
Václav Tarantík, vedoucí Smiřic: "Zasloužené vítězství našeho mužstva. Zajímavostí v tomto utkání bylo, že se v obou týmech na hřišti objevilo celkem 14 dorostenců."

Házená nebo hokej? Taková otázka napadá každého, kdo čte konečný výsledek 5:9 (Čermák 2, P. Matějus, Barták, Kněžour - Šťavík 7, Vojnar vlastní, Nosek). Zápas se tedy stal one man show Milana Šťavíka. Před 80 diváky pískal zápas Miloš Hofman, tolikrát na střed hřiště asi v mistrovském zápase dospělých ve své kariéře neukázal.
Radek Sazima byl zřejmě rozčarován: "Loučíme se a zároveň se omlouváme za předvedený výkon."

106 diváků se přišlo rozloučit se sezónou do Zdelova. Domácí ve vyrovnaném zápase podlehli Ohnišovu 0:1, o všem rozhodl Jan Kuchta v 43. minutě duelu, který pískal Lukáš Janata.
Petr Komárek, vedoucí týmu Zdelova: "Relativně pohodový zápas, ve kterém už o nic nešlo, jsme sice nakonec o gól prohráli....  Ale zdelovští fotbalisté po jeho skončení vydražili v aukci fotbalových předmětů pod názvem "kopeme za Petra" částku 30 tisíc Kč pro Petra Formana, který bojuje se zákeřnou nemocí (ALS). Fanouškům, hráčům a realizačnímu týmu patří za tento finanční příspěvek velký dík."

HVĚZDA KOLA :
Milan Šťavík (Hronov) - na závěr sezóny předvedl sedmigólové one man show v zápase v Borohrádku, ale ani tento úctyhodný střelecký výkon k záchraně soutěže nevedl."


UDÁLOST KOLA :

V zápase Smiřice - Kostelec B se na hrací ploše objevilo celkem 14 (!!!) dorostenců.


VÝROK KOLA :
Zdeněk Samko, trenér Hronova: "V celé sezóně jsme získali 39 bodů, přesto padáme! Proto je fotbal na jednu stranu krásný i hrozně krutý."


NÁVŠTĚVA KOLA :
106 diváků vidělo zápas Zdelov - Ohnišov a zároveň jim patří velký dík za jejich finanční příspěvek pro Petra Formana.


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 28. ODEHRANÉM KOLE :
23 - Kuchta (Ohnišov),
22 - Klapkovský (Police),
21 - Síkora (Lípa n.O.)
20 - Šťavík (Hronov),
17 - Korenčík (Smiřice),
14 - Šimek (Smiřice),
13 - Bednář (Smiřice),
12 - Brzokoupil (Lípa),                                                                                                    11 - Valtera (Police n.M.), Danihel (Hronov),
10 - Jandík (Police),
9 - J. Koutník (Smiřice), Macek (Ohnišov),

8 -
Čepelka, Vašata (Lípa), Novotný (Zdelov), P. Matějus (Borohrádek),
7 - Mráz, Weisser (Zdelov), 
6 - Kováč (Ohnišov), Tichý (Hronov), R. Sazima (Borohrádek), Rada (Kostelec B),
5 - Raszka, Čížek (Smiřice),
Ćermák (Police), Dostálek (Zdelov),
4 - Konrád (Smiřice), Kollert, Semerák (Police n. M.), Mondík (Lípa), Krpata (Ohnišov), Neubecker, Dvořák (Zdelov), Liška, T. Sazima, Vojnar, Barták (Borohrádek),
3 - Melichárek, Škarytka (Smiřice), Pataki, vlastní (Police n.M.), Kafka, Doleček (Lípa), D. Brzek (Ohnišov), Neuschl (Hronov), Komárek, Sehnal (Zdelov), Moravec, Čermák (Borohrádek), Vilímek, Svatoš (Kostelec B),
2 - Matějček (Smiřice), Švorčík, Bergmann (Police n. M.), Grim, Bílek (Lípa), Šedivý, Baborák, Pokorný, Cuberka (Ohnišov), Hofman, Nosek, Phan Mang Tuong. Strnad, Franců (Hronov), Hurdálek, Hošek, M. Horák (Zdelov), Lochman, Brendl, Václavek, Duda, Staněk (Borohrádek), Křehký, Hochmann, J. Kozel, M. Kozel, vlastní (Kostelec B), 
1 - Ponikelský, Fof, Duong Ming Tung, Bureš (Smiřice), Jasiok, Hauk, Tauc, Sivak, Šnábl (Police), Palán, Horák (Lípa), Štětina, Martínek, Zrzavý, Fišer, T. Krahulec, Kyral (Ohnišov),
Pek, Ansorge, Novák, Vít, Schreiber, Klabník, Nosek, vlastní (Hronov), R. Zeman, Nedvídek, Cvejn, Csontos (Zdelov), Udržal, Uhnavý, Karkula, Lifka, Kněžour (Borohrádek), J. Šrámek, Krejčí, Jošt, Krupka, Klapal, Bartoš (Kostelec B),

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 28. ODEHRANÉM KOLE (v 28. kole celkem přišlo 371 fanoušků, průměr na utkání 92, od počátku sezóny tedy celkem 10 302 diváků, celkový průměr na utkání 91)

Borohrádek - 1 607 diváků (průměr 114 diváků na zápas)                                      Lípa n. O. - 1 555 diváků (průměr na zápas 111 diváků)                                       Zdelov - 1 426 diváků (průměr 101 diváků na zápas)                                             AFK Hronov - 1 338 diváků (průměr na zápas 95 diváků)                                        Police n. M. - 1 298 diváků (průměr 92 diváků na zápas)                                         SK Smiřice - 1 115 diváků (průměr 79 diváků na zápas)                                    Kostelec B - 948 diváků (průměr na zápas 67 diváků)                                          Ohnišov - 511 diváků (průměr 36 diváků na zápas)                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 19.6.2016
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace