Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Obrana Hlušic rozebrána do šroubku, Hostinné vyhrálo v Předměřicích, výhry Valdic i Žacléře, další kanonáda Zdelova, Kopidlno zdolalo Chlumec až v penaltách


Datum akce: 30.11.-0001


 

O co se na jaře také hraje?  

Především se hraje o "personální" podobu 1. B třídy v soutěžním ročníku 2016/2017, ta se vrací do modelu dvou skupin po 14 týmech. To se týká především skupin G a H, kde před týdnem začaly tvrdé boje o setrvání. Ve finálových skupinách obdrží první tři týmy malé finanční bonusy.

Do jarních skupin si týmy zajistily jako výchozí stav polovinu bodového zisku z podzimu. V příštím soutěžním ročníku bude tedy v 1. B třídě startovat 28 týmů ve dvou skupinách, což při pěti postupujících z okresních přeborů znamená sestup minimálně 8 týmů. Ve skupinách o sestup to znamená, že se týmy musí minimálně umístit na prvních čtyřech příčkách za předpokladu, že sestupy z divizních soutěží dopadnou pro náš kraj nejlépe jak mohou. 

I v posledním jarním dějství v tomto modelu 1. B tříd se odehrává penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodně, vítěz rozstřelu bere bod navíc.

 

 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina E (VÝSLEDKY)         

PŘEDMĚŘICE PŘIŠLY O BODY DVĚ MINUTY PŘED KONCEM

Skupina E JAKO 1. B třídy má po 6. jarním kole v čele stále dvojici Jičína B a Tatranu Hostinné. Vedoucí duo sleduje s tříbodovým odstupem hradecká Lokomotiva.

Běžela 27. minuta utkání Jičín B - Trutnov C a domácí hráči jásali po trefě Bucka. Velmi tvrdé a nervózní utkání nakonec rozhodl domácí Martin Šaroun pět minut před koncem. Rozhodčí Matěj Junek dal čtyři ŽK domácím, dvě hostům a vyloučil i domácího Knížka. Zápas se hrál za naprostého nezájmu diváků, přihlíželo jich 10 i přesto, že předzápas hrálo jičínské áčko. Výhra 2:0 udržela jičínskou rezervu na čele tabulky.
Jaroslav Matějka, vedoucí týmu Jičína B: "Zasloužené vítězství ve zbytečně nervozním zápase. Soupeře jsme nepustili do žádné brankové příležitosti a to i když jsme 1/2 hodiny hráli o deseti. Jen zásluhou naší střeleckou nemohoucností jsme nezvítězili vyšším brankovým rozdílem."

Rozklad obrany Hlušic se odehrál na hradecké Lokomotivě. Hosté se na jaře potýkají s personálními problémy a na KFS už putovala jejich žádost o sloučení. Lokáda si s chutí zastřílela, vyhrála 8:0 (A. Hůlka 2, Šubrt 2, Zvolánek 2, Denk a Karabinoš), drží se na dostřel čela tabulky a zdá se, že absolvuje pohodové jaro. Utkání řídil před 60 diváky Václav Hlavsa.
Michal Sobotka, vedoucí Lokomotivy: "Na začátku utkání,hosté měli jednu šanci a tu neproměnili. Poté jsme dali rychle dvě branky a začali jsme hrát kombinační fotbal a přidávali jsme jednu branku za druhou. Tím se zrodilo naše vysoké vítězství. Pochválit musíme správce hřiště za velmi pěkný trávník a také musíme pochválit trojici rozhodčích čele s panem Hlavsou za předvedený výborný výkon."

V předměřicích byl stav zápasu s Tatranem Hostinné do poločasu 1:1 (42. Paizker - 34. Jakoubek). V 61. minutě vyloučil rozhodčí Tomáš Bouz předměřického Jana Bareše a o minutu později Slavoj vedl 2:1 trefou Richarda Franka. V 77. minutě hosté přesilovku využili na srovnali Polákem na 2:2 a v 89. minutě rozesmutnil přítomných 85 diváků kanonýr Martin Jakoubek, který rozhodl o výhře Hostinného 3:2.
Pavel Šmucer, vedoucí Tatranu: "Neurovnaný, pro oko diváka ne příliš pohledný fotbal se spoustou nepřesností z naší strany. Po vyrovnaném poločase jsme hráli od 61. minuty přesilovku, přesto šli do vedení domácí. V 77. minutě se nám podařilo srovnat skóre po rychlé akci zakončenou pohotovou střelou R.Poláka. V samém závěru zápasu zužitkoval trestný kop Jakoubek a tak si se štěstím vezeme všechny body."

Rudník rozhodně necestoval do Malšovic v roli favorita, ale do přestávky vedl 1:0 (27. Víšek). V 48. minutě zacílil přesně Zeman a hosté vedli již 2:0, na to stihl odpovědět pouze domácí Jareš v 54. minutě. Překvapivou porážku Malšovic sledovalo 30 diváků a utkání vedl s píšťalkou Ladislav Špaček.
Bohumil Krucký, trenér Malšovic: "Po hrubých chybách obrany jsme obdrželi dvě branky. Při nevyužití několika brankových šancí se nedá vyhrávat."

HVĚZDA KOLA :
Martin Jakoubek (Hostinné) - věru jednoduché to fotbalisté Tatranu v Předměřicích neměli a snad pro tyto zápasy mají svého kanonýra. Martin Jakoubek nakonec zápas rozhodl tři minuty před koncem z trestného kopu, byla to jeho druhá trefa v zápase.

UDÁLOST KOLA :
Krásný trávník, výborní rozhodčí a osm branek v síti soupeře - na Lokomotivě panovala z pohledu domácích výtečná atmosféra.

VÝROK KOLA :
Jaromír Průcha, vedoucí SK Čechie Hlušice: "První šanci zápasu jsme měli my, ale Špaček svůj nájezd neproměnil. Poté dal Hůlka úvodní branku utkání, vzápětí domácí dali druhou branku a bylo po utkání."


NÁVŠTĚVA KOLA :
85 diváků sledovalo střetnutí Předměřice - Hostinné, skupina zatím kromě Hostinného velkým zájmem diváků "netrpí".

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 20. ODEHRANÉM KOLE (ve 20. kole celkem přišlo naprosto tristních 185 fanoušků, průměr na utkání 46, od počátku sezóny tedy celkem 6 611 diváků, celkový průměr na utkání 82)

Hostinné - 1431 diváků (průměr 159 diváků na zápas)                                           Lokomotiva HK - 982 diváků (průměr 89 diváků na zápas)                                   SK Hlušice - 962 diváků (průměr na zápas 106 diváků)                                           Rudník - 892 diváků (průměr na zápas 89 diváků)                                                  Předměřice - 875 diváků (průměr 79 diváků na zápas)                                            Jičín B - 615 diváků (průměr 61 diváků na zápas)                                               Trutnov C - 601 diváků (průměr 66 diváků na zápas)                                 Malšovice - 595 diváků (průměr 54 diváků na zápas)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20. ODEHRANÉM KOLE :
18 - Jakoubek (Hostinné),
14 - P. Horáček (Jičín B), M. Batelka (Hlušice),
13 - Zvolánek (Lokomotiva),

10 - Dušánek (Malšovice),
9 - Soumar (Hlušice),
Jareš (Malšovice), Víšek (Rudník),
7 - Pluhař (Jičín B), Frank (Předměřice),

6 - Strakatý (Předměřice), Knap, Zeman (Rudník), R. Polák (Hostinné),
5 - Brokeš (Malšovice), Voborník, Pekáč (Předměřice), Řehůřek, Chvalina (Trutnov C), Rodr (Hostinné), T. Haken (Jičín B),    
4 - A. Hůlka (Lokomotiva), Mar. Kohout, Svěcený (Hlušice), Bezvoda (Předměřice), M. Jeník, Vacek (Jičín B), Z. Doubic (Trutnov C), Kučeravý (Rudník),
3 - Valc, T. Franc (Malšovice), Jiří Javůrek, Šubrt, D. Denk (Lokomotiva), Hlavatý (Předměřice), Zákravský, Tůma, Kárník (Trutnov C), Valeš, vlastní (Hostinné), Nálevka, M. Mezsároš (Jičín B), 
2 - Rejha (Malšovice), Borovský, Schejbal, Odehnal, Vodák, vlastní (Lokomotiva), Šmarda (Předměřice), Kyral, Pav. Průcha, Špaček (Hlušice), M. Kulda, Šimočko, Hodbod (Trutnov C), Kracík, T. Maličký, L. Horák, Filcsák, Šmucer (Hostinné), Řeháček, Voldán, Klaban, Bucek (Jičín B), Horešovský, Čáp (Rudník),
1 - Papík, Groh, Luňák, Libřický, Lemon, Horký (Malšovice), Rosulek, Svatoň, Dostál, Karabinoš (Lokomotiva), E. Bareš, J. Bareš, Mindek, Ponikelský, Paizker (Předměřice), J. Batelka, Šimůnek (Hlušice), Vomočil, Švorc, Rada, Kučera, Klossowski, Šulitka, Kancok, R. Horáček, Jirka, vlastní (Trutnov C), Petružálek, Brož, Slavík, Lorenz, Nossek (Hostinné), Míka, Veg, Janda, Čeřovský, Malý, Mikolášek, Šaroun (Jičín B), Eftlaiš, Hloušek, Prívara (Rudník), chybí střelec Rudníku v zápase s Tatranem Hostinné




JAKO 1.B TŘÍDA skupina F (VÝSLEDKY

NÁCHOD VYHRÁL V SOLNICI, OPOČNO PADLO VE VELKÉM POŘÍČÍ

Po prohře v Opočně zajížděl Náchod do Solnice a zde už nezaváhal. Opočno nepotvrdilo výhru s Náchodem a prohrálo ve Velkém Poříčí.

V Solnici přišlo na vedoucí Náchod jen 60 diváků. Asi věděli proč, v poločase domácí prohrávali již 0:3 (11. Vlček, 38. Říha, 40. Poláček) a nebylo co řešit. V 78. minutě se trefil zase Poláček a na konečných 1:4 upravil domácí Olejarz o minutu později. Nad pravidly bděl sudí Lubomír Bečvář, z jeho ruky viděli čtyři hráči hostů žlutou kartu. Domácí obdrželi jen jednu.
Z kabiny Náchoda zaznělo toto hodnocení: "Zasloužené vítězství, škoda dalších neproměněných šancí, soupeř se snažil hrát až do posledních minut a nijak nám naši cestu za vítězstvím neulehčil."

100 fanoušků tvořilo kulisu zápasu Velké Poříčí - Opočno, který řídil Luboš Stejskal. Hosté přijeli téměř v roli favorita, ale nebylo jim přáno. V 32. minutě poslal domácí do vedení Radim Hurdálek, v 82. minutě na konečných 2:0 upravil Jiří Dobýval.
Komentář z domácí kabiny: "Ve vyrovnaném utkání se ujali vedení domácí po kombinační akci, kterou zakončil Hurdálek. Hosté měli smůlu, když míč 2x skončil na břevně. Hosté se v druhé části snažili o vyrovnání, ale domácí podržel několikrát brankář Lokvenc. V závěru utkání unikl domácí Dobýval, který upravil výsledek na 2:0. Hosté předvedl dobrý výkon, ale zklamali v zakončení."

Ve Dvoře Králové představili své umění albrechtičtí fotbalisté. Gólman áčka Dvora Jakub Vaníček se zase vrátil na hrot a díky jemu rezerva Dvora do poločasu vedla 1:0. V 70. minutě vyrovnal albrechtický Ladislav Sršeň z penalty na 1:1, domácí poté pokutový kop neproměnili a na penalty byli úspěšnější hosté v poměru 4:5. Zápas vedl před 110 diváky Petr Jansa.
Co na to Čeněk Celler: "Naše posílená sestava nedokázala proměnit dost vytvořených brankových příležitostí. Zkušení hosté naši střelecké nemohoucnosti plně využili a tak si zaslouženě odvezli po penaltových rozstřelech dva body."

V neděli se hrál duel Černíkovice - Doudleby nad Orlicí, začínalo se v 17:00. O výsledku rozhodl v druhé minutě nastavení hostující Matěj Kráčmer, hosté brali tři body za výhru 1:0. Před 120 diváky řídil zápas Kout.
Komentář Josefa Cejpka: "Dnešní vyrovnané utkání, z obou stran bohaté na šance, si zasloužilo více branek. I přesto, že padl pouze jeden gól, si divák musel přijít na své. Hráči hostí, který se zranil před koncem zápasu přejeme brzké uzdravení." Zraněným hráčem byl Filip Langr.

HVĚZDA KOLA :
Matěj Kráčmer (Doudleby) - hrdinou se stává hráč vždy, když rozhodne utkání v nastavení, to se Matějovi v zápase v Černíkovicích podařilo.

UDÁLOST KOLA :
Brankář Albrechtic Jakub Hlaváč zlikvidoval za stavu 1:1 penaltu domácímu Dvoru Králové B. A výsledek tohoto brilantního zákroku - jeho tým vyhrál penaltový rozstřel a veze si zpod Hankova domu dva body.

VÝROK KOLA :
Rostislav Kchop, trenér Albrechtic: "Sportovně musím uznat, že domácí byli fotbalovější a výsledek je pro ně zřejmě krutý. Dva body + společné odpoledne v místní zoo, už dlouho jsem nezažil takový pohodový den."


NÁVŠTĚVA KOLA :
120 fanoušků sledovalo derby v Černíkovicích, snad si zasloužili více branek.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20. ODEHRANÉM KOLE :
24 - Plšek (Náchod B),
16 - D. Hanuš (Černíkovice), L. Jelen (Opočno),
15 -
Hořínek (Albrechtice),

14 - Vaněček (Náchod B),
13 - Ma. Kráčmer (Doudleby), Dobýval (Velké Poříčí),

12 - Zaňka (Solnice), 
11 - Marks, J. Vaníček (Dvůr Králové B), Poláček (Náchod B),

10 - Voldán (Dvůr Králové B),
Pinkas (Albrechtice),
9 - T. Přibyl (Opočno), 

7 - Vlček (Náchod B), M. Otradovský (Dvůr Králové B), Závada (Velké Poříčí), Z. Schod (Solnice),
6 - Říha (Náchod B), Vágner, V. Hák (Dvůr Králové B), Hudousek (Doudleby), Sršeň (Albrechtice),
5 - Vondřejc, Reichl (Opočno), Hovorka (Solnice), Jak. Novák, Mi. Vít (Velké Poříčí), Stodůlka (Černíkovice), Velíšek (Albrechtice),
4 - J. Hanuš, Stieber (Černíkovice), Pfeifer, Školník (Opočno), Kuhn (Dvůr Králové B),
3 - Pípek, J. Vejprava, T. Vejprava (Náchod B), Řežábek, Samler, Mertlík (Dvůr Králové B), Zelený, Kuneš, Hanzl (Velké Poříčí), Kopsa, Jak. Šrámek (Doudleby), Mńuk, Handa (Černíkovice), Rýznar (Solnice),
2 - Akpem Ayikien, Peremene Gidion, vlastní (Náchod B), Rejl, Teuber, Vitebský (Dvůr Králové B), P. Musil, vlastní (Opočno), Stříbrný (Velké Poříčí), Kadavý, T. Kubec, J. Kubec, Gajda (Solnice), Dudek, Mat. Mazura (Doudleby), Řehák, Duha, Jaroš (Albrechtice),
1 - Král, Kromholz, Hanel, Vrabec, Scharfer, Petr, Punar (Náchod B), Jákl, Kasan, Pícha, Volf, Matula (Dvůr Králové B), Škrabal, Šnajdr, Čtvrtečka (Opočno), Kaněra, Flaška, Hubka, Lanta, Hurdálek (Velké Poříčí), Camara Morlaye, Drašnar, Mertlík, Hartman, Bocek, Olejarcz (Solnice), Plachetka, Lyer, Kudláček, Kotyza, T. Mazura, Krmaš, Mar. Mazura, Souček (Doudleby), Kučera, Vrba, Ji. Holoubek, Jedlinský (Černíkovice), Zeman (Albrechtice),

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 20. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 390 fanoušků ve čtyřech duelech, průměr na utkání 97, od počátku podzimní sezóny tedy celkem 9 006 diváků, celkový průměr na utkání 114, chybí zápas Náchod B - Dvůr Králové B, který se nesehrál a byl kontumován)

Albrechtice n. O. - 1810 diváků (průměr 164 diváků na zápas)                                Černíkovice - 1690 diváků (průměr na zápas 153 diváků)                                       Velké Poříčí - 1350 diváků (průměr 122 diváků na zápas)                                       Solnice - 953 diváků (průměr na zápas 95 diváků)                                            Doudleby n. O.- 941 diváků (průměr 94 diváků na zápas)                                       Dvůr Králové B - 842 diváků (průměr na zápas 76 diváků)                                      FK Náchod B - 770 diváků (průměr na zápas 85 diváků)                                       Opočno - 640 diváků (průměr na zápas 71 diváků)     
                



JAKO 1.B TŘÍDA skupina G (VÝSLEDKY)      

VALDICE ZDOLALY LIBÁŇ A VEDOU TABULKU, VYHRÁL I ŽACLÉŘ

Skupina G JAKO 1. B třídy viděla v sobotu další tři důležitá utkání. V neděli se odehraje velký souboj Kopidlna s béčkem Chlumce.

Konstatovali jsme, že Valdice mají na jaře formu a potvrdily to i doma. Důležitý souboj s Libání zvládly v poměru 2:1 (1. Špicar, 33. Rejman - 80. Pešta) a povzbudit je přišlo 105 fanoušků. Zápas řídil zkušený Milan Fryš, který rozdal celkem 8 žlutých karet v poměru 5:3 pro domácí.
Vladimír Kalenda, trenér Valdic: "Do utkání jsme vstoupili aktivně. Hned v první minutě jsme se ujali vedení. Rejman předvedl pohlednou individuální akci a Špicar skóroval do prázdné branky. Zbytek poločasu byl spíše boj než fotbal. Ve 30. minutě se prosadil Rejman a zvýšil na 2:0. Ve 46. minutě hosté kopali pokutový kop, který zneškodnil vynikající Mäsiar. Zbytek zápasu byl velice rozkouskovaný. Hosté měli několik šancí, ale nevyužili je. Libáň podala bojovný výkon."

90 diváků přišlo do Žacléře sledovat domácí boj o naději s dalším namočeným týmem Kunčic nad Labem. V 12. minutě Kunčice vedly díky brance Jaromíra Krejčíka a pro Baník bylo zle. Až po pauze se domácí rozehráli a v 66. minutě Tomáš Skála vyrovnal. Tři minuty před závěrečným hvizdem rozhodl o osudu utkání Jaroslav Mádle. Výhra 2:1 drží žacléřské fotbalisty stále v naději.
Radek Kotyk, sekretář Baníku: "Jak těžká deka na nás leží, se ukázalo i v dalším domácím utkání. Bohužel jsme oslabeni o dalšího hráče, s berlemi je mimo hru Ondráško. Týmu vypomohl kvalitním výkonem Herman. Utkání bylo festivalem neproměněných šancí, soupeř jich však měl podstatně více a kdyby proměnil alespoň některou, vezl by body. Naši hráči zaslouží za bojovnost velkou pochvalu, kterou tři minuty před koncem korunoval krásnou hlavičkou Mádle."

Milan Kudláček řídil před 120 diváky duel Kobylice - Dolní Kalná, do kterého hosté přijeli oslabeni o duo Jiřičků. Udělejte to, jak chcete, ale vyhrajte, řekl před zápasem domácí kouč Libor Tobišek svým hráčům. Ti mu nakonec přání k jubileu splnili a brankami Khola, Havlíčka a Dítě vyhráli jasně 3:0.
Libor Tobišek, trenér Kobylic: "Povedlo se nám vstřelit první gól a od této chvíle byl na hřišti jediný tým. Moc jsme potřebovali tuto výhru. Je potěšující pro mě jako trenéra, že hráči byli na tento zápas natolik vyburcovaní a už ráno v 8 hodin se intenzívně rozcvičovali, bohužel bez odborného dohledu si jeden z nich způsobil zranění, pro které nemohl nastoupit do hry."

V neděli se určitě odehrál zajímavý duel Kopidlna s béčkem Chlumce. V Chlumci nejásají nad množstvím zraněných hráčů, z tohoto pohledu byla jejich situace složitá. Hrálo se od 17:00, domácí diváci, kterých přišlo 120, viděli velmi dramatický duel. V 10. minutě šlo Kopidlno do vedení díky Davidu Machačnému, stav 1:0 vydržel do přestávky. Po pauze nejprve v 48. minutě srovnal na 1:1 Hartman a o čtyři minuty poté už Chlumec vedl díky Pavlu Jandovi. To se nelíbilo Patriku Berounskému a opět svítila na ukazateli skóre remíza. Výsledek 2:2 byl pak konečný a penalty - ty zvládlo lépe Kopidlno. Zápas řídil zkušený František Jehlička a jeho výkon pochválil i vedoucí hostů Jaroslav Koza.
Co na to vše Miloslav Havelka: "Do utkání jsme vstoupili aktivně a odměnou nám byla vedoucí branka. Oba týmy se snažili hrát kombinační fotbal, což v závěru poločasu vyšumělo a pěkný fotbal vymizel. Druhý poločas jsme chtěli začít zodpovědně, pohlídat si skromné vedení, ale opak byl pravdou. Soupeři jsme otevřeli okna naší obrany a ten toho plně využil. To nás naštěstí rychle vyhecovalo a vyrovnali jsme. V závěru utkání se zbytečně přitvrdilo a 2 naši hráči odstoupili pro zranění. V penaltovém rozstřelu jsme měli více štěstí."

HVĚZDA KOLA :
Jaroslav Mádle (Žacléř) - tři minuty před koncem jeho krásná hlavička udržela pro jeho Baník naději, znamenala totiž tříbodový zisk.

UDÁLOST KOLA :
Valdice stoupají v tabulce, po výhře nad Libání 2:1 vedou tabulku s náskokem tří bodů na druhý tým a pěti bodů na třetí mužstvo.

VÝROK KOLA :
"Udělejte to jak chcete, ale vyhrajte." Jasný, lapidární a nekompromisní úkol pro hráče vyřkl trenér Kobylic Libor Tobišek. Ti byli poslušní a vše splnili.


NÁVŠTĚVA KOLA :
Shodně 120 diváků přišlo na zápasy do Kobylic a Kopidlna.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 20. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 435 fanoušků, průměr na utkání 108, od počátku sezóny tedy celkem 8 829 diváků, celkový průměr na utkání 110)

FK Kopidlno - 1670 diváků (průměr na zápas 151 diváků)                                       Dolní Kalná - 1402 diváků (průměr na zápas 140 diváků)                                       Kobylice - 1316 diváků (průměr 119 diváků na zápas)                                            SKP Valdice - 1091 diváků (průměr na zápas 109 diváků)                                      Žacléř - 973 diváků (průměr 88 diváků na zápas)                                                    Sokol Libáň - 870 diváků (průměr na zápas 96 diváků)                                        FK Chlumec B - 785 diváků (průměr 87 diváků na zápas)                                     Kunčice n. L. - 717 diváků (průměr na zápas 79 diváků)                                        

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20. ODEHRANÉM KOLE :
13 - Míč (Kunčice), Rejman (Valdice),
10 - V. Kodytek (Dolní Kalná),
9 - Nový (Kobylice), T. Jiřička (Dolní Kalná), Poutník (Kopidlno),
8 - Horváth (Žacléř), Najman (Dolní Kalná), Dítě (Kobylice),
7 - D. Jeřábek (Kunčice),
6 - Repka (Valdice), Havlík, Sítař (Libáň), Branský, Hartman (Chlumec B),
5 -
Hnát, T. Klaban (Kopidlno), Havlíček (Kobylice), Ondráško (Žacléř), Kalenda (Valdice), Tauchman (Dolní Kalná), Balcar (Libáň), M. Kučera (Chlumec B),
4 - M. Stránský, Hampl, Bartoš (Dolní Kalná), Krejčík (Kunčice), P. Dvořák (Kobylice), Mádle (Žacléř),
3
Jar. Jiřička, D. Ježek (Dolní Kalná), Skála, vlastní (Žacléř), Klzo, Vávra (Kobylice), Kofránek (Chlumec B), Kracík, Jak. Jeřábek (Kunčice), Volšička, Zugar, Špicar (Valdice),
2 - Baše (Žacléř), Pitthard (Valdice), Tryzna (Kunčice n. L.), Pečenka, R. Brzek (Kobylice), Havelka, Dřímal, Černovský, Machačný, Berounský (Kopidlno), J. Kučera, Kycelt, Janda, Beneš, Kmínek (Chlumec B), Tu Hai Linh, Hlavatý (Libáň), vlastní (Dolní Kalná),
1 - Smetana, Landyš (Dolní Kalná), Kotyk, Ma. Těžký, Janata, Hradecký, Kovačík (Žacléř), Kubíček, Toráč, Vočka (Valdice), Adolf, Jílek, Chlum, Krejčík (Kunčice), Zedek, L. Komárek, Dyčenko (Kopidlno), Herzog, Říha, Pšenička, Kubišta, Khol (Kobylice), Bareš, Zeman, Hubený, Tichý, Kárník, Svoboda, D. Jelínek, J. Jelínek, Myška, J. Volný, Appl, Janda (Chlumec B), Mička, Smetana, Mutzer, Valnoha, Pešta, vlastní (Libáň),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina H (VÝSLEDKY)   

ZDELOV POKRAČOVAL V KANONÁDĚ, OHNIŠOV PADL VE SMIŘICÍCH

Zdelov je ve střelecké formě, tentokrát to odnesl Hronov. Smiřice si poradily s Ohnišovem a drama druhé poloviny jarní části můžeme jen předvídat.

Sokol Lípa měl v sobotu proti sobě poslední tým tabulky a zdálo se, že to bude dobré sobotní menu. Stalo se - Kostelec B prohrával již do půlky 0:4 (Mondík 2, Síkora a Doleček) a tento stav se nezměnil ani po závěrečném hvizdu sudího Davida Friče, který duel řídil před 110 diváky. Lípa poskočila mezi první čtyřku.
Miroslav Žežule, vedoucí rezervy Kostelce: "Stále stejná písnička, hrubé chyby v obraně a nemohoucnost proměnit gólové šance, do kterých se jen těžko dostáváme. Zasloužená výhra domácích."

Zdelov se zase radoval, jejich fotbalisté předvedli Hronovu, jak se dávají góly. Po poločase vedl Zdelov 2:0 (Weisser, Novotný), konečný výsledek zněl 5:0, když další góly vstřelili Novotný, Dvořák a Hošek. Zápas vedla před 90 diváky Jindra Lavrenčíková, která byla nucena dát pouhou jednu ŽK. Hronov na jaře inkasoval již 25 branek.
Miloš Zeman, trenér Zdelova: "Navázali jsme na celkem dobrý výkon z minulého kola a utkání jsme měli pod kontrolou. S přehledem toto utkání odřídila i trojice divizních rozhodčích. Teď už se musíme začít připravovat na utkání v Ohnišově, které nebude jednoduché."

Ve Smiřicích se hrál zajímavý zápas s Ohnišovem, hosté měli v zápisu uvedeno jen 12 hráčů. Domácí rozhodli až po přestávce, v 60. minutě jásal jejich jarní střelec Čížek, v 74. minutě se trefil i trenér Aleš Bednář. Zápas pískal Michal Mlynář před stovkou příznivců. Smiřice skupinu jasně vedou.
Josef Kárník, vedoucí Ohnišova: "Děkujeme hráčům, kteří přišli, obzvláště Petru Dudkovi, který nás nenechal ve štychu. Pochvalu si zaslouží i všichni tři rozhodčí."

Borohrádek hostil v neděli Polici nad Metují a pouze tříbodový zisk mu dával šanci na kontakt se středem tabulky. Hosté však hrají v posledních kolech dobře. Začínalo se v 17:00. Jako správný trenér se ukázal Radek Sazima, který dvěma góly poslal svůj tým do vedení 2:0 do poločasu. Za hosty odpověděl pouze Kollert v 63. minuty a výhra 2:1 udržela Borohrádek ve hře.
Co na to Radek Sazima: "Dnešní utkání jsme vybojovali srdcem. Hosté byli více na míči, ale od začátku je srážela přemotivovanost, když komentovali každý dotyk s míčem. Kdyby jsme dnes proměnili všechny naše vyložené šance, tak jsme vyhráli větším rozdílem. Poděkování zaslouží celý tým včetně našich 6 dorostenců." Před 120 diváky řídil tento důležitý duel Martin Vitvar.

HVĚZDA KOLA :
Bezesporu Radek Sazima, kouč Borohrádku. Svým svěřencům šel příkladem, dal dva góly a výhra 2:1 jeho týmu je i jeho individuálním úspěchem.


UDÁLOST KOLA :

Zdelov řádí, jedenáct branek dali jeho hráči v posledních dvou domácích zápasech. Bude mít seriál pokračování i v dalších kolech?


VÝROK KOLA :
Zdeněk Samko, trenér Hronova: "Domácí pochopili oč se hraje, my jsme přijeli na výlet a jak se říká, udělat si žízeň. Tímto jsme se dostali do situace, kdy se každý zápas bude hrát o přežití a bude úspěch, když v posledním kole budeme mít vůbec o co hrát."

NÁVŠTĚVA KOLA :
120 diváků přišlo do Borohrádku, domácí se jim odvděčili výhrou 2:1.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20. ODEHRANÉM KOLE :
16 - Síkora (Lípa),
13 - Klapkovský (Police),
12 - Kuchta (Ohnišov),
11 - Korenčík (Smiřice), 
9 - Šimek, Bednář (Smiřice),

8 - J. Koutník (Smiřice),
7 - Šťavík, Danihel (Hronov), Jandík (Police),
6 - Tichý (Hronov), Kováč (Ohnišov), Mráz, Weisser, Novotný (Zdelov),
5 - Dostálek (Zdelov),
4 - Neubecker, Dvořák (Zdelov), Brzokoupil, Mondík (Lípa), P. Matějus, R. Sazima (Borohrádek),
3 - D. Brzek (Ohnišov), Neuschl (Hronov), Komárek, Sehnal (Zdelov), T. Sazima, Moravec, Vojnar, Liška, Barták (Borohrádek), Vašata (Lípa), Rada, Vilímek (Kostelec B), Čermák, Valtera (Police n.M.), Melichárek, Čížek (Smiřice),
2 - Hofman, Nosek, Phan Mang Tuong (Hronov), Matějček, Škarytka, Raszka (Smiřice), Pataki, vlastní (Police n. M.), Krpata, Šedivý, Baborák, Macek (Ohnišov), Grim, Čepelka, Kafka, Bílek, Doleček (Lípa), Lochman, Brendl (Borohrádek), Hurdálek (Zdelov), Křehký, Hochmann, Kozel (Kostelec B), 
1 - Pek, Ansorge, Novák, Vít, Schreiber, Franců (Hronov), Ponikelský, Fof, Duong Ming Tung, Bureš, Konrád (Smiřice), Jasiok, Hauk, Tauc, Sivak, Šnábl, Švorčík, Bergmann, Kollert (Police), Štětina, Martínek, Cuberka, Zrzavý, Fišer, Pokorný (Ohnišov),
Staněk, Duda, Udržal, Staněk (Borohrádek), J. Šrámek, Krejčí, Jošt, vlastní (Kostelec B), R. Zeman, Nedvídek, Cvejn, Csontos, M. Horák, Hošek (Zdelov), Palán (Lípa),

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 20. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 420 fanoušků, průměr na utkání 105, od počátku sezóny tedy celkem 7 266 diváků, celkový průměr na utkání 90)

Borohrádek - 1 164 diváků (průměr 129 diváků na zápas)                                      Lípa n. O. - 1 120 diváků (průměr na zápas 112 diváků)                                       Zdelov - 1 098 diváků (průměr 109 diváků na zápas)                                             AFK Hronov - 960 diváků (průměr na zápas 96 diváků)                                           Police n. M. - 823 diváků (průměr 91 diváků na zápas)                                            SK Smiřice - 805 diváků (průměr 80 diváků na zápas)                                            Kostelec B - 540 diváků (průměr na zápas 60 diváků)                                          Ohnišov - 316 diváků (průměr 35 diváků na zápas)                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 24.4.2016
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace