Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

V pátém kole Mezikrajské soutěže hráčů kat.U13 a U14 oba výběry Královéhradeckého KFS vyhrály.


Datum akce: 30.11.-0001

 

Páté kolo Mezikrajské soutěže r.2015/16 v kategoriích U-13 a U-14 se odehrálo 29.3.2016 v areálu Slávie Hradec Králové.Oba naše výběry byly za silného větru úspěšné a naplno bodovaly.

Nejdříve proti sobě nastoupily výběry kategorie U-13 na dvě poloviny hřiště v rozestavení 7+1 a v součtu obou zápasů vyšel výsledek 17:7 po poločase 6:4.

Po odehrání utkání mladší kategorie proti sobě nastoupily výběry obou krajů v kategorii U-14.Po celkem vyrovnaném utkání jsme v každém poločase vstřelili jednu branku a zaslouženě vyhráli 2:0. 

 

 

Královéhradecký KFS U13-KFS Vysočina U13         17:7 (6:4)

Branky Královéhradeckého výběru:

Schrober 4, Čechovič 3, Navrátil 2, Šrejber 2, Benák 2, Lukáš O. 2, Dostál, Bednář

 

Sestavy:

modrá sestava: Jiří Strnad, Jakub Semerák, Štěpán Dostál, Kevin Houdek, Štěpán Čechovič, Daniel Navrátil, Václav Schober, Matěj Šrejber, Richard Orendáš, Denis Doucek

 

oranžová sestava: Matěj Šimůnek, Michael Ludvík, David Gnol, Jaroslav Šalda, Matyáš Benák, Daniel Zelenka, Marek Bednář, Ondřej Lukáš, Filip Schmoranz, Sebastian Bekera

.

M.Rahimič,T.Navrátil,J.Novotný-trenéři:

První poločas se nám povedl k naší spokojenosti zejména na jednom hřišti, kde kluci v modrých dresech vyhráli 5:1 a ještě spoustu dalších šancí nevyužili, když je soupeř zlobil pouze vyjímečně. Naopak "oranžové" mužstvo se celý poločas spíše hledalo a sehrávalo a nakonec ho prohrálo 3:1. Velkým soupeřem naším kombinacím však byl spíše neskutečně silný vítr, proti kterému jsme na obou hřištích hráli. Pokud něco vytknout, tak menší nabídku útočníků a občas zbytečné ztráty v souboji 1:1, kdy kluci dělají kličku do hráče. Jinak ale dobrý výkon ve velmi specifických podmínkách a zasloužené poločasové vedení 6:4.

 

Ve druhém poločase navázal "modrý" tým na výkon z prvního poločasu a svého soupeře přehrál jednoznačně 7:1. O poznání lépe si již vedl "oranžový" tým, který svého soupeře porazil 4:2. S větrem v zádech se nám hrálo o poznání lehčeji, předváděli jsme pěkné akce a stříleli z nich parádní branky. Chtělo by to ale vylepšit práci s míčem ve vyšší rychlosti, hru zpřesnit, zjednodušit a více využívat volných prostorů na hřišti. Druhý poločas "po větru" vyzněl součtově 11:3 pro náš výběr.

Celkově tedy spokojenost, kluky za dobrý výkon a přístup chválíme a těšíme se na závěrečný zápas v Brně s Jihomoravským KFS.

 

Utkání řídili rozhodčí Doubrava a Trejbal 

 

 

 

Královéhradecký KFS U14-KFS Vysočina U14         2:0 (1:0)

Branky Královéhradeckého výběru:

Kneifel a Vik

Sestava: Král - Jelínek,Němeček, Dostál, Řezáč- Horčička,Janečka,Hájek,Zawada- Kneifel,Vik
střídali:Hruška,Slavíček,Hak,Hetflejš,Vítek,Jedlička

Martin Novotný a Marek Kulič-trenéři:
První utkání v roce 2016 sehrál výběr Královéhradeckého KFS na přírodní trávě na Slavii HK proti výběru KFS Vysočina. Úvod patřil nám a v 11.minutě jsme se ujali vedení po brance Kneifela, který dopravil míč do sítě po předchozím rohu Hájka a dorážce Němečka. Ještě pět minut před brankou a pět minut po ní jsme 2x orazítkovali tyče hostující branky, ale to bylo z naší strany na delší dobu vše. Naopak soupeř se stále více tlačil dopředu a zejména středem hřiště rozehrával rychlé situace přes krajní rychlé útočníky a několikrát musel předvést své umění Marek Král v naší brance. Po změně stran se hra opět vyrovnala a podařilo se nám jít po pěkné kolmici a samostatné akci Vika do dvougólového vedení. Závěr zápasu byl z obou stran již bez větších šancí. Před posledním utkáním základní skupiny máme stále reálnou šanci poprat se o postup do finálové části...o tuto pozici se utkáme za 14 dní v přímém souboji s výběrem Jihomoravského kraje na jeho půdě.

Utkání řídil rozhodčí Hlavsa

Vytvořeno: 31.3.2016
Havlíček Karel


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace