Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Votrok krajský přebor: Hašek pomohl Dobrušce


Datum akce: 30.11.-0001

Počasí dovolilo sehrát jen tři zápasy Ve Votrok krajském přeboru. V nich si pomohli adepti sestupu, naopak o divizi bojující Náchod ztratil.

V zimě se snažil o posun o patro výš. Aleš Hašek, v minulé sezoně nejlepší střelec i hráč Votrok krajského přeboru, usiloval o angažmá v divizní Jaroměři.

Nakonec však působiště nezměnil - a hned v prvním jarním kole se ukázalo, jak je pro Dobrušku zásadním mužem. V zápase v Novém Městě nad Metují vstřelil první a nakonec vítěznou branku. Hosté vyhráli 2:0.

Dobruška se tak dotáhla na soupeře v tabulce a velmi si pomohla v boji o záchranu. “Soupeř nám udělil lekci z produktivity, když z minima šancí vstřelil dvě branky. Nám nebylo souzeno proměnit ani ty vyložené,” litoval Miloš Killar, trenér MFK. “Vítězství si velmi ceníme,” netajil hostující kouč Bohuslav Jakoubek.

V boji o udržení zabral rovněž Broumov, který vyhrál po předlouhém penaltovém rozstřelu v Červeném Kostelci. V zápase však Slovan vedl už o dvě branky, ale favorizovaní domácí nakonec vyrovnali.

“Bylo dobré, že jsme ještě stihli snížit do poločasu. Druhá půle se odvíjela v naší režii a po zásluze jsme vyrovnali a snažili se do konce zvrátit utkání na naši stranu. Bohužel se to nepovedlo a přišly na řadu penalty, ve kterých to je loterie,” glosoval domácí asistent Jan Hubka. “Bod navíc je pro nás dobrý,” řekl hostující Jindřich Kitler.

Poslední zápas, který se o víkendu odehrál, nedopadl dobře pro Náchod, společně s Kratonohy hlavního favorita na postup. Tým i s exligistou Janem Hablem remizoval 0:0 v Trutnově s místním béčkem a druhý bod bral po rozstřelu.

“Celé utkání jsme měli převahu, vypracovali jsme si i šance, domácí zahrozili ze standardní situace v první půli, a když neproměníme vypracované šance, tak nemůžeme zvítězit. Plusový bod na penalty je pro nás ztrátou,” uznal Michal Malý, vedoucí mužstva hostů. 


Vytvořeno: 14.3.2016


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace