Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

1. třídy mužů 13-14. října 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně ohlasů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (16.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

Posední vydání


1.A TŘÍDA MUŽI     


CO ZAUJALO V PROGRAMU TOHOTO KOLA :

Favorit soutěže Bytřian Kunčice nastoupil v 16,00 v sobotu na těžké půdě v Ohnišově. Bez ohledu na výsledek však Kunčice nadále vedly tabulku. Oba soupeři předvedli útočné představení s konečnou remízou 4:4.
Zajímavostí byly góly Brzků, domácí David Brzek střílel důležité branky v 77. a 85.minutě, dva góly dal i kunčický Roman Brzek. Hosté hráli po vyloučení brankáře po přestávce o deseti, to je nakoplo a dokázali dokonce vést 4:3.

V dalších sobotních duelech poutalo pozornost okresní derby Roudnice-Třebechovice. Pro domácí měl zápas už téměř existenční význam a výhra 3:2 je doslova zlatá. Dvěma trefami se o výhru zasloužil Kmoníček, v 86.minutě pojistil vítězství Jiroutek. Hosté v 46.minutě vyrovnali Lochmanem, v 88.minutě ukončil zápasovou střelbu Pokorný.

Nový Hradec hostil lepšící se Přepychy a potvrdil své ambice posledních kol výhrou 2:1 (68.Neppl, 76.Páter - 88.Hašek).

Dvanáctý Kostelec n.O. přivítal poslední Polici n.M. a dále ji přikoval do suterénu tabulky výhrou 3:1. Spartak je již hodně v kritické situaci, jeden bod je na expřeborový tým hodně a hodně špatný výsledek. V 18.minutě poslal domácí do vedení L.Šrámek, v 30.minutě vyrovnal Jandík. V 78.minutě opět úřadoval L.Šrámek, v 86.minutě vše rozhodl Řehák.
Více o zápasu Rychnovský deník ...

Vysoká n.L. doma padla, Sparta Úpice si po výhře na Novém Hradci zajela do zdejší lokality pro další tři body díky výhře 2:0 (Winter, Hanzlík). Domácí měli mírnou převahu, ale obrana Sparty pracovala dobře. Čápovi svěřenci se rozjíždějí ...

Dobruška získala bod za remízu s Chlumcem n.C. v poměru 2:2 (28.Mikušík, 44.Hájek - 2. a 70.Beneš). Bohuslav Jakoubek, vedoucí domácího týmu, řekl, že se střetli se soupeřem zatím nejlepší výkonnosti, rychlým a pohybově zdatným.
Na svého bratra Pavla se byl v Dobrušce podívat i Vašek Pilař ...

V jediném nedělním duelu Vrchlabí přivítalo v Kunčicích n.L. Černilov a výhrou 2:1 opět dotáhlo vedoucí Kunčice. Vše zajistili šutéři domácích Šlechta a Jakoubek. Krkonošský deník nad postavením zástupců Trutnovska jásá ...

Výsledky 1.tříd a střelci ...

KANONÝŘI 1.A TŘÍDY (po 10.kole)

9 - Neppl (Nový Hradec)
8 - Winter (Úpice)

7 - Šlechta (Vrchlabí),
6 - R.Brzek (Kunčice), Hašek (Přepychy), Jakoubek (Vrchlabí)

5 - Macháček (Ohnišov), Štěnička (Černilov), J.Jelínek (Chlumec), Doležal, Laštovička (Kunčice)
4 - Kárník (Přepychy), J.Kučera (Chlumec), Olšák, Šmíd (Nový Hradec), Dobýval (Ohnišov), Jandík (Police n.M.)
3 - R.Kyral, Lochman (Třebechovice), Dohnálek (Vysoká n.L.), Prát (Přepychy), Mikušík, Hájek (Dobruška), Beneš (Chlumec), Páter (Nový Hradec), L.Šrámek (Kostelec), Kmoníček (Roudnice)
2 - M.Jindra (Nový Hradec), Bolehovský, J.Šrámek, Řehák, Švandrlík (Kostelec), Hanuš, Bráborec (Chlumec), Vích, Pokorný (Třebechovice), Macháček, Jarkovský, Jelínek (Vysoká n.L.), Rada, M.Kejzlar, Hanzlík (Úpice), Votoček, Kolář, P.Kraus (Vrchlabí), Ježek, Hušek (Černilov), Kollert (Police n.M.), Šulc (Kunčice), Dvořáček, Slezák (Roudnice), David, D.Brzek (Ohnišov)
1 - Haken, Šulc, Kalaš, Dvořák, vlastní (Vysoká n.L.), Hermann, D.Jelínek, M.Kučera (Chlumec), Mašek, Umlauf (Kostelec), Janata, Hruška, Kratochvíla, Vik, Hornych, Rohlíček (Kunčice), Koblížek, Bednář, T.Krejcar, Samšeňák, Jiroutek (Roudnice), Kovaříček, Kupec, Čtvrtečka, vlastní (Přepychy), Čapek, Filip,  Linhart, P.Benák jun., Jarotek (Černilov), Panýr, Hawel, Vejnar, Burger, Šulc (Vrchlabí), Fetter, Mytiska (Ohnišov), Schubert, Pášma, Klapkovský, Paulů (Police n.M.), Mach, Šulitka, Marel, Čáp, Stránský (Úpice), M.Dostál, Doubek, Kováč, Jirásek, P.Krahulec (Dobruška), Přiklopil, Kolář (Nový Hradec), vlastní, Krejčí, Hruška (Třebechovice)



1.B TŘÍDA MUŽI - skupina A

 


CO ZAUJALO V PROGRAMU TOHOTO KOLA :

Začneme od neděle - v neděli se totiž v Kopidlně střetly první dva týmy pořadí, soupeřem domácích byla Stará Paka. Stará Paka vedla po minulém kole o pět bodů a domácí měli velkou šanci náskok stáhnout, což se jim podařilo díky výhře 4:2. Hosté sice dvakrát vedli, ale Kopidlno je přehrálo nasazením a důrazem. Zápas si zaslouží komentář, ten poskytl domácí tábor: "Pro diváky bylo utkání určitě zajímavé, hlavně v prvním poločase, kdy padlo šest branek. Hosté dvakrát vedli, ale naštěstí se nám vždy podařilo brzy odpovědět. Ještě před poločasem se nám podařilo odskočit na dvě branky. Druhý poločas byl vyrovnaný s několika šancemi na obou stranách, ale skóre se již neměnilo. Utkání mělo velmi slušnou sportovní úroveň i výbornou diváckou kulisu." Pro úplnost - zápas sledovalo 220 diváků. Více o utkání píše Jičínský deník ...

Druhý magnet bylo derby Jičínska Sokol Libáň - SK Sobotka, všichni věřili, že toto utkání proběhne v daleko sportovnějším diváckém duchu  než derby minulé mezi Sobotkou a Kopidlnem.
Sobotka v Libáni potvrdila minulou výhru s Kopidlnem a výsledek 2:0 potěšil všechny fandy fotbalu pod Humprechtem.

V sobotu od 13,30 přivítal Jičín B - Hostinné, hrálo se na umělé trávě a Tatranu jičínský region viditelně nesvědčí, po Kopidlnu obdrželo šestku i v Jičíně. Výsledek 6:0 je pro aktuálně čtvrtý tým tabulky hodně nepříjemný. Góly Jičína B - 9. Materna, 14. Portyš, 67. Kořínek, 76. a 82. Meszaros, 90. Zugar. Trenér Ruzsó jen chválil a nezapomněl ani na soupeře, který také nedal několik gólovek.

V sobotu od 16,00 to bylo vesměs samé derby.

Mostek podlehl v domácím prostředí Miletínu 1:2. Domácí vedli od 34.m. brankou Záruby, v 37.m. vyrovnali hosté díky vlastenci mostecké obrany, v poslední minutě první půle padla poslední branka zápasu díky miletínskému Juklovi. Zápas sledovalo 150 diváků, domácí mluví o svém vyrovnávajícím gólu, který rozhodčí nejprve uznal, poté své rozhodnutí změnil.

Rudník po třech gólech ve Staré Pace dal doma čtyři, ale na rozdíl od minulého zápasu žádný neinkasoval a tak Mladé Buky odjely k Herlíkovicím s prohrou 0:4. Už v 5.minutě podruhé za sebou jásal domácí Novák, v 49.minutě zvýšil Štemberka na 3:0 a v 68.minutě vše dovršil čtvrtou trefou domácích Čáp.

Co šokovalo, to byla prohra Janských Lázní s Baníkem Žacléř 0:6 (Janata 2, Kotyk, Franze, Ondráško, L.Vít). Hosté s novým trenérem Jaroslavem Votočkem zvládlli daleko lépe těžký terén. Více Krkonošský deník ...

Fan club Bílé Třemešné zřejmě nezastavilo ani počasí, protože do domácího pěkného areálu přijel atraktivní soupeř - Nové Město nad Metují. Atraktivní byla i konečná remíza v poměru 2:2 (T.Kubelka, J.Kubelka - Zákravský, Lichter). Hostující trenér Killar kritizoval své svěřence za nedisciplinovanost, která se podepsala na konečném výsledku. Pro zajímavost - žluté karty 4:8, červené karty 1:1 !!!

V každém zápase se doposud alespoň jednou trefili fotbalisté Staré Paky, Bílé Třemešné, Sobotky a také posledního týmu tabulky Baníku Žacléř (!). Zde palec nahoru !

KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina A (po 10.kole)

10 - David (Nové Město n.M.)
8 - Mezsároš (Jičín B)
7 - Odvárko (Kopidlno)
6 - Machačný (Kopidlno), Balcar (Libáň), Hendrych (Bílá Třemešná), Krejčí (Stará Paka), Kubišta (Sobotka)
5 - Machalík (Mladé Buky), Jos.Kubelka (Bílá Třemešná), Rulc (Sobotka), Havlík (Libáň), Hylmar (Rudník), Janata (Žacléř)
4 - Kuchta (Stará Paka), Andrle (Mostek), D.Kubelka (Bílá Třemešná), D.Čáp, L.Novák (Rudník)
3 - Havránek (Rudník), Berger, Pavlíček (Stará Paka), Liška, R.Toth, Brhel (Mladé Buky), J.Dřímal (Kopidlno), Přikryl (Sobotka), Z.Prokop, Kult (Janské Lázně), Kalinka, Hlavatý (Libáň), Hátle, Urban, Bartoníček, Jukl (Miletín), D.Nosek, Polák (Hostinné), Zákravský (Nové Město), Ondráško, L.Vít (Žacléř)
2 - Machačka, Němeček (Miletín), D.Duchek, Záruba (Mostek), D.Kracík, D.Nosek, L.Kracík, Maličký, L.Horák, Kováč (Hostinné), Koza, Srubjan, Paďour, Lichter (Nové Město), Hnát, Havelka (Kopidlno), Banyácski (Libáň) Sameš, Štelzer (Janské Lázně), Materna (Jičín B), Jar.Kubelka (Bílá Třemešná), Kotyk (Žacléř)
1 - Pluhař, Ulvr, Fejfar, Kocourek, Hladík, Zugar, Portyš, Kořínek (Jičín B), Skála, Brožek, Mikolajczyk, Franze, vlastní (Žacléř), Kábrt, Sapár, Dvořák mladší (Janské Lázně), Vr.Robek, Hanuš, Polák, Rachota, Honců, Jirák (Mostek), Víšek, Štemberka (Rudník), T.Otradovský, Hažer, M.Pátý, T.Kubelka (Bílá Třemešná), Zeman, Slavík, J.Kracík (Hostinné), Kulda, Porubský, Bláha, Kunt, Topič (Stará Paka), Zikmund, L.Komárek, P.Komárek, Janáček, Poutník (Kopidlno), Brentner, Leplt, J.Stránský, F.Lánský  (Miletín), Darebník (Nové Město n.M.), Knížek, vlastní (Libáň), Šnajdr (Sobotka)


 

  1.B TŘÍDA MUŽI - skupina B

 


CO ZAUJALO V PROGRAMU TOHOTO KOLA :

Čtyřikrát se hrálo v sobotu, třikrát byl výkop v neděli.

Druhé Deštné hostilo v sobotu od 16,00 Opočno a výhrou 4:1 přinutilo Třebeš k povinným bodům, protože ji do neděle o bod vzalo první místo.

Lokomotiva Hradec Králové má v současné době uzamčenu soupeřovu branku na hodně západů a výsledkem byla další remíza 0:0, tu uhrálo u Náhonu České Meziříčí. Jako spravedlivou remízu viděl výsledek vedoucí hostů David Horký, který rovněž velmi pochválil výkon hlavního rozhodčího Odvárka.

Duel s pěti góly se hrál v Předměřicích, domácí Slavoj porazil béčko Police n.M. 3:2. Trenér Strakatý označil duel za představení, které se divákům muselo líbit ...

Velešov Doudleby doma tápal a hostující Malšovice si odvezly plný zisk za výsledek 1:3. Kopsa dal branku už ve 2.minutě, v 28.minutě srovnal Lemon na 1:1, v 72.minutě zvrátil výsledek Ninger a v 89.minutě vše dovršil Bartoš. Trenér domácích Procházka označil výhru Malšovic za zaslouženou.

Už od 14,00 béčko Dobrušky nastoupilo proti Černíkovicím a domácí podlehli svému soupeři 1:2.

V neděli se vedoucí Třebeš představila v Provodově a po tomto kole již není vedoucím týmem, Provodov dokázal lídra tabulky porazit pro diváky výtečným skóre 4:2.

Třetí Častolovice hrály v Borohrádku a vyhrát zde nedokázaly, zápas skončil nerozhodně 2:2.

V každém zápase se doposud alespoň jednou trefili fotbalisté Sokola Třebeš, Častolovic a Černíkovic. Zde rovněž palec nahoru !

KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina B (po 9.kole)


11 - Sehnal (Častolovice)
9 - Vik (Černíkovice)
7 - Strakatý (Předměřice), Farkaš (Třebeš), Kopsa (Doudleby)
6 - Kaplan, Umlauf (Deštné), Kollert (Police n.M. B), Bartoš (Malšovice)

5 - Ziegler (Lokomotiva HK), Zbořil, Majer (Třebeš), Dušánek (Police n.M. B), Eimer, Blažej (Provodov), D.Hanuš (Černíkovice)

4 - Pataki (Police n.M. B), Kouba (Deštné), Pav.Mizerík (Třebeš), L.Jelen, O.Polák (Opočno), M.Přikryl, Pav.Mráz (Častolovice), Kotyza (Doudleby), Lemon (Malšovice), T.Přikryl (Častolovice)
3 - Schejbal (Lokomotiva HK), Kráčmer (Doudleby), Soukup (Předměřice), Tobiášek (Malšovice), Vojnar, Moravec, P.Matějus (Borohrádek), Ježek (České Meziříčí), Stieber, Hrouda (Černíkovice), Muller (Provodov)
2 - T.Hojný (Doudleby), Liška, T.Sazima (Borohrádek), Pfeifer, Macek, Vrabec (Provodov), M.Zatloukal, Tuček, Kánský, Prouza (Deštné), Stieber (Černíkovice), Krajňák (České Meziříčí), Tichý (Lokomotiva HK), Michl, Hubáček, Svatoň (Dobruška B), Sochor, Heglas (Třebeš), Frank (Předměřice), Musil, Pfeifer, T.Přibyl (Opočno), Hauk, Hečko (Police n.M. B), Ninger (Malšovice), Cvejn (Častolovice)
1 - Včelák, Rudolf, L.Zatloukal, Drapák (Deštné), V.Malý, Kováč, M.Malý, M.Eimann, Štětina, Čančara, Macek, L.Petr, Zrzavý (Dobruška B), Javůrek (Lokomotiva HK),  J.Čermák, J.Matějus, A.Čermák (Borohrádek), M.Brandejs, Kuhn (Častolovice), Langr, Pav.Mazura, Vidlička (Doudleby), Škrabal, Školník, Krulich, Lukášek, Čuda (Opočno), Krucký, J.Jareš, Luňák (Malšovice), Obst, Vlkanova, Černý, Štajer, Krykorka, Munzar, Zeman (Třebeš), Pařízek, Vacek, Beneš, Kuneš (Provodov), Španiel, Kozák, Rezek, Baše, Slezák (České Meziříčí),  Hronek, Bareš, Voborník, Vejprava, Pekáč, Kašpar, Hlavatý (Předměřice), Tér, Čermák, Tauc (Police n.M. B), Bárta, Vlk, Mitana, Víteček, vlastní (Černíkovice)

A co se také může dít při utkání, o tom je záběr z nižší soutěže na Bruntálsku ...

 


PICT0005            Ilustrační foto            PICT0170


A ještě video, které dokumentuje profesionální práci policistů při rvačce radikálních "fanoušků" Sparty Praha a Baníku Ostrava.

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně ohlasů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (16.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).


Posední vydání

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 13.10.2012
redakce


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace