Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Votrok krajský přebor: Zabere Náchod pod novým trenérem?


Datum akce: 30.11.-0001

Magnet kola Votrok krajského přeboru je jasně daný: Třetí tým přivítá druhý aneb Kostelec nad Orlicí vs. Náchod. Hosté přijedou s novým trenérem, protože po poslední remíze s hradeckou Slavií byl odvolán Jan Míl.

  Jsou na druhém místě tabulky, vedoucí Kratonohy před nimi hřeje pětibodový náskok a také výrazně lepší ofenzivní hra. Přitom Náchod šel do sezony po sestupu z divize s jasnou a jedinou ambicí – hned po roce se vrátit do republikové soutěže.

  Byť mužstvo ve dvanácti kolech ani jednou neprohrálo v normální hrací době, ztratilo body hned v pěti případech. Naposledy to bylo s hradeckou Slavií, kdy tým kouče Míla vyhrál až po penaltovém rozstřelu. Po něm přišel radikální řez, odvolání trenéra.

  „Je pravda, že Honza Míl byl po nedělní mimořádné schůzi výboru FK odvolán z funkce trenéra. Vedením mužstva byl dočasně pověřen Jaroslav Panenka s tím, že další kroky učiníme až po skončení podzimní části,“ řekl Náchodskému deníku Milan Vik, jednatel klubu. „Honzovi Mílovi v každém případě děkujeme za práci, kterou tu za deset měsíců působení v Náchodě odvedl,“ dodal.

  Nyní čeká Náchod další těžký sok, na vlně jedoucí nováček z Kostelce nad Orlicí, který na favorita ztrácí pouhé dva body. V posledním kole jasně přehrál silný Červený Kostelec. „Druhý poločas byla naše hra jedním slovem skvělá, soupeře jsme přehrávali ve všech herních činnostech, odměnou za to byly další dvě branky a naše už deváté vítězství v letošním ročníku,“ radoval se Miroslav Umlauf, člen výboru Kostelce.

  Zápas budou sledovat i Kratonohách a doufat, že jim Kostelec pomůže k vyššímu náskoku. Lídr tabulky by totiž měl zabrat na sto procent, hraje totiž na hřišti posledního Týniště, které naposledy zničila Vysoká jedenácti brankami. Pětkrát se prosadil kanonýr Vojtěch Bělka.

  „Utkání jsme začali dobře a v 11. minutě jsme šli do vedení. Jenže hned z rozehrávky jsme inkasovali a za tři minuty to bylo 3:1 a utkání dostalo trend našich posledních zápasů, kdy naše oslabená sestava není konkurenceschopná lepším týmům přeboru,“ uznal vedoucí mužstva Týniště František Kerhart.

  Velice zajímavý je také boj o záchranu, do nějž je namočeno minimálně sedm celků. Důležitý souboj čeká Dobrušku, která prohrála šestkrát v řadě. O víkendu se poměří se rezervou Trutnova, jež se naopak po špatném vstupu do sezony zlepšuje herně a především výsledkově. V posledních čtyřech zápasech dvakrát vyhrála a dvakrát remizovala.

 

STŘELCI:

22 – Kořínek (Kratonohy), 12 – Bělka (Vysoká), 10 – Jimmy, 9 – Malý (oba Náchod),8 – Šulitka (Trutnov B), Dítě (Nový Bydžov), Derner (Sl. Hradec Králové), 7 – Hašek (Dobruška), 6 – Chramovský (Jičín), Švandrlík (Kostelec n. O.), P. Novák (Chlumec n. C.), Mládek (Kratonohy).

 

PŘÍŠTÍ PROGRAM – 12. KOLO:

Sobota - 24. října

10:15: FC Slavia HK - RMSK Cidlina

12:00: SK Jičín - FC Spartak Rychnov

14:30: TJ Dobruška - MFK Trutnov B

14:30: FK Kostelec n. O. - FK Náchod

Neděle - 25. října

14:30: TJ Červený Kostelec - MFK Nové Město n. M.

14:30: SK Týniště n. O. - TJ Sokol Kratonohy

14:30: Slovan Broumov - FK Vysoká n. L.

14:30: Sokol Provodov - FK Chlumec n. C.


Vytvořeno: 22.10.2015


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace