Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Doposud vedoucí Jičín a Hlušice dostaly v 11. kole celkem 12 branek, v Rudníku a Ohnišově odloženo, detektivní seriály pokračovaly, Hronov zdolal Velké Poříčí


Datum akce: 30.11.-0001

 

O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti JAKO - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Do jarních skupin si týmy zajišťují jako výchozí stav polovinu bodového zisku z podzimu. 


I v letošním ročníku se bude odehrávat penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc

 

 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina A (VÝSLEDKY)          

PROKLETÍ VEDOUCÍ PŘÍČKY POKRAČUJE, HLUŠICE DOSTALY DOMA PĚTKU

Skupina A JAKO 1. B třídy šla již do 11. kola, hrály se v pořadí již 41. - 44. zápasy podzimu. Tři utkání se uskutečnila v sobotu na hřištích, která absolvovala třídenní sprchu, kterou tak toužebně vyhlíželi zemědělci i vodohospodáři. Béčko Chlumce to ještě nezabalilo a v neděli porazilo Libáň. Dveře postupu tak zůstávají ještě pootevřené.

Jaromír Průcha a jeho tým asi hodně kroutili hlavou nad aktuálním prvním místem v tabulce. Hlušické mužstvo v čele s nejlepším střelcem Michalem Batelkou mělo ale další breakball, doma totiž přivítalo Předměřice. Slavoj ale v minulém kole ubránil tři body s rivalském zápase s Lokomotivou a ve dvou posledních kolech získal šest bodů. Očekávali jsme velmi vyrovnanou bitvu, Čechie měla aktuálně dispozici dva body navíc. Výkop byl stanoven na 15:30 a tradičně zápas řídili rozhodčí, kteří dopoledne působili v Novém Bydžově.
Stovka přítomných diváků však nevycházela z údivu, v 39. minutě vedly Předměřice 4:0 (3. Strakatý, 18. Hlavatý, 28. J. Bareš, 39. Strakatý), teprve v 44. minutě snížil Soumar na 1:4. V 56. minutě Michal Batelka stáhl na 2:4, ale pak už se dlouho nedělo nic a pět minut před koncem dal Eduard Bareš pátou branku hostů. Zápas řídil Jan Andrýs a rozdal pět žlutých karet v poměru 3:2 pro Hlušice.
Martin Pšenička, vedoucí Předměřic: "Domácím se v prvním poločase vůbec nedařilo a z jejich chyb jsme dávali góly. Do druhého poločasu jsme šli s taktikou bránit výsledek, který byl pro nás velmi příznivý. Domácím se podařilo snížit na 2:4 a bylo tak zaděláno na velké emoce, jak na hřišti, tak i mezi diváky."

Aktuálně pátý hostil čtvrtého, Malšovice (15 bodů) byly hostiteli družstva Kopidlna. Havelkova družina se dlouho vyhřívala na piedestalu tabulky, ale náhle se po dvou minulých utkáních ocitla až na hraničním postu. Kopidlno mělo pouze jednobodový náskok a pokud by domácí zvítězili, změnilo by se postavení obou soupeřů zcela diametrálně. I zde se hrálo od 15:30.
Prvním střelcem zápasu byl malšovický Dušánek v 11. minutě a nakonec do přestávky to byla trefa jediná. V druhé půli se stal hrdinou zápasu Jiří Brokeš, který se trefil dvakrát v krátkém sledu v 69. a 71. minutě, skóre ukončil druhým gólem Roman Dušánek v 75. minutě. Před tradiční mizivou návštěvou 30 fanoušků řídil zápas sudí Janota, v Kopidlně vyhlašují po prohře 0:4 stav pohotovosti.
Bohumil Krucký, trenér Malšovic: "Dnes musím hráče pochválit. Předvedli jednoznačnou záležitost a zásluhou jim jsou cenné 3 body. Jsem rád, že jsme Kopidlnu oplatili vysokou porážku 5:1 v prvním zápase a důležité je, že po dnešním výsledku máme i lepší vzájemnou bilanci. Pochvalu zaslouží i trojice rozhodčích (Janota, Beránek a Koutník)."

V Kobylicích vyběhla k dalšímu utkání na cizí půdě hradecká Lokomotiva. Předseda tohoto klubu si po utkání v Předměřicích postěžoval v Deníku na rozhodčí, základním faktem ale bylo, že Lokáda je druhá a má 17 bodů. Mužstvo trenéra Josefa Karabinoše mělo před utkáním pouze o bod méně a je třetí. Pokud se podíváme na zápasy další, těžko se nám zrovna tento duel označuje jako magnet kola, ale přesto jsme to zkusili. Na hrací ploše u kobylického sídliště rodinných domů se vykopávalo rovněž v 15:30.
Tomáš Bouz, který zápas před 108 diváky řídil, měl možnost ukázat na středový kruh jen jednou, fanoušky Kobylic rozjásal v 55. minutě Dominik Nový. Po výhře 1:0 vedou Kobylice tabulku, bude to pro tým znamenat to, co pro Kopidlno, Lokomotivu či Hlušice?
Slova Josefa Karabinoše, trenéra Kobylic: "První půlhodinka vyzněla jasně pro našeho soupeře, když nás ve hře držel svými zákroky výborný brankář Holý. Postupem času jsme hru zvedli a dostali jsme se do vedení. Bohužel, další šance jsme nevyužili a tak jsme se o vítězství strachovali až do závěrečného hvizdu."

Nejhorší postavení v tabulce mělo béčko Chlumce. Jediný nedělní zápas se Sokolem Libáň měl pro domácí chuť poslední naděje, pro Libáň byl rovněž existenční, bodovat Banyácski a spol. prostě měli. Když už by se nehrálo z pohledu domácích o postup (a to se stále matematicky hrálo), tak o jarní výchozí bodovou pozici určitě. Chlumec měl před zápasem 10 bodů, Libáň čtrnáct.
Chlumečtí začali lépe a vyhráli první půli 1:0 díky gólu Branského v 38. minutě. Jiří Kučera, který tým posílil, zvýšil na 2:0 v 55. minutě a o pět minut déle Jakub Hartman dal na 3:0. Hosté korigovali v 62. minutě Smetanou. Výhra 3:1 drží domácí tým stále ve hře. Před 50 diváky řídil zápas Lukáš Nožka, který udělil dvě červené karty, domácímu Volnému a hsotujícímu Sítařovi.
Jiří Pešta, vedoucí Libáně, byl hodně rozladěn: "Dnešní utkání bych zhodnotil slovy "hrubě ovlivněné utkání ". V 1. poločase jasná červená pro domácího brankáře, který k údivu všech na stadiónu dostal jen žlutou kartu, z protiútoku následuje penalta pro domácí. Ve 2. půli nesmyslné vyloučení klíčového hráče Sítaře, takových faulů bylo v utkání několik. Shrnuto jednou větou: Proč ten fotbal vlastně hrajeme?"

HVĚZDA KOLA :
Jiří Holý (Kobylice) - brankář kobylického týmu podržel své mužstvo v úvodu zápasu s Lokomotivou a zadělal na konečnou výhru 1:0, která posunula Kobylice do čela tabulky. To je pro tým určitě naprosto nečekaný průběžný výsledek.

UDÁLOST KOLA :
Hlušice vedly tabulku a hostily Předměřice, lepší výchozí pozici si Čechie nemohla přát. Co se ale dělo v týmu, který v poločase prohrával již 1:4, to tedy Bůh suď.

VÝROK KOLA :
Miloslav Havelka, trenér Kopidlna: "Vzhledem k tomu, že nemáme tak široký kádr, jednoznačně se ukázalo, že pokud hráči posunou fotbal na druhé místo, nemůžeme v této soutěži uspět."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Nejvíce diváků vidělo zápas Kobylice - Lokomotiva, celkem 108.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 11. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 288 fanoušků, průměr na utkání 72, od počátku sezóny tedy celkem 4 513 diváků, celkový průměr na utkání 102)

FK Kopidlno - 890 diváků (průměr na zápas 178 diváků)                                        Kobylice - 758 diváků (průměr 126 diváků na zápas)                                              Lokomotiva HK - 580 diváků (průměr 116 diváků na zápas)                                    SK Hlušice - 580 diváků (průměr na zápas 96 diváků)                                           Sokol Libáň - 550 diváků (průměr na zápas 110 diváků)                                        FK Chlumec B - 505 diváků (průměr 84 diváků na zápas)                                     Předměřice - 350 diváků (průměr 70 diváků na zápas)                                            Malšovice - 300 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 11. ODEHRANÉM KOLE :
11 - M. Batelka (Hlušice),
7 - Poutník (Kopidlno), Nový (Kobylice),
6 - Dušánek (Malšovice),
5 - Havlík, Sítař (Libáň), Zvolánek (Lokomotiva), Strakatý (Předměřice),
4 - Jareš, Brokeš (Malšovice), T. Klaban, Machačný (Kopidlno), Mar. Kohout, Soumar (Hlušice), Havlíček (Kobylice), Balcar (Libáň), Branský (Chlumec B),
3 - Frank, Pekáč, Hlavatý (Předměřice), Valc (Malšovice), Klzo (Kobylice), Hartman (Chlumec B),
2 - Svěcený, Kyral, Pav. Průcha (Hlušice), Rejha (Malšovice), Šmarda (Předměřice), Borovský, Schejbal, A. Hůlka (Lokomotiva), Pečenka, P. Dvořák (Kobylice), Havelka, Hnát (Kopidlno), M. Kučera, J. Kučera (Chlumec B), Tu Hai Linh (Libáň),
1 - T. Franc, Papík, Groh, Luňák, Libřický (Malšovice), Zedek, Černovský, L. Komárek, Dřímal (Kopidlno), Bezvoda, Voborník, E. Bareš, J. Bareš (Předměřice), J. Batelka, Špaček (Hlušice), Herzog (Kobylice), Bareš, Zeman, Hubený, Beneš (Chlumec B), Rosulek, Svatoň, Vodák, D. Denk, Odehnal, vlastní (Lokomotiva), Mička, Smetana (Libáň),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina B (VÝSLEDKY

V RUDNÍKU ODLOŽENO, DEBAKL JIČÍNA V DOLNÍ KALNÉ

Podkrkonošský detektivní seriál vstoupil do svého 11. dílu, jehož část však diváci neuvidí. Počasí dalo stopku zápasu v Rudníku, nicméně ne všichni jsou s důvodem odložení utkání ztotožněni.

V Kunčicích nad Labem se představil asi poprvé v historii Valdice. Utkání mělo pro domácí celek spíše důležitost v bodovém zisku pro jaro, ale tříbodová fotbalová matematika je velmi exaktní vědou a pokud sečteme devět + tři a přidáme k tomu třeba další tři, už nám ten příklad vychází zajímavě. Valdický tým mající 14 bodů hrál samozřejmě o postup daleko s lepším ziskem a R-komando v útoku má od trenéra Kubíčka jasný úkol - dejte více branek než domácí. Hvizd píšťalky se v této krkonošské obci ozval poprvé v 15:30.
V 3. minutě jásaly Valdice, které poslal do vedení Martin Kubíček, tento stav vydržel do poločasu. Opora hostů Vladimír Kalenda upravil v 50. minutě na 0:2 a Ondřej Zugar v 56. minutě na 0:3. V 65. minutě Jan Špicar zvýšil na 0:4 pro hosty a teprve v 67. minutě kunčický Adolf alspoň snížil na 1:4. Poté diváci viděli dvojnásobné vyloučení, ven šli hostující Rejman a poté domácí Kracík. V 82. minutě domácí střelec Jiří Míč upravil na konečných 2:4. Před 50 diváky řídil duel Milan Kudláček.
Viktor Kubíček, trenér Valdic: "Po celé utkání jsme byli jasně lepším týmem. Rozdíl však byl v obou poločasech, zatím co v prvním jsme zahazovali jasné šance a proměnili jen jedinou, ve druhém jsme předváděli kombinační fotbal a dařilo se i zakončení. Krásné tři góly rozhodly utkání. Za stavu 0:4 se hráči trochu uspokojili a dovolili domácím vstřelit dvě branky, to však bylo o třech bodech již rozhodnuto. Děkujeme všem hráčům za předvedený výkon, bylo se na co dívat.Jediná kaňka v tomto utkání je vyloučení Rejmana."

"Musíme přivézt nějaké body zvenku", to byla slova trenéra Votočka po posledním zápase Trutnova C. A první příležitost byla tady - hrálo se derby Hostinné - Trutnov. Počasí samozřejmě fotbal v sobotu příliš nemilovalo, ale utkání začínající v 15:30 to mělo být velmi zajímavé. Už opakovaný je fakt, že Tatran doma skutečně není prorokem a body zde hodně odevzdává a poté si pro ně jezdí na cizí hřiště. Využijí této skutečnosti trutnovští fotbalisté, to byla otázka před výkopem?
Využili poměrně dobře, v 16. minutě je poslal do vedení Řehůřek a v 47. minutě šel ven po druhé ŽK domácí střelec Martin Jakoubek. V oslabení nakonec Tomáš Valeš vyrovnal v 84. minutě na konečných 1:1, druhý bod však získal Trutnov po výhře v penaltovém rozstřelu 4:2. Před výbornou návštěvou 180 diváků řídil zápas Michal Mlynář.
Jaroslav Votoček, trenér hostů: "Myslím, že jsme naši hrou dnes domácí zaskočili a ti můžou být rádi za bod. Kdybychom vedli o poločase o čtyři branky, tak by se nemohl nikdo divit. Ve druhé půli nám uškodilo vyloučení domácího hráče. Domácí se štěstím vyrovnali a my jednoznačně bod ztratili. V penaltách vynikl Mahrla, který dvě penalty kryl a my brali bod navíc, zaslouženě."

Jičínské béčko jelo do útulného lesního a kaštanového areálu v Dolní Kalné. Domácí hřiště menších rozměrů mělo být svědkem velkého souboje, Dolní Kalná má 16 bodů a je pátá (!), Jičín má o bod (!!) více a je první (!!!). Více snad nebylo co dodávat, domácí postrádali Bartoše (dostal dvouzápasový trest), hosté hráli zápas ve stejném termínu jako áčko. Velmi třaskavý duel začínal v 15:30.
Opravdu přišel třesk, ale výsledkový, Dolní Kalná svého soupeře ze hřiště doslova vyprovodila a zabalila mu na cestu sedm branek. Výhru domácích 7:1 (T. Jiřička 2, Najman 2, J. Jiřička, Kodýtek, Stránský - P. Horáček) asi nečekal ani ten největší dolnokalenský optimista. Před 90 diváky řídil zápas zkušený Václav Hlavsa.
Tomáš Navrátil: "Na výborně připraveném hřišti jsme proti oslabenému soupeři předvedli střelecky excelentní výkon a zaslouženě vysoko zvítězili. Soupeř měl v poli několik velmi dobrých pasáží, ale ve finální fázi byl zcela bezzubý. Takový výsledek jsme nečekali, neboť i trenér Vondráček neměl k dispozici stabilní opory M.Bartoše, J.Navrátila a L.Dědka. Díky v rozporu s rozpisem soutěží KFS odloženému utkání v Rudníku jsme se vyhoupli na první místo a rádi bychom na něm zůstali co nejdéle."

Duel 17-bodového Rudníku a 16-bodového Baníku Žacléř je odložen.

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Jiřička (Dolní Kalná) - dva góly dal, na několik přhrál, to vše v zápase s vedoucím Jičínem.

UDÁLOST KOLA :
Hostinné doma opět ztratilo, s Trutnovem C z toho vyšla remíza a prohra v penaltovém rozstřelu. Možná inspirací pro Tatran by byli fotbalisté Lázní Bělohrad, kteří všechna svá utkání hrají na podzim venku.

VÝROK KOLA :
Roman Mikolášek, trenér Jičína: "Před utkáním jsme měli velké problémy dát dohromady 11 hráčů. Postupně se z důvodu nemoci nebo pracovních povinností omluvilo 7 hráčů. Museli jsme použít 4 hráče z dorostu, kteří měli dopolední zápas v nohách. Výsledek hovoří za vše."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Derby Tatran Hostinné - MFK Trutnov C vidělo výborných 180 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 11. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 320 fanoušků ve třech duelech, průměr na utkání 106, od počátku sezóny tedy celkem 4 848 diváků, celkový průměr na utkání 112, chybí zápas Rudník-Žacléř)

Hostinné - 960 diváků (průměr 192 diváků na zápas)                                           Dolní Kalná - 820 diváků (průměr na zápas 136 diváků)                                       SKP Valdice - 616 diváků (průměr na zápas 123 diváků)                                      Žacléř - 588 diváků (průměr 116 diváků na zápas)                                              Kunčice n. L. - 465 diváků (průměr na zápas 77 diváků)                                     Jičín B - 435 diváků (průměr 87 diváků na zápas)                                                  Trutnov C - 370 diváků (průměr 74 diváků na zápas)                                         Rudník - 362 diváků (průměr na zápas 90 diváků)                                                                     

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 11. ODEHRANÉM KOLE :
10 - Jakoubek (Hostinné),
9 - Míč (Kunčice),
8 - Horváth (Žacléř), Kodytek (Dolní Kalná),
7 - T. Jiřička (Dolní Kalná), P. Horáček (Jičín B),
6 - Víšek (Rudník),
5 - Rejman, Repka (Valdice),
Najman (Dolní Kalná),
4 - R. Polák (Hostinné), Krejčík, Jeřábek (Kunčice), Knap (Rudník), M. Stránský (Dolní Kalná),
3
- Bartoš (Dolní Kalná), Nálevka, M. Mezsároš (Jičín B), Ondráško (Žacléř), Chvalina, Řehůřek (Trutnov C), Zeman (Rudník), Kalenda (Valdice),
2 - M. Jeník, Voldán, T. Haken, Pluhař (Jičín B), Tauchman, Hampl, Jar. Jiřička (Dolní Kalná), M. Kulda, Zákravský, Šimočko (Trutnov C), Horešovský (Rudník), Skála, Mádle (Žacléř), Pitthard, Zugar (Valdice), Kracík, Valeš (Hostinné), Kracík (Kunčice n. L.),
1 - Petružálek, Rodr, Brož, L. Horák, Slavík, Filcsák, vlastní (Hostinné), D. Ježek (Dolní Kalná), Kotyk, Ma. Těžký, vlastní (Žacléř), Míka, Veg, Janda, Řeháček (Jičín B), Kubíček, Špicar (Valdice), Eftlaiš, Čáp, Kučeravý (Rudník), Doubic, Vomočil, Švorc, Rada, Kučera (Trutnov C), Adolf (Kunčice),



JAKO 1.B TŘÍDA skupina C (VÝSLEDKY)       

HRONOV VVYHRÁL DERBY S VELKÝM POŘÍČÍM, BÉČKO DVORA KLEPE NA BRÁNU

Skupina C JAKO 1. B třídy v sobě skrývala jednu skutečně netradiční veličinu, mezi vedoucím Náchodem a posledním Ohnišovem je po deseti kolech rozdíl 30 (!!!) bodů. Ano, je to tak, náchodské "mladé pušky" ještě neztratily, ohnišovští reprezentanti ještě nezískali. Změnilo se něco po tomto kole?

V sobotu od 15:30 právě Ohnišov měl hostit Spartak Opočno (3. místo, 18 bodů). Jánského svěřenci pochopitelně chtěli udržet postavení a pochopitelně byli i favority. Jenže Ohnišov velmi trápil v minulém dějství Polici nad Metují a trenér Kárník si po zápase stěžoval na jeho průběh.Domácí navíc přišli o Čančaru, kterému disciplinárka přidělila dvouzápasový distanc.
Zápas byl nakonec odložen, takže změna na kontě domácích zatím žádná.

Druhé sobotní utkání se hrálo ve Dvoře Králové, kde domácí rezerva od 15:30 uvítala houževnaté Smiřice. Ty zanechaly dobrý dojem v Náchodě, ale v těchto fázích podzimní části se na umělecký dojem nehraje. Smiřice měly aktuálně 12 bodů a tříbodovou ztrátu na čtvrté Velké Poříčí. To Čeněk Celler je spokojen, jeho svěřenci přivezli body právě z Poříčí, mají jich 21 a pátý Hronov už ztrácí osm bodů, což je opravdu hodně. Dalo se říci, že pokud Dvůr vyhraje, je již v příštím soutěžním ročníku nadále účastníkem této soutěže.
Stalo se, Dvůr vyhrál 4:3. Ale popořádku - v 8. minutě vedla domácí rezerva gólem Kasana, v 21. minutě srovnal Koutník. V 24. minutě Tomáš Pícha vrátil vedení hostitelům, v 31. minutě bylo opět srovnáno, úspěšně zakončil Šimek. V 39. minutě Vitebský vrátil vedení svěřencům trenéra Cellera. v 83. minutě Martin Otradovský zvýšil na 4:2, o minutu později Aleš Bednář opět vstřelil kontaktní gól a bylo to 4:3. I přes dramatické momenty se do konce zápasu nic nezměnilo. Před 80 diváky řídil zápas Martin Vitvar.
Čeněk Celler a jeho komentář: "Sice jsme získali tři body, ale náš výkon byl tentokrát velmi špatný. Chyběl pohyb a především přesná kombinace. Hosté byli v samém závěru velmi blízko k vyrovnávací brance."

Nedělní derby Police nad Metují - Náchod B (začátek v 15:30) bylo nejen derby, ale i utkáním o polickou naději. Jenže byli jsme realisté, náchodské áčko hrálo v sobotu s hradeckou Slávií, sestava hostů asi bude hodně optimální a domácí by museli dát do zápasu o hodně více než jen 100% výkonu.
Předpoklady se naplnily zcela jasně, Náchod B vyhrál v Polici před 70 diváky 9:1 (Pípek 2, Plšek 2, Říha 2, Vaněček, J. Vejprava, Vlček - Jandík). Výkonu hostů tleskali nakonec i domácí fandové. Zápas řídil sudí Michal Říha.
Komentář poskytl jako obvykle náchodský asistent Berger: "Do první branky jsme se v Polici trápili. Poté jakoby nastoupilo úplně jiné mužstvo a zbytek zápasu jsme jasně ovládli, přidali pěkné akce i góly. Nejednou nám zatleskal i polický divák."

Na závěr jsme si nechali utkání AFK Hronov - Velké Poříčí. Že toto derby bude mít význam takový, jaký mělo, to zase tak mnoho fanoušků nečekalo. Tým Zdeňka Samka, který ještě teď možná kroutí hlavou nad brankou, kterou jeho tým inkasoval jako první v Opočně, musel zvítězit. Velké Poříčí mělo totiž na 4. místě 15 bodů, Hronov jich měl třináct. I tady se nabízel předpoklad velké bitvy, která bude jistě hodně a hodně sledována a komentována. První zápasový dotek s míčem se odehrál v 15:30.
Utkání sledovalo 180 diváků a řídil ho zkušený Martin Hlaváč. Ve 14. minutě zápasu padly hned dvě branky, z kopaček hronovského Danihela a poříčského Kuneše. Stav 1:1 držel do 87. minuty, kdy domácí využili přesilovku a trefil se Pavel Schreiber. V 66. minutě totiž opustil hrací plochu zkušený Jiří Kuneš po druhé ŽK. Hronov tedy svého soupeře díky vítězství 2:1 v tabulce přeskočil.

HVĚZDA KOLA :
Pavel Schreiber (Hronov) - rozhodl obrovsky důležité utkání a navíc derby několik minut před koncem, jeho vítězná branka může mít mimořádnou cenu.

UDÁLOST KOLA :
Devět bodů náskoku před pátým týmem tabulky má po tomto kole rezerva Dvora Králové. Drží druhé místo a při vzpomínkách na úvod soutěže, kdy dvorští fotbalisté jezdli ven v menším počtu než jedenáct, to zní jako malý fotbalový sen.

VÝROK KOLA :
Richard Berger, asistent trenéra Náchoda: "Nejednou nám zatleskal i polický divák."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Derby Hronov - Velké Poříčí sledovalo 180 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 11. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 330 fanoušků, průměr na utkání 110, od počátku sezóny tedy celkem 3 808 diváků, celkový průměr na utkání 88, chybí zápas Ohnišov - Opočno)

Velké Poříčí - 760 diváků (průměr 152 diváků na zápas)                                         Police n. M. - 573 diváků (průměr 95 diváků na zápas)                                         AFK Hronov - 546 diváků (průměr na zápas 91 diváků)                                           Dvůr Králové B - 482 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                      FK Náchod B - 480 diváků (průměr na zápas 96 diváků)                                       SK Smiřice - 435 diváků (průměr 87 diváků na zápas)                                            Opočno - 380 diváků (průměr na zápas 76 diváků)                                                Ohnišov - 135 diváků (průměr 27 diváků na zápas)                                       

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 11. ODEHRANÉM KOLE :
19 - Plšek (Náchod B),
12 - Vaněček (Náchod B),
10 - L. Jelen (Opočno),
8 - J. Vaníček (Dvůr Králové B), J. Koutník (Smiřice), 
7 - Poláček (Náchod B), Voldán, M. Otradovský (Dvůr Králové B),
6 - Marks (Dvůr Králové B), Šťavík (Hronov), Dobýval (Velké Poříčí), Klapkovský (Police), Bednář (Smiřice),
5 - Korenčík (Smiřice), T. Přibyl (Opočno), Vlček (Náchod B), Jandík (Police),
4 - V. Hák (Dvůr Králové B), Říha (Náchod B), Tichý (Hronov), Reichl (Opočno),
3 - Pípek (Náchod B), D. Brzek (Ohnišov), Mi. Vít, Zelený, Novák, Kuneš (Velké Poříčí), Vágner (Dvůr Králové B), Vondřejc (Opočno),
2 - J. Vejprava, vlastní (Náchod B), Samler, Rejl, Teuber, Kuhn (Dvůr Králové B), Pataki, vlastní (Police n. M.), Hanzl (Velké Poříčí), Neuschl, Hofman, Danihel (Hronov), Pfeifer, vlastní (Opočno), Matějček,Škarytka, Melichárek (Smiřice), Krpata (Ohnišov),
1 - Král, Akpem, Gidion, Kromholz (Náchod B), Stříbrný, Kaněra, Flaška, Závada, Hubka (Velké Poříčí), Ponikelský, Fof, Čížek, Raszka, Duong Ming Tung, Bureš, Šimek (Smiřice), Pek, Phan Mang Tuong, Ansorge, Novák, Vít, Schreiber (Hronov), Jákl, Řežábek, Kasan, Vitebský, Pícha (Dvůr Králové B), Štětina, Kováč, Martínek, Kuchta, Cuberka (Ohnišov), Jasiok, Hauk, Tauc, Sivak, Čermák (Police), Škrabal, Školník (Opočno),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina D (VÝSLEDKY)    

ALBRECHTICE ZVÝŠILY NÁSKOK PŘED ZDELOVEM

Rychnovská skupina je snad nejméně dramatická, trio Solnice, Doudleby a Černíkovice má již praktickou jistotu postupu, naopak Borohrádek, Kostelec B a Lípa nad Orlicí už spíše sbírají bodový koeficient pro jaro. Takže hodně sledované zápasy jsou zejména ty, které hrají týmy Albrechtic a Zdelova. První zápas se hrál v sobotu od 10:15, pak si fanoušci počkali až do neděle.

V prvním zápase přivítalo béčko Kostelce Solnici, zápas posledního týmu (6 bodů) s vedoucím mužstvem (24 bodů) byl paradoxně soubojem letošních nováčků. Jak je vidět, nováčci mohou v soutěži působit naprosto rozdílně. Duel se hrál již v sobotu od 10:15.
Po 90. minutách hry 40 diváků gól nevidělo. Rozhodčí Luboš Říha tak zahájil penaltový rozstřel a v něm získali kostelečtí hráčí druhý bod po výhře 5:4.
Tomáš Vavřinec, vedoucí domácí rezervy: "Bezchybný výkon našeho mladého družstva byl tentokrát korunován 2 body po penaltovém rozstřelu. Pochvalu zaslouží celé mužstvo, které poctivě bojovalo od první do poslední minuty. Zápas též vedli bezchybně všichni rozhodčí, za což zaslouží dík."

Borohrádek uvítal Doudleby, pokud by vyhrál, pak jsme konstatovali, že úvodní tvrzení nemusí být tak docela pravda. Radek Sazima je však určitě realista, ale každý trenér chce vyhrávat a pokud by zápas hodnotili sázkaři, tak úplně mimo by jednička nemusela být. To byla prognóza před utkáním. Hrálo se v neděli od 15:30.
V 6. minutě přesně zacílil domácí Udržal a byla to jediná branka zápasu. Borohrádek vyhrál tady 1:0, ale na čtvrté místo ztrácí tři kola před koncem šest bodů a to je věru hodně. Před 93 diváky vedl zápas s píšťalkou Jaromír Styblík.

V roli velkého favorita nastupovaly Albrechtice proti Lípě. V souboji obcí nad Orlicí byli domácí velmi potřební a pokud jim konstelace bude hrát do karet, teoreticky se po tomto kole mohli odpoutat od 5. příčky. Znamenalo to Lípu porazit a čekat na zaváhání Zdelova. Ale pozor, varovali jsme, podívejme se na poslední kolo a poslední výsledek hostů. Trenéru Rostislavu Kchopovi tak začalo více než jindy bušit srdce v neděli od 15:30.
Do Albrechtic přišlo 250 diváků a rozhodčí Luboš Stejskal zase tak často před podobnou návštěvou nepíská. Do 70. minuty byl stav 0:0 a pak přišly mezní minuty zápasu. Kanonýr David Hořínek poslal v této minutě Albrechtice do vedení, v 75. minutě šel ven David Mondík z celku hostů po druhé ŽK a Ondřej Velíšek využil přesilovku hned minutu nato. Albrechtice zvýšily náskok na Zdelov na čtyři body.
Komentář Rostislava Kchopa: "70 minut jsme hráli špatně, soupeř nás přehrával a vytvořil si spoustu opravdu gólových šancí... V závěru jsme rozhodli pěknými góly obou útočníků a pak ukázali, že i my dokážeme leccos zahodit. Pro hosty to dnes bylo opravdu kruté."

A co na to Miloš Zeman? Trenér Zdelova měl velmi obtížnou roli, jeho tým cestoval do Černíkovic (2. místo, 23 bodů) a hosté sem nejeli rozhodně v roli favorita, ale v roli toho mužstva, které může, musí a chce překvapit. David Hanuš a jeho spoluhráči však sehráli podzim doposud velmi famózně, chtěli se inspirovat "babkou s nůší" probíhající zdelovskou obranou v minulém kole a určitě chtěli pohodu v kabině držet dále. Pro trenéry Cejpka a Zemana to tedy byl velmi emoční duel, který v neděli začínal rovněž v půl čtvrté.
David Frič pískal zápas před 100 diváky a první gól uznal zdelovskému Petru Komárkovi v 17. minutě. V 31. minutě srovnal skóre domácí David Handa a skóre 1:1 drželo až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Přišly penalty, hosté k nim přistoupili bez zraněného gólmana Beránka, který bohužel skončil v nemocnici. Náhradník Neubecker sice dvě chytil, ale domácí hrdina David Holoubek dokonce čtyři (!). Netradiční výsledek penalt 2:1 přinesl hostům tedy pouhý jeden bod.
Takže přečtěme si komentář zdelovského kouče: "Dnešním výkonem jsme dali zapomenout na bídný výkon z minulého kola. Škoda jen, že se nám nepodařilo získat více bodů. V 75. minutě jsme navíc přišli po nezaviněném souboji o brankáře Beránka, který nakonec skončil s nepříjemným zraněním v nemocnici. Myslím, že utkání hodně ovlivnil mizerný výkon hlavního rozhodčího, který neudělil domácím 2 červené karty. V penaltách nás vychytal vynikající gólman Holoubek. Chválím i našeho ,,brankáře“ Neubeckera, který opět chytil dvě penalty, ale nám to bohužel nestačilo."

HVĚZDA KOLA :
David Holoubek (Černíkovice) - v penaltovém rozstřelu chytil čtyři pokusy zdelovských fotbalistů a zajistil svému týmu bod navíc, který ovšem daleko více potřeboval hostující Zdelov.


UDÁLOST KOLA :

Albrechtice dokázaly překonat prokletí domácího trávníku a výhrou 2:0 o další dva body zvýšily náskok před pátým Zdelovem.


VÝROK KOLA :
Tomáš Vavřinec, vedoucí týmu Kostelce B: "Bezchybný výkon našeho mladého družstva byl tentokrát korunován 2 body po penaltovém rozstřelu. Pochvalu zaslouží celé mužstvo, které poctivě bojovalo od první do poslední minuty. Zápas též vedli bezchybně všichni rozhodčí, za což zaslouží dík."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Skvělá návštěva 250 diváků viděla duel Albrechtice - Lípa.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 11. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 483 fanoušků, průměr na utkání 120, od počátku sezóny tedy celkem 5 752 diváků, celkový průměr na utkání 130)

Černíkovice - 1075 diváků (průměr na zápas 179 diváků)                                        Albrechtice n. O. - 1050 diváků (průměr 175 diváků na zápas)                                 Borohrádek - 844 diváků (průměr 140 diváků na zápas)                                         Lípa n. O. - 700 diváků (průměr na zápas 140 diváků)                                       Doudleby n. O.- 538 diváků (průměr 107 diváků na zápas)                               Solnice - 495 diváků (průměr na zápas 99 diváků)                                            Zdelov - 485 diváků (průměr 121 diváků na zápas)                                                Kostelec B - 370 diváků (průměr na zápas 61 diváků)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 11. ODEHRANÉM KOLE :

11 -
Hořínek (Albrechtice),

10 - D. Hanuš (Černíkovice), Ma. Kráčmer (Doudleby),
9 - Zaňka (Solnice),
5 - Pinkas, Velíšek (Albrechtice),
4 - Stodůlka (Černíkovice),
3 - Schod, Hovorka (Solnice), Sršeň (Albrechtice), Weisser (Zdelov), Kopsa, vlastní (Doudleby), P. Matějus (Borohrádek), Vašata (Lípa),
2 - Řehák, Duha, Jaroš (Albrechtice), Grim, Mondík, Síkora (Lípa), Rýznar, Kadavý, T. Kubec, J. Kubec (Solnice), Moravec, T. Sazima, Vojnar, R. Sazima, Lochman (Borohrádek), Dostálek, Sehnal, Novotný, Mráz, Neubecker, Komárek (Zdelov), J. Hanuš, Stieber, Handa (Černíkovice), Hudousek (Doudleby), Vilímek, Rada (Kostelec B),
1 - Plachetka, Dudek, Lyer, Kudláček, Kotyza, T. Mazura, Krmaš (Doudleby), Kučera, Mňuk, Vrba (Černíkovice), Staněk, Duda, Barták, Udržal (Borohrádek), Csontos, Šklíba (Albrechtice), Kozel, Křehký, J. Šrámek, vlastní (Kostelec B), Camara Morlaye, Drašnar, Mertlík, Gajda, Hartman (Solnice), R. Zeman, Nedvídek, Dvořák (Zdelov), Brzokoupil, Bílek (Lípa),

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 17.10.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace