Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Derby v Libáni rozhodla druhá minuta, Hostinné prohrálo derby s Dolní Kalnou, béčko Dvora v deseti hráčích rozstřílelo Ohnišov, albrechtická domácí mizérie pokračuje


Datum akce: 30.11.-0001

 

 

 

O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti JAKO - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Do jarních skupin si týmy zajišťují jako výchozí stav polovinu bodového zisku z podzimu. 


I v letošním ročníku se bude odehrávat penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc

 

 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina A (VÝSLEDKY)          

DERBY V LIBÁNI ROZHODNUTO VE 2. MINUTĚ, HLUŠICE PROHRÁLY I DOMA

Skupina A JAKO 1. B třídy byla stále nejvyrovnanější skupinou s řadou možností a fotbalově-matematických propočtů, ale i v jejím poli se začínají objevovat bodové trhliny. Sedmým kolem byla ukončena první podzimní polovina.

V prvním sobotním zápase nastoupil Sokol Malšovice (před zápasem 9 bodů) proti Slavoji Předměřice (před zápasem 8 bodů). "Naše výkony doma a venku jsou jako na houpačce", posteskl si minule kouč Malšovic Bohumil Krucký, Podle této teorie do tohoto utkání nastoupili jeho svěřenci v roli vysokých favoritů, protože obdobně působil v minulých kolech i soupeř. Začínalo se v 16:30.
Očekávání se splnila, teorie trenéra Kruckého se ukázala jako pravdivá. V 9. minutě Brokeš poslal malšovické plejery do vedení a v 34. minutě ho napodobil Valc. Výsledek 2:0 byl poté konečný. Před velmi nízkou návštěvou 30 diváků řídil utkání Daniel Duřt. Martin Pšenička: "Prokletí venkovních zápasů dál pokračuje ..."

Hlušice v minulém kole poprvé okusily hořkost prohry v Kopidlně a nyní je čekala Lokomotiva Hradec Králové. Oba soupeře dělily dva body, s deseti bodovými zářezy na tom byla lépe Lokáda. Domácí lodivodi Jaromír Průcha a Jaroslav Trejbal vymýšleli na hosty vítěznou taktiku, Čechie však narazila na velmi zkušeného soupeře.
V hlušickém sportovním areálu se začínalo v 16:30 za řízení Aleše Havlíka. Běžela 34. minuta a Daniel Vodák dostal Lokomotivu do vedení. Nezkušenější domácí hráč Roman Kyral vyrovnal v 68. minutě a když už se zdálo, že zápas skončí remízou, přišel ke slovu hostující Borovský a v první minutě nastavení rozhodl zápas pro svou Lokomotivu. Výhra hostů 2:1 se zrodila před 100 diváky.
 
Sobotu uzavřelo první ze dvou podzimních velkých derby mezi Libání a Kopidlnem. Svěřenci Miloslava Havelky vedli tabulku a měli 14 bodů, Banyácského družina měla bodů přesně polovinu a klesla po minulém kole na sedmou příčku. Tip redakce webu KFS byl - i přes bodový rozdíl domácí tento zápas zvládnou lépe. Výkop byl v 16:30, jaká bude návštěva, to byl další otazník duelu.
Diváků přišlo 280 a určitě netušili, když sledovali gól libáňského Havlíka již ve 2. minutě, že to bude branka jediná a poslední. Libáň uhájila výhru 1:0 a snížila odstup od soupeře na čtyři body. Sledovaný zápas řídil Tomáš Bouz.
Miloslavu Havelkovi se zápas nelíbil: "Z první půle jsem byl rozladěn a řekl bych, že i sami hráči. Vzhledem ke kvalitě našeho týmu to mělo hodně daleko do fotbalovosti. Úvod jsme naprosto zaspali a soupeř z toho vytěžil branku. V druhé půli byla vidět větší snaha, ale žádný zázrak to nebyl. Podprůměrné utkání nemohlo nadchnout nikoho z přítomných. Zvládli jsme těžší zápasy, porazili lepší soupeře, dnes jsme to bohužel odflákli."

Jediný zápas se hrál v neděli, béčko Chlumce uvítalo v regionálním derby Kobylice. Oba týmy dělilo šest bodů, hostující Spartak zatím dlel na 4. místě, Chlumec je aktuálně poslední. Áčko domácího klubu hrálo v sobotu, bylo tedy očekáváno, že sestava může být z pohledu domácích silná. Vykopávalo se v 16:30.
V 44. minutě rozjásal přítomné domácí diváky Branský, v 50. minutě Beneš zvýšil na 2:0 v 61. minutě Hartman dokonce na 3:0. Korekci hostů na 3:1 měl na svědomí v 81. minutě Pečenka. Před 85 diváky řídil utkání Kout.

HVĚZDA KOLA :
Miroslav Borovský (Lokomotiva) - střídal v 68. minutě spoluhráče Čecha a v první minutě nastavení prožil svou chvilku slávy, když rozhodl o třech bodech svého týmu v Hlušicích.

UDÁLOST KOLA :
Bezesporu derby Libáň - Kopidlno, které bylo nakonec rozhodnuto již ve 2. minutě zápasu, autorem gólu byl domácí Havlík.

VÝROK KOLA :
Miloslav Havelka, trenér Kopidlna, po derby v Libáni: "Podprůměrné utkání nemohlo nadchnout nikoho z přítomných."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Na libáňské hřiště přišlo na tradiční derby 280 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 7. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 495 fanoušků, průměr na utkání 123, od počátku sezóny tedy celkem 2 995 diváků, celkový průměr na utkání 106)

FK Kopidlno - 770 diváků (průměr na zápas 192 diváků)                                        Kobylice - 450 diváků (průměr 112 diváků na zápas)                                              Lokomotiva HK - 440 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                    Sokol Libáň - 380 diváků (průměr na zápas 126 diváků)                                        FK Chlumec B - 285 diváků (průměr 95 diváků na zápas)                                     SK Hlušice - 280 diváků (průměr na zápas 93 diváků)                                       Malšovice - 210 diváků (průměr 52 diváků na zápas)                                          Předměřice - 180 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                        

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 7. ODEHRANÉM KOLE :
6 - Poutník (Kopidlno),
5 - Nový (Kobylice), Havlík (Libáň),
4 - Sítař (Libáň), Dušánek (Malšovice), T. Klaban (Kopidlno), M. Batelka, Mar. Kohout (Hlušice),
3 - Havlíček (Kobylice), Machačný (Kopidlno), Jareš (Malšovice), Balcar (Libáň), Zvolánek (Lokomotiva), Branský (Chlumec B),
2 - Svěcený, Soumar (Hlušice), Rejha, Brokeš, Valc (Malšovice), Frank, Strakatý (Předměřice), Borovský (Lokomotiva), Pečenka (Kobylice),
1 - T. Franc, Papík, Groh, Luňák (Malšovice), Zedek, Černovský, Hnát (Kopidlno), Bezvoda, Pekáč, Šmarda (Předměřice), Pav. Průcha, Kyral (Hlušice), Herzog, P. Dvořák, Klzo (Kobylice), J. Kučera, M. Kučera, Bareš, Zeman, Hubený, Beneš, Hartman (Chlumec B), Rosulek, Svatoň, Schejbal, Vodák, vlastní (Lokomotiva), Tu Hai Linh, Mička (Libáň),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina B (VÝSLEDKY

DOLNÍ KALNÁ VYLOUPILA HOSTINNÉ, RUDNÍK PODLEHL VALDICÍM

Skupina B JAKO 1. B třídy jela stále na sobotní vlně, všechny zápasy se hrály v tento den od 16:30.

V Hostinném hrála Dolní Kalná, zápas přitahoval pozornost i přesto, že aktuální postavení hostů nebylo dobré (8. místo, 5 bodů). Bylo to prostě regionální derby a cosi ve vzduchu napovídalo, že svěřenci Tomáše Navrátila mohou ještě vývoj zdramatizovat. Takovýto zápas k tomu motivačně přímo vybízel. Na jaře se soupeři nestřetli, jejich poslední mistrovský duel dělil téměř jeden rok.
180 fanoušků vidělo velké drama řízené rozhodčím Vrbou. V 7. minutě byli spokojenější ti, kteří fandilli Hostinnému, to se trefil Kracík. V 20. minutě odpověděl kalenský Martin Bartoš vyrovnáním na 1:1, hned v úvodu druhé půle Jakoubek opět učinil šťastnějšími fandy Tatranu. Jenže o sedm minut později bylo znovu srovnáno, na 2:2 srovnal Kodytek. V 85. minutě splnil odvážné prognózy Michal Najman a Dolní Kalná vezla přes Slemeno výhru 3:2. Šance stále žijí ...

Rudník zahájil generální útok na první čtyřku a zápas doma s SKP Valdice byl v rámci útočné strategie jedním ze stěžejních. Valdice minule hodně doplatily na nekázeň hráčů, podobný přístup k zápasům je v tomto druhu soutěže smrtící. V případě výhry Cermanových svěřenců by se rozdíl mezi soupeři prohloubil na sedm bodů.
Valdice opět (!) dohrály s vyloučeným hráčem, za nakopnutí soupeře míčem odešel do kabin v 78. minutě Marek Švec. To už hosté vedli 3:2. Jak to probíhalo? v 20. minutě Zeman dal na 1:0 pro Rudník, o pět minut později srovnal Pitthard. Dvě minuty po přestávce Repka upravuje na 1:2 pro Valdice, za minutu vyrovnal Jakub Víšek. O výhře Valdic 3:2 rozhodl v 55. minutě Zugar. Před 120 diváky řídil utkání Ladislav Špaček, který 4 ŽK udělil domácím, dvě hostům a zmíněného Švece poslal předčasně do kabin. Rudník však přesilovku nevyužil.

V Horním Starém Městě se potkaly v derby zápase týmy Trutnova C a Baníku Žacléř. Tři body dělily domácí fotbalisty od svého soupeře a nutno říci, že byli podle našeho mínění i mírnými favority tohoto klání. Nakonec náskok Baníku je před Trutnovem po tomto zápase již jen dva body.
Po remíze 2:2 vyhráli totiž trutnovští fotbalisté penaltový rozstřel v poměru 4:2. Do přestávky vedla Žacléř 2:1 (8. Horváth, 35. Ondráško - 27. Chvalina), na konečný výsledek srovnal v 73. minutě David Řehůřek. To už hosté hráli bez vyloučeného Ondráška, kterého po 2. ŽK poslal do kabin dříve než ostatní rozhodčí Jaromír Styblík. Všechny tyto události zápasu sledovala stovka přihlížejících.

Dech v posledních kolech ztrácel tým Kunčic nad Labem, nováček prohrával i doma a prorokovali jsme, že restart proti vedoucímu týmu tabulky bude těžkým ořechem. Béčko Jičína nebylo posíleno, jeho A-tým startoval ve stejný čas v Kostelci nad Orlicí. Bude to pro Jelínkovu fotbalovou kavalerii výhodou, zněla otázka před zápasem?
Bylo - Kunčice vyhrály 2:1 (39. Jeřábek, 66. Míč - 51. Janda) a peloton osmi soupeřů se sjel do rozpětí pouhých čtyř bodů. Druhá polovina soutěže - to bude v této skupině velké drama. Před 75 příznivci fotbalu řídil zápas Lukáš Janata.

HVĚZDA KOLA :
Michal Najman (Dolní Kalná) - ve čtvrtek se stal otcem dcery, v sobotu rozhodl pět minut před koncem derby v Hostinném. Přejeme Michalovi i dcerce hodně zdraví a dalších podobných radostných okamžiků.

UDÁLOST KOLA :
Výhra Kunčic nad Labem na vedoucím Jičínem, po které trenér Jelínek konstatoval, že to byl zápas "odježděný po zadku".

VÝROK KOLA :
Jaroslav Votoček (Trutnov C), po zápase s Žacléří: "Baník byl zejména v první půli lepším týmem, neproměnil několik šancí a doslova nás nechal žít."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Na derby Hostinné - Dolní Kalná bylo zvědavo 180 příznivců fotbalu.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 7. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 475 fanoušků, průměr na utkání 118, od počátku sezóny tedy celkem 3 248 diváků, celkový průměr na utkání 116)

Dolní Kalná - 595 diváků (průměr na zápas 148 diváků)                                       Hostinné - 555 diváků (průměr 185 diváků na zápas)                                           Žacléř - 498 diváků (průměr 124 diváků na zápas)                                              SKP Valdice - 356 diváků (průměr na zápas 118 diváků)                                      Jičín B - 350 diváků (průměr 87 diváků na zápas)                                               Rudník - 282 diváků (průměr na zápas 94 diváků)                                                 Trutnov C - 280 diváků (průměr 93 diváků na zápas)                                       
Kunčice n. L. - 220 diváků (průměr na zápas 73 diváků)                                             
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 7. ODEHRANÉM KOLE :
7 - Jakoubek (Hostinné),
6 - P. Horáček (Jičín B), Horváth (Žacléř), Míč (Kunčice),
4 - R. Polák (Hostinné), Rejman (Valdice), Kodytek (Dolní Kalná), 
3
- T. Jiřička, Bartoš (Dolní Kalná), Nálevka, M. Mezsároš (Jičín B), Víšek (Rudník), Ondráško (Žacléř), Jeřábek (Kunčice),
2 - M. Jeník, Voldán (Jičín B), Krejčík (Kunčice), M. Stránský, Najman (Dolní Kalná), M. Kulda, Zákravský, Chvalina, Řehůřek (Trutnov C), Horešovský, Knap (Rudník), Skála (Žacléř), Kalenda, Pitthard (Valdice), Kracík (Hostinné),
1 - Petružálek, Rodr, Brož, L. Horák vlastní (Hostinné), D. Ježek, Tauchman (Dolní Kalná), Kracík (Kunčice n. L.), Kotyk, Ma. Těžký, vlastní (Žacléř), Míka, Veg, Janda (Jičín B), Repka, Zugar (Valdice), Eftlaiš, Zeman (Rudník), Doubic, Vomočil, Švorc, Rada (Trutnov C),



JAKO 1.B TŘÍDA skupina C (VÝSLEDKY)       

POZORNOST POUTÁ DERBY HRONOV-NÁCHOD, DVŮR VYHRÁL I V DESETI

Skupina C JAKO 1. B třídy se většinou utkání přesunula do neděle, jediný sobotní duel se hrál v Ohnišově.

V Ohnišově prochází fotbal nebojíme se říci momentální krizí. Třináct obdržených branek ve Smiřicích bylo raritou této soutěže. Určitou kuriozitou byly však i venkovní starty dvorské rezervy, která ještě na hřiště soupeřů nepřijela v jedenácti. Takže - čekali jsme, jak vlastně proběhne sobotní duel (začátek v 16:30).
Nicméně Cellerovi svěřenci měli výhodu v tom, že divizní áčko hraje až v neděli, jenže pětibodový tým hostí silnou hradeckou Olympii. Takže - jak ve Dvoře vyřešili personalistiku?
Řekněme, že tradičně. Dvůr odjel do Ohnišova v deseti (!) hráčích, tedy ani potřetí za sebou tým na cizím hřišti nenastoupil v jedenácti. V kádru však byli Jiří Podolník a Martin Otradovský a ten na domácí skoro stačil sám, dal čtyři góly (!!). Hosté nakonec vyhráli 6:2 (Otradovský 4, Jákl, Vágner - Krpata, Martínek), před 40 diváky vedl zápas sudí Linhart.

Neděle byla ve znamení derby v Hronově. Domácí kouč Zdeněk Samko je velký fotbalový "náchoďák", takže o motivaci realizačních týmů bylo postaráno. Jenže velkým favoritem byla náchodská rezerva, navíc Hronov odjel z posledního zápasu s osmi góly ve svém pytli. Hrálo se od 16:30.
Náchod přijel na zápas hodně vybaven, v sestavě byl například i nigérijský střelec Gidion. V 7. minutě Jan Plšek poslal hosty do vedení, ale do kabin se šlo za stavu 1:1, srovnal v 18. minutě Josef Novák, pro zajímavost ročník 1972. O konečném stavu 1:3 rozhodli mimočeští hráči, Jimmy Gidion v 71. minutě a Aikyen Akpem v 75. minutě. Utkání řídil sudí Kudláček, návštěva byla vzhledem ke derby malá - pouze 75 fanoušků.

Police nad Metují - Smiřice, pro domácí fatální zápas. Poličtí fotbalisté měli ze šesti zápasů pouhé tři body za výhru v Ohnišově a to nečekal ani největší pesimista. Sedmý podzimní duel hraný v neděli měl být ve znamení odrazu ode dna, bude na to mít domácí celek mentální sílu?
Měl, jak konstatoval předseda Police Karel Klimeš, domácí celek podal zlepšený výkon. Už v 28. minutě vedli domácí hráči 3:0 (11. Sivak, 24. Klapkovský, 28. Pataki), teprve v 35. minutě snížil Koutník na 3:1. V 61. minutě byl vyloučen smiřický Koza, ale to nevadilo opět Koutníkovi, který v 71. minutě zápas dramatizoval (3:2). Marek Jandík nakonec v 74. minutě ukončil gólové hody a stanovil konečné skóre 4:2. Před 70 diváky vedl zápas Janota.

Velké Poříčí bylo třetí ze skupiny současných devítibodových týmů, představilo se v neděli v Opočně. Opočno hraje doposud efektivně a je hodně vidět, že tým cílevědomě míří do první čtyřky. V tomto zápase byla družina kouče Jánského favoritem, rozhodujícím jazýčkem na vahách podle našeho názoru měla být větší kvalita ofenzívní vazby, kterou domácí disponují.
Názor redakce byl mylný, vše začal poříčský Závada vedoucí brankou v 14. minutě, Opočno srovnalo v 28. minutě Tomášem Přibylem. Zkušený Jiří Kuneš vrátil vedení hostům v 35. minutě a ve druhém poločase na konečných 1:3 dal v 81. minutě Jan Hubka. Zápas řídil před 70 diváky David Frič.

HVĚZDA KOLA :
Martin Otradovský (Dvůr Králové B) - opět v deseti odjelo béčko Dvora na zápas ven, Martin spolu s Jirkou Podolníkem jeli pomoci. A jaká to byla pomoc - čtyři góly v síti domácího Ohnišova.

UDÁLOST KOLA :
Velké Poříčí posiluje, v sestavě se objevují zkušení hráči, například Kuneš a Hubka, výsledek - překvapivá výhra na půdě Opočna.

VÝROK KOLA :
Čeněk Celler, trenér Dvora: "Pět omluv před odjezdem k tomuto utkání byla pěkně silná káva. Hráčů bylo tedy deset, ale samí dobří."


NÁVŠTĚVA KOLA :
V Hronově přislo na derby s Náchodem B 75 diváků, pokud je tato návštěva návštěvou kola, tak je to pouze na proslulé zdvižení obočí.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 7. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo ostudných 255 fanoušků, průměr na utkání 63, od počátku sezóny tedy celkem 2 591 diváků, celkový průměr na utkání 92)

Velké Poříčí - 660 diváků (průměr 165 diváků na zápas)                                         Police n. M. - 403 diváků (průměr 134 diváků na zápas)                                         SK Smiřice - 365 diváků (průměr 91 diváků na zápas)                                            Dvůr Králové B - 302 diváků (průměr na zápas 75 diváků)                                      Opočno - 265 diváků (průměr na zápas 88 diváků)                                                AFK Hronov - 261 diváků (průměr na zápas 65 diváků)                                           FK Náchod B - 230 diváků (průměr na zápas 76 diváků)                                       Ohnišov - 105 diváků (průměr 35 diváků na zápas)                                       

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 7. ODEHRANÉM KOLE :
13 - Plšek (Náchod B)
8 - J. Vaníček (Dvůr Králové B),
7 - Vaněček (Náchod B), L. Jelen (Opočno),
6 - M. Otradovský (Dvůr Králové B), J. Koutník (Smiřice),
5 - Poláček (Náchod B), Korenčík, Bednář (Smiřice),
4 - Voldán (Dvůr Králové B), Klapkovský (Police),
3 - D. Brzek (Ohnišov), Vlček (Náchod B), Mi. Vít, Zelený (Velké Poříčí), Reichl, T. Přibyl (Opočno), Jandík (Police),
2 - vlastní (Náchod B), Samler, Rejl, Marks (Dvůr Králové B), Pataki, vlastní (Police n. M.), Hanzl, Novák, Dobýval, Kuneš (Velké Poříčí), Tichý, Neuschl, Šťavík (Hronov), Pfeifer, vlastní (Opočno), Matějček,Škarytka (Smiřice), Krpata (Ohnišov),
1 - Král, Říha, Akpem, Gidion (Náchod B), Stříbrný, Kaněra, Flaška, Závada, Hubka (Velké Poříčí), Melichárek, Ponikelský, Fof, Čížek, Raszka, Duong Ming Tung (Smiřice), Pek, Phan Mang Tuong, Danihel, Ansorge, Hofman, Novák (Hronov), V. Hák, Vágner, Jákl (Dvůr Králové B), Štětina, Kováč, Martínek (Ohnišov), Jasiok, Hauk, Tauc, Sivak (Police), Vondřejc, Škrabal (Opočno),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina D (VÝSLEDKY)       

DOUDLEBY SPLNILY ROLI FAVORITA, ALBRECHTICE DOMA BEZ BODU

"Rychnovská" skupina byla již hodně bodově natažena, ale každé kolo může tuto matematickou optiku změnit či redukovat. Takže se na program podívejme ...

V prvním ze tří sobotních utkání hrálo doma kostelecké béčko, od 10:15 přivítalo tým Sokola Zdelov. Domácí rezerva nasbírala doposud šest bodů, hosté o jeden bodík více. Zdelovští jsou houževnatý a bojovný manšaft a jakoby něco před zápasem napovídalo, že hodně srdnatě bojovat budou i v Kostelci. Bude to cesta k úspěchu?
Skutečně byla. Rozhodčí Jakub Ludvík uznal dva góly hostům (10. Komárek, 59. Sehnal), domácím tuto radost nemohl poskytnout. Výhru Zdelova 2:0 sledovalo 80 diváků a Zemanovi chlapci jsou již po sobotě čtvrtí. Co na to sám trenér: "Odehráli jsme celkem dobré utkání a konečně i bez obdržené branky. Naše skóre mohlo být i vyšší, ale další vyložené šance jsme neproměnili a do některých jsme se zbrklou finální nahrávkou ani nedostali. Přesto naše vítězství bylo zasloužené. Dnes bych vyzvedl výkon obrany a mazácké zakončení Zdeňka Sehnala."

A co Albrechtice? Ve zdejším útulném areálu hrál velmi úspěšný nováček ze Solnice (13 bodů) a pro Kchopovy svěřence to měla být velká výzva. Navíc domácí fotbalisté měli divákům co vracet, jejich trochu zpackaný zápas se Zdelovem byl ještě v paměti. Začínalo se v 16:30.
A jak to bylo zhruba za 110 minut? Na kontě domácích svítila jednička, na kontě hostů čtyřka. V 39. minutě poslal hosty do vedení Hovorka, v 63. minutě většina z přítomných 180 diváků aplaudovala vyrovnání z kopačky Jiřího Jaroše. V 71. minutě solnický střelec Zaňka poslal hosty do vedení a závěry Albrechtice v současné době neumí - v 80. minutě Hovorka 1:3 a v 86. minutě Mertlík 1:4. Frustraci domácího kolektivu podtrhl vyloučením i Pinkas, který v 89. minutě obdržel červenou kartu za udeření protihráče. Albrechtice se již propadly do druhé poloviny tabulky.

Lípa nad Orlicí je na tom nyní nedobře a špatně. Poslední místo, čtyři body a sobotní utkání v Doudlebách před ní, to byl stav před 7. kolem. Takže - velká výzva pro všechny, kteří se v Lípě okolo fotbalu točí. Tým Jana Čermáka byl v tomto sobotním zápase samozřejmě favoritem a bude li trefovat "zařízení", může své postavení v tabulce velmi zkvalitnit, to bylo řečeno před utkáním. Výkop byl stanoven na 16:30, řízení zápasu bylo svěřeno ženě - oba týmy "krotila" před 150 diváky Monika Hrušková.
Do kabin šly týmy poprvé za stavu 0:0. To se nelíbilo Tomáši Kotyzovi, který hned v první minutě druhé půle poslal Velešov do vedení. Tomáš Mazura zvýšil v 66. minutě na 2:0, Lípa o minutu později kontrovala Síkorou. Doudleby mají Matěje Kráčmera a to je kanonýr - dokázal to i v 74. minutě a upravil na konečných 3:1 pro domácí.

Deset bodů od sebe dělilo Borohrádek a Černíkovice, domácí měli šest bodíků, hosté šestnáct. Radek Sazima a spol. nevstoupili do sezóny s přehnanými ambicemi, ale vedoucí mužstvo chtěli určitě v domácím prostředí potrápit. I zde se poprvé ozval hvizd píšťalky v půl páté odpoledne.
Rozhodčí Nožka se postaral o kuriozitu, do sprch poslal hned dva brankáře Borohrádku, v 37. minutě Lifku, v 58. minutě Hrušku, oba za nedovolené zmaření zjevné šance hostů. Pro vedoucí Černíkovice se stal zápas pohodovým, vyhrály 5:0 a čtyři branky daly v dvojnásobné přesilovce. Když se hrálo 11 na 11, trefil se David Hanuš v 30. minutě. V druhé půli dali svěřenci Josefa Cejpka čtyři branky (65. a 67. Jakub Hanuš, v 79. minutě Lukáš Vrba a v 86. minutě opět David Hanuš). Zápas vidělo výborných 160 diváků. 

HVĚZDA KOLA :
Zdeněk Sehnal (Zdelov) - v 59. minutě předvedl mazácké zakončení a přispěl k důležité výhře svého týmu, která ho nadále drží ve hře.

UDÁLOST KOLA :
Michal Lifka a Roman Hruška, oba brankáři Borohrádku se předčasně poroučeli do sprch, kam je poslal rozhodčí Lukáš Nožka za nedovolené zmaření zjevné šance hostujících Černíkovic."

VÝROK KOLA :
Libor Beran, vedoucí Lípy: "Nechápu komentář trenéra soupeře ohledně výkonu slečny sudí. Během 1. půle nadávky a osočení z podjatosti a poté pochvala? Zřejmě to pojal v duchu "a la Jára Cimrman". Ale proti gustu žádný dišputát."

NÁVŠTĚVA KOLA :
180 fanoušků vidělo utkání Albrechtice n. O. - Solnice.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 7. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 570 fanoušků, průměr na utkání 142, od počátku sezóny tedy celkem 3 851 diváků, celkový průměr na utkání 137)

Černíkovice - 850 diváků (průměr na zápas 212 diváků)                                         Albrechtice n. O. - 620 diváků (průměr 155 diváků na zápas)                                  Lípa n. O. - 590 diváků (průměr na zápas 147 diváků)                                       Borohrádek - 398 diváků (průměr 132 diváků na zápas)                                         Zdelov - 340 diváků (průměr 113 diváků na zápas)                                                Doudleby n. O.- 313 diváků (průměr 104 diváků na zápas)                               Solnice - 305 diváků (průměr na zápas 101 diváků)                                        Kostelec B - 220 diváků (průměr na zápas 73 diváků)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 7. ODEHRANÉM KOLE :

9 - Ma. Kráčmer (Doudleby), D. Hanuš (Černíkovice),
7 - Zaňka (Solnice),
5 - Pinkas, Hořínek (Albrechtice),
3 - Schod, Hovorka (Solnice), Sršeň (Albrechtice), Weisser (Zdelov),
2 - Řehák (Albrechtice), Vašata, Grim (Lípa), Rýznar, Kadavý, T. Kubec (Solnice), Moravec, T. Sazima, Vojnar (Borohrádek), Dostálek, Sehnal (Zdelov), Kopsa (Doudleby), J. Hanuš (Černíkovice),
1 - Plachetka, Dudek, Lyer, Hudousek, Kudláček, Kotyza, T. Mazura (Doudleby), Handa, Kučera, Mňuk, Stodůlka, Stieber, Vrba (Černíkovice), P. Matějus, Staněk, Lochman, R. Sazima (Borohrádek),
Csontos, Šklíba, Duha, Velíšek, Jaroš (Albrechtice), Kozel, Křehký, J. Šrámek, Rada, vlastní (Kostelec B), Camara Morlaye, Drašnar, Mertlík (Solnice), Novotný, R. Zeman, Nedvídek, Neubecker, Mráz, Dvořák, Komárek (Zdelov), Brzokoupil, Síkora (Lípa),

 

 

 


Vytvořeno: 19.9.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace