Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

V Mezikrajské soutěži v kategoriích U-13 a U-14 vyhrály oba výběry Královéhradeckého KFS v Pardubicích.


Datum akce: 30.11.-0001

První kolo Mezikrajské soutěže r.2015/16 v kategoriích U-13 a U-14 se odehrálo 8.9.2015 v Pardubicích-Ohrazenicích s výběry Pardubického KFS.Oba výběry Královéhradeckého KFS vyšly z těchto duelů vítězně.

Nejdříve proti sobě nastoupily výběry kategorie U-13 na dvě poloviny hřiště v rozestavení 7+1 a v součtu obou zápasů výběr Královéhradeckého KFS vyhrál celkovým skóre 9:5.

Po odehrání utkání mladší kategorie proti sobě nastoupily výběry obou krajů v kategorii U-14.Po bezbrankovém prvním  poločase naši borci ovládli druhou polovinu zápasu a s přehledem vyhráli vysoko 6:1!

K druhému kolo zajíždějí naše výběry opět "ven" a to na klání s výběry Olomouckého KFS(6.10.2015).

 

 

Pardubický KFS U13-Královéhradecký KFS U13         5:9

Branky Královéhradeckého výběru:

Doucek 2,Navrátil,Schober,Kulda,Bednář,Buchwald,Lukáš,Gunár

Sestavy:

Strnad J.,Orendáš R.,Česák T.,Boniš T.,Stránský M.,Navrátil D.,Schober V.,Kulda J.,Bednář M.,Beneš P.,Čechovič Š.

M.Rahimič,T.Navrátil.M.Frýda,J.Novotný-trenéři:

V prvním poločase tahal za delší konec domácí tým a zaslouženě ho vyhrál. I my jsme však měli několik příležitostí, ale bohužel jsme je neproměnili. Se soupeřem jsme nestačili hlavně běhat. V druhém poločase se hra zlepšila a bylo vidět hezké kombinace, které byly zakončeny golem. K nejlepším hráčům patřili Petr Beneš a brankář Jirka Strnad.

Šoufek P.,Zmítko J.,Buchwald F.,Lukáš O.,Cisár T.,Gunár L.,Zelenka D.,Doucek D.,Bekera S.,Němec A.,Jansa O.

M.Rahimič,T.Navrátil.M.Frýda,J.Novotný-trenéři:

V prvním poločase patřila hra domácím a brankář Šoufek svůj tým podržel skvělými zákroky, my jsme hrozili z rychlých protiútoku ,kde využívali svoji rychlost Doucek a Gunár.Trestali jsme otevřenou obranu soupeře. Byl to hezký poločas se spoustou šancí z obou stran ,ale soupeř své šance neproměnil.My jsme byli v zakončení produktivnější.

Domácí mužstvo mělo po celý 2.poločas převahu, naši hráči však poměrně dobře bránili a výborně zachytal brankář Šoufek, proto jsme obdrželi jen tři branky, ale sami jsme se do zakončení příliš nedostali.Kvalitní soupeř nás téměř k ničemu nepustil. Na postu středního obránce hrál výborně Zelenka a v záloze Lukáš.

 

 

 

 

Pardubický KFS U14-Královéhradecký KFS U14         1:6 (0:0)

Branky Královéhradeckého výběru:

Nosek 3,Horčička 2,Kneifel

Sestava: Čábelka (36. Jedlička) - Řezáč, Kalaš (36. Němeček), Dostál, Baloun - Vítek (36. Horčička), Janečka, Vik (36. Hruška), Slavíček - Kneifel, Březák (36.Nosek).
Martin Novotný a Marek Kulič-trenéři:
První utkání MKS bylo v 1.pol. vyrovnané s minimem šancí na obou stranách. Na hráčích byla vidět určitá nervozita a první utkání tohoto typu na velkém hřišti dělalo některým hráčům určité problémy. Zbytečné ztráty míče a slabá komunikace vnášely do naší hry neurovnanost a nedostatečnou souhru jednotlivých řad s malou podporou útočného snažení. Druhý poločas byl z naší strany výrazně lepší a soupeř se na naší polovinu dostával jen velmi sporadicky. My jsme v této části utkání hráli agresivně a přesnější kombinací jsme dostávali domácí pod tlak. Kluci projevili daleko větší sebevědomí a tak naše výhra je zasloužená. V dalších zápasech MKS chceme dát příležitost i dalším hráčům z krajských týmů a klubů SpSM a se ctí reprezentovat KKFS.


 


Vytvořeno: 9.9.2015
Havlíček Karel


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace