Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

VOTROK krajský přebor mužů 6-7. října 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o VOTROK krajském přeboru mužů Královéhradeckého kraje včetně komentářů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (9.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

             etiketa piva Votrok                 Hradecký votrok

V 10.hraném kole se pořad rozdělil rovnoměrně na sobotu a neděli, v obou hracích dnech se hrály čtyři utkání, všechny duely začínaly v 16,00. V sobotním programu vyhráli všechny čtyři duely hosté (!).

SOBOTA 6.10.

Slavia HK - Broumov (1:2)
SK Jičín - Dvůr Králové B (1:2)
Kratonohy
- Týniště n.O. (1:3)
Česká SkaliceHořice (0:2)


NEDĚLE 7.10.

Jaroměř
- MFK Trutnov (1:3)
Lázně Bělohrad - Libčany (2:1)
Červený Kostelec - Olympia HK (3:1)
Nový Bydžov B
-
Rychnov n.K. (3:1)


PICT0009 CO NÁS ZAUJALO:

V sobotu bylo hodně pozornosti upřeno na Nový Hradec Králové, kde Slavia HK v souboji o další domácí výhru vyzvala Broumov. Domácí v roli vysokého favorita prohráli překvapivě 1:2. Co na to hradečtí diváci ? 80 přihlížejících vidělo sice branku Krempy z penalty v 77.minutě, ale to na dvoubrankový náskok Broumova (42.Kotyza, 50.Jaroš) už nestačilo. Milan Krempa, vedoucí družstva, řekl k zápasu: "Po našich individuálních chybách jsme pustili soupeře do dvoubrankového vedení, zatímco naše brankové příležitosti zůstaly nevyužity. Další komplikace přišla po zbytečném vyloučení Baťky a nás čekalo téměř čtyřicetiminutové oslabení. Kluci bojovali a povedlo se nám vstřelit kontaktní gól. V závěru utkání nám chybělo i trochu štěstí. Našemu soupeři gratulujeme."

V České Skalici proběhl další export bodů, tentokrát se tento cenný fotbalový artikl stěhoval do Hořic. Jiskra vyhrála 2:0 (7.Krois, 83.Nálevka).

SK Jičín přivítal béčko Dvora, které ještě nevyhrálo. Budeme hodně zvědavi, co tradiční komentátor výborných videoreportáží TV Český ráj Mgr. Miloš Vejvoda řekne k tomuto střetnutí. Jičínští fotbalisté prohráli totiž 1:2, na góly Fejka a Otradovského odpověděl jen Gaubman. Roman Mikolášek a Jaroslav Matějka byli hodně zklamáni: "Utkání se velice špatně hodnotí. Co je platná územní převaha, kdy skoro celý zápas hrajeme na polovině hostí, když v útočné fázi jsme neškodní. Hosté z minima vytěžili maximum a protože fotbal se hraje na branky, odvážejí si vítězství." Videoreportáž TV Český ráj naleznete zde ... I o tomto utkání píše Jičínský deník.

Kratonohy-Týniště n.O., domácí už chtěli vyhrát a podruhé v ročníku získat tři body, Týniště určitě nechtělo opakovat výkon z Červeného Kostelce. I v tomto zápase nakonec dominovali hosté výhrou 3:1. Kratonohy sice v poločase vedly brankou Tomáška z 39.minuty, Voženílek z diskutované penalty, Stejskal a Schod však ve druhé části hry vše dokonale obrátili. Videozáznam tradičně přinášejí webové stránky domácích Kratonoh ...

V Červeném Kostelci bylo i přes nepřízeň počasí nabito, přišlo 300 diváků. Bitva s hradeckou Olympií (poslední tři zápasy 9 bodů a skóre 12:0) byla nervózním dramatem až do konce. Karel Havlíček a Zbyněk Dujsík, souboj týmů těchto trenérských veličin, nakonec skončil 3:1 ve prospěch domácích, jejichž hrad zůstal nepokořen. Dva vyloučení hráči po 2 ŽK, to byl stav už ve 36.minutě (u domácích D.Hlava, u hostů Musil), střelci - 3.Kováčik, 51.Hypius, 85.Škoda - 68.Bělka.

Po debaklu v Kuklenách (0:5) měli fotbalisté Jiskry Jaroměř před sebou velmi těžký pokus o reparát, v neděli se od 16,00 v Růžové ulici představil jeden z horkých favoritů soutěže MFK Trutnov. Zápas začal zostra, v 12.m. vedli hosté gólem Makovského, v 15.m. vyrovnal bomber Škoda. Utkání rozhodly už dlouholeté veličiny Trutnova - v 50.minutě Kamitz a v 52.minutě Marks. Videozáznam z utkání je k dispozici zde ...

Lázně Bělohrad - Libčany, pro domácí svěřence trenéra Táborského duel o obrat, poslední dva zápasy Bělohrad doma prohrál o gól, proti dobré defenzívě hostů to nebylo jednoduché, domácí nakonec ubojovali výhru 2:1. Co na to trenér Koblížek ?

Nový Bydžov B po dvou výhrách venku o tři góly přivítal Rychnov n.K., ten se zvedl v minulém kole a určitě nejel na Městský stadion prodat kůži lacino. Navíc hosté nastoupili s novou útočnou dvojicí Semerád (v prvním kole dal domácímu áčku branku za divizní Holice) a Bína (před utkáním přišel na hostování z Libčan, kde v minulém kole rozhodl zápas s Jičínem). Domácí mladíci si však zvedli sebevědomí a na umělé trávě (Městský stadion byl pod vodou) se opět trefila dvojice Langr-Tlustý, prvně jmenovaný dvakrát. Konečný výsledek tedy zněl 3:1 (Langr 2, Tlustý - Semerád). Fotografie ze zápasu přináší Rychnovský deník.

Hodnocení 10.kola krajského přeboru přináší Deník ...

Podrobnosti o 10.kole krajského přeboru přináší Deník ...


PICT0014  A CO NA TO FANOUŠCI V NAŠEM KRAJI ...

Celkem přišlo na nejvyšší krajskou soutěž v 10.kole 1105 diváků, což je nejhorší návštěva od počátku soutěže, průměr na utkání činil pouze 138 diváků.

Zatím nejnižší průměr tedy činil 138 diváků na zápas (v 9.kole 1570 diváků, v 8.kole 1367 diváků, v 7.kole 1326 diváků, v 6.kole 1802 diváci, v 5.kole 1580 diváků, v 4.kole 1152 diváků, v 3.kole 1698 diváků, ve 2.kole 1475 diváků, v 1.kole 1415 diváků). Nejnižší dosavadní průměr návštěvnosti ve 4.hraném kole (středa) činil 144 diváka na zápas. Toto kolo tedy zlomilo negativní rekord letošního ročníku.


PŘEHLED NÁVŠTĚVNOSTI V 10.KOLE
...

Červený Kostelec - Olympia HK 300 diváků (průměr v Č.Kostelci 335 diváků na zápas)
Lázně Bělohrad - Libčany 240 diváků (průměr v L.Bělohradě 230 diváků na zápas)
Jaroměř - Trutnov 185 diváků (průměr v Jaroměři 208 diváků na zápas)
SK Jičín - Dvůr Králové B 110 diváků (průměr v Jičíně 110 diváků na zápas)
Slavia HK - Broumov 80 diváků (průměr na Novém Hradci 66 diváků na zápas)
Kratonohy - Týniště n.O. 80 diváků (průměr v Kratonohách 81 diváků na zápas)
Česká Skalice - Hořice 60 diváků (průměr v Č.Skalici 98 diváků na zápas)
Nový Bydžov B - Rychnov n.K. 50 diváků (průměr v N.Bydžově 84 diváků na zápas)

Celkem zatím navštívilo VOTROK krajský přebor v devíti odehraných kolech podle statistik zápasů 14 390 fanoušků, průměr na zápas činí 179 diváků.


Fotbalový fanoušci jsou součástí fotbalu DIVÁCKÁ HITPARÁDA:

1. Jiskra Hořice - průměr 384 diváků/utkání
2. Červený Kostelec - průměr 335 diváků/utkání

3. MFK Trutnov - průměr 277 diváků/utkání
4. Slovan Broumov - průměr 265 diváků/utkání
5. FK Lázně Bělohrad/Pecka - 230 diváků/utkání
6. Jiskra Jaroměř - průměr 208 diváků/utkání
7. SK Libčany - průměr 182 diváků/utkání
8. SK Týniště n.O. - průměr 137 diváků/utkání
9. FC Olympia Hradec Králové - průměr 114 diváků/utkání
10. TJ Dvůr Králové B - průměr 112 diváků/utkání
11.SK Jičín - průměr 110 diváků/utkání
12.Jiskra Česká Skalice - průměr 98 diváků/utkání
13.FC Spartak Rychnov n.K. - průměr 97 diváků/utkání
14.RMSK Cidlina Nový Bydžov B - průměr 84 diváků/utkání
15.Sokol Kratonohy - průměr 81 diváků/utkání
16.FC Slavia Hradec Králové - průměr 66 diváků/utkání

ČERVENÉ KARTY
V 10.kole byl vyloučen Baťka z hradecké Slavie, Musil z Olympie a D.Hlava z Červeného Kostelce, celkem bylo zatím vyloučeno 19 hráčů (dále Kilevník /Dvůr Králové/, Žižka /Hořice/, Růžička /Broumov/, Ruml /Hořice/, Rychecký /Bělohrad/, Zich /Nový Bydžov B/, Langr /Nový Bydžov B/, Hošek /Jičín/, Kočí /Hořice/, Kabeláč /Olympie/, Merganc /Týniště/, Miler /Jičín/, Blažek /Bělohrad/, Finke /Olympia/, Vincour /Nový Bydžov B/, Mikolanda /Kratonohy/).

A jak může fotbalista přijít o rozum, o tom je následující video ...


STŘELCI VOTROK krajského přeboru mužů po 10.kole
Podívejme se na životní gól Martina Jiránka v ruské lize ...

13 - M.Vít (Č.Kostelec)
10 - Rychecký (Lázně Bělohrad), Škoda (Jaroměř)

9 - Čech (Trutnov)
6 - Urban (Dvůr Králové B), Holub (Jaroměř), Trnka (Olympia HK)
5 - Nun (Kratonohy), Libřický (Libčany), Tlustý (Nový Bydžov B)
4 - J.Loner (Lázně Bělohrad), Růžička (Broumov), Linhart, Krempa (Slavia HK), Železov (Česká Skalice), Vacek (Jičín), Merganc, Voženílek (Týniště), Koval (Č.Kostelec), Kamitz, Marks (Trutnov)
3 - Miler (Jičín), Hutla, Veselý (Slavia HK), D.Hlava, Martínek (Č.Kostelec), Groer, Holubec, Makovský (Trutnov), Dítě, T.Vaněk, Langr (Nový Bydžov B), Jelínek, Klouda (Libčany), Marks, Macek (Dvůr Králové B), Špaček, Hruška, Kabeláč (Olympia HK), Zajíček (Rychnov), L.Michálek (Hořice), Kuru (Broumov)
2 - Pohl, Belák, Diviš (Česká Skalice), Hloušek, Erber (Slavia HK), Liška, Škoda (Č.Kostelec), Kilevník, M.Otradovský (Dvůr Králové B), Kotek (Rychnov), Jukl (Libčany), Huňák, Václavek, Plašil, Stejskal, Schod (Týniště), A.Pour (Hořice), Židík, Hůlka (Olympia HK), Kovář (Trutnov), L.Jezbera, Šrám, P.Jezbera (Lázně Bělohrad), Kocourek, T.Haken, Bucek, Gaubman (Jičín), Krejčí, Karanský (Nový Bydžov B), Lesák, Tomášek (Kratonohy), Michálek (Jaroměř), Kotyza, Jaroš (Broumov)
1 - Kučera, Černý, Bína (Libčany), Lochman, Valášek, L.Brandejs (Rychnov), Hošek, Škopán, Horáček, L.Haken (Jičín), Mařas (Trutnov), Mucha, Beran, Štejnar (Broumov), Pícha, Prívara, Fejk, Rejl (Dvůr Králové B), Winkler, Kocourek (Týniště), Hundák, L.Hlava, O.Vít, Bárta, Kováčik, Hypius (Č.Kostelec), Horák (Slavia HK), Sedláček, Kubánek (Česká Skalice), Ulrych, Klofanda, Svoboda (Jaroměř), Vávra, Rubeš, Nečesaný, Palm, Krois, Nálevka (Hořice), Dujsík, Mařas, Motyčka, Chromek, Bělka (Olympia HK),  Hamák, Franc, Hanáček (Kratonohy), Šorm (Nový Bydžov B)

A co třeba také podobné góly ...
 

                                      Hradecký votrok

SESTAVA 10.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů

Filák (Hořice) - Škoda (Č.Kostelec - 2), Makovský (Trutnov - 3), Panny (Broumov), Krois (Hořice) - Stejskal (Týniště n.O.), Kotyza (Broumov), Langr (Nový Bydžov B), Marks (Trutnov) - M.Otradovský (Dvůr Králové B), P.Jezbera (Lázně Bělohrad)

A jak se nemusí vyplatit oslava gólu, o tom je tento záběr ..




SESTAVY ODEHRANÝCH KOL krajského přeboru mužů


SESTAVA 9.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Mašek (Slavia HK  - 2) - Makovský (Trutnov - 2), Plašil (Týniště n.O. - 2), Kabeláč (Olympia HK), Gaubman (Jičín) - Hruška (Olympia HK), T.Vaněk (Nový Bydžov B - 2), L.Brandejs (Rychnov n.K.), Libřický (Libčany - 3) - Zajíček (Rychnov n.K.), L.Michálek (Hořice)


SESTAVA 8.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Moník (Olympia HK) - Bucek (SK Jičín), Krempa (Slavia HK), T.Vaněk (Nový Bydžov B) - Čech (MFK Trutnov - 3), Špaček (Olympia HK), Holub (Jaroměř - 2), Hamák (Kratonohy) - M.Vít (Červený Kostelec - 2), Merganc (Týniště n.O.), Jukl (Libčany)


SESTAVA 7.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Bohuška (Broumov - 2) - Linhart (Slavia HK - 2), Růžička (Broumov - 2), Urban (Dvůr Králové B - 3) - R.Schod (Týniště n.O.), Hůlka (Olympia HK), Krejčí (Nový Bydžov B), Čech (Trutnov - 2) - M.Vít (Červený Kostelec), Železov (Česká Skalice), A.Pour (Hořice)

SESTAVA 6.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Mašek (Slavia HK) - Hošek (Jičín), Plašil (Týniště n.O.), Rejchrt (Jaroměř) - Černý (Libčany), Urban (Dvůr Králové B - 2), Diviš (Česká Skalice), M.Vít (Červený Kostelec) - Holubec (Trutnov), Martínek (Červený Kostelec), Rychecký (Lázně Bělohrad - 3)

SESTAVA 5.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Špičák (Nový Bydžov B) - Motyčka (Olympia HK), Matějka (Nový Bydžov B), Marek (L.Bělohrad) - Veselý (Slavia HK - 2), Libřický (Libčany), Marks (Trutnov), Hrobský (Jaroměř) - Rychecký (L.Bělohrad - 2), Miler (Jičín), Václavek (Týniště n.O.)

SESTAVA 4.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Čížek (L. Bělohrad) - Huňák (Týniště n.O.), Kotek (Rychnov n.K.), Mucha (Broumov) - Veselý (Slavia HK), Jelínek (Libčany), Kilevník (Dvůr Králové B), Nečesaný (Hořice) - Liška (Č.Kostelec), Rubeš (Hořice), Nun (Kratonohy)

SESTAVA 3.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Bohuška (Broumov) - Baťka (Slavia HK), Škoda (Č.Kostelec), Lesák (Kratonohy) - Ulrych (Jaroměř), Libřický (Libčany), Trnka (Olympia HK), Jaroš (Broumov) - Vacek (Jičín - 2), Rychecký (L.Bělohrad), Linhart (Slavia HK)


SESTAVA 2.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Marčišin (Týniště n.O.) - Beran (Broumov), Bárta (Červ.Kostelec), Kučera (Libčany) - T.Haken (Jičín), Tlustý (Nový Bydžov B), Holub (Jaroměř), Urban (Dvůr Králové B) - Škoda (Jaroměř - 2), Hutla (Slavia HK), Kamitz (Trutnov)

SESTAVA 1.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Puš (Jičín) - Růžička (Broumov), Lochman (Rychnov n. K.), Makovský (Trutnov) - L. Hlava (Č. Kostelec), J. Loner (L. Bělohrad), Voženílek (Týniště n. O.), Pohl (Č. Skalice) - Čech (Trutnov), Škoda (Jaroměř), Vacek (Jičín)

Soutěž Královéhradecký KFS sleduje ve spolupráci s redakcí Deníku a nejlepší jedenáctka sezóny bude vyhlášena na Galavačeru krajského fotbalu.



A na závěr se opětovně vraťme do doby před o hodně více než dvěma roky a podívejme se na Jana Duška a tehdejší pilotní projekt televize RTA týkající se krajského přeboru ...

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně komentářů trenérů a zajímavých rozhovorů přináší úterní číslo (9.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

 

 

 


Vytvořeno: 7.10.2012
redakce


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace