Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Druhá výhra Hostinného venku, Hlušice otáčely třemi góly po poločase, desetibranková demontáž Ohnišova a pět tref Jana Plška, dramatické duely ve skupině D


Datum akce: 30.11.-0001

 

O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti JAKO - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Do jarních skupin si týmy zajišťují jako výchozí stav polovinu bodového zisku z podzimu. 


I v letošním ročníku se bude odehrávat penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc

 

 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina A (VÝSLEDKY)          

VÍTĚZNÁ HLUŠICKÁ PREMIÉRA, DRUHÝ DOMÁCÍ ZÁPAS KOPIDLNA S PENALTAMI

Skupina A JAKO 1. B třídy přinesla ve svém programu 2. kola domácí premiéru v Hlušicích. Béčko Chlumce jelo na svůj druhý zápas opět ven, naopak další výhodu domácího prostředí mělo Kopidlno. Třikrát se hrálo v soboru, jednou v neděli.

Sobotním magnetem byl určitě úvodní domácí zápas Čechie Hlušice, která ve svém útulném areálu uvítala Malšovice. Domácí trochu ztratili zápas v Kobylicích, Malšovice naopak vyhrály v 1. kole suverénně. Začínalo se v 17:00, jako předzápasy se hrala dorostenecká utkání krajských soutěží.
Hráči odcházeli na přestávku a na tabuli svítil stav 0:2 pro Malšovice (Papík, Dušánek). Hlušičí fotbalisté jsou však velcí bojovníci a góly Soumara, Michala Batelka a Pavla Průchy skóre zápasu otočili na konečných 3:2. Zápas vidělo 80 fanoušků a řídil ho Martin Vitvar.

Libáň přivezla nádherné body z Hradce Králové a doma chtěla potvrzovat, ztížit to mínil celek Spartaku Kobylice. Hosté čekali na návrat Jaroslava Vávry, domácí pod vedením Pavla Banyácského trochu posílili a spoléhali na střelce Havlíka.
Ten byl také střelcem úvodního gólu zápasu, na 2:0 upravila libáňská posila Adam Sítař. Kobylice snížily Havlíčkem, ale konečné slovo měla opět Libáň, na 3:1 dal opět Sítař. Před 70 diváky řídil utkání Vít Zlámal.

Do třetice v sobotu se hrálo v Předměřicích, kde se představil mírně posílený nováček z Chlumce. Oba soupeři utrpěli v prvním dějství třígólové prohry a další zaváhání už znamenalo zdvižený ukazováček.
Slavoj vedl do poločasu brankami Pekáče a Franka, za hosty snížil na konečných 2:1 těsně před koncem ještě na jaře třetiligový Jiří Kučera. Před tradiční předměřickou návštěvou 50 diváků vedl zápas sudí Kiezler.

V neděli přivítalo Kopidlno hradeckou Lokomotivu, hrálo se od 17:00. V prvním kole dosáhli oba soupeři rozdílných výsledků, hosty tlačila v hlavě domácí prohra s Libání. Domácí lodivod Miloslav Havelka po minulém kole varoval, že těžší soupeři přijdou, bude to právě reprezentant krajské metropole?
Do přestávky to tak vypadalo, v 39. minutě si Kopidlno dalo vlastní gól a do kabin šli radostněji hosté. Machačný a Poutník otočili nakonec skóre na 2:1, ale z trestného kopu srovnal v 70. minutě Borovský. Penalty skončily lépe pro Kopidlno - 3:1.
Slova Miloslava Havelky: "Pokud bychom hráli svůj styl hry, tedy pohledný kombinační fotbal, soupeři s výškovou převahou nenabídli standardní situace, využili šancí a jeden gól soupeři nedarovali, nemohli bychom prohrát. Penaltový rozstřel byl bonus pro diváky, kteří s nadšením a s aplausem sledovali výkon našeho mladičkého brankáře."

HVĚZDA KOLA :
Miloš Kovář, ročník narození 1996 (Kopidlno) - brankář Kopidlna doslova vychytal hosty z Lokomotivy při penaltovém rosztřelu, při kterém za svá záda pustil pouze jediný pokus.

UDÁLOST KOLA :
Před sezónou přivedl libáňský klub jako posilu Adama Sítaře, že to nebyla špatná fotbalová investice, svědčily dvě branky tohoto hráče v duelu s Kobylicemi.

VÝROK KOLA :
Josef Karabinoš, trenér Kobylic:"Jsem jen hodně zklamán z vulgárního chování trenéra domácích vůči našim hráčům!!!!!!"
Že by trenérská etiketa mizela už v úvodních kolech nebo by měl tato utkání řídit pouze rozhodčí Ladislav Špaček?


NÁVŠTĚVA KOLA :
150 fanoušků sledovalo zápas Kopidlno - Lokomotiva, jako bonus viděli diváci i úspěšný penaltový rozstřel.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 2. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 350 fanoušků, průměr na utkání 87, od počátku sezóny tedy celkem 635 diváků, celkový průměr na utkání 79)

FK Kopidlno - 270 diváků (průměr na zápas 135 diváků)                                        Kobylice - 100 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                           SK Hlušice - 80 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                       Sokol Libáň - 70 diváků (průměr na zápas 70 diváků)                                        Předměřice - 50 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                           Malšovice - 30 diváků (průměr 30 diváků na zápas)                                    Lokomotiva HK - 30 diváků (průměr 30 diváků na zápas)                                      FK Chlumec B - xxx diváků (průměr 000 diváků na zápas)                                    

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 2. ODEHRANÉM KOLE :
3 - Havlík (Libáň),
2 - Nový (Kobylice), Svěcený (Hlušice), T. Klaban, Poutník (Kopidlno), Dušánek (Malšovice), Sítař (Libáň),
1 - T. Franc, Papík, Rejha (Malšovice), Machačný, Černovský (Kopidlno), Bezvoda, Frank, Pekáč (Předměřice), Pav. Průcha, Soumar, Mich. Batelka (Hlušice), Havlíček (Kobylice), J. Kučera (Chlumec B), Borovský, vlastní (Lokomotiva),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina B (VÝSLEDKY

NOVÁČKOVSKÉ DOMÁCÍ PREMIÉRY VALDIC A KUNČIC

Skupina B JAKO 1. B třídy měla ve druhém kole scénář daný, čtyři týmy v prvním kole prohrály, z toho tři velmi vysoko. Pro ně 2. kolo znamenalo pokus o nápravu, nejtěžší to měl Rudník, který jel ven. Všechny zápasy se hrály tradičně v sobotu, všechny měly začátek od 17:00.

V Žacléři přišlo v prvním kole hodně diváků, výhru mohli domácí potvrdit ve druhém zápase doma. Na hřiště Baníku jel další tým z Jičínska, tentokrát rezerva Jičína, která se hřála na piedestalu úvodní výhry 5:0. Kádr hostí nebyl oslaben, jejich áčko hrálo až v neděli.
Baník měl svého muže, David Horváth dal v první půli dvě branky, na které odpověděl jen jičínský Petr Horáček po přestávce. Před 110 diváky řídil zápas Lukáš Linhart.
Výhru 2:1 komentoval žacléřský trenér Vlastimil Honek: "Jako tradičně jsme byli první půli jasně lepším týmem. Agresivita, šance a bohužel i nepřesnost byly na naší straně, poločasový stav byl milosrdný. Ve druhé půli jsme po fair play vráceném míči chybovali a soupeř snížil, blíže ke gólu jsme i tak měli my a proto výsledek utkání hodnotím jako spravedlivý."

Ve Valdicích se představilo Hostinné, které už mělo k dispozici snajpra Jakoubka. Kalenda a spol. to nebudou mít proti rozjetému Tatranu vůbec jednoduché, ten zatím kráčí včetně poháru od výhry k výhře, to byla prognóza redakce před zápasem.
Nakonec byla správná, po bezbrankovém poločase se jako první trefil Adam Rodr, v 74. minutě srovnal domácí Kalenda. Vše rozhodl Jakoubek v 86. minutě, Hostinné vyhrálo 2:1 a po dvou kolech má na kontě šest bodů. Zápasu přihlížela parádní návštěva 160 diváků, řídil ho Václav Hlavsa, jeho ozdobou byla výkony obou brankářů Petra Maňáka a Josefa Horáka.

Druhý nováček, Kunčice nad Labem, hrál doma, soupeřem byl Rudník. Skóre Kunčic 2:6, skóre Rudníku 0:4 - opravné zkoušky byly na pořadu. Kunčice v Dolní Kalné nehrály špatně, ale šest gólů bylo hodně.
Tuto opravnou zkoušku zvládly famózně domácí Kunčice, které ve svém středu měly kanonýra s přiléhavým fotbalovým jménem Míč, který dal Rudníku tři góly. Čtrvtý zářez zaznamenal Krejčík a trenér Jelínek byl velmi spokojen. Rudník opět nevstoupil podobně jako vloni do soutěže dobře - je bez bodu a skóre je varující 0:8. Před 80 diváky vedl zápas Daniel Duřt.
Komentář domácího trenéra Jelínka: "Na úvod se hrál opatrný fotbal s chybami v rozehrávce. Jako první se začali prosazovat hosté, ale v cestě jim stál výborně chytající Košťál. Ke konci poločasu udeřil ze standardní situace Míč. Ve druhém poločase domácí zatlačili hosty na jejich polovinu a vytvářeli si brankové příležitosti. Ty proměnili a v 70. minutě byl stav 4:0. Zbytek zápasu se odehrál pod taktovkou domácího mužstva, které tak získalo své první cenné vítězství."

V Horním Starém Městě vyběhly týmy Trutnova C a Dolní Kalné. Svěřenci Jaroslava Votočka si přivezli pětigólový nářez z Jičína a měli co napravovat. U soupeře se rozstřílel Kodytek, nechal si také nějaké branky na toto kolo? Nenechal a šance měl. Trutnov vedl brzy 2:0 brankami Švorce a Milana Kuldy, Bartoš a Tauchman srovnali na 2:2. V 76. minutě opět Kulda dal rozdílový gól na 3:2 a výhru 4:2 potvrdil pro Trutnov z penalty Zákravský.
Komentář Jaroslava Votočka: "Za dvacet minut jsme vedli o dvě branky a měli další šance. Nejprve se prosadil Švorc a po něm kanonýr Kulda. Jenže hosté vystřídali a ve 31. a 34. minutě srovnali. Najednou jich bylo plné hřiště a domácí se štěstím udrželi poločasový remízový stav. Také ve druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal. Nejprve hosté doslova pohrdli vítězstvím, když jejich jasné šance zazdili Jiřička a Kodýtek. Domácí vysvobodil kanonýr Kulda, který hlavou dal třetí branku a skóre pečetil kapitán Zákravský z penalty. "

HVĚZDA KOLA :
Daniel Koščál (Kunčice n. L.) - kunčický gólman zlikvidoval střelcům Rudníku v první půli pět čistých šancí a dal základ konečnému vítězství svého týmu v poměru 4:0.

UDÁLOST KOLA :
Hostinné zajíždělo podruhé za sebou na cizí hřiště a výsledek - šest bodů a skóre 6:1.

VÝROK KOLA :
Jaroslav Votoček, trenér Trutnova C, komentoval vývoj zápasu s Dolní Kalnou za stavu 2:2: "Hosté doslova pohrdli vítězstvím, když jejich jasné šance zazdili Jiřička a Kodýtek."


NÁVŠTĚVA KOLA :
160 diváků vidělo domácí premiéru nováčka SKP Valdice, těšil je však pouze gól Kalendy, Hostinné si odvezlo výhru 2:1.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 2. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 450 fanoušků, průměr na utkání 112, od počátku sezóny tedy celkem 902 diváků, celkový průměr na utkání 112)

Žacléř - 268 diváků (průměr 134 diváků na zápas)                                              SKP Valdice - 160 diváků (průměr na zápas 160 diváků)                                      Dolní Kalná - 150 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                                      
Trutnov C - 100 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                        Rudník - 92 diváků (průměr na zápas 92 diváků)                                                 Kunčice n. L. - 80 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                        Jičín B - 60 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                                 Hostinné - xxx diváků (průměr 000 diváků na zápas)                                          

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 2. ODEHRANÉM KOLE :
3 - Kodytek (Dolní Kalná), R. Polák (Hostinné), P. Horáček (Jičín B), Míč (Kunčice),
2 - M. Jeník (Jičín B), Horváth (Žacléř),
1 - Petružálek, Rodr, Jakoubek (Hostinné), Najman, T. Jiřička, D. Ježek (Dolní Kalná), Kracík, Jeřábek, Krejčík (Kunčice n. L.), Skála, vlastní (Žacléř), Voldán (Jičín B), Kalenda (Valdice),



JAKO 1.B TŘÍDA skupina C (VÝSLEDKY)        

DERBY V POLICI NAD METUJÍ, DEMONTÁŽ TÝMU OHNIŠOVA

Skupina C JAKO 1. B třídy měla v 2. kole naplánován druhý domácí zápas nováčka z Velkého Poříčí. Dvakrát se vykopávalo v sobotu, dvakrát v neděli, vždy od 17:00.

Rušno bylo v sobotu ve Velkém Poříčí, kde domácí přivítali Smiřice. Po porážce v úvodním derby velela povinnost nováčkovi vyhrát, soupeř šťastně zdolal Opočno a přijel s klidnější psychikou.
Ta se projevila hned v úvodu, Bednář a Melichárek slepenými góly v 25. a v 27. minutě poslali hosty do vedení 2:0. Na 1:2 z pohledu Velkého Poříčí snížil z penalty Michal Vít, jenže do přestávky Ponikelský upravil na 1:3. V závěru se trefili ještě Fof a Škarytka a Smiřice domů vezly senzační výhru 5:1. Před 110 diváky řídil zápas Ladislav Špaček.

Béčko Náchoda hostilo v sobotu Ohnišov a i přesto, že oba soupeře vloni dělily dvě úrovně hrané soutěže, v kurzové nabídce mělo navrch náchodské béčko. To také splnilo úlohu favorita nad plán, vyhrálo 10:2, pěti góly se blýskl Jan Plšek. Dva náchodské góly dal Vlček, jeden Vaněček, dva si dali ohnišovští fotbalisté sami. Za svěřence trenéra Trojny korigovali Krpata a David Brzek. Před 50 diváky dvanáctkrát ukázal na středový bod sudí Aleš Havlík.
Richard Berger, asistent trenéra Náchoda: "Kdo dnes zavítal na běloveský pažit, určitě neprohloupil. Kromě chvilkového výpadku v 1. půli,byl na hřišti jen jeden tým. Naše juniorka a 50-tiletý,,dědek" Vejprava předvedli přítomným fandům pěkný kombinační fotbal okořeněný krásnými akcemi a góly. Určitě jsme dnes sebe i diváky pobavili a věříme, že nás budou i nadále podporovat. Závěrem chci poděkovat rodině Honzy Plška, která dorazila ve velkém počtu a on se jim odměnil pěti góly!"

V neděli poutalo pozornost pouťové derby Police nad Metují - AFK Hronov. Police si přivezla velkou nadílku ze Dvora Králové a měla by zabrat. Hronov byl více v klidu, výhra 2:0 nad Ohnišovem byla dobrým startem.
Před vynikající návštěvou 300 diváků za řízení rozhodčího Mlynáře vedla Police brankou Klapkovského z penalty od 25. minuty, jenže po přestávce přišla studená sprcha. v 62. minutě hronovský Tichý vyrovnal a pět minut před koncem dokonce Phan Mang Tuong svou trefou poslal všechny body do Hronova.
Předseda polického klubu Karel Klimeš si po prohře 1:2 musel viditelně ulevit: "První poločas byl celkem vyrovnaný. Ovšem druhý byl z naší naprosto k poblití. Omlouvám se za tato slova, jinak to prezentovat nejde. O to víc to mrzí před tak početnou návštěvou a na pouť. Hostům gratuluji a naším příznivcům se omlouvám."

V Opočně se představilo béčko Dvora. Cellerovi svěřenci měli na domácí tříbodový náskok a pokud by potvrdili, oba týmy by se dostaly do velmi rozdílných pozic. Svěřenci Jana Jánského chtěli sklepat prohru ze Smiřic, která přišla v poslední minutě. Nutno říci, že v Opočně viděli diváci první raritu ročníku, dvorští fotbalisté přijeli v devíti (!!!) lidech. Výsledek 6:0 (Reichl 2, Vondřejc, Pfeifer, Škrabal a vlastní) proto nepřekvapil, hosty navíc výrazně podržel brankář Matula.
Co na to dvorský kouč Čeněk Celler: "Bohužel se na sraz k utkání nedostavili čtyři nominovaní hráči. Proto jsme k utkání nastoupili pouze o devíti hráčích. Těm patří dík za odehrané utkání a tím i neobdržení zbytečných finančních postihů za nedostavení se k utkání."

HVĚZDA KOLA :
Jan Plšek (Náchd B) - útočník náchodské rezervy zatížil konto Ohnišova pěti góly, což je v kategorii dospělých střelecky velmi ojedinělý výkon.

UDÁLOST KOLA :
Dvorská rezerva přicestovala do Opočna o devíti hráčích a dala připomenout špatné časy z loňského ročníku 1. A třídy, kterou tým nakonec nedohrál.

VÝROK KOLA :
Karel Klimeš, předseda Police, po zápase s Hronovem: ""První poločas byl celkem vyrovnaný. Ovšem druhý byl z naší naprosto k poblití. Omlouvám se za tato slova, jinak to prezentovat nejde."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Vynikající návštěva 300 fanoušků přišla v Polici na pouťové utkání s Hronovem, po prohře 1:2 bylo zklamání většiny diváků velké.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 2. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 555 fanoušků, průměr na utkání 138, od počátku sezóny tedy celkem 911 diváků, celkový průměr na utkání 113)

Police n. M. - 300 diváků (průměr 300 diváků na zápas)                                   Velké Poříčí - 230 diváků (průměr 115 diváků na zápas)                                          Dvůr Králové B - 100 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                 Opočno - 95 diváků (průměr na zápas 95 diváků)                                             AFK Hronov - 76 diváků (průměr na zápas 76 diváků)                                          SK Smiřice - 60 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                            FK Náchod B - 50 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                                       Ohnišov - xxx diváků (průměr 000 diváků na zápas)                                       

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 2. ODEHRANÉM KOLE :
5 - Plšek (Náchod B)
3 - J. Vaníček (Dvůr Králové B)
2 - Poláček, Vaněček, Vlček, vlastní (Náchod B), Samler (Dvůr Králové B), vlastní (Police n. M.), Mi. Vít (Velké Poříčí), Tichý (Hronov), Reichl (Opočno),
1 - Vaněček (Náchod B), Stříbrný (Velké Poříčí), Korenčík, Bednář, Melichárek, Ponikelský, Fof, Škarytka (Smiřice), Pek, Phan Mang Tuong (Hronov), V. Hák (Dvůr Králové B), Krpata, D. Brzek (Ohnišov), Klapkovský (Police), Vondřejc, Pfeifer, Škrabal, vlastní (Opočno),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina D (VÝSLEDKY)        

DRUHÁ PROHRA BOROHRÁDKU V SOLNICI, DERBY V LÍPĚ ROZHODLY PENALTY

Po devítigólovém přídělu v Albrechticích jet opět ven, to je velká výzva. Přesně to čekalo fotbalisty Borohrádku ve 2. kole. Domácí premiéry měli oba nováčci.

Sobotní program začal v Kostelci nad Orlicí, kde se od 10:15 představila domácí rezerva proti rozjetým Albrechticím. Oba týmy dělily po prvním kole tři body, po tomto kole mají zase stejně. V duelu trenérských spolužáků z licence B Kamila Kaplana a Rostislava Kchopa se nakonec radovala kostelecká rezerva, o všem rozhodl v 54. minutě Michal Kozel. Před 80 diváky řídila zápas Monika Hrušková.
Jak komentoval prohru 0:1 Rostislav Kchop: "Opět se potvrdilo, že po posvícení bývá..., víte co. Po brankostroji z minulého kola jsme se nedokázali proti dobře hrající kostelecké obraně prosadit ani jednou. Po nezáživném prvním poločasu s malým počtem šancí se ve druhém přece jenom přidalo, po gólu domácích jsme museli otevřít hru, začali se více tlačit dopředu, přibyly i šance, leč bez gólového efektu. Zároveň se domácí dostávali do brejkových situací, které buď zahodili nebo je pochytal Beran. Gratuluji domácím k výhře."

Odpoledne od 17:00 hostil nováček ze Solnice právě Borohrádek. Domácí zanechali dobrý dojem v Lípě, hosté se i před opakované vedení doslova sesypali po přestávce na hřišti Albrechtic. Trenér Radek Sazima měl jediný úkol - dát tým dohromady a to je vždy taková malá trenérská maturita.
Do přestávky to opět vypadalo pro Borohrádek dobře, gólem Staňka vedl v Solnici 1:0. Jenže v 53. minutě to už bylo 2:1 pro domácí (Camara Morlaye, Zaňka), v 60. minutě Sazimovi svěřenci opět vyrovnali, trefil se Lochman. O výhře Solnice 3:2 rozhodl v 78. minutě František Kadavý. Před 120 diváky řídil střetnutí Filip Svoboda.

Třetí sobotní zápas čekal Doudleby, které přivítaly Černíkovice. Oba týmy měly shodně tři body a skóre 1:0, trenérský duel Čermák-Cejpek byl tedy soubojem o čelo tabulky. V 20. minutě vedl Velešov 2:0 (Kopsa, Dudek) a zdálo se být dost jasno. Jenže Černíkovice nic nezabalily a David Hanuš dvěma góly srovnal na 2:2. v 60. minutě Plachetka upravil na 3:2, ale v 76. minutě Handa zajistil konečnou remízu 3:3. Penaltový rozstřel se stal kořistí Černíkovic v poměru 6:5. Před 63 fanoušky bděl nad zápasem sudí Lukáš Janata.
Kouč Černíkovic Josef Cejpek byl hodně spokojen: "Musím poděkovat všem klukům za to co dnes na hřišti nechali. Zápas pro nás nezačal vůbec dobře a po několika nedorozuměních jsme domácím darovali dvougólové vedení. Naši hráči se poté do domácích zakousli a to korunovali snížením do poločasu na rozdíl jedné branky. Ve druhém poločase jsme byli naprosto lepší a měli jsme brát plný počet bodů, ale při domácích dnes stáli všichni svatí. I tak dva body z horké půdy z Doudleb jsou odměnou našim hráčům za super výkon. Hoši, jen tak dál. Děkuji."

Lípa nad Orlicí podruhé doma, po Solnici přijel v sobotu Zdelov. Bylo to derby, hosté se zachránili na jaře výtečným finišem, oba týmy rozhodně netouží hrát na jaře o padáka. Startovalo se v 17:00, návštěva mohla být solidní, říkala prognóza.
Byla - přišlo 155 příznivců fotbalu a ti viděli již ve 4. minutě branku zdelovského Weissera. v 25. minutě srovnal Grim na 1:1, v 65. minutě Zdeněk Sehnal poslal opět Zdelov do vedení. Kapitán, trenér a střelec v jedné osobě Josef Vašata v 68. minutě vyrovnal na konečných 2:2, ale v penaltovém rozstřelu byl lepší Zdelov v poměru 4:3. To vše se odehrálo pod píšťalkou rozhodčího Adama Trejbala.

HVĚZDA KOLA :
David Hanuš (Černíkovice) - jeho tým prohrával v Doudlebách již 0:2, ale pro Davida to byla výzva - dvěma góly dokázal vedení domácích srovnat a nakonec se jeho celek radoval z bodu navíc po penaltovém rozstřelu.

UDÁLOST KOLA :
Trenér Zdelova Miloš Zeman oslavil 40. narozeniny a jeho svěřenci dali svému koučovi v Lípě pěkný dárek - po remíze získali bod navíc úspěšným penaltovým rozstřelem. K narozeninám gratuluje i Fotbal v kraji.

VÝROK KOLA :
Libor Beran, vedoucí Lípy n. O., po remíze 2:2 se Zdelovem: "Mužstvu nemohu upřít snahu a bojovnost, ale bez herního klidu a přesnosti přihrávek body dělat nebudeme. Soupeř také nic světoborného nepředvedl a tak nejlepší výkon dnes předvedla trojice rozhodčích."


NÁVŠTĚVA KOLA :
155 diváků sledovalo derby Lípa nad Orlicí - Zdelov.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 2. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 418 fanoušků, průměr na utkání 104, od počátku sezóny tedy celkem 1 003 diváků, celkový průměr na utkání 125)

Lípa n. O. - 265 diváků (průměr na zápas 132 diváků)                                       Černíkovice - 200 diváků (průměr na zápas 200 diváků)                                         Albrechtice n. O. - 180 diváků (průměr 180 diváků na zápas)                                  Solnice - 120 diváků (průměr na zápas 120 diváků)                                        Zdelov - 95 diváků (průměr 95 diváků na zápas)                                                Kostelec B - 80 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                          Doudleby n. O.- 63 diváků (průměr 63 diváků na zápas)                                 Borohrádek - xxx diváků (průměr xxx diváků na zápas)

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 2. ODEHRANÉM KOLE :

3 - D. Hanuš (Černíkovice),
2 - Sršeň, Hořínek, Pinkas (Albrechtice), Vašata (Lípa),
1 - Grim (Lípa), Ma. Kráčmer, Kopsa, Plachetka, Dudek (Doudleby), Handa (Černíkovice), Moravec, P. Matějus, Staněk, Lochman (Borohrádek),
Řehák, Csontos, Šklíba (Albrechtice), Kozel (Kostelec B), Zaňka, Kadavý, Camara Morlaye (Solnice), Weisser, Sehnal (Zdelov),

 

 

 

 


Vytvořeno: 16.8.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace