Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

První výhra Černíkovic, derby vyznělo pro Předměřice, Rudník vyhrál v Jičíně, Libáň v Mladých Bukách, Deštné vykřesalo naději


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře ještě hraje ? 
 
Pohár společnosti PROMEPRO IT
- vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


         

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina E o postup (výsledky)

NPOLISY ZTRATILY BOD V ŽACLÉŘI, KALNÁ VEZE BODY Z KOBYLIC ...

11. jarní kolo mělo největší otazník v tom, zda dva venkovní zápasy přinesou změnu náskoku Nepolis před Miletínem. V sobotu Nepolisy bod v Žacléři ztratily.

Sobotní zápas v Žacléři byl pro Nepolisy jeden z klíčových, u hranic s Polskem se nehraje dobře a body se ze Žacléře zase tak příliš nevozí. Domácí měli motivaci a s lídrem soutěže hráli remízu 1:1. Penaltový rozstřel hosté zvládli v poměru 4:3. Vedoucí Nepolis Milan Havlík a jeho hodnocení: "Hosté (i když hráli po výměně pořadatelství doma) dali gól v 5. minutě po rohovém kopu a od té chvíle je zdobilo převážně bránění, brejky a zdržování hry. Ty minutky, které jsme pak na konci postrádali, nakonec Žacléři bod přinesly. Rozhodující ovšem byly naše neproměněné šance a opět výborný gólman Žacléře."

Utkání Hronov - Kopidlno, které se hrálo rovněž v sobotu, mělo již spíše charakter přátelského zápasu, do něhož hosté šli bez distancovaného trenéra Romana Horny, který nebyl hodně spokojen s výkonem rozhodčí v domácím zápase s Miletínem. Domácí Hronov vyhrál jasně 3:0 (Danihel 2, Kuru).

Kobylice - Dolní Kalná, zápas již bez nervů, Kobylice prohrou se Sokolem Nepolisy ztratily šanci bojovat o postup a mluví se i o konci činnosti kouče Petra Průchy. Nicméně zápas proti dynastii Navrátilů měl být pro domácí společenskou výzvou. Dolní Kalná si však nečekaně odvezla body za výhru 1:0, o všem rozhodl v 86. minutě Martin Bartoš. Jaroslav Valenta, předseda Kobylic, byl smutný: "Po našem nejhorším výkonu jara jsme si ani jiný bodový zisk nezasloužili." Nejhorší byla také návštěva, přišlo méně jak 100 diváků.

Nedělní utkání v Polici nad Metují mělo význam pro Miletín, který nechtěl chtít ztratit další body a prohloubit ztrátu na Nepolisy. Kolo předtím v Kopidlně byli miletínští fotbalisté schopni ztratil třígólový náskok během 16 minut, v Polici již podobný zvrat nepřipustili a zvítězili jasně 4:1 (Vondrouš 2, Urban, Bartoníček - Bergmann). Za týden čeká Miletín zápas roku s vedoucím Sokolem Nepolisy.

HVĚZDA KOLA :
Martin Bartoš (Dolní Kalná) - v 86. minutě jeho trefa znamenala trochu uklidnění pro psychiku jeho spoluhráčů, Dolní Kalná vezla domů výhru z Kobylic.

UDÁLOST KOLA :
Baník Žacléř, oslabený a s druhým gólmanem v poli, uhrál remízu s lídrem tabulky Sokolem Nepolisy. Ztráta bodu pro hosty znamenala opětovné možné drama v kolech příštích.

VÝROK KOLA :
Jaroslav Valenta, sportovní manažer Kobylic: "Po našem nejhorším výkonu jara jsme si ani jiný bodový zisk nezasloužili."

NÁVŠTĚVA KOLA :
V Žacléři sledovalo vedoucí Nepolisy 125 fanoušků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 11. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 11. jarním kole se diváci sešli ve velmi průměrném počtu, přišlo jich 391, průměr 97 na utkání)

Spartak Kobylice - 917 diváků (průměr na zápas 152 diváků)                                 Sokol Nepolisy - 780 diváků (průměr na zápas 130 diváků)
Baník Žacléř - 625 diváků (průměr 104 diváků na zápas)                                 
Spartak Police - 625 diváků (průměr na zápas 89 diváků)                                      FK Kopidlno - 570 diváků (průměr na zápas 142 diváků)                                   
Dolní Kalná - 563 diváků (průměr 112 diváků na zápas)                                         
SK Miletín - 515 diváků (průměr na zápas 103 diváků)                                          
AFK Hronov - 365 diváků (průměr 73 diváků na zápas)                                                                    
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 23. ODEHRANÉM KOLE :
28 - L. Pánek (Nepolisy),
20 - Němeček, Vondrouš (Miletín),
17 - Brett (Kopidlno),
16 - T. Klaban (Kopidlno),
15 - Valtera (Hronov),
14 - T. Hanuš (Nepolisy), Klapkovský (Police),
13 - J. Jiřička (Dolní Kalná),

12 - T. Mucha (Police), Urban (Miletín),
10 - Hauk, Jandík (Police), D. Ježek (Dolní Kalná), Nový (Kobylice), Tlustý (Nepolisy), Bartoníček (Miletín),
9 - Ondráško (Žacléř), 
8 - Kotyk (Žacléř), J. Líhan, Chaloupka (Nepolisy), R. Brzek (Kobylice),
7 - Čermák (Police), Danihel (Hronov),
6 - Havlíček (Kobylice), Hradecký (Žacléř), Komárek (Kopidlno), Pataki (Police), Neuschl (Hronov), Ullman (Nepolisy),

5 - Poutník, Machačný, Zedek (Kopidlno), Šťávík (Hronov), Kněžourek, Machačka, Leplt (Miletín), Najman, M. Bartoš (Dolní Kalná), Pokorný (Nepolisy),

4 - Šafařík (Kopidlno), Lámr, Kulina (Miletín), Hrubý (Kobylice), Schreiber (Hronov), Mádle (Žacléř),
3 - Říha, Vávra, Kubišta, Marek, Němec (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Nožka, Bergman (Police), V. Kodytek, T. Jiřička, Tauchman (Dolní Kalná), L. Vít (Žacléř),  Novotný (Miletín), Kuru (Hronov),
2 - Dřimal, Černovský (Kopidlno), Šustr, P. Hanuš (Nepolisy), Pšenička, P. Dvořák, vlastní (Kobylice), Najman, Hampl (Dolní Kalná), Těžký, Knap, Špecián (Žacléř), Šnábl, Sivak, Švorčík, Kollert, Hečko, vlastní (Police),
1 - Havelka, P. Klaban, Kateřiňák, Kotlář (Kopidlno), Mat. Novotný, Khol, Trutnovský, R. Hrubeš, Holý (Kobylice), Richter, Brentner, Krátký vlastní (Miletín), Motyčka, Spejchal, vlastní (Nepolisy), Puraš, Křeček, Franců, Štelzig, Bergman, vlastní (Hronov), Navrátil ml., O. Šimůnek (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Albert, Baše, Cvik, Sychra, Janata, vlastní (Žacléř), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Motyčák, Hejnyš, Kubeček, Werner (Police),

                                



 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina F o postup (výsledky)

ČERNÍKOVICE VYLOUPILY OPOČNO, DOUDLEBY RYCHNOV ...

Skupina F má za sebou jeden z vrcholů, ne-li absolutní vrchol. V Českém Meziříčí byl na pořadu v neděli již od 16:00.


Právě v neděli hostilo České Meziříčí (27 bodů) hradeckou Lokomotivu (26 bodů). V prvním utkání vyhrála doma Lokomotiva 4:1 a její jarní výkony velmi mile překvapily. Velký favorit soutěže, domácí Meříč, měl sice o bod více, ale doma to bude před určitě dobrou návštěvou psychicky velmi náročné. Trefí se střelec Baše? No, trefil se, ve 20. minutě napnul síť branky Beránka a byla to jediná branka zápasu. Meziříčí vyhrálo zápas pololetí 1:0 a uteklo Lokomotivě na čtyři body. Komentář domácího lodivoda Milana Mikušíka: "Vzhledem k postavení v tabulce a výkonu všech hráčů na hřišti bylo utkání do poslední vteřiny pro diváky atraktivní. Osobně si myslím, že zisk tří bodů pro domácí je zasloužený vzhledem k počtu vypracovaných brankových příležitostí, kdy při hostech stálo kolikrát i štěstí. O jediný gólový zápis se postaral náš nejlepší hráč na hřišti Lukáš Baše, kdy ve všech směrech potvrdil přezdívku meřičský Pilař. Děkuji všem hráčům za odpracovaný a disciplinovaný výkon." Zápas vidělo 270 fanoušků.

Albrechtice po emočně vypjatém zápase s Meziříčím čekaly Malšovice, oba týmy hrály v klidu a tento zápas neměl přinést nervozitu, ale dobrý fotbal. Hrálo se v neděli od 17:00 a konečný stav zápasu byl nakonec 2:2 (Pinkas, Hořínek - Luňák, Brokeš). Konečné vítezství na penalty v poměru 8:7 pro hosty sledovalo 120 diváků.

V sobotu Spartak Opočno snad chtělo potěšit diváky další střeleckou přehlídkou, po výhře opočenských 6:0 nad Rychnovem jel na zdejší stadion tým Černíkovic, který tápe a tápe. Vysokým favoritem byli domácí, kteří nenápadně stahovali náskok na vedoucí duo. Jenže zrodila se malá senzace, v 81. minutě napřáhl D. Hanuš a Černíkovice poprvé (!) na jaře vyhrály. Prohru 0:1 komentoval domácí lodivod Jan Jánský takto: "První poločas byl z naší srany špatný, ale ve druhém poločase jsme zlepšili pohyb a vytvořili si jasné šance, které jsme trestuhodně zahodili. Hosté jedinou šancí zápas rozhodli ve svůj prospěch."

Zápas Rychnova s Doudlebami je vždy o něčem, tentokrát se hrálo v sobotu od 17:00 v Rychnově nad Kněžnou a proti sobě stáli hráči, kteří se znají nebo kteří spolu hráli. Opět by to měl být zápas na počest zesnulého Vlastimila Lasáka. V poločase vedli domácí před 35 diváky 1:0 gólem Zajíčka, po přestávce Doudleby utkání zcela otočily třemi trefami a vezly si z Rychnova výhru 3:1 (Kráčmer, Kopsa, Hudousek). Co na to František Kotek: "V posledním utkání na domácí půdě jsme se rozloučili s věrnými diváky prohrou, která byla pro hosty zasloužená. My musíme doufat, že poslední zápasy odehrajeme v lepší pohodě."

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Baše - pokud rozhodnete jedno z nejdůležitějších zápasů sezóny jediným gólem, pokud Vám přezdívají mezičíčský Pilař, tak na ocenění Hvězda kola máte bezesporu nárok.

UDÁLOST KOLA :
První výhra Černíkovic v jarní části soutěže.

VÝROK KOLA :
Jan Čermák, trenér Doudleb, po výhře 3:1 v Rychnově: "Dobrý fotbal, dobrý soupeř, dobrý výkon, super výsledek. Takže skoro všechno dobré ...."

NÁVŠTĚVA KOLA :
270 diváků sledovalo utkání o absolutní čelo tabulky a i o postup, České Meziříčí zdolalo hradeckou Lokomotivu 1:0.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 11. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 11. hraném kole celkem přišla  návštěva 473 diváků, divácké bašty v Českém Meziříčí a v Albrechticích držely na rozdíl od Opočna a Rychnova prapor, průměr na utkání 118 diváků)

Č. Meziříčí - 988 diváků (průměr na zápas 164 diváků)  
Albrechtice - 800 diváků (průměr na zápas 160 diváků)                                      
Lokomotiva - 660 diváků (průměr na zápas 110 diváků)
Černíkovice - 570 diváků (průměr na zápas 142 diváků)                                        
Doudleby - 500 diváků (průměr na zápas 100 diváků)

Opočno - 490 diváků (průměr na zápas 81 diváků)                                       
Rychnov B - 235 diváků (průměr na zápas 33 diváků)                                        
Malšovice - 175 diváků (průměr na zápas 35 diváků)                                          


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 23. ODEHRANÉM KOLE :
21 - Kráčmer (Doudleby), Hořínek (Albrechtice),
17 - Jelen (Opočno), Baše (České Meziříčí),
12 - Jakub Jedlinský (Rychnov B),

11 - O. Stieber (Černíkovice), Duha (Albrechtice), Reichl (Opočno),
10 - D. Hanuš (Černíkovice),
9 - T. Přibyl (Opočno),

8 -
Jak. Javůrek (Lokomotiva), Vondřejc (Opočno),
7 - Schejbal (Lokomotiva), Šrámek, Hudousek (Doudleby),
6 - Počtýnský (Rychnov), 

5 - Horký, Luňák, Brokeš (Malšovice), Sršeň, Pinkas (Albrechtice), Mašek (Lokomotiva),
4 - L. Havel, Jan Tomášek (České Meziříčí), Lemon (Malšovice), Zvolánek, Svatoň, Jiří Javůrek (Lokomotiva), L. Vítek, Janeček (Albrechtice), Polívka, Vrána, Zajíček (Rychnov B), Kotyza (Doudleby),
3 - Musil (Opočno), Petr Tomášek, T. Havel, Ježek (České Meziříčí), Brokeš, Tobiášek, Groh (Malšovice), Schod, Krmaš (Doudleby), Stodůlka, Plašil, Jan Jedlinský (Černíkovice), Voda (Albrechtice),
2 - Krajňák, Rezek, Čiháček, Provazník (České Meziříčí), Rejha, P. Jareš, Libřický, Ninger, Valc (Malšovice), Ziegler, Borovský, Denk (Lokomotiva), Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Lyer, Dudek, Mat. Mazura, Kopsa (Doudleby), Kočnar, Semerád, Řehák, T. Mondík, Nosek (Rychnov B), Jaroš, Forejtek (Albrechtice),
1 - Jaroš, Jankaj, Tichý, Němec, Bělonohý, Rosůlek, vlastní (Lokomotiva), Frynta, Kozák, Jančura, Jak. Tomášek, Vošvrda, Slánský (České Meziříčí), Velínský, J. Jareš, Papík (Malšovice), O. Přibyl, Pfeifer, Čtvrtečka (Opočno), Hladík, Pavlas (Albrechtice), Dostál, Souček, Plachetka,vlastní (Doudleby), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, Mňuk, Holoubek, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Muller, Hanyk, Valášek, Zimmer, Kameník, Šmída, Trejtnar (Rychnov B),



          
PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina G o udržení (výsledky)


RUDNÍK VEZE ZLATÉ BODY Z JIČÍNA, MILÍČEVES VYHRÁLA V ROBOUSÍCH ...

Skupina G má nyní stále dva otazníky, zmátoří se ještě Milíčeves po výhře v Robousích a kdo obsadí krizové šesté místo? Všechny duely skupiny se hrály v sobotu.

Jičín B přivítal již od 14:30 (od 17:00 hrál v Jičíně velmi důležitý zápas Chlumec nad Cidlinou) stále ohrožený, ale rozjetý Rudník. Béčko Jičína obvykle nedává nic zadarmo a určitě chce skupinu vyhrát, Rudník však nicméně chytil formu a v Jičíně zvítězil 4:2, v tabulce přeskočil Mladé Buky.

V Mladých Bukách to mělo být o dost, domácí hostili od 17:00 Libáň a i tady se hrálo přímý souboj o únik ze sestupového pásma, které začíná od šestého místa. Buky neměly v minulém zápase ideální personální stav, otazníkem bylo, jak se tým dá na domácí představení dohromady. Podle výsledku, Libáň v Mladých Bukách zvítězila 2:0 (Havlík, Balcar), to zřejmě úplně ideální nebylo. Pavel Hrubeš jen smutně konstatoval: "Z kádru A-týmu nám zbyli čtyři hráči."

Trutnov C - Hostinné, utkání o druhé místo, více se k zápasu hraném v sobotu od 17:00 v Horním Starém Městě nedalo říci. Na druhé místo po tomto duelu poskočil Trutnov, který zvítězil 2:1 (Chvalina, Kulda - Valeš PK). Komentář Marcela Kalhouse, trenéra domácích fotbalistů: "Místo abychom po dvaceti minutách vedli o tři branky, bylo to do konce zbytečné "drama". Nastoupili jsme v hodně pozměněné sestavě, soupeř na tom byl ale ještě hůř. Vyhráli jsme ale zaslouženě, již popáté v řadě a tím pádem dýcháme na záda vedoucímu Jičínu."

Na závěr jsme si nechali derby Jičínska, Robousy přivítaly v sobotu Milíčeves. Zbyněk Materna vyslovil přání alespoň jednou bodovat a v tomto zápase by případné body pro domácí měly sladkou příchuť. Jenže Milíčeves může stále bojovat o setrvání v soutěži, předpokladem bylo ale tento zápas vyhrát a pak se soustředit na ten další. Bude to pro Romany a spol. splnitelný úkol, zněla otázka před zápasem? Byl - Milíčeves vyhrála zcela jasně 5:1 (Novotný 2, Berný, Rejha, Jak. Roman PK - Hanuš) a stále dýchá. Ve středu hraje v Trutnově, poté hostí Libáň. Zdeněk Špicar, vedoucí hostů, pouze suše konstatoval, že jeho tým po dlouhé době poznal radost z výhry.

HVĚZDA KOLA :
David Čáp (Rudník) - v Jičíně byl neudržitelný, nahradil nepřítomné opory a třemi góly zřejmě již Rudník definitivně zachránil v 1. B třídě.


UDÁLOST KOLA :
Mladé Buky, oslabené o zraněné, prohrály doma zápas a zápas velmi důležitý s podobně oslabenou Libání 0:2 a nad týmem se honí mraky.

VÝROK KOLA :
Pavel Cerman, trenér Rudníku, po vítězném duelu v Jičíně (4:2): "Na jičínském "letišti" to s námi nevypadalo dobře. Přijeli jsme bez tradičních opor, brankář odstoupil při rozcvičování a domácí jasně vedli o dvě branky."

NÁVŠTĚVA KOLA :
90 diváků vidělo derby Trutnov C - Hostinné.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 11. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 11. hraném kole přišli jen nějací diváci v počtu 263, což je velmi nízký průměr 65 na utkání, skupina divácky strádá, což bohužel je i stálým problémem rezervních celků)

Libáň - 627 diváků (průměr na zápas 89 diváků)                                                  Hostinné - 582 diváků (průměr 116 diváků na zápas)                                         Rudník - 470 diváků (průměr 117 diváků na zápas)                                           Milíčeves - 350 diváků (průměr na zápas 58 diváků)                                              Mladé Buky - 303 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                         Trutnov C - 305 diváků (průměr na zápas 61 diváků)                                          
Robousy - 301 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                                            
Jičín B - 295 diváků (průměr 49 diváků na zápas)                                                  
                     
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 23. ODEHRANÉM KOLE :
21 - Jakoubek (Hostinné),
17 - Ruml (Mladé Buky),
11 - Balcar (Libáň),
10 - Čáp (Rudník), Havlík (Libáň), M. Kulda (Trutnov C),
9 - Havránek, Hylmar (Rudník), Valeš (Hostinné),
8 - R. Polák (Hostinné), M. Mezsároš (Jičín B),
7 - Chramovský (Milíčeves), J. Mezsároš (Jičín B), Tomášek (Robousy), Šmucer (Hostinné), Chvalina (Trutnov C),
6 - Voldán (Jičín B), Šimočko (Trutnov C), Drbohlav (Robousy), Víšek (Rudník),
5 - 
Novák (Rudník), Haider, Poznar (Mladé Buky), Pešta, Mička (Libáň), Maličký, Šmucer (Hostinné), Zákravský, Klossowski (Trutnov C), M. Roman, Novotný, Jak. Roman (Milíčeves), 
4 - Knížek (Libáň), R. Nývlt, Vomočil (Trutnov C), Nossek (Hostinné), Brhel, vlastní (Mladé Buky), Prívara (Rudník), Zlámal (Jičín B),
3 - Fridrich, Tu Hai Linh (Libáň), Vích, Hanuš (Robousy), Wimmer, vlastní (Trutnov C), Slavík, Rodr (Hostinné), J. Roman, Rejha (Milíčeves), Miler, Grosu, L. Haken, Janda (Jičín B), Doležal, Kahoun (Mladé Buky), Brož (Rudník), 
2 - Srb, Karásek, Rejman (Robousy), Kořínek, Bucek (Jičín B), Kosina (Hostinné), Štěpánek, Minařík, vlastní (Mladé Buky), Horešovský (Rudník), Jůza (Libáň), Jirka, Doubic (Trutnov C),
1 - Havelka, Mach, Fejfar, Havránek, Berný, vlastní (Milíčeves), Bílek, Gritzer, Vedlich, Vodička (Robousy), T. Haken, Havlík, Krykorka, Čeřovský, Horáček, vlastní (Jičín B), Smetana, Macek, Papič (Libáň), L. Horák, Blažek, Kracík (Hostinné), Hloušek, Eftlaiš vlastní (Rudník), Machalík, Tošovský, Kaňka, Vlasák, Hrubeš (Mladé Buky), M. Nývlt, Chráska, Petr, Rejl, Z. Kulda (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách v podzimní části. Jarní část je doplněna kompletně.


 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina H o udržení (výsledky)

DERBY PRO PŘEDMĚŘICE, V NEDĚLI ZÁPAS PRAVDY VE ZDELOVĚ ...

Toto kolo opět rozhodovalo, jaký náboj a scénář bude mít závěr soutěže. Jaroměř, Smiřice, Zdelov, Deštné, Vamberk, Předměřice - všichni bojují o záchranu soutěže. Kdo z těchto vod vypluje a kdo nakonec na mělčině uvázne?

Začněme v Předměřicích, kde vyběhli domácí fobalisté proti Slavoji Smiřice. Výbušné derby, kdo vyhraje - uteče, takto bychom obrátili okřídlené rčení. Předměřice si hodně pomohly v posledních dvou kolech, výraznou osobností je Richard Frank. Smiřice měly jen 15 bodů a zatím jsou na šestém místě, které znamená stále "náchodskou" hrozbu. Hrálo se v sobotu od 17:00 a před 19. hodinou zavládla radost v domácí kabině, Slavoj zvítězil 3:0 a prožívá euforické období. Václav Tarantík, vedoucí Smiřic. byl jako vždy stručný: "Utkání dvou různých poločasů. V 1. poločase byli lepší domácí, ve druhém hosté. Bohužel pro nás branky stříleli jen domácí a proto zaslouženě zvítězili."

Lípě se daří, nyní přivítala Vamberk. Oba týmy předvedly v minulém kole střelecká galapředstavení a v sobotu měl být tím potřebnějším Vamberk (16 bodů). Jeho střelci Hamerský a Králík na dálku hrozili Dolečkovi a Síkorovi a spol. Ti výzvu přijali a na gól Hamerského ve 22. minutě z penalty odpověděli sedmi "lipskými" kulemi. Zápas hodnotil vedoucí Vamberku Pavel Kotyza: "Ve 2. minutě zápasu inkasujeme první gól z kopaček domácích hráčů,a od této chvíle je na hřišti jen jedno mužstvo. Naši hráči tento duel pojali jako dnešní kulturní akci automobilky v Kvasinách s příznačným názvem "DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ"! Na druhou stranu musím otevřeně přiznat, že fotbalový tým z Lípy n./O. byl ve všech herních situacích lepší a zaslouženě vyhrál. Domácímu týmu blahopřeji k setrvání v krajské soutěži 1.B. třídy."

Deštné doma hrálo o naději s Borohrádkem, bude to "vichr z hor" nebo jen deštenský vánek, opět otázka před zápasem? V sobotu od 17:00 se tedy hrál duel, který mohl napovědět a nebo dále tajenku zamotat. Jenže vichr zadul, Deštné lídra tabulky pokořilo 4:1 (Tuček 2, M. Zatloukal, Macháček - Brendl) a je zase ve hře. Drama posledních kol bude pokračovat. Slova Radka Sazimy, trenéra Borohrádku: "Zápas "blbec", kdy jsme si dali v prvním poločase 2 vlastní góly. Druhý poločas jsme začali hrát a přeskupení našich řad znamenalo snížení na 2:1. V této fázi jsme byli jasně lepší a vytvořili jsme si další šance. Domácí pak opět, nutno dodat z ničeho, zvýšili na 3:1 a bylo po zápase. Konečný výsledek je pro nás krutý."

Miloš Zeman, tedy ten zdelovský, řekl, "v posledních kolech se chceme pokusit o nemožné". První pokus byl před týmem v neděli od 15:30, do Zdelova jelo béčko Jaroměře. Jeho trenér Milan Svoboda zažil hořkou premiéru ve Vamberku, kde jeho svěřenci inkasovali sedmkrát. Zdelov musel zvítězit a úkolem kouče bylo zvednout hráče především motivačně a psychicky. Byl to třaskavý duel před 100 diváky, hosté však přijeli jen v jedenácti. Zdelov zvítězil 3:0 (Sehnal PK, R. Zeman, Ludvík) a závěr tabulky se neuvěřitelně srovnal....

HVĚZDA KOLA :
Miroslava Vlčková, hlasatelka v Lípě nad Orlicí - lze jenom děkovat všem ženám, které mají fotbal rády.

UDÁLOST KOLA :
V derby tradičních rivalů Předměřice Smiřice jasně přehrály 3:0 a na rozdíl od svého soupeře prchají z pásma sestupu.

VÝROK KOLA :
Libor Beran, vedoucí Lípy, po sedmibrankovém přídělu Vamberku: "A co se na hřišti dělo? Koncert. Chvílemi mi naše hra připomínala vystoupení Alexandrovců na Rudém náměstí v dobách největší slávy. Týmový výkon a vysoká produktivita, to jsou devizy, kterými jsme rozhodli dnešní utkání. Spokojeným divákům ještě dlouho zněl v uších příjemný hlas naší nové hlasatelky Mirky Vlčkové, která se nového úkolu zhostila s noblesou."

NÁVŠTĚVA KOLA :
105 diváků sledovalo demontáž obrany Vamberku v Lípě.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 11. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 11. hraném kole celkem přišla  návštěva 305 fanoušků, průměr na utkání 76 diváků, návštěva 20 diváků je spíše návštěvou nějaké místní restaurace)


Zdelov - 710 diváků (průměr 101 diváků na zápas)                                                Borohrádek - 597 diváků (průměr 119 diváků na zápas)                                      Lípa n. O. - 483 diváků (průměr na zápas 96 diváků)                                       Smiřice - 480 diváků (průměr na zápas 96 diváků)                                             Vamberk - 359 diváků (průměr na zápas 71 diváků)                                           Jaroměř - 285 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                               Předměřice - 280 diváků (průměr 56 diváků na zápas)                                   
Deštné - 142 diváků (průměr na zápas 28 diváků)                                           
                      
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 23. ODEHRANÉM KOLE :
14 - Králík (Vamberk),
13 - Doleček (Lípa),
11 - J. Bílek (Borohrádek), Z. Sehnal (Zdelov),
10 - Ulrych (Jaroměř B),  
9 - M. Šrom (Vamberk), Brendl (Borohrádek),
8 - Kaplan, Macháček (Deštné), Seifert (Jaroměř B), Vašata, Síkora (Lípa), Hamerský (Vamberk),
7 - Čepelka, Brzokoupil (Lípa), D. Komárek (Zdelov),
6 - Pazderník (Vamberk), Vít (Jaroměř B),  Tuček (Deštné), Korenčík (Smiřice), P. Matějus (Borohrádek),
5 - J. Matějus (Borohrádek), Koutník (Smiřice), Ameti (Jaroměř B),
4 - Hekele, J. Emlar (Jaroměř B), Krupka, Matula (Deštné), Hronek, Pekáč, Frank (Předměřice), R. Sazima, A. Čermák, Moravec (Borohrádek), Flekr (Vamberk),
3 - Samek (Vamberk), J. Bareš, Ponikelský, Hlavatý, Lejp, E. Bareš (Předměřice), Čenovský (Jaroměř B), Karkula (Borohrádek), Bednář (Smiřice), Hochmann (Deštné), Cvejn, Novotný, Csontos (Zdelov), Charvát (Lípa),
2 - Vojnar, T. Sazima, Moravec, vlastní (Borohrádek), Mondík, vlastní (Lípa), Šmarda, Raszka, Bezvoda (Předměřice), Exnar, Jirka, Bano, Beneš (Jaroměř B), P. Škarytka, Mochan, Zemek (Smiřice), Šponar, Chochola, Luňáček (Vamberk), Drapák, Lanta (Deštné), R. Zeman, Ludvík (Zdelov),
1 - Dobiáš, Hlaváč, Kapusta (Borohrádek), J. Dostál, Fujdiak, Richter (Vamberk), Šrejbr, Charvát, Tlapák, Kafka, Rektor (Lípa), Bulavcsjak, Weisser, Hrbáč, Truhlář, Neubecker, Hurdálek (Zdelov), Plhal, Rieger, Horák, Špaček, Křivský, Škoda, Novák (Jaroměř B), Hlavatý, Bezvoda, Voborník, Paizker (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Bálek, Valášek, Hampl, M. Zatloukal, vlastní (Deštné), Kodeš, Čížek, Zapadlo, Bureš, Husák, Raszka, Melichárek, vlastní (Smiřice),

                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 6.6.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace