Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Nepoliské hřiště řádně zhořklo Dolní Kalné, Rudník vyhrál v Libáni, Smiřice v Deštném, Trutnov v Milíčevsi, těsné výhry Meziříčí a Lokomotivy


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře ještě hraje ? 
 
Pohár společnosti PROMEPRO IT
- vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina E o postup (výsledky)


KOBYLICE S DVĚMA BODY Z ŽACLÉŘE, DEVĚT KULÍ VYPÁLILY NEPOLISY...

Skupina E je stále dramatická, po tomto kole můžeme říci, že ještě čtyři (nebo také tři) týmy hrají reálně o čelo. V dohrávce totiž Police porazila Hronov 2:1 a zase byla ve hře. Hrálo se třikrát v sobotu a jednou bude na pořadu neděle. 7. kolo přineslo bláznivé výsledky a spoustu branek, také bohužel tři červené karty pro Hronov. Magnetem kola příštího bude zápas Kobylice - Miletín.

Vedoucí Nepolisy přivítaly v sobotu historicky poprvé Dolní Kalnou. Domácí hráli bez Tlustého, který dostal stop na jeden zápas. Jakýkoliv tlak na svůj tým odmítli Pánek v závěru první půle, kdy nastříleli tři branky. Ve druhé části hry to již byla exhibice, kterou si Nepolisy řádně užily. Konečné skóre - 9:0, střelec zápasu Tomáš Hanuš. Milan Havlík však hosty pochválil: "Zápas začal naší loženou šancí, tu promarnil Lukáš Pánek. Pak nás 2x podržel gólman Honza Marko, poprvé při akci face to face a pak po milimetrovém trestňáku, který zázračně vytáhl na roh. Rozhodlo posledních 10 minut 1. poločasu, kdy jsme vstřelili tři góly. S Kalnou jsme se potkali poprvé a bez ohledu na výsledek považujeme tohoto soupeře za naprosto férový tým, který nehledá vinu v rozhodčích, nehraje zákeřně, ani mu nevadí trošku hrbolatý trávník." V Nepolisech přišlo 140 diváků, řídil Kout.

Sobotní zápas Žacléř - Kobylice byl označen jako duel bez favorita. Průchovi svěřenci mají jaro až na zápas v Miletíně výborné, Žacléř doma také neztrácí, to bylo řečeno před zápasem, který nakonec skončil 1:1, penaltový rozstřell vyzněl pro hosty. Brzký komentář přidal k utkání hostující kouč Petr Průcha: "Spravedlivá remíza, hrál se vyrovnaný mač, domácí byli více na míči, my hrozili po brejcích. Jinak stále mě fascinuje a trápí myšlení dnešní doby. Místo toho, abych byl hrdý na to, že z velkoměsta zvané Kobylice vyjedu hrát I.B. třídu do Žacléře, tak to ne, je to asi daleko. Nechápu to, ale co jsem se dozvěděl, je to problém více týmů. Nevím, něco jsme při výchově mládeže udělali špatně. Jinak týmu děkuji, zvláště Filipu Markovi, který si sáhl na dno a to se vším všudy." Před 130 diváky řídil Bouz.

Miletín vstoupil do konfrontace s Hronovem jako velký favorit, navíc tým zahájil stíhací jízdu za první příčkou. Hosté měli v nohách čtvrteční dohrávku v Polici, kde dlouho drželi vyrovnaný průběh. Hrálo se v sobotu a domácí vyhráli zcela jasně 5:1 (Machačka 2, Novotný, Bartoníček, Němeček - Valtera). Co zaujalo - tři červené karty pro Hronov, zkusme počítat, kolik jich bylo od počátku jara. Zdeněk Samko viděl chyby a příčiny opět jinde: "O utkání nerozhodla nedisciplinovanost hráčů, ale arogance HR, který udělil 2 ČK za běžné fauly. Přitom i v 10 hráčích jsme dokázali vyrovnat a vytvořit si další šance. Pokud se podíváme do kolonky domácích, nenajdeme zde ani jedno napomenutí a ani po zákroku, kdy hráč s krví zůstal ležet na zemi, tak je to jasné snad každému." Domácí vedoucí Antonín Kraus pouze konstatoval: "Byl to jeden z nejhorších zápasů na domácím hřišti."

V neděli se vydalo na dlouhý výlet do Police nad Metují Kopidlno. Poličtí fotbalisté se výhrou nad Hronovem vrátili do hry, ale povinnost jim velela i v tomto zápase vyhrát. Kopidlno již hrálo bez nervů a výkonnost týmu říká, jsme schopni porazit každého, ale také s každým prohrát. Nakonec se v Polici hrál totálně bláznivý zápas inspirovaný utkáním Česká republika-Švédsko na MS v ledním hokeji. Skončil totiž také 5:5 (Jandík 2, Pataki, Kubeček, Klapkovský PK - Brett 2, Machačný 2, Dřímal), penalty vyzněly pro domácí, kteří vyrovnali v poslední minutě. Police již ztráci na vedoucí Nepolisy šest bodů, v příštím kole jede do Kalné.

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Hanuš (Nepolisy) - střelec opět vyleštil své kopačky a konto Dolní Kalné zatížil čtyřikrát. Restaurace Stoletá se v Novém Bydžově opět otřásala.

UDÁLOST KOLA :
Bezesporu deset branek v Polici nad Metují, takový nářez nečekal asi nikdo. Den otevřených dveří nakonec ukončila 90. minuta, v ní domácí srovnali Klapkovským z penalty.

VÝROK KOLA :
Milan Havlík, vedoucí Nepolis: " S Kalnou jsme se potkali poprvé a bez ohledu na výsledek považujeme tohoto soupeře za naprosto férový tým, který nehledá vinu v rozhodčích, nehraje zákeřně, ani mu nevadí trošku hrbolatý trávník."

NÁVŠTĚVA KOLA :
140 diváků sledovalo v Nepolisech demontáž dolnokalenské obrany.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 7. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 7. kole se diváci celkem scházeli, přišla návštěva 460 fanoušků, průměr na utkání 115 diváků)

Sokol Nepolisy - 495 diváků (průměr na zápas 123 diváků)
Spartak Kobylice - 425 diváků (průměr na zápas 141 diváků)                                
Spartak Police - 400 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                      Dolní Kalná - 363 diváků (průměr 121 diváků na zápas)                                         
SK Miletín - 330 diváků (průměr na zápas 110 diváků)
Baník Žacléř - 330 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                 
FK Kopidlno - 280 diváků (průměr na zápas 140 diváků)                                      

AFK Hronov - 130 diváků (průměr 65 diváků na zápas)                                      

Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Miletín - Kopidlno (6:1, středa 29.4. v 17:30), Police - Hronov (2:1, čtvrtek 30.4. v 17:00), Žacléř - Dolní Kalná (čtvrtek 7.5. v 18:00).                                   
                                               
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20. ODEHRANÉM KOLE :
27 - L. Pánek (Nepolisy),
17 - Němeček (Miletín),
16 - Brett (Kopidlno),
14 - Vondrouš (Miletín),
13 - T. Hanuš (Nepolisy), Valtera (Hronov),

12 - T. Mucha, Klapkovský (Police), T. Klaban (Kopidlno),
10 - Hauk (Police), D. Ježek (Dolní Kalná),
9 - Nový (Kobylice), J. Jiřička (Dolní Kalná), Ondráško (Žacléř),
8 - Kotyk (Žacléř),  
7 - Čermák (Police), Urban, Bartoníček (Miletín), J. Líhan (Nepolisy),
6 - R. Brzek (Kobylice), Hradecký (Žacléř), Komárek (Kopidlno), Tlustý, Chaloupka (Nepolisy), Jandík (Police),

5 - Ullman (Nepolisy), Poutník, Machačný (Kopidlno), Šťávík, Neuschl (Hronov), Havlíček (Kobylice),

4 - Šafařík, Zedek (Kopidlno), Leplt, Machačka (Miletín), Najman (Dolní Kalná), Hrubý (Kobylice),
3 - Říha, Vávra, Kubišta, Marek (Kobylice), Zámečník, Pokorný (Nepolisy), Kněžourek, Lámr (Miletín), Schreiber (Hronov), Nožka, Bergman (Police), Bartoš, V. Kodytek, T. Jiřička (Dolní Kalná), L. Vít (Žacléř),
2 - Dřimal, Černovský (Kopidlno), Šustr, P. Hanuš (Nepolisy), Pšenička, P. Dvořák, vlastní (Kobylice), Najman, Tauchman (Dolní Kalná), Těžký, Knap, Špecián (Žacléř), Šnábl, Sivak, Švorčík, Kollert, Pataki, vlastní (Police), Kuru (Hronov), Novotný (Miletín),
1 - Havelka, P. Klaban, Kateřiňák (Kopidlno), Mat. Novotný, Khol, Trutnovský, R. Hrubeš, Holý, Němec (Kobylice), Richter, Brentner, Kulina, vlastní (Miletín), Motyčka, Spejchal (Nepolisy), Puraš, Křeček, Franců, Štelzig, vlastní (Hronov), Navrátil ml., O. Šimůnek, Hampl (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Mádle, Albert, Baše, Cvik, Sychra (Žacléř), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Motyčák, Hejnyš, Hečko, Kubeček (Police),

Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                   


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina F o postup (výsledky)

VEDOUCÍ TÝMY DOMA S TĚSNÝMI VÝSLEDKY, DERBY V RYCHNOVĚ ...

Skupina F snížila bilanci odložených zápasů na dva, Lokomotiva doma v dohrávce remizovala s Malšovicemi, ale penaltový rozstřel zvládla. Na vedoucí České Meziříčí ztrácí bod, ale její konkurent má o zápas méně. Vykopávalo se třikrát v sobotu a jednou v neděli, vyhrávali domácí, po remíze v Doudlebách se Velešov radoval alespoň zer dvou bodů za úspěšný penaltový rozstřel.

V sobotu se pokusili potrápit domácí České Meziříčí fotbalisté Malšovic. Ti umějí na favority zahrát, rozhodující jsou fyzické síly. Meziříčí hrálo o případný náskok v tabulce, první místo chtělo rozhodne udržet. Podařilo se díky těsné výhře 1:0 (Baše), trenér hostí Krucký však nebyl s výsledkem spokojen: "S favoritem na postup jsme dnes odehráli více než vyrovnané utkání. Dokážu tvrdit, že jsme ve druhém poločase byli i lepším týmem. Bohužel jsme branku nevstřelili, možná i díky tomu, že nám byly odepřeny 2 jasné pokutové kopy!" V Meříči fotbal táhne, přišlo bezmála 200 diváků.

Fotbalisté Doudleb ztráceli na první místo sedm bodů, ale nikdo tento tým ještě neodepisuje ze souboje o čelo. V cestě z krize, jak nazval poslední výsledkovou mizérii trenér Čermák, jim však stálo velké překvapení ročníku a jara nevyjímaje tým Spartaku Opočno. Sobotní derby rychnovského okresu mělo punc zajímavosti a i kvality. Skončilo remízou 1:1 (Kráčmer - Reichl), v penaltovém rozstřelu byli domácí lepší a získali dva body. I bod je však doma ztráta, navíc byl vyloučen Hudousek. A slovo trenéra Doudleb: "Negativní série přerušena, vyloučení bohužel pokračují. Tato červená má jedno velké pozitivum - zaplní pokladnu na "večírek". Jinak bych musel tento čin komentovat nepublikovatelnými výrazy bez ohledu na situaci, která předcházela... Vítězství na pendy se počítá a jedeme dál... S očekáváním budeme vyhlížet světlé zítřky ..... "

Lokomotiva Hradec Králové dohrávala v devíti, výhru 1:0 s Albrechticemi jim však vystřelil v 72. minutě Bělonohý. Pavel Bajer z domácí kabiny označil výhru na šťastnou, tisková kancelář přinesla zprávu o 150 divácích a rozhodčím Prokůpkovi.

Nějaké desítky diváků navíc by do Rychnova nad Kněžnou mohlo přilákat derby domácí rezervy s Černíkovicemi. Hráči se znají, diváci to mají kousek, bufet v Rychnově by mohl mít přece jen větší tržbu. Tento duel se hrál v neděli a trenér Kotek ho komentoval takto: "V divokém utkání jsme byli šťastnějším týmem. Naším plusem v tomto zápase bylo, že jsme dokázali dvakrát otočit nepříznivé skore a mínusem bylo velké množství chyb v obranné fázi." A jak to skončilo? Rychnov vyhrál 4:3 a trenér Černíkovic Josef Cejpek to neviděl jako vítězství zasloužené..

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Baše (České Meziříčí) - střílí pro svůj tým důležité branky a výjimkou nebyl ani zápas s Malšovicemi, který rozhodl v 33. minutě.

UDÁLOST KOLA :
S devíti hráči dohrávala hradecká Lokomotiva zápas s Albrechticemi (vyloučeni byli Schejbal a Ziegler), přesto dokázala nejtěsnější vítězství udržet.

VÝROK KOLA :
Trenér Českého Meziříčí Milan Mikušík po výhře 1:0 nad Malšovicemi: "Jediné pozitivum z dnešního utkání je zjištění, že jsme schopni si vytvořit brankové příležitosti i při špatném výkonu a alespoň jednu z nich proměnit."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Tradičně nejvíce fanoušků přišlo v Českém Meziříčí, celkem jich bylo hlášeno 195.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 7. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 7. kole celkem přišla  návštěva 465 fanoušků, průměr na utkání 116 diváků)

Č. Meziříčí - 488 diváků (průměr na zápas 162 diváků)  
Lokomotiva - 480 diváků (průměr na zápas 120 diváků)
Albrechtice - 350 diváků (průměr na zápas 175 diváků)                                      
Doudleby - 330 diváků (průměr na zápas 110 diváků)
Opočno - 310 diváků (průměr na zápas 103 diváků)
                                       
Černíkovice - 270 diváků (průměr na zápas 135 diváků)                                        

Rychnov B - 145 diváků (průměr na zápas 36 diváků)                                        
Malšovice - 100 diváků (průměr na zápas 33 diváků)                                          


Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Lokomotiva - Malšovice (1:1, středa 29.4. v 17:30), České Meziříčí - Albrechtice (čtvrtek 7.5. v 17:30), Doudleby - Černíkovice (pátek 8.5. v 17:00).                           

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20. ODEHRANÉM KOLE :
18 - Hořínek (Albrechtice),
14 - Kráčmer (Doudleby),
13 - Jelen (Opočno), Baše (České Meziříčí),

12 - Jakub Jedlinský (Rychnov B),
11 - O. Stieber (Černíkovice),
10 - Duha (Albrechtice),

9 - D. Hanuš (Černíkovice), 

8 -
Jak. Javůrek (Lokomotiva),
7 - Schejbal (Lokomotiva), T. Přibyl, Reichl (Opočno),
6 - Hudousek (Doudleby), Počtýnský (Rychnov),

5 - Vondřejc (Opočno), Šrámek (Doudleby), Horký (Malšovice),
4 - L. Havel (České Meziříčí), Lemon, Brokeš (Malšovice), Zvolánek, Mašek (Lokomotiva), Sršeň,  L. Vítek, Janeček (Albrechtice), Polívka (Rychnov B),
3 - Musil (Opočno), Jan Tomášek, Petr Tomášek, T. Havel (České Meziříčí), Svatoň (Lokomotiva), Brokeš, Tobiášek, Groh (Malšovice), Schod, Krmaš, Kotyza (Doudleby), Stodůlka, Plašil (Černíkovice), Zajíček (Rychnov B),
2 - Krajňák, Rezek, Čiháček, Ježek (České Meziříčí), Rejha, P. Jareš, Luňák, Libřický (Malšovice), Jiří Javůrek, Ziegler (Lokomotiva), Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Lyer, Dudek, Mat. Mazura (Doudleby), Jan Jedlinský (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), Voda, Jaroš, Forejtek (Albrechtice),
1 - Jaroš, Jankaj, Tichý, Denk, Němec, Borovský, Bělonohý, vlastní (Lokomotiva), Frynta, Kozák, Jančura, Jak. Tomášek, Vošvrda, Provazník, Slánský (České Meziříčí), Velínský, Valc, Ninger, J. Jareš, Papík (Malšovice), O. Přibyl, Pfeifer (Opočno), Hladík, Pavlas (Albrechtice), Dostál, Kopsa (Doudleby), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, Mňuk, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Muller, Nosek, Hanyk, Valášek, Zimmer, Vrána, Kameník (Rychnov B),


Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                   


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina G o udržení (výsledky)


V MILÍČEVSI DŮLEŽITÝ ZÁPAS PRO OBĚ STRANY, RUDNÍK VYHRÁL V LIBÁNI ...

Skupina G byla na rozdíl od finálových osmiček je dohrána po šestém kole kompletně. Rduník vzhlížel k Libáni, na šestou Milíčeves ztrácel šest bodů. Hrálo se třikrát v sobotu a jednou v neděli. Po skončení kvarteta utkání 7. kola je jasno - Rudník dotáhl na dostřel Milíčeves a mezi těmito dvěma týmy začíná záchranářská bitva.

V sobotu se od 17:00 střetla domácí Libáň s Rudníkem, byl to zápas prvního se sedmým a pro hosty je již každý duel existenční. Domácí předtím vyprovodili šesti góly Robousy, ale tento zápas byl trošku jiná káva. Do Podkrkonoší tentokrát na rozdíl od Dolní Kalné putovaly tři body, Rudník totiž vyhrál hodně překvapivě 3:1 (Havránek, Hylmar, Čáp - Mička) a nahlas řekl - druhá polovina soutěže bude ještě zajímavá. Co na to domácí zdroje: "Zasložená výhra hostů, kteří nám dali lekci z produktivity. Když nedokážeme proménit brankové příležitosti, tak nemůžeme získat žadné body. Soupeř nám předvedl, jak se má bojovat pro ně o dost důležité body."

Mladé Buky chtěly do klidných vod a čekal je zápas s Jičínem B. Pokud by ho zvládly, bylo by v sobotu v Bukách veseleji. Není nutno, aby bylo stále veselo, to bylo nakonec motto tohoto střetnutí, i zde totiž byli úspěšnější hosté z Jičína díky výhře 1:0 (Čeřovský). Komentář k zápasu dal trenér vyslanců města z Českého ráje Roman Mikolášek: "Dnes jsme podali obětavý a bojovný výkon, ač měl soupeř míč více na svých kopačkách. Do velkých vyložených šancí jsme ho ale nepustili mimo 1. poločas, kdy nás velmi dobrým výkonem podržel brankář Přibyl - jednou zachránil reflexivním zákrokem a ještě chytil přísně nařízený pokutový kop. Negativem utkání je vážné zranění našeho dnes nejlepšího hráče, brankáře Přibyla." Pískala žena - Monika Hrušková. Domácí sekretariát pouze konstatoval: "Je to marný, je to marný, je to marný ..."

V zápase Robousy - Hostinné byli určitě favoritem hosté, ale my jsme říkali, jednou to může přijít. V sobotu domácí vedli již 2:0, ale nevydrželi a nakonec se zrodil výsledek v duchu probíhajícího MS v ledním hokeji - Hostinné vyhrálo 5:3 a podle jejich tvrzení těch branek mohlo být více než pět. I o tom hovořil vedoucí Tatranu Pavel Šmucer: "Domácí se po našich hrubkách ujali dvoubrankového vedení. Do přestávky se nám podařilo skóre otočit, ve druhé půlce po festivalu neproměněných šancí (2x tyč a jednou břevno) jsme v závěru zápasu vstřelili dvě branky a potvrdili tak naše vítězství, domácí v 89. minutě ještě kosmeticky upravili skóre na konečných 3:5."

V neděli se hrálo o pásmo většího klidu, do Milíčevese přijelo céčko Trutnova. Oba celky od sebe dělil pouhý bod, oba týmy chtěly před odvetami utéci sestupovým příčkám. Vykopávalo se v 17:00 a za dvě hodiny bylo jasno - Trutnov získal před soupeřem čtyřbodový náskok díky kanonýru Kuldovi, který svým hattrickem zajistil výhru 0:3. Milíčeves už zase hraje o záchranu. Co na to Zdeněk Špicar, vedoucí tohoto týmu: "V minulém kole to byl festival neproměněných šancí. Dnes si nikdo vyloženou šanci naopak nevytvořil. A protože jsme svojí naivitou všechny branky soupeři nabídli jako na zlatém podnose, putují body zaslouženě do Trutnova."


HVĚZDA KOLA :
Vstřelit v zápase kola tři branky, to není obvyklá záležitost - povědlo se to trutnovskému Kuldovi, který zaslouženě tento titul po tomto kole získal.


UDÁLOST KOLA :
Předposlední vyhrál na půdě prvního aneb Rudník veze body z Libáně - souboj o suterén se opět dramatizuje.

VÝROK KOLA :
Pavel Hrubeš, sekretář Mladých Buků: "Je to marný,je to marný,je to marný."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Pokud je návštěva kola 85 diváků, tak říkáme, že v tomto dějství byla tristní. Tento počet přišel v Libáni a musel být hodně zklamán.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 7. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 7. kole celkem přišla hodně hanebná návštěva 238 fanoušků, průměr na utkání 59 diváků, zklamaly návštěvy téměř všude)

Libáň - 488 diváků (průměr na zápas 97 diváků)                                                  Hostinné - 414 diváků (průměr 138 diváků na zápas)                                         Milíčeves - 265 diváků (průměr na zápas 66 diváků)                                              Rudník - 250 diváků (průměr 125 diváků na zápas)                                           Mladé Buky - 240 diváků (průměr 80 diváků na zápas)                                         Robousy - 159 diváků (průměr na zápas 53 diváků)                                             Jičín B - 135 diváků (průměr 45 diváků na zápas)                                                  Trutnov C - 60 diváků (průměr na zápas 30 diváků)                                          
                     
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20. ODEHRANÉM KOLE :
15 - Ruml (Mladé Buky), Jakoubek (Hostinné),
10 - Balcar (Libáň),
8 - Havlík (Libáň), M. Kulda (Trutnov C), Hylmar (Rudník),
7 - Chramovský (Milíčeves), Valeš (Hostinné), J. Mezsároš (Jičín B),
6 - Voldán, M. Mezsároš (Jičín B), Šimočko (Trutnov C), Drbohlav, Tomášek (Robousy),
5 - 
Novák (Rudník), Haider (Mladé Buky), Pešta (Libáň), Maličký, R.Polák (Hostinné), 
4 - Knížek, Mička (Libáň), R. Nývlt, Zákravský (Trutnov C), Víšek, Čáp (Rudník), M. Roman (MIlíčeves), Šmucer, Nossek (Hostinné), vlastní (Mladé Buky),
3 - Fridrich (Libáň), Vích (Robousy), Wimmer, Klossowski, vlastní (Trutnov C), Slavík, Rodr (Hostinné), Prívara, (Rudník), Jak. Roman, Novotný (Milíčeves), Brhel (Mladé Buky), Zlámal (Jičín B),
2 - Srb, Karásek, Hanuš (Robousy), Kořínek, Miler, L. Haken, Bucek, Janda (Jičín B), Rejha, J. Roman (Milíčeves), Kosina (Hostinné), Štěpánek, Doležal, Kahoun, Minařík, Poznar, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský, Havránek (Rudník), Vomočil, Zákravský (Trutnov C), Tu Hai Linh (Libáň),
1 - Havelka, Mach, Fejfar, vlastní (Milíčeves), Bílek, Rejman, Vedlich (Robousy), T. Haken, Havlík, Krykorka, Čeřovský, vlastní (Jičín B), Smetana, Macek, Papič, Jůza (Libáň), L. Horák, Blažek (Hostinné), Hloušek, vlastní (Rudník), Machalík, Tošovský, Kaňka, Vlasák (Mladé Buky), Jirka, M. Nývlt, Chráska, Petr, Doubic (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách v podzimní části.


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina H o udržení (výsledky)

EXISTENČNÍ BITVY NA TŘECH HŘIŠTÍCH, JAROMĚŘ POKOŘENA LÍPOU ...

I skupina H dodržela scénář sedmého jarního kola, třikrát v sobotu, jednou v neděli. Osmý celek dělily od třetího čtyři body. Všude byl začátek v 17:00. Po tomto kole už to je jinak, v závěru tabulky se usadily Předměřice a Deštné, nicméně nutno dodat, oba týmy mají ještě zápas k dobru.

V sobotu se od 17:00 hrál důležitý duel Deštné - Smiřice. Domácím velelo postavení v tabulce získat tři body, Smiřice na tom byly sice o chlup lépe, ale pokud by prohrály, byly by opět tam, kde být rozhodně nechtějí. Zápas řídil Filip Svoboda a nakonec uznal jediný gól hostům, kteří si z hor vezou obrovsky cennou výhru 1:0. Petr Cejnar, vedoucí domácích, k zápasu řekl: "Pro nás smolné utkání, jedinou naší větší chybu soupeř potrestal a díky výbornému výkonu hostujícího golmana si soupeř odváží tři body."

Zdelov (před zápasem 10 bodů) - Vamberk (před zápasem 7 bodů), další sobotní zápas o závěr tabulky. Zdelov zažil poločas snů se Sokolem Deštné, ale varoval ho poločas druhý ze zápasu s tímto týmem. Vamberku pochopitelně chybí bonifikační body, venku se však náhrada získává těžko. Ale podařilo se - cenné tři body za výhru 1:0 vystřelil Vamberku svým gólem Králík a oba týmy jsou na bodech deseti. Zápas sledovalo 105 fanoušků, pískal Rychtár. Co na to domácí kouč Miloš Zeman: "Nevím, jestli nám ublížila výhra z minulého týdne, ale náš dnešní výkon byl doslova katastrofa. Naši hráči si mysleli, že se soupeř porazí sám a tak k tomu i v zápase přistupovali. Vamberk zaslouženě vyhrál a my můžeme být rádi, že to bylo jen o jednu branku. Opět chválím výkon mladých rozhodčích."

Béčko Jaroměře přivítalo v sobotu Lípu nad Orlicí, ta měla ještě stále hrát bez zraněného Vašaty. Jeho příběh však nakonec zápas rozhodl. Jaroměř se díky výhře v Borohrádku vyšvihla na druhé místo a měla šanci na odpoutání se od pole mužstev bojujících o záchranu. Nestalo se díky právě Josefu Vašatovi, který přijel na zápas přímo ze školení trenérů licence B, nastoupil na posledních 12 minut a podařeným trestňákem rozhodl o výhře své Lípy 2:1. Domácí kouč Tomáš Paleček pochválil rozhodčího Otavu: "Celý zápas jsme byli lepší a hosty jsme zatlačili na svoji polovinu, ale to bylo vše. Brankově totálně bezzubí a proto nemůžeme vyhrát. Super výkon rozhodčích." Libor Beran si neodpustil vzkaz ke svým "maturantům": "Bez čtyř hráčů základní sestavy jsme jeli do Jaroměře především bojovat. I když jsme celý zápas tahali za kratší konec, právě bojovností jsme si uhráli důležité tři body. Děkuji staré garnituře hráčů, že nás nenechali ve štychu. Makali, dřeli a nechali na hřišti srdce. Mladším přeji hodně studijních úspěchů a doufám že časem vyběhnou na hřiště jako laureáti Nobelových cen."

Jednou to přijít muselo, pravil Radek Sazima po první domácí prohře s Jaroměří. Reparát jeho svěřenci skládali v neděli proti Předměřicím, pro které je již každý duel existenční. A skládali velmi úspěšnou opravnou zkoušku, Borohrádek zvítězil 4:0 a první polovina soutěže je pro něho polovinou snů - 18 bodů ze hry a dva bonifikační, musel by přijít fatální obrat, aby se zde ještě skloňovalo slovo záchrana. To v Předměřicích to bude naopak velmi frekventovaný termín.

HVĚZDA KOLA :
Josef Vašata (Lípa nad Orlicí) - čerstvý absolvent trenérské licence B se na závěrečných zkouškách šetřil a spíše nosil kužele, do Jaroměře však odjel, nastoupil na 12 minut a z trestného kopu parádně rozhodl. Veni, vidi, vici ...

UDÁLOST KOLA :
Miloš Zeman, trenér Zdelova, i přes porážku opět chválil mladé rozhodčí, tentokrát si chválu za výkon vysloužil sudí Rychtár.

VÝROK KOLA :
Libor Beran, vedoucí Lípy: "Děkuji staré garnituře hráčů, že nás nenechali ve štychu. Makali, dřeli a nechali na hřišti srdce. Mladším přeji hodně studijních úspěchů a doufám, že časem vyběhnou na hřiště jako laureáti Nobelových cen."

NÁVŠTĚVA KOLA :
156 příznivců se kochalo čtyřbrankovým vítězstvím svých chlapců v Borohrádku.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 7. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 7. kole celkem přišla  návštěva 391 fanoušků, průměr na utkání 97 diváků)


Zdelov - 395 diváků (průměr 98 diváků na zápas)                                                Borohrádek - 370 diváků (průměr 123 diváků na zápas)                                      Smiřice - 310 diváků (průměr na zápas 103 diváků)                                       Jaroměř - 210 diváků (průměr 70 diváků na zápas)                                               Vamberk - 173 diváků (průměr na zápas 86 diváků)                                           Lípa n. O. - 108 diváků (průměr na zápas 54 diváků)                                       Předměřice - 100 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                   
Deštné - 72 diváků (průměr na zápas 36 diváků)                                           

Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Jaroměř B - Vamberk (6:3, středa 22.4. v 18:00), Deštné - Předměřice (čtvrtek 7.5. v 17:30), Zdelov - Lípa (středa 13.5. v 17:30), 
                      
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 20. ODEHRANÉM KOLE :
10 - Králík (Vamberk),
9 - Doleček (Lípa), Z. Sehnal (Zdelov),
8 - Kaplan (Deštné), Ulrych (Jaroměř B), J. Bílek (Borohrádek),
7 - Brendl (Borohrádek), Seifert (Jaroměř B), M. Šrom (Vamberk),
6 - Pazderník (Vamberk), Čepelka (Lípa), Vít (Jaroměř B), D. Komárek (Zdelov), Macháček (Deštné),
5 - J. Matějus, P. Matějus (Borohrádek), Korenčík, Koutník (Smiřice),  Síkora (Lípa),
4 - Ameti (Jaroměř B), Krupka (Deštné), Hronek (Předměřice), Vašata (Lípa),
3 - Brzokoupil (Lípa), Flekr, Samek (Vamberk), J. Bareš, Ponikelský, Hlavatý (Předměřice), J. Emlar, Hekele (Jaroměř B), A. Čermák, R. Sazima (Borohrádek), Bednář (Smiřice), Matula, Tuček (Deštné), Cvejn (Zdelov),
2 - Vojnar, T. Sazima, Karkula, Moravec (Borohrádek), Charvát, vlastní (Lípa), Lejp, Pekáč, Šmarda, Raszka, E. Bareš (Předměřice), Exnar, Jirka, Bano (Jaroměř B), P. Škarytka, Mochan (Smiřice), Hochmann (Deštné), Hamerský (Vamberk),
1 - Dobiáš, Hlaváč, Kapusta, vlastní (Borohrádek), Šponar, J. Dostál, Fujdiak, Luňáček, Richter, Chochola (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát, Mondík, Tlapák, Kafka (Lípa), Ludvík, Bulavcsjak, Weisser, R. Zeman, Hrbáč, Csontos, Truhlář, Neubecker, Hurdálek, Novotný (Zdelov), Plhal, Rieger, Čenovský, Horák, Špaček, Křivský, Beneš (Jaroměř B), Hlavatý, Bezvoda (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Lanta, Bálek, Valášek, Hampl (Deštné), Kodeš, Čížek, Zapadlo, Bureš, Husák, vlastní (Smiřice),

Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 12.5.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace