Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Předkolo Poháru KFS mužů 28-29. července 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pohár hejtmana Královéhradeckého kraje mužů odstartoval do dalšího ročníku …

Poslední červencový víkend byl již tradičně ve znamení Poháru KFS mužů, který zahájil předkolem.

Nováček krajských soutěží Tatran Hostinné přivítal na svém hřišti v derby Rudník a sousedské derby bylo hráno značně nesousedsky, diváci viděli celkem tři červené karty. Výhra 5:1 znamená pro domácí Tatran to, že na proslulou porcinkuli přivítá doma exdivizní MFK Trutnov.

Baník Žacléř se rozešel se Spartou Úpice nerozhodně 1:1 a byl nakonec úspěšnější ve střelbě kopů ze značky pokutového kopu, do Žacléře zavítá v 1.kole Červený Kostelec, který vyhrál zcela jednoznačně v Mladých Bukách 9:0, po dvou brankách hostů dali Vít, Čáp a Martínek, po jedné Hlava, Rudolf a O.Vít.

Nové Město n.M. potvrdilo své kvality a jasně vyhrálo v Provodově 5:0 za řízení rozhodčího Lukáše Linharta, v dalším kole přijede na novoměstský stadion účastník krajského přeboru Slovan Broumov, který měl v předkole volný los.

Bílá Třemešná doma jasně rozstřílela ještě vloni účastníka krajského přeboru Spartak Polici n.M. 7:2. Zápas řídila sudí Lavrenčíková před 120 diváky, které potěšily tři branky Hendrycha, dvě Jaroslava Kubelky, jedna Hažera a snad i vlastní gól polického týmu, za hosty skórovali v úvodech obou poločasů Dušánek a Kollert. Zápas 1.kola s Českou Skalicí se bude hrát v náhradním termínu, protože Českou Skalici čeká utkání východočeského Superpoháru s Holicemi.  

Deštné v O.h. doma zdolalo účastníka 1.A třídy Ohnišov 1:0. Vítěz tohoto duelu přivítá v 1.kole jednoho z favoritů krajského přeboru SK Týniště n.O., které po poločase 1:0 za řízení rozhodčího Janečka roztřílelo domácí České Meziříčí 7:0.

V místním derby podlehl Spartak Opočno SK Přepychy 1:2, v poločase byl stav 1:1, za domácí skóroval Přibyl, za hosty Kárník, v druhé části hry rozhodl přepyšný Kovaříček.
Černilov vyhrál těsně v Borohrádku 2:1 před 60 diváky za řízení rozhodčího Ježka, domácí Borohrádek potěšil gólem Matějus, hosté své úspěchy dosáhli díky dvěma vlastním brankám domácí defenzívy. O místu utkání Přepychy – Čermilov rozhodne los vzhledem ke stejné účasti obou týmů v soutěžích ročníku 2011/2012.

Častolovice doma podlehly vysoko Kostelci n.O. 1:6, domácí branku dal Kuhn, za hosty třikrát skóroval Švandrlík, jednou Tichý, Šrámek a Bolehovský. Kostelec v příštím kole přivítá Dobrušku, která hrála v Třebechovicích 2:2 a na penalty podlehla 3:4.

Černíkovice doma vysoko porazily Doudleby n.O. 5:2 po poločase 3:0, domácí diváky potěšil dvakrát Vik, jednou Mňuk, Nosek a Podstavek, za hosty stříleli Kopsa a Krmaš. Odměnou pro Černíkovice bude start Rychnova n.K. v 1.kole na jejich hřišti.

V zápase Lokomotiva Hradec Králové-Předměřice byl stav v poločase již 1:4 a oba týmy vyhnal ze hřiště prudký liják, takže se soupeři musí dohodnout na náhradním termínu. Na vítěze poté čeká Jiskra Jaroměř.

Vítěz poháru OFS Hradec Králové Sokol Lovčice přivítal doma Chlumec n.C.. Domácí Sokol vedl od 9.minuty brankou Jilemnického, ale závěrečná desetiminutovka první půle byla pro lovčické fotbalisty pohromou, J.Kučera, dvakrát M.Kučera a nakonec Kopecký z penalty otočili stav na 1:4. Herman a Kopecký v druhé části hry upravili na 1:6, konečné slovo měl Kavka v 78.minutě, takže nakonec Lovčice-Chlumec 2:6. Na Hatích se v 1.kole představí hradecká Slavia.

Vysoká n.L. vyhrála s přehledem v Malšovicích 4:2 (Haken, Bitnar, Kalaš, Jelínek) a v dalším kole uvítá doma Olympii Hradec Králové.

Nováček 1.B třídy Sokol Třebeš „doma“ v Předměřicích přivítal Nový Hradec Králové a nečekaně si vybojoval postup díky výhře 3:1. V 13.m. poslal Třebeš do vedení Vlkanova, v 16.m. vyrovnal Bonhard. V 20.m. se trefil opět Zeman a výhru Třebše potvrdil v 50.m. Vlkanova. Třebeš v 1.kole přivítá loňského finalistu Roudnici.

Dvěma góly Veverky zdolal Sokol Kratonohy domácí Sobotku 2:0 a v 1.kole má hostit SK Libčany. Kde se utkání vzhledem k rekonstrukci kratonožského hřiště bude nakonec hrát, o tom rozhodne dohoda obou soupeřů.

Určitou kaňkou bylo to, že Kunčice nedorazily do Kopidlna díky mimořádné absenci svých hráčů (zranění, dovolené, chybějící registrace). Kopidlno tak zadarmo dostalo postup a v příštím kole jede díky losu do Libáně, která naprosto senzačně vyřadila SK Jičín 4:1 po poločase 2:1.

Janské Lázně doma zdolaly Starou Paku 2:0, v 38.m. poslal lázeňský tým do vedení Horák, v 89.m. potvrdil výhru Stránský. Podle domácích zdrojů se hrál fotbal, který se musel líbit, byť poměrně malé návštěvě 40 diváků. Zápas řídil rozhodčí Pavel Valenta. Domácí „Jánky“ přivítají v dalším kole v derby FC Vrchlabí.

V Miletíně se v souboji dvou nováčků, domácí postoupili do 1.B třídy a Hořice do krajského přeboru, odehrál velmi vyrovnaný duel. Domácí vedli do přestávky 1:0, v 25.m. se trefil Urban, favorit vyrovnal v 47.m. Kramulem a v 79.m. rozhodl Hudek. Zápas se hrál za řízení rozhodčího Hakena před výbornou návštěvou 200 diváků.

Hořice v dalším kole přivítají v atraktivním duelu Lázně Bělohrad, který podle očekávání vyhrál v Mostku 3:1.

PROGRAM 1.KOLA POHÁRU HEJTMANA KHK - 3-4.8.12

1.Lokomotiva/Předměřice - Jaroměř
2.FK Chlumec - Slavia Hradec Králové
3.Vysoká n.L. - FC Olympia Hradec Králové
4.Třebeš - Roudnice
5.Kratonohy - Libčany (HŘIŠTĚ BUDE URČENO)
6.Libáň - Kopidlno (o pořadateli rozhodl los)
7.Janské Lázně - Vrchlabí
8.Hořice - Lázně Bělohrad
9.Hostinné - MFK Trutnov
10.Žacléř - Červený Kostelec
11.Nové Město n.M. - Broumov
12.Bílá Třemešná - Česká Skalice (zápas bude odehrán v náhradním termínu)
13.Deštné v O.h. - SK Týniště n.O.
14.Přepychy - Černilov (o pořadateli rozhodne los)
15.Kostelec n.O. - Dobruška
16.Černíkovice - Rychnov n.K.


Vytvořeno: 7.8.2012
Vladimír Blažej


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace