Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Řada mládežnických zápasů odložena! Nové Město potrápilo Svitavy!Chlumec rozhodl v poslední minutě!


Datum akce: 30.11.-0001

 

Nepřízeň počasí zasáhla i mládežnické soutěže a tak řada zápasů byla o víkendu odložena.

Ve východočeském přeboru dorostu U-19 si vedoucí Pardubice poradily, vcelku bez problémů, s Třebší, když hosté snižovali až za stavu 0:5. Impozantní nástup do utkání předvedl Náchod. Ten vedl na d Hlinskem 4:1 už v 11!!! minutě. Zbytek zápasu byl vyrovnaný, ale hosté dokázali pouze snížit na 4:2. Trutnov se na výhru 2:1 v Litomyšli docela nadřel. Na malé umělce to byl boj až do poslední, 97. minuty. V souboji týmů ze zadní části tabulky, přehrála Olympia B Lanškroun 3:2. Domácí trenér Faltus chválí své hráče za bojovný výkon a chuť po vítězství. Nové Město hostilo třetí Svitavy a favorita hodně potrápilo. Svitavští si odvezli dva body za penaltovou výhru. Domácí trenér Killar oceňuje odhodlání a týmový výkon svých svěřenců.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  Krajský přebor U 19 nabídl tři zápasy. Chlumec si odvezl zaslouženou "šestku" z Rychnova a podobně dopadlo také cidlinské béčko v Týništi. To zde prohrálo 1:3. Slávia HK hostila Trutnov B. Hosté byli šťastnější, vyhráli 4:2, ale jejich trenérské duo Cerman, Chvalina bylo hodně rozladěno z výkonu svých svěřenců, který nazvali ostudným.

Výsledky přeboru zde ...

Ve finálové skupině krajské dorostenecké soutěže byla odložena všechna utkání.

Výsledky finálové skupiny  zde ...

 
V 1 skupině o pořadí porazila vedoucí Paka Kopidlno 4:3, i když v poločase byl stav 0:2. Ve druhém utkání vedli Dohalice v Malšově Lhotě už 3:1, ale domácí mocným finišem otočili na konečných 4:3.
                                                                                                         

Ve 2 skupině o pořadí se odehrál jen jeden zápas, ve kterém Rasošky porazili České Meziříčí 3:0, když jediným střelcem utkání byl domácí Šimek.

Výsledky skupiny o pořadí 2 zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 přijel do Jičína těžký soupeř, hradecká Olympia. papírové předpoklady se potvrdily. Hosté vyhráli 4:2, ale výkon domácích byl velmi sympatický, což ocenil i hostující trenér Suchomel. Hradecká Slávia, s novým trenérem Jánským, se na jaře snaží o to, aby zlepšila podzimní bídu. Tentokráte se jí to moc nepovedlo, protože podlehla Broumovu 3:7. Nutno říci, že trenér Jánský řeší hodně složitou personální situaci a tak v mužstvu nastupuje hodně mladších hráčů. V posledním hraném utkání podlehl Chlumec, na chudonické umělce, překvapivě snadno Vrchlabí 1:5!

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

NADLER krajském přeboru SŽ přehrála hradecká Slávia jednoznačně Broumov 6:0 a v tabulce se dotahuje na vedoucí Chlumec. Ten měl tentokráte hodně práce s Vrchlabím a o své výhře 4:3, rozhodl až v poslední minutě utkání.

výsledky zde:

Ve finálové skupině KS SŽ porazil Černilov Hořice/Dohalice 1:0 a domácí trenér Musil hořekuje nad tím co jeho tým dokázal zahodit. Týniště přestřílelo Rozkoš 7:2, hattrick dal Kos. V čele tabulky je Hronov. Ten přehrál Dvůr 3:1. Červený Kostelec nedal šanci Borohrádku a Jičín, trochu překvapivě, porazil 2:1 Olympii Hradec.

Výsledky zde ...

Ve skupině o pořadí byla všechna utkání odložena.

Výsledky zde:


Vytvořeno: 8.4.2015
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace