Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Počasí ryze nevelikonoční zredukovalo fotbal, odloženo deset utkání, Nepolisy doma podlehly Kobylicím, Trutnov veze body z jičínské umělky


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře ještě hraje ? 
 
Pohár společnosti PROMEPRO IT
- vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina E o postup (výsledky)  


TŘIKRÁT SE ODKLÁDALO, KOBYLICE NADŠENY, VEZOU VÝHRU Z NEPOLIS ...

Skupina E o postup poprvé odkládala, nehrály se zápasy Žacléř - Dolní Kalná, Police nad Metují - Hronov ani Miletín - Kopidlno.

Sobotní zápas Nepolisy - Kobylice se jako jediný hrál a hosté potvrdili pověst týmu, který nekouká nalevo napravo a bude čeřit vodu v této skupině o postup. Spartak díky gólu Havlíčka ze 78. minuty vyhrál 1:0 a trenér Petr Průcha podal velmi obšírný komentář: "Bylo to pravé derby s kvalitním rozhodčím. Na hřišti se odehrávala pravá taktická fotbalová bitva a od začátku bylo jasné, že zřejmě rozhodne jediná branka. Jsme nesmírně šťastni, že štěstíčko se přiklonilo na naši stranu. V prvním poločase byli domácí lepším celkem, byli více na míči, my hrozili zejména po rychlých brejcích, které jsem ale ve finále nepřesně řešili. Přestáli jsme dvě velké šance domácích, především zásluhou enormní bojovnosti našich hráčů, kteří nezabalili žádnou situaci. Ve druhé půli jsme už byli daleko více nebezpečnější a čekali na šanci, která měla přijít. Šance přišly nakonec dvě, k naší radosti jsme tu druhou 12 minut před koncem Havlíčkem proměnili. Po vstřelené brance jsme již domácí drželi na uzdě a nedovolili jim, aby nás zatlačili. Jsme nesmírně šťastní, že jsme derby utkání zvládli, kluci se opět přesvědčili, že když táhnou za jeden provaz a bojují, tak lze porazit každého, tudíž i první tým soutěže. Slíbili jsme před sezónou, že chceme s každým soupeřem hrát a že chceme být každému minimálně vyrovnaným soupeřem. Když budeme ke každému zápasu přistupovat takovýmto způsobem, tak jsem přesvědčen, že toho jsme schopni. Nyní nás čeká opět bitva na venkovním hřišti, v areálu spřátelené Dolní Kalné bude jistě horká půda, ale my chceme nadále pokračovat v čeření tabulky."
Zápas řídil rozhodčí Marian Otava.

Sobota odložila i derby Miletín - Kopidlno, duel jičínského okresu mohl mít velký náboj. Dohrávalo se 29. dubna a byl to nakonec zápas kočka - myš. Miletín vyhrál 6:1 (Urban 2, Kněžourek 2, Kulina, Lámr - Klaban).

Nedělní derby Police nad Metují - Hronov čekalo na aktuální stav počasí a zejména na stav hrací plochy, ty se postavily proti sehrání duelu. Ten se dohrával nakonec na "čarodějnice" a i přes vedoucí gól hronovského Danihela se Police vzepjala a obrátila stav zápasu na 2:1 (Pataki, Klapkovský).

Ve čtvrtek 7. května přišla na pořad poslední dohrávka, Dolní Kalná si odvezla body z Žacléře za výhru 2:1 (J. Jiřička, Najman - Mádle). Komentář z dolnokalenské kabiny: "V Žacléři se hrál ne příliš pohledný fotbal a k vidění bylo spíše velké množství osobních soubojů. Domácí šli do vedení, ale hosté nenechali nic náhodě a do druhého poločasu vstoupili aktivněji. Jejich snaha se přetavila v jednobrankový náskok a Kalná si tak odváží ze Žacléře asi zaslouženě tři body."

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Havlíček (Kobylice) - třaskavé derby rozhodl jediným gólem a zachoval za stavu 0:0 chladnou hlavu.

UDÁLOST KOLA :
Asi překvapivé vítězství Dolní Kalné v Žacléři.

VÝROK KOLA :
Vlastimil Honek, trenér Žacléře: "Velmi podprůměrné utkání, ve kterém nás hosté ve druhém poločase bojovností přetlačili. I přes některé absence jsme utkání měli zvládnout."

NÁVŠTĚVA KOLA :
200 diváků sledovalo duel Nepolisy - Kobylice.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 2. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 2. kole celkem přišla návštěva 379 fanoušků, průměr na utkání 94 diváků)

FK Kopidlno - 100 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                       Spartak Kobylice - 114 diváků (průměr na zápas 114 diváků)                                 SK Miletín - 120 diváků (průměr na zápas 120 diváků)                                       Sokol Nepolisy - 120 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                               Spartak Police - 80 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                      Dolní Kalná - 95 diváků (průměr 95 diváků na zápas)                                          AFK Hronov - 70 diváků (průměr 70 diváků na zápas)                                       Baník Žacléř - 90 diváků (průměr 90 diváků na zápas)                                                                                      
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 16. ODEHRANÉM KOLE :
21 - L. Pánek (Nepolisy),
14 - Vondrouš, Němeček (Miletín),
12 - T. Mucha (Police), Valtera (Hronov),
11 - Klapkovský (Police), Brett (Kopidlno), 
10 - Hauk (Police),
9 - Nový (Kobylice), J. Jiřička (Dolní Kalná), Ondráško (Žacléř), T. Hanuš (Nepolisy),
8 - Klaban (Kopidlno), Kotyk (Žacléř), D. Ježek (Dolní Kalná), 
7 - Čermák (Police),
6 - J. Líhan (Nepolisy), R. Brzek (Kobylice), Urban (Miletín), Hradecký (Žacléř),

5 - Tlustý, Ullman (Nepolisy), Poutník, Komárek (Kopidlno), Bartoníček (Miletín), Šťávík (Hronov), 

4 - Šafařík, Zedek (Kopidlno), Leplt (Miletín), Najman (Dolní Kalná), Chaloupka (Nepolisy), Neuschl (Hronov), Hrubý (Kobylice),
3 - Říha, Vávra, Kubišta (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Machačný (Kopidlno), Kněžourek (Miletín), Schreiber (Hronov), Nožka, Bergman (Police), Bartoš (Dolní Kalná), L. Vít (Žacléř),
2 - Machačný (Kopidlno), Šustr, P. Hanuš (Nepolisy), Pšenička, vlastní (Kobylice), Lámr (Miletín), Najman, V. Kodytek, Tauchman (Dolní Kalná), Těžký, Knap (Žacléř), Šnábl, Sivak, Švorčík vlastní (Police), Kuru (Hronov),
1 - Havelka, Černovský, Dřímal (Kopidlno), Mat. Novotný, Khol, Havlíček, P. Dvořák, Marek (Kobylice), Machačka, Richter, Novotný, vlastní (Miletín), Motyčka, Spejchal, Pavelka (Nepolisy), Puraš, Křeček, Franců, vlastní (Hronov), T. Jiřička, Navrátil ml., O. Šimůnek, Hampl (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Mádle, Albert, Baše, Špecián (Žacléř), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Motyčák, Hejnyš, Kollert (Police),



PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina F o postup (výsledky)

V DOUDLEBÁCH, MEZIŘÍČÍ I NA LOKOMOTIVĚ ODLOŽENO, V RYCHNOVĚ NA UMĚLÉ TRÁVĚ ...

Skupina F o postup měla také tři odložené utkání, nehrálo se v Doudlebách nad Orlicí, kam měly zavítat Černíkovice, ani v Českém Meziříčí, odloženo bylo i hradecké derby.

Nedělní duel se hrál jako jediný, v Rychnově byla logicky hlášena umělá tráva. Soupeřem domácí rezervy bylo již od 13:00 Opočno, které mělo za sebou také minulý domácí debakl. Favority měli být domácí hráči, kteří minule doslova vyloupili Albrechtice. Jenže prognózy byly postaveny na hlavu, svěřenci Jana Jánského zvítězili v Rychnově 5:1 a dali zapomenout na minulý domácí propadák.

29. dubna se dohrávalo hradecké derby Lokomotivy s Malšovicemi, zápas skončil 1:1 (Svatoň, Luňák), na penalty vyhráli domácí před 100 diváky 4:3.

Rovněž dohrával favorit z Českého Meziříčí, doma se postavil Albrechticím. Vyhrál favorit, výsledek 2:0 zajistili Provazník a Baše. Zápas se hrál ve čtvrtek 7. května a vidělo ho 95 příznivců fotbalu.

O den později, tedy 8. května, rozprášili doudlebští Černíkovice 5:0 (Šrámek 2, Kráčmer 2, Souček). Za řízení sudího Junka vidělo fotbal 120 fanoušků.

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Jelen (Opočno) - vysoké vítězství Opočna v Rychnově 5:1 režíroval i on dvěma góly.

UDÁLOST KOLA :
Výhra Opočna na rychnovské umělce 5:1 se opravdu, ale opravdu, nečekala.

VÝROK KOLA :
Tomáš Polívka, asistent trenéra Spartaku Rychnov: "Dnes by nás nezachránil ani David Copperfield na levém křídle, těšíme se na další zápasy již snad jen na travnatých hřištích."

NÁVŠTĚVA KOLA :
120 diváků vidělo sváteční fotbal v Doudlebách, zde se dohrávalo až 8. května.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 3. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 3. kole celkem přišla  návštěva 350 fanoušků, průměr na utkání 87 diváků)

Č. Meziříčí - 173 diváků (průměr 173 diváků na zápas)                                           Černíkovice - 120 diváků (průměr na zápas 120 diváků)                                         Albrechtice - 100 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                       Doudleby - 180 diváků (průměr 180 diváků na zápas)                                         Rychnov B - 20 diváků (průměr na zápas 20 diváků)                                         Malšovice - 20 diváků (průměr 20 diváků na zápas)                                            Lokomotiva - 30 diváků (průměr 30 diváků na zápas)                                      Opočno - 150 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                                 

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 16. ODEHRANÉM KOLE :
18 - Hořínek (Albrechtice),
11 - Jelen (Opočno),
Kráčmer (Doudleby),
9 - Jakub Jedlinský (Rychnov B), D. Hanuš (Černíkovice),

8 -
Baše (České Meziříčí),
7 - Jak. Javůrek (Lokomotiva), O. Stieber (Černíkovice), Duha (Albrechtice),
6 - Hudousek (Doudleby),

5 - Reichl (Opočno), Šrámek (Doudleby), Počtýnský (Rychnov),
4 - L. Havel (České Meziříčí), Horký (Malšovice), Zvolánek, Mašek (Lokomotiva), Krupka, T. Přibyl (Opočno), Sršeň,  L. Vítek (Albrechtice), Polívka (Rychnov B),
3 - Vondřejc (Opočno), Jan Tomášek, Petr Tomášek, T. Havel (České Meziříčí), Svatoň, Schejbal (Lokomotiva), Lemon, Brokeš, Tobiášek, Groh (Malšovice), Janeček (Albrechtice), Schod, Krmaš (Doudleby), Stodůlka, Plašil (Černíkovice),
2 - Krajňák, Rezek, Čiháček (České Meziříčí), Rejha, P. Jareš, Luňák (Malšovice), Jiří Javůrek (Lokomotiva), Musil, Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Lyer, Dudek, Kotyza (Doudleby), Jan Jedlinský (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), Voda (Albrechtice),
1 - Jaroš, Jankaj, Tichý, Ziegler, vlastní (Lokomotiva), Ježek, Frynta, Kozák, Jančura, Jak. Tomášek, Vošvrda (České Meziříčí), Velínský, Valc, Ninger, J. Jareš, Papík (Malšovice), O. Přibyl (Opočno), Jaroš, Hladík, Pavlas (Albrechtice), Mat. Mazura, Dostál, Kopsa (Doudleby), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Muller, Nosek (Rychnov B),



PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina G o udržení (výsledky)


DOHRÁVKA PRO MLADÉ BUKY, ROBOUSY OPĚT NA UMĚLKU, JIČÍN ÚSPĚŠNÝ V PENALTOVÉM ROZSTŘELU  ...

V sobotu se již od 13:30 hrálo utkání posledních dvou týmů tabulky, Robousy přivítaly na umělém povrchu v Jičíně tým céčka Trutnova. Trutnov měl za sebou dvě "domácí" prohry, umělá tráva u trutnovského zimního stadionu mu nesvědčí. Poslední výbuch s Libání 0:5 byl varováním, ale ani Robousy se příliš neusmívají, dvě střetnutí - deset obdržených branek.
Nakonec se body střehovaly do Trutnova, který vyhrál 4:2 (Klossowski, Vomočil, Kulda, Rejl - Rejman, Gritzer). Komentář Zbyňka Materny: "Zápas se v náš neprospěch rozhodl v desetiminutovce před koncem poločasu. Někteří naši hráči prostě nechtěli hrát, soupeři dovolili otočit výsledek a lehkomyslně je pustili do dvoubrankového vedení. Ve druhé vyrovnané části se podařilo vstřelit branku pouze hostům, takže nakonec 2:4."

V sobotu se hrálo i v Libáni, kde domácí přivítali od 16:00 béčko Jičína. Libáň byla poměrně v laufu, jičínští fotbalisté na jaře dvakrát vyhráli. Zajímavý souboj ...
85 diváků vidělo remízu 1:1 (Havlík - Grosu), na penalty byli úspěšnější hráči Jičína. Domácí komentář: "Do zápasu jsme šli oslabeni o tři hráče základní sestavy, to se projevilo na naší hře. Remiza je podle prúbéhu hry spravedlivá, proto přišly na řadu penalty, ve kterých uspěli hosté." A trenér rezervy Jičína Jaroslav Matějka: "K zápasu jsme odjížděli ve značně kombinované sestavě. Přesto jsme si v něm vytvořili více brankových příležitostí a proto považujeme vítězství na PK za zasloužené."

V dohrávce se ve středu 22. dubna střetly týmy Mladých Buků a Rudníku. Šťastnější domácí zvítězili 2:1 (Brhel, Doležal - Havránek). Pavel Cerman, trenér hostů, bědoval: "Naše neproměněná penalta v úvodu zápasu předznamenala zmar celého utkání." Za řízení rozhodčího Leoše Bednáře vidělo derby okresu Trutnov 80 fanoušků fotbalu.

V neděli se po dlouhé době střetli fotbalisté Milíčevse s Tatranem Hostinné. Začátek byl plánován na 16:00, Milíčeves přivezla body z Rudníku, Hostinné porazilo Mladé Buky. Zápas to byl rozdílový, kdo uspěl, utekl z toho nebezpečnějšího pásma. Uspělo Hostinné, v 44. minutě vedlo 2:0 (Jakoubek 2), Jakub Roman snížil v poslední minutě první půle na 1:2. Jenže dva slepené góly Šmucera a Poláka nakonec přinesly jasné vítězství Hostinnému v poměru 4:1. Zdeněk Špicar: "Zasloužené vítězství hostujícího týmu. Závěr utkání však pokazilo herecké vystoupení jednoho z hostujících hráčů."

HVĚZDA KOLA :
Martin Jakoubek (Hostinné) - jeho dvě branky v první půli rozhodly zápas v Milíčevsi

UDÁLOST KOLA :
Rudník jel k derby do Mladých Buků, v úvodu zápasu nedal penaltu a body si nechal vzít.

VÝROK KOLA :
Zbyněk Materna, asistent trenéra Robous: "Někteří naši hráči prostě nechtěli hrát, soupeři dovolili otočit výsledek."

NÁVŠTĚVA KOLA :
85 diváků sledovalo zápas Libáň - Jičín B.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 2. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 2. kole celkem přišla  návštěva 330 fanoušků, průměr na utkání 82 diváků)

Mladé Buky - 110 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                Hostinné - 120 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                         Trutnov C - 35 diváků (průměr na zápas 35 diváků)                                           Rudník - 120 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                           Milíčeves - 60 diváků (průměr na zápas 60 diváků)                                              Jičín B - 55 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                             Robousy - 52 diváků (průměr na zápas 52 diváků)                                             Libáň - 115 diváků (průměr na zápas 115 diváků)                                                              
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 16. ODEHRANÉM KOLE :
14 - Ruml (Mladé Buky),
12 - Jakoubek (Hostinné),
9 - Balcar (Libáň), 
7 - Chramovský (Milíčeves), Valeš (Hostinné),
6 - Voldán (Jičín B),
5 - Drbohlav (Robousy),
Šimočko (Trutnov C), Novák, Hylmar (Rudník), Tomášek (Robousy), Haider (Mladé Buky),
4 - J. Mezsároš, M. Mezsároš (Jičín B), Knížek (Libáň), R. Nývlt (Trutnov C),
3 - Fridrich (Libáň), Vích (Robousy), vlastní, Wimmer, M. Kulda, Klossowski (Trutnov C), Slavík, Šmucer, Rodr, Maličký (Hostinné), vlastní (Mladé Buky), Čáp, Prívara (Rudník), Jak. Roman (Milíčeves), Mička, Havlík (Libáň),
2 - Srb, Karásek (Robousy), Kořínek, Miler, L. Haken, Zlámal, Bucek (Jičín B), Rejha, Novotný, M. Roman (Milíčeves), Pešta (Libáň), Kosina, Nossek, R. Polák (Hostinné), Štěpánek, Brhel, Kahoun, Minařík, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský, Víšek (Rudník), Vomočil, Zákravský (Trutnov C),
1 - Havelka, Mach, Ji. Roman, vlastní (Milíčeves), Bílek, Rejman (Robousy), T. Haken, Havlík, Krykorka, vlastní (Jičín B), Smetana, Macek, Papič, Jůza (Libáň), L. Horák, Blažek (Hostinné), Hloušek, vlastní (Rudník), Doležal, Machalík, Tošovský, Kaňka, Poznar (Mladé Buky), Jirka, M. Nývlt, Chráska (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách.



PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina H o udržení (výsledky)

HRÁT SE BUDE MAXIMÁLNĚ JEDNOU, ZATÍM NEODLOŽIL POUZE BOROHRÁDEK ...

Odložena jsou utkání Zdelov - Lípa a Deštné - Předměřice.

Jediné utkání, kde se mohlo doufat v sehrání, byl duel Borohrádek - Smiřice. Domácí byli povzbuzeni dvěma jarními výhrami, navíc ještě neinkasovali. V domácím prostředí splnili úlohu favorita jasnou výhrou 3:0 (Karkula, Bílek, R. Sazima). Radek Sazima a jeho komentář: "Vyrovnané utkání, které se v prvním poločase hrálo od vápna k vápnu bez vyložených šancí. Na konci prvního poločasu jsme nedali penaltu a poté jsme ve 44. minutě vstřelili branku na 1:0. Druhý poločas jsme si vytvořili více šancí a zaslouženě zvítězili 3:0. Jediná černá kaňka je vyloučení našeho hráče (nedal penaltu, dal gól a nesmyslně se nechal vyloučit). Výsledek jsme uhájili. Opět zaslouží pochvalu celý tým a trojice rozhodčích."

V dohrávce ve středu 22. dubna zdolala jasně Jaroměř Vamberk 6:3 (Čenovský 2. Novák, Hekele, Škoda, Emlar - Šponar, Flekr, Chochola). Domácí byli posíleni, v jejich dresu nastoupil i střelec Škoda. Tomáš Paleček byl pochopitelně spokojen: "Hosté dnes chtěli hrát fotbal a ne jen bránit. Dnes to vyšlo nám, příště třeba hostům. Zápas se musel divákům líbit, protože padalo mnoho branek a domácí vyhráli."

HVĚZDA KOLA :
???

UDÁLOST KOLA :
???

VÝROK KOLA :
???

NÁVŠTĚVA KOLA :
???

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 2. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 2. kole celkem přišla  návštěva 286 fanoušků, průměr na utkání 71 diváků)


Zdelov - 100 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                          Deštné - xxx diváků (průměr na zápas xxx diváků)                                        Borohrádek - 106 diváků (průměr 106 diváků na zápas)                                      Lípa n. O. - 53 diváků (průměr na zápas 53 diváků)                                       Jaroměř - 50 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                               Předměřice - 50 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                   Vamberk - 134 diváků (průměr na zápas 67 diváků)                                         Smiřice - 120 diváků (průměr na zápas 120 diváků)                              

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 16. ODEHRANÉM KOLE :
8 - Kaplan (Deštné), Králík (Vamberk),
7 -
Brendl (Borohrádek), Ulrych (Jaroměř B), Z. Sehnal (Zdelov),

6 - Pazderník, M. Šrom (Vamberk), Čepelka, Doleček (Lípa), Seifert (Jaroměř B),
5 - J. Matějus, P. Matějus (Borohrádek), D. Komárek (Zdelov), Vít (Jaroměř B),
4 - Ameti (Jaroměř B), Krupka, Macháček (Deštné), J. Bílek (Borohrádek),
3 - Síkora, Vašata (Lípa), Flekr (Vamberk), J. Bareš, Hronek, Ponikelský, Hlavatý (Předměřice), Korenčík, Koutník (Smiřice), J. Emlar (Jaroměř B),
2 - A. Čermák, Vojnar, R. Sazima, T. Sazima (Borohrádek), Charvát, Brzokoupil, vlastní (Lípa), Cvejn (Zdelov), Lejp, Pekáč, Šmarda, Raszka, E. Bareš (Předměřice), Hekele, Exnar (Jaroměř B), Bednář, P. Škarytka (Smiřice), Matula, Hochmann, Tuček (Deštné),
1 - Dobiáš, Moravec, Hlaváč, Kapusta, Karkula, vlastní (Borohrádek), Hamerský, Šponar, Samek, J. Dostál, Fujdiak, Luňáček, Richter (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát (Lípa), Ludvík, Bulavcsjak, Weisser, R. Zeman, Hrbáč, Csontos, Truhlář (Zdelov), Plhal, Rieger, Bano, Jirka, Čenovský, Horák, Špaček, Křivský, Beneš (Jaroměř B), Hlavatý (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Lanta (Deštné), Kodeš, Čížek, Zapadlo, Bureš, Mochan (Smiřice),

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 3.4.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace