Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Vrchol podzimu pro Černíkovice, Lokomotiva zdolala Jaroměř B a radovaly se Malšovice, Dolní Kalná díky bodu vydřela postup ...


Datum akce: 30.11.-0001

Vrchol podzimu pro Černíkovice, Lokomotiva zdolala Jaroměř B a radovaly se Malšovice, Dolní Kalná díky bodu vydřela postup ...

 



O co se na podzim také hraje ?  

Podzimní část soutěže skončila.
Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 




Pohár společnosti PROMEPRO IT - na podzim bodově nejlepší tým z 1. míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1. míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.



A jak to vypadá v tomto Poháru po posledním kole...

1. FC České Meziříčí 35 bodů, skóre 26:11 (prémie 6 500 Kč)
2. Sokol Nepolisy 33 bodů, skóre 52:19 (prémie 5 500 Kč)
3. Spartak Police n. M. 33 bodů, skóre 59:28 (prémie 4 500 Kč)
4. FC Spartak Rychnov n. K. B, 28 bodů, skóre 25:18 (prémie 3 500 Kč)
                                                      

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)   

SKUPINA ROZLUŠTĚNA AŽ NA BODOVÝ BONUS, VÍTĚZEM NEPOLISY ...

Skupina A skončila závěrečným zápasem Milíčeves - Miletín. Tři body do jarního finále a prémie patří Nepolisům, ty však ještě na dálku úspěšně útočily v poháru společnosti PROMEPRO IT na Polici nad Metují. Jarní skupinu o záchranu sehrají Libáň, Milíčeves, Jičín B a Robousy.

Sobotní utkání Jičín B - Kopidlno se hrálo na umělé trávě a začínalo v 11,30. Domácí soutěž dohrávali, byli již jasně sedmí, Kopidlno si nevylepšilo čtvrté místo díky porážce 0:1, o které rozhodl v 85. minutě domácí Zlámal. Domácí trenéři uznali kvality soupeře a také měli lepší pocit z výkonu svých svěřenců: "Celý zápas hosté byli aktivnější, své šance však nedokázali proměnit. Náš výkon oproti minulému zápasu byl daleko lepší a zodpovědnější. Branky jsme dosáhli po dobře rozehrané standardní situaci.".

V sobotu uzavřeli výtečný podzim fotbalisté Nepolis, na domácí půdě v čele s lídrem soutěže kanonýrů Lukášem Pánkem hostili Libáň, určitě se chtěli dobře rozloučit s fanoušky a třeba ještě vylepšit své postavení v souboji vítězů všech skupin. Sokol Nepolisy vyhrál nakonec 5:2 (L. Pánek 2, P. Hanuš, Spejchal, J. Líhan - Balcar, Papič) a díky tomuto vítězství Libáň ještě mohla přijít o páté místo. Ale nestalo se ... Závěrečné podzimní hodnocení Milana Havlíka: "Nevím, jak hodnotit. Byli jsme oslabeni, ale to soupeř také. Půl hodiny se nebylo na co koukat, potom jsme vstřelili góly, vystřídali, chvíli se klepali o vítězství a pak zase fanoušky uklidnili, takže nakonec spokojenost. Hosté z Libáně za stavu 3:2 chvíli živili myšlenku na body, ale poslední zápas podzimu jsme doma zvládli. Nováčkovská půlsezona na výbornou, prvotní cíl jsme splnili. S poděkováním hráčům a fanouškům se těšíme na soupeře ze skupiny B."

Rozhodčí Janota vedl poslední zápas týmů Robous a Kobylic, Kobylice hájily třetí místo, domácí byli jasně osmí a do jara vstoupí bez bodové bonifikace. Hrálo se v sobotu od 14,00 a na konci zápasu se z výhry 4:2 (Brzek 3, Nový - Drbohlav, Tomášek) radovali hosté z Kobylic. Závěrečná slova Zbyňka Materny: "Problémy se sestavou nás neopustily ani tento víkend,soupeř byl jednoznačně fotbalovější a zaslouženě zvítězil."

V neděli Milíčeves přivítala Miletín, domácí se ještě mohli v případě výhry dostat před Libáň a do jarní tabulky skupiny "o sestup" mít k dobru bod navíc, Miletín již nemohl ohrozit vítězné Nepolisy. Duel se hrál od 14,00 a vedl ho sudí Lukáš Nývlt. Už v poločase vedli hosté 2:0 a nakonec si Miletín z Milíčevese odvezl vysokou výhru v poměru 5:1 (Vondrouš 2, Lámr, Novotný, Němeček - Novotný). Spokojenost čišela ze slov miletínského asistenta Krause: "K zápasu jsme nastupovali s jistotou druhé příčky po podzimní části a proto dostali přednost v základní sestavě hráči, kteří bývají méně vytíženi. I v tomto složení jsme byli lepší a zaslouženě získali do konce první půle dvoubrankový náskok. Po prostřídání jsme přidali další tři branky a zápas v pohodě dohráli. Velký dík patří našim příznivcům, kteří se přijeli parádně rozloučit s hráči před zimní přestávkou."

HVĚZDA KOLA :
Roman Brzek (Kobylice) - v posledním podzimním kole si vzpomněl na své dřívější role kanonýra různých klubů a zatížil konto Robous třemi góly.

UDÁLOST KOLA :
Po sérii neúspěchů béčko Jičína nečekaně zdolalo favorita z Kopidlna, nicméně zápas již nic neřešil.

VÝROK KOLA :
Petr Průcha verbálně oslavil fotbalový kobylický rok 2014: "Bilance Kobylic v roce 2014 - 18 vítězství, 3 remízy a 4 porážky. Co k tomu dodat, snad jen to, že tento rok se zapíše do historie Kobylic zlatým písmem."

NÁVŠTĚVA KOLA :
120 diváků se loučilo s úspěšným podzimem v Nepolisech, kde jim jejich tým v zápase s Libání připravil lahůdku v podobě pěti branek během druhého poločasu.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 14. ODEHRANÉM KOLE (v 14. kole celkem přišla třetí nejslabší návštěva podzimu 314 fanoušků, průměr na utkání 78 diváků, od počátku sezóny tedy celkem 6 203 diváků, celkový průměr na utkání 110)

FK Kopidlno - 1393 diváků (průměr na zápas 199 diváků)                                       Spartak Kobylice - 903 diváků (průměr na zápas 129 diváků)                                Sokol Libáň - 830 diváků (průměr na zápas 118 diváků)                                          SK Miletín - 760 diváků (průměr 108 diváků na zápas)                                            Sokol Nepolisy - 760 diváků (průměr 108 diváků na zápas)                                    FC Milíčeves - 585 diváků (průměr 83 diváků na zápas)                                         SK Robousy - 572 diváků (průměr 81 diváků na zápas)                                        SK Jičín B - 400 diváků (průměr 57 diváků na zápas)                                                
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 14. ODEHRANÉM KOLE :
18 - L. Pánek (Nepolisy),
13 - Vondrouš (Miletín),
11 - Němeček (Miletín),
9 - Brett (Kopidlno), Nový (Kobylice),
8 - Klaban (Kopidlno), T. Hanuš (Nepolisy), Balcar (Libáň),
7 - Chramovský (Milíčeves),  6 - J. Líhan (Nepolisy), R. Brzek (Kobylice), R. Brzek (Kobylice),R. Brzek (Kobylice), R. Brzek (Kobylice),
5 - Tlustý, Ullman (Nepolisy), Poutník, Komárek (Kopidlno), Urban (Miletín), Drbohlav (Robousy),

4 - J. Mezsároš (Jičín B), Šafařík (Kopidlno), Knížek (Libáň), Tomášek (Robousy), Leplt (Miletín),
3 - Říha, Hrubý, Kubišta (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Zedek, Machačný (Kopidlno), Kněžourek, Bartoníček (Miletín), Fridrich (Libáň), Vích (Robousy), Voldán, M. Mezsároš (Jičín B),
2 - Srb, Karásek (Robousy), Machačný (Kopidlno), Šustr, Chaloupka, P. Hanuš (Nepolisy), Kořínek, Miler, L. Haken, Zlámal (Jičín B), Pšenička, Vávra (Kobylice), Rejha, Jak. Roman, Novotný (Milíčeves), Pešta (Libáň), Lámr (Miletín),
1 - Havelka, Černovský, Dřímal (Kopidlno), M. Roman, Havelka, Mach, vlastní (Milíčeves), Bílek (Robousy), Mat. Novotný, Khol, Havlíček, P. Dvořák, Marek, vlastní (Kobylice), Machačka, Richter, Novotný, vlastní (Miletín), T. Haken, Havlík (Jičín B), Smetana, Macek, Mička, Papič (Libáň), Motyčka, Spejchal (Nepolisy)


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky)

BITVA NA DÁLKU NAKONEC PRO DOLNÍ KALNOU, HRÁLA SE VELKÁ DRAMATA...

Po minulé sobotě už bylo jasné, že o jarní záchranu budou hrát Rudník, Trutnov C a Mladé Buky, o postup Police nad Metují a také i Hronov a Žacléř. Posledně dva jmenované týmy měly lepší vzájemnou bilanci s týmy Hostinného a Dolní Kalné a v případě eventuální shody bodového zisku (teoreticky až čtyři týmy mohou mít 23 bodů) byly na tom v minitabulce nejlépe. Jaký význam mělo vítězství Tatranu Hostinné v Dolní Kalné před dvěma týdny, to ukázala sobota.

V Horním Starém Městě přivítal v sobotu od 14,00 Trutnov C Tatran Hostinné. Domácím již teoreticky o nic nešlo, ale v případě výhry mohli přeskočit Mladé Buky a do jara získat bod navíc. Hostinné hrálo o vše, pokud by vyhrálo, postoupilo by do jarního finále, pokud by ztratilo, vzhlíželo by k výsledku zrodivším se v Dolní Kalné. Samozřejmě otázkou byla i motivace domácího Trutnova, možná stačilo zapátrat v historii vzájemných duelů tohoto derby v minulé sezóně. Zápas řídil sudí Šlezinger s asistenty Lukášem Slavíčkem a Zbyňkem Novotným. Co se nakonec odehrálo?
Trutnov C vyhrál 3:2, v poločase vedl 2:0, poté dokonce 3:0, kopal dva pokutové kopy. Hostinné nakonec stáhlo náskok domácích na 2:3, ale kýženou vyrovnávající branku nedalo. Tři červené karty ukázal hlavní rozhodčí zápasu, dvě pro hosty, jednu pro domácí, už to svědčí o vypjatosti zápasu. Co na to Tomáš Cerman z domácího klubu: "První poločas jsem odmakali a zaslouženě vstřelili dva góly. Druhá půle byla až do poslední pětiminutovky v naší režii, místo abychom přidali další 3-4 branky, zbytečně jsme hosty nechali kosmeticky upravit výsledek."

Podobný náboj měl zápas Dolní Kalná - Mladé Buky. Domácí museli vyhrát a ani to jim nemuselo stačit nebo získat o bod navíc než právě Hostinné. O dramatu mohla hovořit třeba představa, že Dolní Kalná i Hostinné remizují a kopu se penalty, jeden z týmu rozstřel vyhraje a druhý prohraje, poté tento penaltový rozstřel rozhodne o postupu či nepostupu. Trochu jsme si zafilozofovali ... Takže úloha Kalné byla jasná, Buky jely ke koupališti hájit šesté místo a dva body pro jaro. Hrálo se v sobotu od 14,00, duel řídila Blažena Kánská a delegátem byl člen VV KFS Miloš Židík.
Kalenští fotbalisté hráli dobře v první půli a vedli 1:0, jenže hosté v části druhé zvedli hlavu a nejenže vyrovnali, ale mohli domácí připravit několikrát o postup. Nakonec zápas skončil 1:1 a vydřený bodík poslal Dolní Kalnou do jarního finále, v penaltách totiž vyhrály Mladé Buky 6:5 a končí šestí. Komentář Tomáše Navrátila: "Domácím šlo o vše, v prvním poločase hráli velmi dobře, měli výraznou převahu, šance, nasazení, ale branku vstřelili bohužel pouze jedinou, když se z trestňáku parádně trefil střelec posledních kol David Ježek. Hosté zlobili z brejků, ale i oni z nich byli velmi nebezpeční. Ve druhé půli dominovali zkušenější hosté a když Kalná odmítla z několika velmi nadějných brankových situací pojištění výsledku, hosté zaslouženě vyrovnali. Závěrečná čtvrthodinka byla hektická, domácí jak hráči, tak diváci, si byli vědomi, že branka v jejich síti znamená, vzhledem ke známému průběžnému výsledku z Trutnova, konec nadějí na postup do elitní čtyřky. Domácí borci to ale s vypětím fyzických a hlavně psychických sil zvládli a na jaře se tak utkají vyjma prvních třech týmů z naší skupiny i s elitou skupiny "A". Utkání zvládla velmi dobře paní rozhodčí Blažena Kánská včetně svých asistentů."

AFK Hronov se loučil s podzimem s jasně osmým celkem pořadí Rudníkem. Hronovu šlo o druhé místo, hosté podzim jen dohrávali, do jara jdou bez bodového bonusu. I tady byl výkop v sobotu ve 14,00 a zhruba ve třičtvrtě na čtyři se Hronov radoval z posledního podzimního vítězství v poměru 1:0 (70. Valtera). Zajímavé hodnocení zazněla z obou stran. Nejprve trenér Hronova Zdeněk Samko: "Do našeho svatostánku dnes přijel soupeř, který rozhodně nevypadal na suterén tabulky. Výborně bránil a jeho brejky byly smrtící. Nás ovšem podržel skvělý gólman Nyklíček." Hostující Michal Parasič: "Bojovné utkání, ve které jsme sahali na tři body. Bohužel kvalitní soupeř nám udělil lekci v produktivitě. I přesto děkuji matadorům i dorostencům za předvedený výkon, kterému kraloval výbornými zákroky gólman Stránský a loučící se Australan Prívara. Utkání ve velice pěkném fotbalovém stánku řídil s noblesou pan rozhodčí Hlavsa, ze kterého by si ti mladí měli vzít příklad. Gratuluji soupeři ke 3 bodům."

Baník Žacléř si díky bodu v Mladých Bukách vybojoval postup, proto mohl hrát doma s lídrem tabulky Policí nad Metují v klidu, třetí místo bylo jeho. Hosté hájili postavení nejlepšího týmu podzimu, což jim mohlo přinést prémii 6 500 Kč, ale nakonec neuhájili. V Žacléři se všichni příznivci Baníku radovali z výhry 3:2 (Baše, Špecián, Hradecký - Bergman, Švorčík). Polický realizační tým si povzdechl, že každá série jednou končí. Vlastimil Honek, trenér Žacléře, sdělil: "Utkání bylo vyrovnané a dramatické. Opět se potvrdilo, stejně jako v celé podzimní části, že dokud stačíme se silami, jsme lepším týmem. Po změně stran nás začali hosté přehrávat a my neubránili vedení. V dramatickém závěru jsme na rozdíl od hostů dokázali jednu akci zakončit a slavíme velmi cennou výhru."

HVĚZDA KOLA :
Václav Hlavsa, rozhodčí zápasu Hronov - Rudník vedl podle hostů tento zápas s noblesou a předčil svým výkonem řadu svých mladších kolegů. Nutno říci, že podzimní komentáře z týmu Rudníku pochvalami na muže v černém příliš neoplývaly.

UDÁLOST KOLA :
Tatran Hostinné měl vše ve svých rukách a poslední zápas na půdě Trutnova prohrál, přitom stačila i remíza.

VÝROK KOLA :
Tomáš Navrátil (Dolní Kalná): "Závěrečná čtvrthodinka byla hektická, domácí, jak hráči, tak i diváci, si byli vědomi, že branka v jejich síti znamená vzhledem ke známému průběžnému výsledku z Trutnova konec nadějí na postup do elitní čtyřky. Domácí borci to ale s vypětím fyzických a hlavně psychických sil zvládli."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Bitvu dolnokalenských fotbalistů o postup sledovalo 110 diváků, řada z nich měla zejména v závěru položenou ruku na levé straně hrudníku a trnula při všech akcích hostů z Mladých Buků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 14. ODEHRANÉM KOLE (v 14. kole celkem přišla druhá nejslabší návštěva podzimu 355 fanoušků na čtyři utkání, průměr na utkání 88, od počátku sezóny tedy celkem 6 458 diváků, celkový průměr na utkání 115)

Hostinné - 968 diváků (průměr 138 diváků na zápas)                                           Rudník - 951 diváků (průměr na zápas 135 diváků)                                            Dolní Kalná - 934 diváků (průměr na zápas 133 diváků)                                       Police n. M. - 915 diváků (průměr 130 diváků na zápas)                                         AFK Hronov - 747 diváků (průměr na zápas 106 diváků)                                         Žacléř - 713 diváků (průměr 101 diváků na zápas)                                            Mladé Buky - 645 diváků (průměr 92 diváků na zápas)                                      MFK Trutnov C - 585 diváků (průměr na zápas 83 diváků)                                 

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 14. ODEHRANÉM KOLE :
12 - Ruml (Mladé Buky), T. Mucha (Police),
11 - Klapkovský (Police), Valtera (Hronov),
10 - Hauk (Police),
9 - J. Jiřička (Dolní Kalná), 
8 - Kotyk (Žacléř), D. Ježek (Dolní Kalná), Jakoubek (Hostinné),
7 - Valeš (Hostinné), Čermák (Police),
6 - Ondráško (Žacléř),
5 - Šimočko (Trutnov C), Novák (Rudník), Šťavík (Hronov), 
4 - Najman (Dolní Kalná), Hylmar (Rudník), Danihel (Hronov), R. Nývlt (Trutnov C), Haider (Mladé Buky),
3 - vlastní, Wimmer, M. Kulda, Klossowski (Trutnov C), Neuschl, Schreiber (Hronov), Slavík, Šmucer, Rodr, Maličký (Hostinné), Nožka, Bergman (Police), Hradecký (Žacléř), Bartoš (Dolní Kalná), vlastní (Mladé Buky),
2 - Najman, V. Kodytek (Dolní Kalná), Těžký, Knap, L. Vít (Žacléř), Kosina, Nossek (Hostinné), Štěpánek, Brhel, Kahoun, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský (Rudník), Šnábl, Sivak, Švorčík vlastní (Police), Kuru (Hronov), Vomočil, Zákravský (Trutnov C),
1 - Puraš, Křeček, Franců, vlastní (Hronov), L. Horák, Blažek (Hostinné), Čáp, Hloušek, Prívara, Víšek, vlastní (Rudník), T. Jiřička, Navrátil ml., O. Šimůnek, Hampl, Tauchman (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Mádle, Albert, Baše, Špecián (Žacléř), Doležal, Machalík, Tošovský, Kaňka, Minařík (Mladé Buky), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc (Police), Jirka, M. Nývlt, Chráska (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách.




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky


DETEKTIVKA VYLUŠTĚNA, ČTVRTÝM POSTUPUJÍCÍM MALŠOVICE...

Skupina C PROMEPRO IT 1. B třídy - před sobotou byla situace asi takováto - Meziříčí hrálo o výši prémie, o nic více, Opočno mělo postup v kapse, díky vzájemným zápasům už postoupila i Lokomotiva Hradec Králové. Ta hostila v duelu kola Jaroměř B a k výsledku tohoto zápasu se upírala pozornost všech týmů, které měly 18 bodů.
Co tedy přineslo poslední kolo - bitvu Deštné-Předměřice, ztráta kohokoliv tady znamenala následnou ztrátu šancí, protože třetí osmáctibodový Sokol Malšovice hrál doma se Smiřicemi. Jenže mít 21 bodů by také ještě nic neznamenalo, pokud by béčko Jaroměře vyhrálo na Lokomotivě. Všechny duely se hrály shodně v sobotu od 14,00.

Lokomotiva uvítala Jaroměř B. Situace před utkáním - pokud by hosté vyhráli, postupují, pokud by ztratili, rozjely by se matematické rošády a Jaroměř by hrála o záchranu. S píšťalkou vedl tento zápas Pešava. Konečný výsledek 2:1 (Mašek, L. Tichý - Vít) pro domácí otevřel šance pro další týmy. Michal Sobotka a jeho komentář: "Utkání začalo ve svižném tempu. V prvním poločase jsme vstřelili dva góly a byli lepším týmem. Po poločasové přestávce hosté snížili a byli lepším týmem, ale naše zkušené mužstvo vše pohlídalo a získali jsme tři body. Přejeme hostům z Jaroměře záchranu v soutěži."

V Deštném se představil Slavoj Přeměřice. Před zápasem bylo jasné - jeden ze soupeřů nepostoupí zcela určitě, varianta nepostupu obou byla samozřejmě také velmi reálná. Tak se i nakonec stalo, Deštné sice vyhrálo 3:1, ale ani 21 bodů mu nestačilo, s Malšovicemi sice mělo vyrovnanou bilanci zápasů, ale rozhodl rozdíl skóre. Utkání vedl s píšťalkou specialista na rozdílové zápasy Aleš Havlík.

Malšovice přivítaly poslední Smiřice. Domácí museli vyhrát a čekat, nic jiného jim ani nezbývalo. Čekání se nakonec proměnilo v jásot, výhra 4:0 (P. Jareš 2, J. Jareš, Tobiášek PK) katapultovala Malšovice k postupu. Bohumil Krucký děkoval: "V úvodu zápasu nás zachránila tyčka, jinak poločas byl vyrovnaný. V druhém poločase jsme soupeře přehráli. Jaro v klidu odehrajem v postupové skupině a chceme potrápit favority na postup. Děkuji všem hráčům za přístup k velmi důležitému utkání."

Derby Opočno - České Meziříčí už nemělo takový náboj, jaký mohlo mít. Spartaku by stačil bod k získání druhého místa, Meříč mohla přeskočit Polici nad Metují v souboji o prémii a také hájit svůj post před týmem Nepolis. Ale bylo to přece jen derby ...
Fotbalisté Meziříčí nakonec zvítězili 2:0 (Baše, Kozák) a stali se nejlepším mužstvem podzimní části. Zápas sledovalo 160 (!) diváků a utkání glosoval trenér Opočna Jan Jánský: "Zápasu by slušela remíza. Soupeři jsme darovali branky po našich chybách. My jsme žádnou šanci nedotáhli do konce a když už se to povedlo, tak byl rozhodčí proti kvúli údajnému faulu na brankáře."

HVĚZDA KOLA :
Pavel Jareš (Malšovice) - pro svůj tým udělal dost dobré práce ve druhém poločase zápasu se Smiřicemi a navíc vstřelil dvě branky, jeho tým prodělal resuscitaci a slaví postup do finálové skupiny.

UDÁLOST KOLA :
Béčko Jaroměře mělo vše ve svých rukou, jenže v poločase prohrávalo na Lokomotivě 0:2 a finiš po přestávce už na body nestačil.

VÝROK KOLA :
Tomáš Paleček, trenér Jaroměře B: "LOKO postoupilo, my hrajeme o záchranu. Dnes to nešlo, ani kdyby tu bylo áčko. Dobrý výkon domácích v první půli vše rozhodl."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Naprosto nevídaná návštěva přišla v Opočně na derby s lídrem Českým Meziříčím, zápas sledovalo podle hlášení domácích 160 diváků. Pro zajímavost - druhá nejvyšší návštěva Opočna na podzim čítala 80 fanoušků v zápase s Lokomotivou.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 14. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišla v 14. kole trochu lepší podzimní návštěva 340 fanoušků díky derby v Opočně, průměr na utkání 85, od počátku sezóny tedy celkem 4 752 diváků, celkový průměr na utkání 84)

České Meziříčí - 1 031 diváků (průměr 147 diváků na zápas)                                Lokomotiva - 740 diváků (průměr 105 diváků na zápas)                                         Předměřice - 650 diváků (průměr na zápas 92 diváků)                                         SK Smiřice - 580 diváků (průměr 82 diváků na zápas)                                           Opočno - 520 diváků (průměr na zápas 74 diváků)                                              Jaroměř B - 471 diváků (průměr 67 diváků na zápas)                                             Malšovice - 390 diváků (průměr na zápas 55 diváků)                                             Deštné - 370 diváků (průměr na zápas 52 diváků)                                                              

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 14. ODEHRANÉM KOLE :
11 - Jelen (Opočno),
8 - Baše (České Meziříčí), Kaplan (Deštné),
7 - Jak. Javůrek (Lokomotiva), Ulrych (Jaroměř B),
5 - Seifert (Jaroměř B), Reichl (Opočno),
4 - L. Havel (České Meziříčí), Horký (Malšovice), Ameti, Vít (Jaroměř B), Zvolánek, Mašek (Lokomotiva), Krupka, Macháček (Deštné), T. Přibyl (Opočno),
3 - Vondřejc (Opočno), J. Bareš, Hronek, Ponikelský, Hlavatý (Předměřice), Jan Tomášek, Petr Tomášek (České Meziříčí), Svatoň (Lokomotiva), Lemon, Brokeš, Tobiášek (Malšovice), Korenčík (Smiřice),
2 - Lejp, Pekáč, Šmarda, Raszka (Předměřice), Krajňák, Rezek (České Meziříčí), Hekele, Exnar (Jaroměř B), Rejha, Groh, P. Jareš (Malšovice), Schejbal, Jiří Javůrek (Lokomotiva), Bednář, P. Škarytka (Smiřice), Musil, Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Matula, Hochmann (Deštné),
1 - Plhal, Rieger, Bano, Jirka, Čenovský, Horák, Špaček, J. Emlar, Křivský (Jaroměř B), Jaroš, Jankaj, Tichý (Lokomotiva), Ježek, Frynta, Čiháček, T. Havel, Kozák (České Meziříčí), Velínský, Valc, Ninger, Luňák, J. Jareš (Malšovice), O. Přibyl (Opočno), Hlavatý, E. Bareš (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž (Deštné), Koutník, Kodeš, Čížek, Zapadlo (Smiřice),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)  

PRAVÝ VRCHOL SKUPINY PŘIŠEL V NEDĚLI, ČERNÍKOVICE SLAVILY ...

"Rychnovská" skupina se odehrála ve třech případech v sobotu, "předskokani" nedělnímu finále hráli vesměs o postavení pro jaro. A samozřejmě vrchol podzimní části se odehrál v neděli po obědě.

V sobotu beznadějně poslední Vamberk hostil od 14,00 Albrechtice nad Orlicí, hosté mohli dotáhnout béčko Rychnova. Jenže - na závěr podzimu  se Vamberk neskutečně zmátořil a favorita poslal domů s poměrně drsnou porážkou 0:3. Autorem všech tří branek byl Tomáš Králík. Pavel Kotyza, vedoucí domácího týmu, měl samozřejmě důvod ke spokojenosti: "Jsem rád, že na konci podzimní sezóny jsme mohli potěšit naše věrné fanoušky vítězným zápasem. K vidění byla vidět naše bojovnost, nasazení, proměněné gólové šance, skvělý výkon brankáře i nepovedená penalta. Na závěr sezóny bylo vidět, že jsme nezapomněli hrát fotbal."

Doudleby jely do Lípy, z hlediska postavení pro jaro měl být zápas zajímavější pro svěřence Jana Čermáka. Zřejmě nebyl. Hrálo se v sobotu od 14,00 a po konečném hvizdu se radovali fotbalisté Lípy díky výhře 2:1. Ti vedli slepenými góly Charváta a Brzokoupila již 2:0, doudlebští snížili před 120 diváky v 81. minutě Krmašem. Libor Beran: "V posledním kole podzimu jsme podali bojovný výkon a na rozdíl od předchozích zápasů jsme dokázali vsítit dvě branky. Soupeř dal o jednu méně a tak body zůstávají v Lípě. Během zimní přestávky nás čeká spousta práce, abychom se na jaře mohli prezentovat lepšími výkony. S umístěním po podzimu rozhodně nejsme spokojeni."

Zdelov byl posledním soupeřem rezervy Rychnova (sobota 14,00), ta přijela na půdu nováčka s cílem vyhrát, ve hře bylo první místo ve skupině a zisk finanční prémie. Ani bod Rychnovu nemusel stačit, v případě rovnosti s Velešovem byly vzájemné zápasy vyrovnané, rozhodlo by skóre. Nováček soutěže mohl ještě skončit pátý, ale musel pro tento cíl bodovat alespoň dvěma přírůstky.
I stalo se nečekané - Zdelov rozstřílel Rychnov 5:2 (Csontos, Truhlář, Cvejn, Hrbáč, Sehnal - Jedlinský, Polívka). František Kotek měl rozporuplné pocity, skupinu nakonec jeho tým přes tuto krutou prohru vyhrál: "V utkání na perfektním trávníku jsme dnes pořád dotahovali. Po obdržené třetí brance jsme již nenašli odpověď a svoji otevřenou hrou jsme domácím umožnili vstřelit další dvě branky. "Bůro" na závěr je kruté, přesto bych rád poděkoval všem hráčům za podzimní část." Před 118 diváky řídil zápas Ludvík.

A vrchol - Černíkovice (před zápasem 21 bodů) přivítaly v neděli od 14,00 Borohrádek (před zápasem 18 bodů). Domácí v Borohrádku vyhráli 3:2, ale to vlastně zase tak moc neznamenalo. Radek Sazima a spol. museli vyhrát, jinak bylo vše pryč, pokud by totiž vyhráli, vyrovnali by minimálně vzájemnou bilanci a skóre měli lepší. Takže karty byly rozdány víceméně jasně, domácím stačil samozřejmě bod. Zápas řídil zkušený Milan Fryš, na vše dohlížel delegát Antonín Vancl. To, že Borohrádek hraje venku snad lépe než doma, byla věc známá. Takže co za plán vymyslel stratég Josef Cejpek, střelec David Hanuš a jejich družina?
Černíkovice byly připraveny výborně a v tomto zápase dominovaly, k postupu je nakonec dovedla výhra 5:1 (O. Stieber 2, Stodůlka, Handa, Plašil - P. Matějus). Dejme slovo oběma kormidelníkům. Josef Cejpek: "Ač výsledek vypadá jednoznačně, zápas pro nás nebyl lehký. Soupeř byl nebezpečný a hrál velice dobře. Všichni hráči přistoupili k utkání zodpovědně, za což jim děkuji. Myslím si, že vzhledem k vývoji zápasu je naše vítězství zasloužené. Za podzimní část děkuji všem hráčům za odvedenou práci." Radek Sazima: "Vyrovnané utkání, které jsme si prohráli sami. Opět jsme předvedli v utkání několik individuálních chyb, které domácí dokázali potrestat. Naše šance, dovolím si říci 100%, jsme nevyužili a proto jsme v tomto zápase tahali za kratší konec. I přesto bych chtěl hráčům poděkovat a pochválit trojici rozhodčích." My dodáme, že utkání sledovalo výborných 250 diváků a s píšťalkou ho vedl Ing. Milan Fryš.

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Králík (Vamberk) - v tomto kole se probudil a favoritu z Albrechtic nasázel všechny tři branky, které v utkání padly. Podobné výkony bude jeho tým potřebovat na jaře.

UDÁLOST KOLA :
Jednoznačně vysoká výhra Černíkovic nad Borohrádkem v souboji "kdo z koho". Do tohoto zápasu byl Borohrádek postrachem domácích týmů.

VÝROK KOLA :
Vybrali jsme komentář z kabiny Zdelova po zápase s Rychnovem: "S kvalitním soupeřem jsme odehráli nejlepší utkání podzimu a nazval bych to asi takto - krása střídala nádheru. Divákům se toto utkání muselo líbit. Padlo 7 branek, hra byla nahoru dolů, chvilkami se na hřišti jiskřilo a dokonce nechyběly ani slzy štěstí. Mužstvo ukázalo, že mělo v podzimní části možná navíc, přesto panuje spokojenost."

NÁVŠTĚVA KOLA :
250 diváků bylo zvědavo na rozhodující utkání o postup mezi Černíkovicemi a Borohrádkem a ti, kteří fandili domácím, byli nakonec nadšeni. Co říci k návštěvě - přišla by taková, pokud by se hrálo "normální" mistrovské utkání?

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 14. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo v 14. kole 548 diváků, výborná návštěva přišla do Černíkovic, průměr na utkání 137, od počátku sezóny tedy celkem 7 570 diváků, celkový průměr na utkání 135)


Albrechtice n.O. - 1680 diváků (průměr 240 diváků na zápas)                                  Černíkovice - 1410 diváků (průměr na zápas 201 diváků)                                        Borohrádek - 1010 diváků (průměr 144 diváků na zápas)                                     Lípa n. O. - 965 diváků (průměr na zápas 137 diváků)                                       Zdelov - 853 diváků (průměr 121 diváků na zápas)                                                Doudleby n. O.- 670 diváků (průměr 95 diváků na zápas)                                   Vamberk - 640 diváků (průměr na zápas 91 diváků)                                          Rychnov n. K. B - 342 diváků (průměr na zápas 48 diváků)                              

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 14. ODEHRANÉM KOLE :
18 - Hořínek (Albrechtice),
9 - Kráčmer (Doudleby), Jakub Jedlinský (Rychnov B),
8 - D. Hanuš (Černíkovice),
7 -
Brendl (Borohrádek), Králík (Vamberk), O. Stieber (Černíkovice),
6 - Pazderník (Vamberk), Čepelka (Lípa), Duha (Albrechtice),
5 - Šrámek, Hudousek (Doudleby), J. Matějus, P. Matějus (Borohrádek), D. Komárek, Z. Sehnal (Zdelov),
4 - Sršeň,  L. Vítek (Albrechtice), M. Šrom (Vamberk),
3 - Doleček, Síkora, Vašata (Lípa), Počtýnský, Polívka (Rychnov B), Janeček (Albrechtice), Flekr (Vamberk), Schod, Krmaš (Doudleby), J. Bílek (Borohrádek), Stodůlka, Plašil (Černíkovice),
2 - Lyer, Dudek, Kotyza (Doudleby), A. Čermák, Vojnar, R. Sazima (Borohrádek), Jan Jedlinský (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), Charvát, Brzokoupil, vlastní (Lípa), Cvejn (Zdelov),
1 - Jaroš, Hladík, Voda, Pavlas (Albrechtice), T. Sazima, Dobiáš, Moravec, Hlaváč, Kapusta, vlastní (Borohrádek), Mat. Mazura, Dostál, Kopsa (Doudleby), Hamerský, Šponar, Samek, J. Dostál, Fujdiak (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát (Lípa), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs (Rychnov B), Ludvík, Bulavcsjak, Weisser, R. Zeman, Hrbáč, Csontos, Truhlář (Zdelov),


Vytvořeno: 21.3.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace