Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Kanonáda v Nepolisech, rýsuje se drama ve skupině C, Zdelov vyhrál v Černíkovicích, Miletín v Libáni, divácká superkulisa v Albrechticích ...


Datum akce: 30.11.-0001



O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti PROMEPRO IT - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Vítězové skupin si podobně jako vloni zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


Novinkou letošního ročníku je penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc.


 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)    

JAROSLAV MATĚJKA PROTI TARZANOVI, SOBOTNÍ MENU CHUTNALO DOMÁCÍM..

Pro řadu týmů tři kola chybí do konce podzimní části PROMEPRO IT 1. B třídy, která určí postavení jednotlivých klubů pro jaro. Každý zápas mohl v 11. podzimním kole přinést novou situaci, nové rozložení sil.
V 11. kole skupiny A se hodně přiblížily svému cíli Nepolisy. Magnety kola byly zápasy Libáň - Miletín a Kobylice - Jičín B.

Sobotní utkání střetnutí Nepolisy (před utkáním 21 bodů) - Robousy (před utkáním 5 bodů) bylo střetnutím dvou protichůdných pólů tabulky. Papírově se vždy takové utkání zdá být jasným případem, ale kdo fotbal zná, ví, jak takový duel může být ošidný. Jenže vůbec nebyl, Nepolisy rozstřílely hosty z Robous 11:0 (T. Hanuš 2, L. Pánek 2, Tlustý 2, Chaloupka 2, Motyčka, J. Líhan, Ullman) a už je nemůže zastavit v postupu nic. Láká i finanční prémie za první místo ... Slovo smutného Zbyňka Materny: "Utkání se hodnotí celkem lehce, výsledek je jasný a mohl být ještě výraznejší. Smutný je přístup deseti (chvílemi) deviti trápících se hráčů v poli, ještě smutnější je přístup hráčů, kteří ani k zápasu nedorazili."

Dáma v rozhodcovském dresu Blažena Kánská řídila výrazně důležitý duel Libáň - Miletín. Pokud by domácí v tomto zápase zvítězili, dotáhli by svého soupeře a oba týmy by měly 18 bodů. Měla to být dostatečná motivace pro svěřence Pavla Banyácského, kteří nastoupili před 120 diváky bez gólmana Hampla. Jenže Miletín odehrál zápas ve výtečné pohodě, vyhrál 4:0 (Vondrouš 3, Němeček) a Libáni zbyla víceméně teoretická naděje. Antonín Kraus byl spokojen: "Od první minuty jsme na soupeře vlétli a za třicet minut vedli dva nula. Postupem času naše aktivita opadla za což nás domácí mohli potrestat, naštěstí však svoje šance neproměnili. Ve druhé půli jsme hru kontrolovali a v závěru přidali další dvě branky. Při lepší koncovce jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem."

Podobnou důležitost mělo mít třetí sobotní utkání (také v 15,30) mezi domácími Kobylicemi a rezervou Jičína. Pro svěřence trenérů Mikoláška a Matějky měl být cíl jednoznačný, zvítězit, tři body mohly dávat dále naději. Trenér Průcha jistě před zápasem hodně přemýšlel, jak jeho defenzíva uhlídá třeba střelce Michala Voldána, jenže ten do Kobylic nedorazil podobně jako další případné posily z kádru áčka. Takže Kobylice útočily, vyhrály 4:0 (Nový 2, Dvořák, Brzek) a potěšily přítomných 123 fanoušků. Postup do finálové skupiny nabral reálné kontury. Slovně slavil i trenér Průcha: "Celé utkání jsme kontrolovali hru a byť jsme si na první branku museli chvilku počkat, vyhráli jsme naprosto zaslouženě. Těší mě první branka Pavla Dvořáka v I.B.třídě a nejen to. Ale je třeba nepolevit a tu káru dotáhnout, nic není ještě vyhráno a známe se. Bylo to pěkné sobotní odpoledne okořeněné kvalitními výkony všech mých hochů. Kvalitou k utkání přispěla i trojice rozhodčích a místní kuchař, který klukům naordinoval tatarský biftek."

Nedělní duel Kopidlno - Milíčeves byl nejen velkým derby s lákavým obsazením pro kopidlenskou diváckou baštu, ale i zde měli hosté jednu z posledních šancí, pro naději museli vyhrát. Tým Milíčevse nastoupil bez potrestaného Havelky, domácí s cílem předvést tradiční střeleckou exhibici. Výsledek 3:1 (Brett, Poutník, Šafařík - Chramovský) už hodně napověděl, zápas sledovalo 220 fanoušků. Komentář Kopidlna: "V úvodu utkání jsme vstřelili rychle branku. Příliš nám to však neprospělo. Bojující hosté nám působili spoustu starostí a měli několik šancí ke skórování, což se jim nakonec podařilo a po zásluze vyrovnali. Ještě před přestávkou se nám však podařilo z rychlého protiútoku vstřelit vedoucí gól a na úvod druhého poločasu třetí. Od té chvíle jsme měli utkání pod kontrolou. Za zmínku také stojí, že v základní sestavě nastoupil i nestárnoucí hrající trenér Roman Horna."

HVĚZDA KOLA :
Roman Horna (Kopidlno) - ve veteránském fotbalovém věku si trenér Kopidlna zase zahrál mistrovský zápas a nastoupil na místě stopera, v 65. minutě sám sebe vystřídal a přepustil post Kotlářovi.

UDÁLOST KOLA :
První dvouciferný výsledek, nováček z Nepolis rozstřílel oslabené Robousy neuvěřitelným skóre 11:0.

VÝROK KOLA :
Zbyněk Materna, asistent trenéra Robous, po porážce v Nepolisech: "Smutný je přístup deseti (chvílemi), deviti trápících se hráčů v poli, ještě smutnější je přístup hráčů, kteří ani k zápasu nedorazili."


NÁVŠTĚVA KOLA :
220 diváků sledovalo atraktivní derby Kopidlno - Milíčeves, ve kterém hosté zřejmě přišli o naději na první čtyřku.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 11. ODEHRANÉM KOLE (v 11. kole celkem přišlo 533 fanoušků, průměr na utkání dobrý, 133 diváků, od počátku sezóny tedy celkem 5 022 diváků, celkový průměr na utkání 114)

FK Kopidlno - 1156 diváků (průměr na zápas 192diváků)                                       Spartak Kobylice - 775 diváků (průměr na zápas 129 diváků)                                Sokol Libáň - 730 diváků (průměr na zápas 121 diváků)                                          Sokol Nepolisy - 640 diváků (průměr 106 diváků na zápas)                                    SK Miletín - 570 diváků (průměr 114 diváků na zápas)                                            FC Milíčeves - 465 diváků (průměr 93 diváků na zápas)                                         SK Robousy - 406 diváků (průměr 81 diváků na zápas)                                        SK Jičín B - 280 diváků (průměr 56 diváků na zápas)                                                
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 11. ODEHRANÉM KOLE :
12 - L. Pánek (Nepolisy),
9 - Brett (Kopidlno),
8 - Klaban (Kopidlno), Nový (Kobylice), Vondrouš, Němeček (Miletín),
7 - T. Hanuš (Nepolisy), Chramovský (Milíčeves),
6 - Balcar (Libáň),
5 - J. Líhan (Nepolisy),

4 - J. Mezsároš (Jičín B), Tlustý (Nepolisy), Komárek, Poutník (Kopidlno), Urban (Miletín),
3 - Říha, Hrubý (Kobylice), Zámečník, Ullman (Nepolisy), Zedek, Machačný, Šafařík (Kopidlno), Knížek (Libáň), Kněžourek, Leplt (Miletín), Fridrich (Libáň), Drbohlav, Tomášek (Robousy), Voldán, M. Mezsároš (Jičín B),
2 - Vích, Srb (Robousy),
Machačný (Kopidlno), Šustr, Chaloupka (Nepolisy), Kořínek, Miler, L. Haken (Jičín B), Kubišta, R. Brzek (Kobylice), Rejha (Milíčeves), 
1 - Havelka, Černovský, Dřímal (Kopidlno), Jak. Roman, M. Roman, Havelka, Mach, Novotný, vlastní (Milíčeves), Karásek, Bílek (Robousy), Mat. Novotný, Khol, Vávra, Pšenička, Havlíček, P. Dvořák (Kobylice), Lámr, Machačka, Bartoníček, vlastní (Miletín), Zlámal, T. Haken, Havlík (Jičín B), Smetana, Macek, Mička, Pešta (Libáň), Motyčka (Nepolisy)


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky)

TŘI STÍHAČI ZA DOLNÍ KALNOU, SKUPINA ZAČÍNÁ GRADOVAT ...

Skupina B PROMEPRO IT 1. B třídy se hrála ve všech čtyřech případech v sobotu a všechny zápasy měly shodný začátek v 15,30. Pouze v utkání Rudník - Police nad Metují mohly oba týmy nastoupit relativně bez nervů.

Mladé Buky (před utkáním 11 bodů) - Trutnov C (před utkáním 14 bodů), doslova a do písmene sousedské derby v cyklodojezdové vzdálenosti bylo zápasem o mnohé. Domácí dotáhli bodově soupeře a vytvořili si výhrou 4:2 (Ruml 3, Kahoun - M. Kulda, Šimočko) předpolí pro poslední tři kola. Zápas řídil sudí Kiezler, na čarách byli Pavel a Petr Vítkovi. Pavel Hrubeš, sekretář Buků: "Zasloužená výhra našeho týmu se nerodila lehce, když nás soupeř v druhém poločase v jednu chvíli doslova zavřel do našeho vápna a podařilo se mu vyrovnat stav na 1:1. Podařilo se nám ale ihned odpovědět a přidat ještě tři další góly. Ke konci zápasu hosté ještě kosmeticky upravili stav na konečných 4:2."

Duel sedmnáctibodových týmů je odehrál v Hronově, kde domácí hostili Dolní Kalnou. Vítěz tohoto zápasu již hodně posílil svou pozici. Hronov totiž vyhrál 6:0 (Danihel 3, Valtera, Schreiber, Franců), hosté přišli o vyloučeného Kodytka. Zápas řídil rozhodčí Ludvík. Zdeněk Samko, hronovský kouč, přidal netradičně dlouhý komentář k zápasu: "Už v 1. poločase jsme si vytvořili šance, ale naše zbrklost ve finální fázi nás připravila o góly. Alespoň že nám po půl hodině vyšel signál z rohu a novopečený kapitán nás poslal do vedení. Vzápětí jsme udělali hrubku v zadních řadách a hosté trefili pouze tyč domácí svatyně. To byl rozhodující moment celého utkání. Nám vyšel excelentně vstup do druhého poločasu. Konečně jsme si zápas náramně užili a pobavili fotbalem i naše věrné fanoušky."

Hostinné (před utkáním 13 bodů) představilo stav svého trávníku Baníku Žacléř (před utkáním 17 bodů). Jaký byl cíl Tatranu, je zbytečné říkat, Žacléř chtěl napravit penaltový nezdar s Hronovem. Domácí po sympatickém výkonu v Polici doma opět před 120 diváky nevyhráli, zápas skončil remízou 2:2 (Šmucer, Valeš PK - Knap 2) a kopaly se penalty. A Baník skutečně domácí nezdar v rozstřelu napravil a díky poměru proměněných PK veze do Žacléře dva body, domácím zbyl pouze jeden a to bylo zklamání. Co na to vedoucí Tatranu Pavel Šmucer: "Důležitý zápas, ve kterém jsme dokázali dvakrát dohnat náskok hostí. V závěru utkání nás ve vyložených šancích zradila muška a tak zápas dospěl k penaltovému rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější hosté a mohli se radovat z bodu navíc."

Rudník hostil vedoucí Polici nad Metují, která se 24 body před tímto zápasem mohla být těžko někým sesazena z dosavadní první příčky. Zápas měl být pouze hrou pro diváky, konečné skóre 3:6 (víšek, Hylmar, Novák - T. Mucha 2, Klapkovský 2, Hauk, Lorenc) ve prospěch polických fotbalistů tomu napovídá. Komentář sekretáře Pavla Gašpara: "První poločas nás hosté trestali za chyby v obraně, druhá půlka už byla vyrovnaná, zasloužené vítězství hostů."

HVĚZDA KOLA :
Hráč Hronova Danihel vstřelil tři branky svého týmu v souboji s Dolní Kalnou.

UDÁLOST KOLA :
Police n. M. opět nasázela 6 branek, tentokrát je počítali diváci v Rudníku.

VÝROK KOLA :
Zdeněk Samko, trenér Hronova, po výhře 6:0 nad Dolní Kalnou: "Konečně jsme si zápas náramně užili a pobavili fotbalem i naše věrné fanoušky."


NÁVŠTĚVA KOLA :
120 příznivců fotbalu sledovalo utkání z kategorie okresních derby v Hostinném.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 11. ODEHRANÉM KOLE (v 11. kole celkem přišlo slabých 323 fanoušků na čtyři utkání, průměr na utkání 80, od počátku sezóny tedy celkem 5 308 diváků, celkový průměr na utkání 120)

Rudník - 852 diváků (průměr na zápas 142 diváků)                                            Hostinné - 850 diváků (průměr 141 diváků na zápas)                                           Police n. M. - 750 diváků (průměr 150 diváků na zápas)                                         AFK Hronov - 662 diváků (průměr na zápas 110 diváků)                                         Dolní Kalná - 644 diváků (průměr na zápas 128 diváků)                                       Mladé Buky - 585 diváků (průměr 97 diváků na zápas)                                      MFK Trutnov C - 490 diváků (průměr na zápas 98 diváků)                                  Žacléř - 485 diváků (průměr 97 diváků na zápas)                                           


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 11. ODEHRANÉM KOLE :
11 - Ruml (Mladé Buky),
10 - Klapkovský, T. Mucha (Police),
9 - J. Jiřička (Dolní Kalná),
8 - Hauk (Police), Valtera (Hronov),
7 - Jakoubek (Hostinné),
6 - Kotyk, Ondráško (Žacléř), Valeš (Hostinné),
5 - D. Ježek (Dolní Kalná), Šimočko (Trutnov C), Novák (Rudník),
4 - Čermák (Police), Najman (Dolní Kalná), Hylmar (Rudník),
3 - vlastní, Nývlt, Wimmer, M. Kulda (Trutnov C), Šťavík, Neuschl, Danihel, Schreiber (Hronov), Slavík, Šmucer (Hostinné), Nožka (Police),
2 - Bartoš, Najman, V. Kodytek (Dolní Kalná), Těžký, Knap (Žacléř), Kosina, Rodr, Nossek, D. Maličký (Hostinné), Štěpánek, Brhel, Kahoun, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský (Rudník), Šnábl (Police), Kuru (Hronov), Vomočil, Klosowski (Trutnov C),
1 - Puraš, Křeček, Franců, vlastní (Hronov), L. Horák, Blažek (Hostinné), Čáp, Hloušek, Prívara, Víšek, vlastní (Rudník), T. Jiřička, Navrátil ml., O. Šimůnek, Hampl, Tauchman (Dolní Kalná), Hradecký, L. Vít, Kovačík, M. Skála, Mádle, Albert (Žacléř), Doležal, Haider, Machalík, Tošovský, Kaňka (Mladé Buky), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Švorčík, Bergmann, vlastní (Police), Zákravský, Jirka (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách.




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky


NEUVĚŘITELNÁ VYROVNANOST, OD DRUHÉHO DO SEDMÉHO MÍSTA ROZDÍL JEDNOHO BODU ...

Skupina C PROMEPRO IT 1. B třídy má jasně první tým Českého Meziříčí, o další tři postupové příčky bojuje hned šestice týmů. A je to drama srovnané do rozdílu jednoho bodu ...

Poslední tým tabulky Smiřice hostil Sokol Deštné, který v minulém kole odevzdal body hradecké Lokomotivě. Pokud hosté spoléhali na toto utkání, tak bylo jasné v sobotu okolo půl šesté, že neprávem. Šlo také o to, s jakou vnitřní motivací domácí fotbalisté sehrají tento duel. Byla zřejmě velká, protože Smiřice vyhrály 3:1 (Čížek, Korenčík, Škarytka - Hochmann) a bylo to jejich první podzimní vítězství. Pro Deštné je výsledek velkým zklamáním.

Sokol Malšovice jel opravovat dvě domácí prohry, tuto opravnou zkoušku však konal před velmi přísným profesorem v podobě trenéra Milana Mikušíka a jeho družiny. Domácí Meziříčí mělo náskok osmi bodů na druhé místo a k potvrzení první příčky mu chyběly v podstatě jen tři body. Po tomto zápase chybí jeden. Po remíze 1:1 (P.Tomášek - Lemon) nakonec domácí Meříč před 125 diváky zvládla penalty 4:3 a pro Malšovice zbyl jediný bodík. Komentář hostujícího Bohumila Kruckého: "Do utkání jsme vstoupili dobře a zaslouženě jsme vedli. Domácí však hru vyrovnali a do kabin se šlo za stavu 1:1. Ve druhém poločase jsme již branku neviděli, i když ke konci jsme měli slibné šance a tak o osudu utkání musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byli domácí úspěšnější. Chtěl bych vyzdvihnout výkon našeho brankáře, který v 1.B třídě nastoupil poprvé."

Magnet kola se jmenoval Lokomotiva Hradec Králové (14 bodů, 6. místo) versus Spartak Opočno (17 bodů, 2. místo). Sobotní zápas začínal v 15,30 a řídil ho sudí Klečka, střetnutí bylo ostře sledováno. Výsledek hovořil nakonec pro Lokomotivu, ta zvítězila 3:2 (Zvolánek 2, J. Javůrek - Reichl, Škrabal) a skupina začíná být mimořádným dramatem. Slova vedoucího domácích Michala Sobotky: "Na mokrém hřišti byla hra neurovnaná a nepřesná, naše důležité vítěství se zrodilo je díky tomu, že jsme vstřelili o jeden gól víc než soupeř. Posledních deset minut utkaní se spíše nehrálo a to vinou hlavního rozhodčího, více komentovat výkon pana Klečky raději nebudeme. Pochvalu zaslouží celé mužstvo."

A v neděli křesalo naději jaroměřské béčko (před zápasem 13 bodů, 7. místo) v souboji se Slavojem Předměřice (před zápasem 16 bodů, 4. místo). I zde je nutno poznamenat, že A-tým FK Jaroměř hrál svůj mistrovský duel v sobotu v Kratonohách, takže jsme byli zvědavi, zda se v kádru trenéra Palečka objeví někteří hráči z širšího kádru áčka. Zápas začínající v 15,30 řídil zkušený sudí Jehlička. Matematika před utkáním byla jasná - pokud domácí vyhrají, bude šest týmů od druhé do sedmé příčky narovnáno v rozmezí jednoho bodu. A Jaroměř vyhrála 3:0 (Čenovský, Vít, Horák) a trenér Paleček byl spokojen: "Hosté lépe kombinovali a měli míč pod svojí kontrolou. My jsme dnes třikrát udeřili z brejku a dali jsme branky. Pro nás to jsou dnes velmi důležité body v boji o první čtyřku."

HVĚZDA KOLA :
Brankář Malšovic Špás - 1. B třídě nastoupil poprvé a proti kanonýrům vedoucího Českéo Meziříčí si vedl více než dobře, překonal ho pouze Petr Tomášek.

UDÁLOST KOLA :
První podzimní výhra Smiřic, že poslední tým skupiny také dovede vítězit, o tom se přesvědčil Sokol Deštné.

VÝROK KOLA :
Michal Sobotka, vedoucí Lokomotivy, po utkání s Opočnem: "Posledních deset minut utkaní se spíše nehrálo a to vinou hlavního rozhodčího, více komentovat výkon pana Klečky raději nebudeme." V posledních 10 minutách byly uděleny také dvě červené karty.


NÁVŠTĚVA KOLA :
125 diváků sledovalo zápas České Meziříčí - Malšovice.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 11. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišla v 11. kole druhá nejslabší podzimní návštěva 295 fanoušků, průměr na utkání 73, od počátku sezóny tedy celkem 3 854 diváků, celkový průměr na utkání 87)

České Meziříčí - 903 diváků (průměr 150 diváků na zápas)                                Lokomotiva - 660 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                         Předměřice - 540 diváků (průměr na zápas 108 diváků)                                         SK Smiřice - 510 diváků (průměr 85 diváků na zápas)                                           Jaroměř B - 421 diváků (průměr 70 diváků na zápas)                                             Opočno - 300 diváků (průměr na zápas 60 diváků)                                              Deštné - 280 diváků (průměr na zápas 56 diváků)                                               Malšovice - 240 diváků (průměr na zápas 48 diváků)                                                            


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 11. ODEHRANÉM KOLE :
8 - Jelen (Opočno),
6 - Kaplan (Deštné), Jak. Javůrek (Lokomotiva),
5 - Ulrych (Jaroměř B), Reichl (Opočno),
4 - Baše, L. Havel (České Meziříčí), Horký (Malšovice),
3 - T. Přibyl (Opočno), J. Bareš, Hronek, Ponikelský (Předměřice), Jan Tomášek, Petr Tomášek (České Meziříčí), Svatoň, Zvolánek (Lokomotiva), Krupka (Deštné), Ameti, Vít (Jaroměř B), Lemon (Malšovice), Korenčík (Smiřice),
2 - Lejp, Pekáč, Hlavatý, Šmarda (Předměřice), Krajňák, Rezek (České Meziříčí), Hekele, Exnar (Jaroměř B), Macháček (Deštné), Brokeš, Rejha, Groh (Malšovice), Schejbal (Lokomotiva), Bednář (Smiřice), Musil, Škrabal (Opočno),
1 - Plhal, Rieger, Bano, Jirka, Seifert, Čenovský, Horák (Jaroměř B), Jaroš, Mašek, Jiří Javůrek (Lokomotiva), Ježek, Frynta, Čiháček (České Meziříčí), Velínský, Tobiášek, Lemon, Valc, Ninger (Malšovice), O. Přibyl, Školník, vlastní (Opočno), Hlavatý, E. Bareš, Raszka (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Hochmann (Deštné), Koutník, Škarytka, Čížek (Smiřice),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)  

BOROHRÁDEK POČTVRTÉ ZA SEBOU PROHRÁL DOMA, ZDELOV VEZE TŘI BODY Z ČERNÍKOVIC ...

"Rychnovská" skupina se na rozdíl od tří prvních hrála výhradně v neděli. Borohrádek má snad alergii na domácí půdu, kde prohrál již počtvrté, Zdelov vyděsil Černíkovice a veze si odsud tři body.

Jako první se v neděli odehrál duel Rychnov B - Vamberk, hrálo se již od 12,30. Samozřejmě vysokým favoritem byli domácí, Baník klesl po minulém kole na poslední příčku a jeho naděje jsou již jen teoretické. Rezerva Rychnova nakonec potvrdila na umělé trávě úlohu favorita výsledkem 3:0, výraznou postavou zápasu byl autor tří branek Jedlinský. František Kotek: "Na umělé trávě jsme v první půli potvrdili kvalitní výkon dvěma góly Jedlinského. Ve druhém poločase už moc kvalitního fotbalu vidět nebylo. Svojí třetí brankou v zápase dovršil hatrick Jedlinský."

V 15,30 zpestřoval nedělní sváteční den zápas Borohrádku (před zápasem 12 bodů) s týmem Doudleb nad Orlicí (před zápasem 19 bodů). Svěřenci Radka Sazimy hráli již popáté (!!) za sebou doma, jenže - z posledních předchozích čtyř duelů na domácím trávníku (v utkání s béčkem Rychnova měl Borohrádek vyměněno pořadatelství) třikrát prohráli a porazili pouze poslední Vamberk. A stalo se to, že Borohrádek doma prohrál i počtvrté, tentokrát před 150 příznivci fotbalu 1:3 (Brendl PK - Schod, Kráčmer, Dudek). Kouč domácích neměl pochopitelně dobrou náladu: "Opět pokračujeme v herním stylu z posledních zápasů. Hrubé chyby jednotlivců v obranné fázi, po kterých inkasujeme laciné branky. Skóre posledních pěti zápasů, které jsme hráli doma je - 4x prohra, 1x výhra a inkasujeme v průměru 3 branky. Takhle se prostě hrát nedá. Hostům gratuluji, zaslouženě si odvážejí 3 body."

Albrechtičtí kanonýři měli rozdávat radost (to je přání jejich výtečných fanoušků) v neděli od půl čtvrté v duelu s Lípou. Obě obce se sídlem nad Orlicí si nic nedarovaly, Lípa tento duel musela vyhrát, pokud chtěla držet reálnou naději na první čtyřku. Zápas sliboval velmi dobrou podívanou. Podle hlášení z albrechtického stánku bylo na zápase přítomno 350 (!!!) fanoušků. Domácí je potěšili výhrou 2:1 (Hořínek, Duha - Vašata). Co na to trenéři,Rostislav Kchop: "Přežili jsme první poločas, jehož větší část jsme odehráli špatně a jen díky dobře postaveným tyčím jsme ho neprohráli. Ve druhém poločasu jsme zvýšili aktivitu a byli odměněni gólem Petra Duhy. Další šance jsme již neproměnili a před výbornou diváckou kulisou jsme zápas dovedli k vítězství. Na závěr mám ještě vyřídit pochvalu od našeho fan klubu pro AR1 Linharta." A vedoucí hostů Libor Beran: "Tak ani Lípě se nepodařilo vyloupit albrechtický svatostánek v "Borku", i když jsme tomu byli blízko. Tři nastřelená břevna Králíkovy svatyně nás stály body. A když vzadu kraloval Martin Pavlas, domácí brali vše. Dřeli jsme, ale fotbalový bůh nám tentokrát nebyl nakloněn."

Na závěr jsme si nechali souboj Černíkovic s nováčkem ze Zdelova. Černíkovice sice v minulém kole prohrály venku hladce s Lípou, ale v domácím prostředí umějí. Zdelov zvítězil v minulém kole ve Vamberku a určitě nechtěl dát svou kůži lacino - ostatně nic jiného mu nezbývalo. Zápas řídil rozhodčí Junek, delegátem zápasu byl ligový František Hubička. A Černíkovice se třesou, nováček u nich vyhrál 1:0 (Bulavcsjak) a stáhl jejich náskok na dva body. Kouč Josef Cejpek byl kritický, domácí totiž fasovali dvě červené karty: "Vlastní nedisciplinovaností jsme opět doma prohráli. I přesto, že soupeř nebyl lepší, odváží si 3 body." Utkání sledovalo 180 diváků.

HVĚZDA KOLA :
Jakub Jedlinský (Rychnov B) byl jediným střelcem zápasu Rychnov B - Vamberk (3:0), který se hrál na umělé trávě.

UDÁLOST KOLA :
Borohrádek doma počtvrté padl, pokud tým hrál sérii zápasů venku, čeřil čelo tabulky, pokud hraje před svými diváky, zápasy nezvládá.

VÝROK KOLA :
Radek Sazima (Borohrádek) po utkání s týme Doudleb: "Opět pokračujeme v herním stylu z posledních zápasů. Hrubé chyby jednotlivců v obranné fázi, po kterých inkasujeme laciné branky. Skóre posledních pěti zápasů, které jsme hráli doma je - 4x prohra, 1x výhra a inkasujeme v průměru 3 branky. Takhle se prostě hrát nedá."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Derby Albrechtice n. O. - Lípa n. O. sledovalo 350 (!) diváků, kteří viděli kromě výhry domácích fotbalistů také tři nastřelená břevna od hostů a výborný výkon stopera Martina Pavlase.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 11. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišla v 11. kole  rekordní návštěva kola - celkem 740 fanoušků, průměr na utkání 185, derby Rychnovska táhnou, od počátku sezóny tedy celkem 6 235 diváků, celkový průměr na utkání 155)


Albrechtice n.O. - 1500 diváků (průměr 250 diváků na zápas)                                  Černíkovice - 1160 diváků (průměr na zápas 193 diváků)                                        Borohrádek - 864 diváků (průměr 144 diváků na zápas)                                     Zdelov - 635 diváků (průměr 127 diváků na zápas)                                                Lípa n. O. - 570 diváků (průměr na zápas 142 diváků)                                       Vamberk - 412 diváků (průměr na zápas 103 diváků)                                          Doudleby n. O.- 410 diváků (průměr 102 diváků na zápas)                                 Rychnov n. K. B - 302 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                              


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 11. ODEHRANÉM KOLE :
17 - Hořínek (Albrechtice),
7 - Jakub Jedlinský (Rychnov B),
6 - Pazderník (Vamberk), D. Hanuš (Černíkovice), Čepelka (Lípa), Kráčmer (Doudleby), Duha (Albrechtice),
5 - Šrámek (Doudleby), J. Matějus, Brendl (Borohrádek), D. Komárek (Zdelov),
4 - Sehnal (Zdelov), Sršeň (Albrechtice),
3 - Doleček, Síkora, Vašata (Lípa), Počtýnský (Rychnov B), Janeček (Albrechtice), Králík, M. Šrom (Vamberk), Hudousek, Schod (Doudleby), J. Bílek (Borohrádek),
2 - L. Vítek (Albrechtice), Krmaš, Lyer, Dudek (Doudleby), A. Čermák, Vojnar (Borohrádek), Jan Jedlinský, O. Stieber, Plašil (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Polívka (Rychnov B), vlastní (Lípa), Flekr (Vamberk),
1 - Jaroš, Hladík, Voda, Pavlas (Albrechtice), T. Sazima, Dobiáš, R. Sazima, Moravec, Hlaváč, P. Matějus (Borohrádek), Mat. Mazura, Dostál, Kotyza (Doudleby), Hamerský, Šponar, Samek, J. Dostál, Fujdiak (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát (Lípa), Pauker, Stodůlka, Trejtnar, Vašata, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), Ludvík, Bulavcsjak (Zdelov),


 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 26.10.2014
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace