Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Útočník Neumann vychytal Trutnov!! V KP U 19 válí Vrchlabí!! Čevenokostelecký žák Poláček ukázal dorostencům jak se střílí branky!!


Datum akce: 30.11.-0001

Dalším kolem pokračovaly krajské mládežnické soutěže.

Ve východočeském přeboru dorostu U-19 přivítalo, v sobotu dopoledne, náchodské béčko Cidlinu. Favorizovaní hosté vedli v poločase 2:1, ale ve druhé půli se hrálo spíše podle domácích not. Konečné skóre bylo 5:3 pro Náchod a velkou zásluhu na tom má i dobře chytající brankář Weisser. Nové Město sehrálo v České Třebové vyrovnané utkání, ale neveze ani bod. Domácí vstřelili branku z půlky!! hřiště a z penalty. Mladý tým Olympie přijel na hřiště lídra tabulky do Pardubic a vůbec nestačil. Prohrál 14:1!!!, když se sedmkrát prosadil domácí Mayer!! O dva body za Pardubicemi je duo Hořice a Třebeš. Hořičtí přivezli, za výhru 5:1, všechny body z Trutnova, když se třikrát prosadil Pečenka a v brance si vedl výtečně Neuman, což je útočník, který nahradil absentujícího Krejčího. Třebeš se na výhru 3:2 s Lanškrounem hodně nadřela. V poločase dokonce prohrávala 0:2, ale výtečným finišem skóre obrátila ve svůj prospěch. Marně čekali v Hlinsku na svého soupeře ze Dvora. Hosté nepřijeli....

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  V krajském přeboru U-19 je stále bez ztráty bodu Vrchlabí. Po výhře 2:0 na  Rychnovem má v tabulce náskok už devíti bodů!! Žacléř chtěl napravit svoje zaváhání z Bydžova a proti Solnici se mu to povedlo. V poločase vedli domácí 5:0 a nebylo co řešit. Cidlinští mladíci nenavázali na poslední solidní výkony a tentokráte podlehli Červ. Kostelci 0:2. Trenér Obermajer byl hodně rozladěn. Solidní utkání viděli diváci v Chlumci, kam přijelo Týniště. Domácí, i zásluhou výtečného Němce v brance, zvítězili 3:0. Utkání Jaroměř - Slávia HK a Trutnov B - Třebechovice, skončila výhrou domácích 2:0.

Výsledky přeboru zde ...

V A skupině krajské dorostenecké soutěže deklasovali Kosičky 9:0 Myštěves!! Pět branek vstřelil domácí Dašek. Packé souklubí přehrálo 5:1 Dohalice a v jediném nedělním utkání vyhrály Skřivany nad Kopidlnem 4:0 a potvrdili tak svoji solidní formu.

Výsledky skupiny A zde ...

 
V B skupině se stěžerští bratři Váchové, postarali svými góly o výhru 4:1 v Malšově Lhotě. Roudnice vyhrála 1:0 v Českém Meziříčí, když jediná branka utkání padla z penalty. Poslední Předměřice nestačily na Rasošky.
                                                                                                         

V C skupině mělo vedoucí Hostinné volno a tak se do čela dostal Rudník, který zvítězil 4:0 v Babí. Domácí hlásí velké problémy se sestavou. Na krásném pažitu ve Skalici porazili domácí 3:1 Velké Poříčí a v posledním utkání této skupiny byla k vidění výhra týmu Meziměstí/Teplice nad Úpicí v poměru 2:0.

Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 vedla Dobruška nad Červ. Kostelcem 3:0 už ve dvacáté minutě. Poté ale přišel na hřiště Poláček, věkem ještě starší žák a třemi brankami skóre srovnal!! Bod navíc si odvezli hosté. V souboji týmů z čela tabulky přijel Chlumec do Nového Města. Hosté si v první půli zvykali na umělku a prohrávali 0:2. Po přestávce se zlepšili, ale na body to nestačilo. Snadnou práci měla vedoucí Třebeš v Kostelci n.O. Vyhrála zde jednoznačně 8:1. Olympia se, v souboji s Vrchlabím, ujala v 60. min. vedení 1:0, ale hosté vstřelili ve zbytku utkání čtyři branky a trochu překvapivě si odvezli z Kuklen tři body. Trenér domácích Suchomel mluví o nejhorším výkonu sezóny. Broumov inkasoval čtyři branky na trutnovské umělé trávě. Bez zisku bodu je i nadále hradecká Slávie, která tentokráte prohrála 3:0 v Jičíně.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

V NADLER krajském přeboru SŽ si vedoucí Javorka poradila s Broumovem 3:1. o všem rozhodl kanonýr Velich již v první půli. Chlumec dokázal vyhrát v Novém Městě 2:0 a trenéři obou mužstev hovoří o kvalitním a rychlém fotbale. Do čela tabulky se nenápadně dotahuje i hradecká Slávia. Ta zvítězila 2:1 v Jičíně, ale vedení týmu bylo s výkony některých hráčů hrubě nespokojeno!! Dobrou formu potvrzuje i Olympie. Její domácí výhra 5:0 nad Vrchlabím byla naprosto zasloužená. Překvapením byla jistě prohra Jaroměře v Borohrádku, kterou svým hattrickem zařídil domácí Chudoba. Za krásného počasí se hrál zápas Kostelec n.O. - Třebeš. Domácí v něm prohráli 1:3 a i nadále zůstávají na chvostu tabulky bez bodu.

výsledky zde:

V KOFOLA KS SŽ skupině A padlo ve třech zápasech 23!! branek. Vedoucí Černilov, v neúplné sestavě, prohrál v Hořicích, vysoko 5:0!! Dvůr Králové "rozebral" 6:0 Novou Paku. Hlavními strújci výhry byli třígoloví Jákl a Vítek. Ročník 2001, který reprezentuje v této soutěži Olympii si dojel pro vysokou výhru 10:1! do Českého Meziříčí.

Výsledky zde ...

Ve skupině  B přijelo Týniště do Rychnova hájit svoji podzimní neporazitelnost. A mělo namále! Domácí vedli už 2:0, ale týnišťtí se nevzdali a třemi brankami otočili skóre ve svůj prospěch. O první body se pralo Babí v Třebechovicích, ale nestačilo to. Domácí vyhráli 2:0. V posledním utkání této skupiny vyhrál tým Vamberk/Doudleby nad mužstvem Úpice/Rtyně 3:0.

Výsledky zde...


Vytvořeno: 15.10.2014
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace