Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Třebeš zvítězila ve šlágru Včp v Hořicích!! Sympatické výkony bydžovských mladíků! Z Jičína přijelo do Chlumce jen šest mladších dorostenců!? Černilov přehrál Dvůr Králové!


Datum akce: 30.11.-0001

Dalším kolem pokračovaly krajské mládežnické soutěže.

Ve východočeském přeboru dorostu U-19 se v Hořicích odehrál souboj týmů z čela tabulky, mezi domácími a Třebší. Rozhodnuto bylo už o půli. Hosté ji vyhráli 4:1 a  závěrečná snaha domácích, které velel kanonýr Pečenka, obrat ve skóre nepřinesla. Na těžkém terénu v Chudonicích hrál tým RMSK proti Letohradu. utkání moc fotbalové krásy nenabídlo.Výhru 2:0 domácí ubojovali. Béčko Olympie dokázalo zvítězit 2:1 v Novém Městě n.M. Domácím chyběl klid v koncovce a někdy i trochu štěstí. Dvůr opět schytal gólový příděl. tentokráte si pro výhru 14:0, přijel Trutnov. Šestkrát se trefil Chráska, čtyřikrát Brejcha. Náchodští získali bod ve Svitavách po remíze 1:1. Penalty vyšly lépe domácím. 

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  V krajském přeboru U-19 pokračuje spanilá jízda Vrchlabí. Tentokráte si přijelo pro jasnou výhru 6:1 na hradeckou Slávii. Velmi solidní výkony předvádí v poslední době tým RMSK B, který je tvořen hráči ročníku 1999. V tomto kole zdolal v Hlušicích Žacléř 4:2 a předváděl pohledný kombinační fotbal. Dva hattricky viděli diváci, kteří sledovali utkání Rychnov - Solnice. U domácích byl třikrát úspěšný Jedlinský, u hostů Hovorka. Celkové skóre bylo 6:3 pro domácí. Chlumečtí přijeli do Třebechovic s cílem bodovat, ale dařilo se jim jen v první půli, kterou vyhráli 1:0. Po přestávce se dvakrát trefil Štěpán Kouba a otočil skóre ve prospěch domácích. Červený Kostelec nasázel trutnovskému béčku šest branek a hostující trenéři byli hodně nespokojeni s výkonem svých svěřenců. Třikrát se trefil domácí Žiga. V posledním utkání vyhrál tým Smiřice/Jaroměř 4:1 v Týništi. Domácí trenér Horák okomentoval výkon svých svěřenců lakonicky:" Dnes jsme podali nejhorší výkon za poslední dva roky."

Výsledky přeboru zde ...

V A skupině krajské dorostenecké soutěže zvítězili vedoucí Skřivany 6:3 v Dohalicích. Třikrát se za vítěze trefil Brzek. Myštěves nestačila na společný tým Nové a Staré Paky a podlehla ji 1:8. Javorka zvládla s Kosičkami jen poločas, kdy vedla 1:0. Ve druhé půli otočil skóre hostující Stránský.

Výsledky skupiny A zde ...

 
V B skupině se střelci činili. Nejvíce ty z Rasošek. České Meziříčí rozstřílelo 11:1. Pět branek nastřílel Šeda, třikrát byl úspěšný Petiška. Tým Vamberk/Doudleby zvítězil ve Lhotě p.L. 7:1, když hattrick nastřílel Šrom. V neděli potom zdolaly vedoucí Stěžery 6:1 Předměřice. Velkou měrou jim k tomu pomohl střelecky disponovaný Vácha, který se trefil třikrát.
                                                                                                         

V C skupině zdolalo Hostinné přesvědčivě Babí 7:0 a i nadále je v čele tabulky. Rudník přehrál Meziměstí 5:1. V přímém souboji o třetí postupové místo podlehla Úpice týmu RSCM 2:3.

Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 porazila vedoucí Třebeš Červený Kostelec 7:1 i díky čtyřem brankám Pitra. Hosté vydrželi se silami jen v první půli. První body v soutěži získal Borohrádek po výhře 1:0 nad Dobruškou. Hosté nebyli kompletní, přesto si jeli pro povinné body, ale rohový kop chvíli před koncem, rozhodl o domácí radosti. V Chlumci se představil Jičín. Hosté přijeli jen se šesti!! mladšími dorostenci. Zbytek doplnili, po svém utkání, starší žáci a tak prohra 4:0 se dala očekávat. Bez bodu je i nadále hradecká Slávia. Ta nestačila na tým z Kostelce n.O a podlehla mu 1:2. Osm branek padlo v utkání Jaroměř Trutnov, v němž hosté zvítězili 5:3. Olympia ,vcelku bez problémů, přivezla body z Broumova. Nové Město mělo ve Vrchlabí výtečný úvod utkání. Rychle vstřelilo dvě branky a domácí snaha o vyrovnání se minula účinekm.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

V NADLER krajském přeboru SŽ se hrál kvalitní zápas v Jaroměři. Javorka v něm potvrdila své první místo v tabulce a zvítězila 7:3! Vyrovnaný zápas se hrál v Chlumci. Jičín, ač jen v jedenácti, se snažil, ale nedával branky. Domácí své šance proměnili a zvítězili tak 3:0. Broumov inkasoval tvrdý úder od Olympie. Prohra doma 0:8 není nic pěkného. Novoměští žáci si dojeli do Vrchlabí pro výhru 3:1. Trenér hostí Holčík byl s výkonem svých svěřenců spokojen. Třebeš byla v utkání s Č. Kostelcem produktivnější a zaslouženě zvítězila 4:2.

výsledky zde:

V KOFOLA KS SŽ skupině A se v páteční předehrávce střetli týmy z čela tabulky. Do Černilova přijel Dvůr Králové. Domácí, kterým chyběl kanonýr Flégl, zvítězili 1:0 a upevnili si tak první místo. Hostinné přehrálo České Meziříčí 4:1 a Hořice si, trochu překvapivě, odvezli všechny body z Kuklen.

Výsledky zde ...

Ve skupině  B je stále bez ztráty bodu Týniště. V tomto kole porazilo Vamberk 4:1. Rychnov si dojel do Babí pro pohodovou výhru 8:0, Hronov nastřílel Třebechovicím šest branek a Úpice přehrála Rozkoš 5:2. U domácích se třikrát trefil  Vlček, hosté hlásí, že podali nejhorší podzimní výkon.

Výsledky zde...


Vytvořeno: 6.10.2014
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace