Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Po opakovaných remízách opětovná vítězství Kobylic a Trutnova v penaltových rozstřelech, v Meziříčí se červenalo


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti PROMEPRO IT - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Vítězové skupin si podobně jako vloni zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


Novinkou letošního ročníku je penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc.

 

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)    

KOBYLICE PODRUHÉ ZDOLALY NEPOLISY NA PENALTY, JÁSOT V LIBÁNI

Skupina A PROMEPRO IT 1. B třídy se podobně jako všechny ostatní přehoupla do druhé podzimní části, tedy odvet. V Libáni se s napětím čekalo na derby s Kopidlnem.

Na posvícení v Libáni zahájila druhá podzimní část pro domácí excelentně, Banyácského družina zdolala sousední Kopidlno 4:1 (Fridrich 2, Balcar 2 - Komárek PK) a opět ho dotáhla na tři body. Co na to domácí trenér: "Zasloužené a hlavně důležité 3 body. Druhý zápas doma a hlavně kvalitní soupeř. Začátek zápasu nám vyšel, hned v 1. minutě dáváme gól. To nás uklidnilo a hráli jsme po dlouhé době pěkný fotbal. Do poločasu jsme přidali další dva góly. Druhá půle už měla slabší tempo a dohrávalo se. Dnes bych pochválil celý tým, hlavně však Peštu,Hlavatého a zejména Fridricha, který se konečně trefil. Nakonec bych se zastavil u diváků. Na to, že bylo pěkné počasí a posvícení, tak jsme jich čekali více, hlavně těch domácích." My dodáme, že jich domácí hlásili 180.

Sobota v Kobylicích byla rovněž ve znamení derby, přijely střelecky potentní Nepolisy. Útočně laděný trenér Průcha však domácí připravil i na defenzívu a bylo to znát, zápas skončil 1:1 (52. Hrubý - 68. Jan Líhan) a penalty - ty opět vyhráli podobně jako v prvním zápase kobyličtí fotbalisté. Skupina se vyrovnává a "penaltové" body jsou zlaté. Petr Průcha: "Viděli jsme pravé derby se vším všudy, co k tomu patří, chvílemi se i jiskřilo od kopaček, ale to prostě k takovému zápasu patří. Zrodila se asi zasloužená remíza, hosté měli více ze hry, byli více na míči a my hrozili zejména z brejků. Dva body bereme díky úspěšným penaltám a jsme za ně rádi, Nepolisy jsme porazili v této sezóně už podruhé na pokutové kopy, sice máme vydrbané vápno, ale jak je vidět, tak se trénink penalt vyplácí a my máme dík nim již tři body navíc." Zápas sledovalo 163 diváků.

Zápas Miletín - Robousy měl velkého favorita v domácích hráčích a ti úlohu jasně potvrdili výhrou 6:1 (Leplt 2, Kněžourek 2, Vondrouš, Urban - Karásek). Miletín se již dostal do postupového pásma, ale čekají ho ještě těžké bitvy. Podle obou stran byl zápas jednostrannou záležitostí.

Po výhře v Kopidlně podlehla rezerva Jičína doma v derby Milíčevsi 1:2 (M. Mezsároš - Chramovský 2). Pro zálohu jičínského klubu to je nepříjemná skutečnost, soupeř je přeskočil v tabulce a na postupové 4. místo ztrácí Jičín již 5 bodů. Domácí trenérské duo Matějka-Mikolášek jen smutně konstatovalo: "Do utkání jsme nastoupili v jiné sestavě nežli před týdnem v Kopidlně a na hře to bylo hodně znát. Bohužel soupeř dal o branku víc a proto v zápase slabé úrovně vyhrál."

HVĚZDA KOLA :
Nový střelec Libáně Fridrich, který se podle slov trenéra konečně trefil. Trefil se dvakrát a navíc v derby s Kopidlnem a to se věru počítá.

UDÁLOST KOLA :
Kobylice podruhé remizují se Sokolem Nepolisy a podruhé vyhrávají penaltový rozstřel.

VÝROK KOLA :
Roman Mikolášek a Jaroslav Matějka, trenéři béčka Jičína: "Do utkání jsme nastoupili v jiné sestavě nežli před týdnem v Kopidlně a na hře to bylo hodně znát."


NÁVŠTĚVA KOLA :
180 diváků sledovalo pouťové derby Libáň-Kopidlno, domácí kouč Pavel Banyácski však s touto návštěvou spokojen nebyl.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 8. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 498 fanoušků, velmi solidní návštěvy byly v Libáni a Kobylicích, průměr na utkání 124, od počátku sezóny tedy celkem 3560 diváků, celkový průměr na utkání 111)

FK Kopidlno - 750 diváků (průměr na zápas 187 diváků)                                       Spartak Kobylice - 551 diváků (průměr na zápas 137 diváků)                                Sokol Libáň - 500 diváků (průměr na zápas 125 diváků)                                          Sokol Nepolisy - 440 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                    SK Miletín - 440 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                            FC Milíčeves - 370 diváků (průměr 92 diváků na zápas)                                         SK Robousy - 294 diváků (průměr 73 diváků na zápas)                                           SK Jičín B - 215 diváků (průměr 53 diváků na zápas)                                                
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 8. ODEHRANÉM KOLE :
9 - L. Pánek (Nepolisy),
8 - Brett (Kopidlno),
7 - Němeček (Miletín),
6 - Klaban (Kopidlno), Chramovský (MIlíčeves),
5 - T. Hanuš (Nepolisy), Vondrouš (Miletín),

4 - J. Mezsároš (Jičín B), J. Líhan (Nepolisy), Balcar (Libáň),
3 - Nový (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Poutník, Zedek, Komárek (Kopidlno), Knížek (Libáň), Kněžourek, Leplt, Urban (Miletín),
2 - Drbohlav, Vích, Srb (Robousy),
Machačný, Šafařík (Kopidlno), Tlustý (Nepolisy), Kořínek, Miler (Jičín B), Kubišta, Hrubý (Kobylice), Fridrich (Libáň), 
1 - Havelka (Kopidlno), Rejha, Jak. Roman, M. Roman, Havelka, Mach, vlastní (Milíčeves), Tomášek, Karásek (Robousy), Ullman, Šustr (Nepolisy), Mat. Novotný, Khol, Říha, R. Brzek, Vávra (Kobylice), Lámr, Machačka, Bartoníček (Miletín), Zlámal, T.Haken, L.Haken, Havlík, M.Mezsároš (Jičín B), Smetana, Macek, Mička (Libáň),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky)

RUDNÍK V DERBY ZDOLAL HOSTINNÉ A STÁLE ŽIJE ...

Skupina B PROMEPRO IT 1. B třídy zahájila dvěma zápasy v sobotu. Na programu bylo derby Rudník-Hostinné. Kritika rozhodčích zněla z Trutnova i Mladých Buků.

Derby, které se hrálo v Rudníku, má vždy pro zdejší diváky náboj. Nad jeho úrovní však nejásal vedoucí Tatranu Pavel Šmucer: "Diváci viděli neurovnaný fotbal bez jiskry, nápadu a nasazení se spoustou nepřesností na obou stranách. V produktivitě byli přesto lepší domácí, kteří z mála vytěžili maximum a radovali se z plného bodového zisku." Plný bodový zisk se zrodil díky výhře hostitelů 2:1 (Novák, Hloušek), za Hostinné skóroval Nossek. A komentář sekretáře Rudníku Gašpara: "Derby, které mělo atmosféru snad jen mezi diváky. Jsme rádi za získání 3 bodů, naši hráči se semkli a jak se říká, jezdili po pr...., a všichni zaslouží pochvalu za bojovnost. Do branky se postavil Jarda Čáp, který ukázal, že umí i po delší pauze a mužstvo podržel. Po dlouhé době se nebojím říci za fanoušky "Hoši děkujem". Fanoušků přišlo 203.

Podruhé se střetli fotbalisté Trutnova C a Žacléře, podruhé se zrodila remíza a podruhé Trutnov vyhrál ve střelbě pokutových kopů, tentokrát 4:3. Před 100 diváky se týmy rozešly nerozhodně 1:1 (65. Klossowski - 11. Kotyk) a domácí Nývlt a Drtina viděli i červené karty. Komentář jejich realizačního týmu byl i proto hodně kritický: "Zápas značně ovlivnily dvě hrubé chyby rozhodčího, které stály domácí tým dva hráče, kteří obdrželi červené karty! A v závěru zápasu jsme hráli i bez trenéra, který musel na tribunu! Nejdříve šli hosté v 10. minutě do vedení 0:1. Po změně stran se domácím podařilo v 65. minutě vyrovnat na 1:1 a takový byl i konečný stav zápasu. Nakonec penalty vyhráli domácí a tak 2 body zůstaly doma. Co více by chlapci v žlutočerných barvách chtěli, když přijedou zdaleka a zkazí fotbalovou sobotu před zraky pana delegáta!!!"

Žacléř sice po sobotě udržela vedení, ale Police v neděli hostila Dolní Kalnou. V zápase byli favorité domácí fotbalisté, kteří doslova děsí soupeřovy brankáře svou nevídanou kanonádou. Utkání se hrálo v neděli v 16,30 a poličtí měli pod kůží určitě porážku 0:6, kterou jim kalenští fotbalisté uštědřili v zahajovací premiéře tohoto ročníku. Odvetu domácí Spartak zvládl, vyhrál 3:0 (Klapkovský, Hauk, Nožka) a zaslouženost výhry potvrdil i hostující Tomáš Navrátil: "Prohráli jsme, ale nemáme se za co stydět. Naše mladá sestava se 65 minut držela, v závěru ale domácí svůj tlak přetavili v zasloužené vítězství a odjeli jsme s prázdnou. Ocenil bych velmi kvalitní výkon mladého rozhodčího Vrby."

Druhý nedělní duel se hrál v Mladých Bukách již od 16,00, soupeřem domácích byl Hronov. Buky měly 8 bodů, Hronov 12, o důležitosti zápasu nebylo pochyb. Co na to hvězda minulého kola, domácí střelec Ruml? Dal jeden gól, domácí prohráli 3:5 (Ruml, Brhel, Machalík - Neuschl 3, Valtera 2) a komentář domácího sekretáře Pavla Hrubeše byl velmi kritický k rozhodčím: "Utkání značně ovlivnila trojice rozhodčích, která nepískla další 2 jasné penalty a navíc podle mě dvě totožné ofsajdové situace na obou stranách rozhodčí posoudili proti nám. Dva naši hráči to psychicky nevydrželi a po dvou žlutých kartách se šli sprchovat."

HVĚZDA KOLA :
Jaroslav Čáp (Rudník) - do branky se postavil po delší pauze a ukázal, že umí. Rudník i díky jemu porazil Hostinné a zahnal mizérii posledních kol.

UDÁLOST KOLA :
Mladé Buky vedly 3:1 v poločase nad Hronovem a prohrály nakonec 3:5. Sekretář Hrubeš hodně kritizoval hlavního rozhodčího za nastavený metr řízení.

VÝROK KOLA :
Pavel Gašpar, sekretář Rudníku, po derby s Tatranem Hostinné: "Derby, které mělo atmosféru snad jen mezi diváky. Jsme rádi za získání 3 bodů, naši hráči se semkli a jak se říká jezdili po pr.... a všichni zaslouží pochvalu za bojovnost."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Rudník - Hostinné vidělo 203 fanoušků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 8. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 483 fanoušků na čtyři utkání, průměr na utkání 120, od počátku sezóny tedy celkem 3 970 diváků, celkový průměr na utkání 124)

Rudník - 679 diváků (průměr na zápas 169 diváků)                                            Police n. M. - 640 diváků (průměr 160 diváků na zápas)                                         Hostinné - 610 diváků (průměr 157 diváků na zápas)                                           Dolní Kalná - 519 diváků (průměr na zápas 129 diváků)                                       Mladé Buky - 410 diváků (průměr 102 diváků na zápas)                                      Žacléř - 375 diváků (průměr 93 diváků na zápas)                                                
AFK Hronov - 357 diváků (průměr na zápas 89 diváků)                                         MFK Trutnov C - 390 diváků (průměr na zápas 97 diváků)                                                                     

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 8. ODEHRANÉM KOLE :
7 - Hauk (Police),
6 - J. Jiřička (Dolní Kalná), Klapkovský, T. Mucha (Police), Valtera (Hronov),
5 - Jakoubek (Hostinné), Kotyk (Žacléř), Ruml (Mladé Buky),
4 - D. Ježek (Dolní Kalná), Ondráško (Žacléř), Čermák (Police), Novák (Rudník),
3 - vlastní, Nývlt (Trutnov C), Hylmar (Rudník), Najman (Dolní Kalná), Šťavík, Neuschl (Hronov), Slavík, Valeš (Hostinné),
2 - Bartoš, Najman (Dolní Kalná), Těžký (Žacléř), Kosina, Rodr, Nossek (Hostinné), Štěpánek, Brhel, vlastní (Mladé Buky), Brož (Rudník), Šnábl, Nožka (Police), Schreiber (Hronov), Vomočil, Klosowski (Trutnov C),
1 - Puraš, Kuru, Křeček, vlastní (Hronov), L. Horák, Maličký (Hostinné), Horešovský, Čáp, Hloušek, vlastní (Rudník), T. Jiřička, Kodytek, Navrátil ml., O. Šimůnek (Dolní Kalná), Hradecký, L. Vít, Kovačík, M. Skála, Mádle (Žacléř), Doležal, Haider, Machalík (Mladé Buky), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Švorčík, vlastní (Police), Zákravský, Wimmer, Šimočko (Trutnov C),




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky)  


MEZIŘÍČÍ ŠLAPE A UŽ JE PRVNÍ, PENALTOVÉ HODY V PŘEDMĚŘICÍCH

Skupina C PROMEPRO IT 1. B třídy byla stále po 7. kole vyrovnaná, bitvy stále pokračují.

České Meziříčí jede, další výhra nad hradeckou Lokomotivou 2:0 (Havel, Baše) tým katapultovala do čela tabulky. 130 diváků vidělo vyhrocený zápas, dejme slovo Davidu Horkému z domácího klubu: "Dnešní vítězné utkání bylo těžce vydřené a vykoupené dvěma zraněními a zbytečným vyloučením Hovorky. Závěr byl zbytečné vyhrocený, když hráči a funkcionáři Lokomotivy na lavičce po sporném verdiktu rozhodčího neudrželi nervy na uzdě a počastovali jak hlavního rozhodčího, tak i jeho asistenta kupou hrubých sprostých slov a výhrůžkami." A slova vedoucího Lokomotivy: "Přijeli jsme s taktikou uhrát co nejlepší výsledek, to se nám dařilo do 62. minuty, kdy jsme inkasovali nešťastný gól, poté jsme chtěli vyrovnat, ale v 78. minutě začal úřadovat AR1, který značně ovlivnil konec zápasu, když otočil nesmyslně faul na našeho hráče a poté začal karetní mariáš. Ani z tohoto důvodu si někteří naši hráči toto nesmí dovolit. Už se nedivíme, že domácí získali tolik bodú."

Předměřice hostily Opočno, výsledkem byla remíza 1:1 (Jan Bareš - Škrabal). Poté se penaltoví exekutoři trefili 17x a stav rozstřelu se zastavil na čísle 9:8 pro Slavoj. Dva body znamenají minimálně do neděle čtvrté místo. Spokojený byl předměřický vedoucí Martin Pšenička: "V tomto utkání jsme museli vinou zranění použít do základní sestavy několik dorostenců, kteří nezklamali. Soupeř z Opočna se představil jako silný dobře hrající soupeř. Po našem bojovném výkonu si myslím, že remiza je zasloužená. A penalty tentokrát všichni kopající hráči proměnili, když soupeř v 9. sérii minul. Chválím celé mužstvo včetně dorostencú za příkladnou bojovnost."

Jaroměř B přivítala Smiřice (2 body) před 90 diváky. Rezerva jaroměřského klubu vyhrála 2:0 (Bano, Vít) a poskočila na 6. místo. Oba týmy hrály vysloveně útočný fotbal, o čemž svědčí výroky jak trenéra Palečka, tak vedoucího Smiřic Tarantíka. Oba ocenili výborné výkony obou brankářů.

V nedělním střetnutí hostily Malšovice Sokol Deštné. Zápas neměl favorita, ale měl velkou důležitost. Domácí měli možnost jít až na 19 bodů a dotáhnout Meziříčí, Deštné mohlo přeskočit čtvrté Předměřice. Své možnosti využili hráči Deštného, kteří v Malšovicích zvítězili 3:1 (Kaplan 3 - Groh). Bohumil Krucký mimo jiné ocenil i kopací techniku šutéra Kaplana: "Dnes se nám zápas příliš nepovedl. Ve druhém poločase jsme se sice ujali vedení, ale vzápětí začal úřadovat muž zápasu hostující Kaplan, který čistým hatrickem ze přímých kopů zařídil obrat. Dnes jsme dostali facku, ze které se musíme vzpamatovat. Přeji našim dvěma hráčům brzké uzdravení." Na Malšovice přišla slušná návštěva 60 diváků.

HVĚZDA KOLA :
Jednoznačně střelec trestných kopů Kaplan (Sokol Deštné), který se trefoval v Malšovicích z této standardní situace jak na střelnici, celkem zarmoutil malšovického brankáře třikrát.

UDÁLOST KOLA :
17 pokutových kopů proměnili střelci v penaltovém rozstřelu po utkání Předměřice-Opočno. Pak jeden z hostujících hráčů nedal a Slavoj se radoval.

VÝROK KOLA :
Vedoucí Lokomotivy Hradec Králové po utkání v Meziříčí: "Přijeli jsme s taktikou uhrát co nejlepší výsledek." Nutno říci, že tato taktika je ve fotbale poměrně hodně frekventovaná.


NÁVŠTĚVA KOLA :
V jedné  mála diváckých bašt této skupiny, tedy v Českém Meziříčí, přišlo na Lokomotivu 130 příznivců fotbalu.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 8. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo opět pouhých 320 fanoušků, průměr na utkání 80, od počátku sezóny tedy celkem 2 811 diváků, celkový průměr na utkání 87, tato skupina je a zřejmě bude stále divácky nejslabší)

České Meziříčí - 660 diváků (průměr 165 diváků na zápas)                                Lokomotiva - 450 diváků (průměr 112 diváků na zápas)                                         Předměřice - 390 diváků (průměr na zápas 97 diváků)                                         SK Smiřice - 350 diváků (průměr 87 diváků na zápas)                                           Jaroměř B - 311 diváků (průměr 77 diváků na zápas)                                             Opočno - 250 diváků (průměr na zápas 62 diváků)                                              Deštné - 210 diváků (průměr na zápas 52 diváků)                                               Malšovice - 190 diváků (průměr na zápas 47 diváků)                                                            

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 8. ODEHRANÉM KOLE :
7 - Jelen (Opočno),
5 - Kaplan (Deštné),
4 - Jak. Javůrek (Lokomotiva), Ulrych (Jaroměř B), Baše (České Meziříčí),
3 - Reichl (Opočno), J. Bareš (Předměřice), L. Havel (České Meziříčí),
2 - Ponikelský, Pekáč, Hlavatý, Šmarda, Hronek (Předměřice), Krajňák, Jan Tomášek (České Meziříčí), Ameti, Hekele, Vít (Jaroměř B), Macháček (Deštné), Brokeš, Horký, Rejha, Groh (Malšovice), T. Přibyl (Opočno), Schejbal (Lokomotiva),
1 - Plhal, Rieger, Bano (Jaroměř B), Zvolánek, Jaroš (Lokomotiva), Ježek, P. Tomášek, Frynta (České Meziříčí), Velínský, Tobiášek, Lemon, Valc (Malšovice), O. Přibyl, Musil, Školník, Škrabal (Opočno), Hlavatý, Lejp, E. Bareš (Předměřice), Vilímek, Krupka, Včelák (Deštné), Bednář, Koutník, Korenčík (Smiřice),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)    

RYCHNOV PROHRÁL S ČERNÍKOVICEMI, VAMBERK S LÍPOU

Tři utkání v sobotu a jedno v neděli, to byl a je jízdní řád "déčka". O překvapení nebyla nouze.

V pravé poledne přivítala rezerva Rychnova Černíkovice. Sobotní menu však lépe trávili černíkovičtí hráči, kteří nečekaně v okresním městě loupili a výhrou 1:0 získali tři body. Při pohledu na tabulku hodně důležité ... Jen 30 fanoušků dalo přednost fotbalu před obědem a nakonec vše rozhodl vlastním gólem Kubec. František Kotek byl lakonický: "Nelze než napsat otřepanou frázi - bez vstřeleného gólu nelze vyhrát. Šance si vytvořime, bohužel střelecký prach zvlhl."

Libor Beran si přál, aby Lípa byla zase tím obávaným týmem. Ve Vamberku se jeho chlapci pochlapili a domácí Baník porazili 3:2 (Šrejbr, Vašata, Čepelka PK - Pazderník, Šrom). Jestli tato výhra bude mít vliv na vývoj skupiny, to je otazník, každopádně se oba sobotní soupeři musí pochlapit ještě několikrát, aby mohli myslet třeba na postup. Zápas se zlomil v 89. minutě, kdy rozhodčí Junek nařídil penaltu pro hosty a Čepelka proměnil. Domácí kouč Pavel Kotyza viděl zápas takto: "Na začátku mého komentáře se musím omluvit všem věrným divákům, kteří dali přednost domácímu Baníku před televizním derby mezi Spartou a Slavií. Popravdě řečeno, neudělali dobře. V okresním derby nevalné úrovně byli hosté z Lípy n./O. šťastnější a po sporné penaltě v závěru zápasu nečekaně vyhráli a připsali si tak teprve druhé vítězství v tomto ročníku 1. B třídy. Náš tým v tomto utkání předvedl svým fanouškům "Festival zmařených šancí" a podle toho tak i stav zápasu dopadl."

V Doudlebách je spokojenost, domácí jasně přehráli Zdelov 3:0 (Hudousek 2, Kotyza). Čeká však ještě těžkých šest duelů. Jan Čermák spolu se svými svěřenci mohl slavit: "Máme za sebou další náročné utkání. Začalo taktickou kulišárnou ze strany hostů s převlékáním dresů a pokračovalo nepříjemným presinkem a důrazem (korektním). Budíček našeho týmu byl zakončen nastřeleným břevnem a poté jsme konečně začali hrát... Jsem rád za body a následně předvedenou hru. Po utkání byla hráčům naordinována očistná burčáková kůra, aby se zbavili všeho zlého a nečistého... Jsem rád, že všichni i k této tréninkové jednotce přistoupili zodpovědně..."

Borohrádek (9 bodů) hrál opět doma, v neděli proti němu vyběhly Albrechtice. Podle mínění znalců to měl být velmi zajímavý a dramatický duel, bylo o co hrát ... Domácím se ve svém stánku nedaří, po klopýtnutí s Černíkovicemi prohráli i tentokrát 2:4 (Brendl, J. Matějus - Hořínek 2, Velíšek, Sršeň). Radek Sazima byl pochopitelně rozladěný: "Vyrovnané utkání se spoustou šancí na obou stranách. Opět jsme si dali 3 branky sami. Rozdíl mezi Borohrádkem a Albrechticemi je David Hořínek. Dostat 7 branek ve dvou domácích zápasech se prostě nemůže stát. Hostům gratuluji k výhře." Hostující Rostislav Kchop řekl mimo jiné: "Z týmu cítím obrovskou sílu." Derby vidělo 300 diváků, tuto návštěvu by záviděly všechny soutěže od ČFL počínaje a 1. A třídou konče.

HVĚZDA KOLA :
Rozhodčí Luboš Říha, derby Borohrádek-Albrechtice zvládl před 300 diváky se třemi ŽK a to se počítá (nebo spíše nepočítá).


UDÁLOST KOLA :
Sobotní utkání Rychnov B - Černíkovice, derby jako hrom, zahájilo v pravé poledne a výsledek se brzy dostavil, na utkání "bouřilo" plných 30 fanoušků.

VÝROK KOLA :
Pavel Kotyza, vedoucí Vamberku: "Na začátku mého komentáře se musím omluvit všem věrným divákům, kteří dali přednost domácímu Baníku před televizním derby mezi Spartou a Slavií. Popravdě řečeno, neudělali dobře."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Vynikající návštěva přišla v Borohrádku, derby s Albrechticemi vidělo nakonec 300 fanoušků.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 8. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 522 fanoušků, průměr na utkání 130, od počátku sezóny tedy celkem 4389 diváků, celkový průměr na utkání 137)


Albrechtice n. O. - 950 diváků (průměr 237 diváků na zápas)                                  Černíkovice - 800 diváků (průměr na zápas 200 diváků)                                         Lípa n. O. - 570 diváků (průměr na zápas 142 diváků)                                       Borohrádek - 520 diváků (průměr 173 diváků na zápas)                                    Zdelov - 485 diváků (průměr 121 diváků na zápas)                                                Vamberk - 412 diváků (průměr na zápas 103 diváků)                                          Doudleby n. O.- 410 diváků (průměr 102 diváků na zápas)                                 Rychnov n. K. B - 252 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                              

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 8. ODEHRANÉM KOLE :
13 - Hořínek (Albrechtice),
6 - Pazderník (Vamberk),
5 - D. Hanuš (Černíkovice), Šrámek (Doudleby),
4 - Komárek, Sehnal (Zdelov), Duha (Albrechtice), Jakub Jedlinský (Rychnov B), Čepelka (Lípa), Brendl (Borohrádek),
3 - Doleček (Lípa), Kráčmer (Doudleby), Počtýnský (Rychnov B), Janeček, Sršeň (Albrechtice), J. Matějus (Borohrádek),
2 - L. Vítek (Albrechtice), Krmaš, Lyer, Schod, Hudousek (Doudleby), A. Čermák, Vojnar (Borohrádek), Králík, M. Šrom (Vamberk), Jan Jedlinský, O. Stieber, Plašil (Černíkovice), Síkora (Lípa), Kočnar (Rychnov B),
1 - Jaroš, Hladík (Albrechtice), T. Sazima, Dobiáš, J. Bílek, R. Sazima, Moravec, Hlaváč (Borohrádek), Dudek, Mat. Mazura, Dostál, Kotyza (Doudleby), Hamerský, Šponar, Samek, J. Dostál, Fujdiak, Flekr (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Vašata, vlastní (Lípa), Pauker, Stodůlka, Trejtnar, Vašata, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Polívka, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), Ludvík (Zdelov),


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 3.10.2014
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace