Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Vysoká domácí prohra Rudníku, České Meziříčí zdolalo v derby Opočno, šest branek Doudleb za poločas ...


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti PROMEPRO IT - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Vítězové skupin si podobně jako vloni zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


Novinkou letošního ročníku je penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc.

 

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)    

NEPOLISY VYHRÁLY V LIBÁNI, TĚSNÉ VÝHRY KOBYLIC A MILETÍNA

Skupina A PROMEPRO IT 1. B třídy pokračovala 7. kolem. Na čele tabulky se před tímto kolem usadilo Kopidlno, které hrálo v neděli doma, ale s posíleným Jičínem neuspělo, což tabulku opět stáhlo k sobě.

Miletín uvítal v sobotu Milíčeves, začínalo se v 16,30 a domácí tým měl jediný cíl - svého soupeře v tabulce přeskočit. Výhra z Jičína miletínské naladila, ale doma to měli se soupeřem hodně těžké, nakonec tři body pro domácí za výhru 2:1 (Urban, Bartoníček - Mach). Co na to Antonín Kraus: "Odehráli jsme zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme byli jasně lepší, vytvořili si řadu šancí a získali dvoubrankové vedení. Ve druhé půli jsme hned z první akce trefili už potřetí konstrukci branky. Postupem času však naši hráči přestali běhat a hra se začala vyrovnávat. Za naší pasivitu přišel trest v podobě kontaktní branky. A tak jsme všem přítomným divákům předvedli, jak se dá z jasného zápasu udělat drama až do poslední minuty."

Sobota v Kobylicích byla ve znamení 40. narozenin trenéra Petra Průchy a v utkání s týmem Robous mu jeho svěřenci chtěli dát tříbodový dárek. Nakonec z této snahy bylo fotbalové trápení a řekněme hodně šťastná výhra 1:0 (T. Hrubý). Co na to oslavenec: "Děkuji moc za dary, kterými mě obdaroval kobylický výbor a děkuji moc divákům za potlesk při mých kulatých narozeninách. Fakt, bylo to moc pěkné a milé a bylo mi moc příjemně na duši. Bohužel, byla to jedna z mála hezkých věcí, které jsem při dnešním zápase zažil. To, co se odehrávalo na hřišti, bylo hrozné, strašné, tragické. Přiznám se na rovinu, že jsem upřímně propadal čirému zoufalství a byl jsem z našeho výkonu tak konsternován, jako nikdy předtím."
A hostující Zbyněk Materna: "Chtěl bych svému týmu poděkovat za odvedený bojovný výkon, sahali jsme po bodu, nepodařilo se, ale myslím si,že v této silně improvizované sestavě jsme se neměli za co stydět. Škoda neproměněných gólových šancí, kterých bylo z naší strany dostatek." Zápas vidělo 129 diváků.

Libáň se zvedala a jakoby se měl opakovat loňský rok. Doma mužstvo Pavla Banyácského vítězilo a troufalo si i na Nepolisy. Pokud by se tak stalo a troufání se stalo skutečností, tabulka by se hodně vyrovnala. Jenže Nepolisy vůbec nepřipomínají nováčka a z Libáně si vezou všechny body za výhru 3:1 (T. Hanuš 2, Pánek - Mička). Trenér Libáně se k zápasu vyjádřil takto: "Na zápas jsem se osobně těšil, kvalitní soupeř i hřiště, takové zápasy jsem jako hráč měl rád...Začátek zápasu nám vyšel, v 10. minutě po pěkné akci Balcar nedal. V 15. min. hostující hráč z malého vápna také nedal. Ve 30. minutě hosté nastřelili tyč, zápas měl dobrou úroveň. Druhou polovinu zápasu jsme tradičně zaspali, v 58. min. po pěkné akci hosté skorovali. Než jsme se vzpamatovali, za 2 minuty hosté dali druhý gól. Za stavu 2:0 jsem nastoupil..., abych hru trošku oživil. Snížili jsme v 70. minutě gol Mičky. Začali jsme hrát na 3 obránce, šli do rizika, to se nám vymstilo třetí brankou hostů. Ke konci zápasu jsme ještě nasřelili břevno Smetanou a to bylo z naší strany vše. V závěru bych se chtěl vyjádřit k panu rozhodčímu, měli jsme z něho obavy, protože s panem Hlavsou nemáme dobré vztahy, ale zápas odpískal dobře. A ještě jedna věc, spadli jsme zase na dno a všechno začíná přístupem k zápasu. Nebudu jmenovat, ale hráči, které mám na mysli, by se měli nad sebou zamyslet, jestli je na prvním místě zabava, nebo fotbal..."

V neděli se kope jen jednou, v Kopidlně se představil Jičín B a měl mít těžkou úlohu. Áčko Jičína však hrálo v Červeném Kostelci již v sobotu a to by zřejmě jeden z rozhodujících faktorů zápasu. Rezerva Jičína vyhrála v Kopidlně 3:2 (Havlík, Miler, Haken - Brett 2) a dejme slovo domácím: "Po konci zápasu lze říci, že remíza by byla spravedlivá, bohužel jsme dostali rozhodující branku tři minuty před koncem a již jsme nedokázali zareagovat. Musím konstatovat, že celá trojice rozhodčích byla velice nejistá, nepřesná a přispěla k nervozitě během utkání - bohužel. Nic méně jdeme dál a přesto že jsme prohráli budeme i nadále bojovat. Soupeř byl dnes šťastnější." Derby vidělo 195 fanoušků a hrálo se v bouřlivé atmosféře.
 

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Hanuš (Nepolisy) - další střelecký klenot nováčka zařídil dvěma góly jeho výhru v Libáni.

UDÁLOST KOLA :
Béčko Jičína přijelo posíleno do Kopidlna a před návštěvou 195 diváků připravilo hostitelům první domácí porážku.

VÝROK KOLA :
Pavel Banyácski, trenér Libáně: "Za stavu 0:2 jsem nastoupil..., abych hru trošku oživil."


NÁVŠTĚVA KOLA :
195 fanoušků fotbalu bylo hlášeno z Kopidlna.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 7. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 544 fanoušků, velmi solidní návštěvy, průměr na utkání 136, od počátku sezóny tedy celkem 3062 diváků, celkový průměr na utkání 109)

FK Kopidlno - 750 diváků (průměr na zápas 187 diváků)                                       Sokol Nepolisy - 440 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                    Spartak Kobylice - 388 diváků (průměr na zápas 129 diváků)                                FC Milíčeves - 370 diváků (průměr 92 diváků na zápas)                                         SK Miletín - 340 diváků (průměr 113 diváků na zápas)                                            Sokol Libáň - 320 diváků (průměr na zápas 106 diváků)                                          SK Robousy - 294 diváků (průměr 73 diváků na zápas)                                           SK Jičín B - 160 diváků (průměr 53 diváků na zápas)                                                
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 7. ODEHRANÉM KOLE :
9 - L. Pánek (Nepolisy),
8 - Brett (Kopidlno),
7 - Němeček (Miletín),
6 - Klaban (Kopidlno),
5 - T. Hanuš (Nepolisy),

4 - J. Mezsároš (Jičín B), Chramovský (MIlíčeves), Vondrouš (Miletín),
3 - Nový (Kobylice), J. Líhan, Zámečník (Nepolisy), Poutník, Zedek (Kopidlno), Knížek (Libáň),
2 - Drbohlav, Vích, Srb (Robousy),
Machačný, Šafařík, Komárek (Kopidlno), Tlustý (Nepolisy), Kořínek, Miler (Jičín B), Kubišta (Kobylice), Balcar (Libáň), Urban (Miletín),
1 - Havelka (Kopidlno), Rejha, Jak. Roman, M. Roman, Havelka, Mach, vlastní (Milíčeves), Tomášek (Robousy), Ullman, Šustr (Nepolisy), Mat. Novotný, Khol, Říha, R. Brzek, Vávra, Hrubý (Kobylice), Lámr, Machačka, Kněžourek, Leplt, Bartoníček (Miletín), Zlámal, T.Haken, L.Haken, Havlík (Jičín B), Smetana, Macek, Mička (Libáň),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky)

KONČÍ PRVNÍ POLOČAS SKUPINY, ŠLÁGREM ZÁPAS V POLICI

Skupina B PROMEPRO IT 1. B třídy se odehrála termínově půl na půl, dva duely v sobotu, dva v neděli. Fotbalisté hodně hleděli k předpovědi počasí a k jejímu naplnění.

O důležitosti zápasu Hostinné-Trutnov C nemělo cenu příliš polemizovat, obě družstva jsou v druhé polovině tabulky a měla by bodovat. Domácí Tatran měl o bod méně a po zápase už to neplatilo, domácí vyhráli 5:2 (Slavík 2, Valeš, Maličký, Jakoubek - Šimočko, Vomočil), v poločase již vedli 4:0. Hrálo se před 120 diváky a komentář dodal vedoucí domácího mužstva Pavel Šmucer: "Diváci viděli bojovné utkání. Úvod zápasu se nám povedl, po rychlých brejcích jsme v 10. minutě vedli 2:0, do poločasu jsme ještě přidali dvě branky (jednu z penalty). Ve druhém poločase jsme z mnoha šancí vytěžili pouze jednu branku. Hosté v závěru zápasu snížili dvěmi zásahy do naší sítě (jednou také z penalty). Hráči si zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení."

Poslední Rudník (4 body) vyběhl od 16,30 proti Hronovu (9 bodů), který okupoval čtvrté místo. Pokud domácí chtěli soutěž dále zdramatizovat, museli vyhrát. Jenže pohoda a forma Rudníku je v nedohlednu a porážka 1:4 (Novák - Valtera, Šrejber, vlastní, Šťavík) je toho také důkazem. Domácí sekretář Pavel Gašpar byl hodně rozlobený a to na rozhodčí zápasu: "Smůla, zranění, o temných duších už nemá cenu psát ani hovořit, první branka využití ofsajdové situace, druhá a třetí branka smůla, nervy na hřišti, pošlapání hráče bez trestu a na druhé straně karty za kraviny. Ptám se za sebe, proč máme být benevolentní vůči arbitrům zápasu, proč jen kluby a lidé, co to dělají zadarmo a s láskou, mají trpět za pár temných duší. To že to nějakému klubu zrovna nejde, neznamená, že arbitři budou takoví jací jsou. Pravidla fotbalu se stále upravují, ale ti co je mají znát, je neznají ani z poloviny. Myslím si, že je čas se už zabývat i těmi, co zápasy řídí, ale opravdu zabývat. Není to jen mé osobní přání,ale většiny klubů...."

V neděli se již od 14,00 hrálo v Mladých Bukách, domácí hráči měli za sebou jedno absolutně nevydařené a jedno více povedené utkání, nicméně obě prohráli. Na Kalnou ztráceli sedm bodů. Otázkou bylo, jak hosté vyřeší post gólmana. Buky nakonec zápas zvládly s výsledkem 3:0 (Ruml 3) a sekretář Pavel Hrubeš mohl spíše chválit: "Zasloužené vítězství domácího mužstva, kdy v prvním poločase jsme mohli vést klidně o čtyři branky,ale bohužel jsme vstřelili pouze jednu. Druhý poločas se nesl v duchu prvního poločasu, dali jsme dvě branky a zaslouženě vyhráli." A názor Tomáše Navrátila: "Domácí byli po všech stránkách lepším mužstvem a zaslouženě zvítězili, o tom žádná. V první půli jsme se ještě drželi a měli i velkou šanci na vyrovnání, ale nedali ji. Druhá půle byla v režii domácích, kteří přidali další dvě branky a jednoznačně zvítězili. Náš výkon ve druhé půli byl doslova ostudný. Jediné, s čím nemohu v hodnocení domácích souhlasit, je počet diváků. Jestli jich tam bylo osmdesát, z toho ještě dvacet z Dolní Kalné. Ale to na zaslouženém výsledku samozřejmě nic nezmění."

Vedoucí Baník Žacléř se ve šlágru kola představil fanouškům Police. Domácí dělostřelecký útvar předváděl do tohoto kola neuvěřitelná střelecká cvičení, hosté nejsou také nijak defenzívně orientováni. Police opět excelovala, vyhrála 4:1 (Hauk, Klapkovský, T. Mucha, Nožka - Mádle) a co na to řekl trenér hostů Vlastimil Honek: "Domácí byli fotbalovější, aktivnější a zaslouženě vyhráli. Nikdy nekritizuji rozhodčí, tentokrát však udělám vyjímku. Několika spornými verdikty a především otočeným faulem, ze kterého jsme dostali úvodní branku, rozhodčí dostal domácí na koně. Pochvalu zaslouží náhradní gólman Pelc, který si počínal velmi dobře a zlikvidoval i penaltu. Předvedli jsme až mnoho chyb na to, abychom mohli pomýšlet na úspěch." Před 160 diváky řídil zápas Kudláček.

HVĚZDA KOLA :
Hattrick mladobuckého Rumla pasoval tohoto hráče na jasnou hvězdu kola.

UDÁLOST KOLA :
Police opět dala čtyři branky a její průměr je 4,28 vstřeleného gólu na zápas. A to si ještě připomeňme, že v prvním kole prohrála v Dolní Kalné 0:6.

VÝROK KOLA :
Pavel Gašpar, sekretář Rudníku: "Ptám se za sebe, proč máme být benevolentní vůči arbitrům zápasu, proč jen kluby a lidé, co to dělají zadarmo a s láskou, mají trpět za pár temných duší, to že to nějakému klubu zrovna nejde, neznamená, že arbitři budou takoví, jací jsou, pravidla fotbalu se stále upravují, ale ti, co je mají znát, je neznají ani z poloviny."


NÁVŠTĚVA KOLA :
160 diváků vidělo zápas Police nad Metují - Baník Žacléř, tedy prvních dvou týmů tabulky.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 7. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 497 fanoušků na čtyři utkání, průměr na utkání 124, od počátku sezóny tedy celkem 3 487 diváků, celkový průměr na utkání 124)

Hostinné - 610 diváků (průměr 157 diváků na zápas)                                           Police n. M. - 520 diváků (průměr 173 diváků na zápas)                                         Dolní Kalná - 519 diváků (průměr na zápas 129 diváků)                                       Rudník - 476 diváků (průměr na zápas 158 diváků)                                            Žacléř - 375 diváků (průměr 093 diváků na zápas)                                                
AFK Hronov - 357 diváků (průměr na zápas 89 diváků)                                         Mladé Buky - 350 diváků (průměr 116 diváků na zápas)                                    MFK Trutnov C - 290 diváků (průměr na zápas 96 diváků)                                                                     

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 7. ODEHRANÉM KOLE :
6 - J. Jiřička (Dolní Kalná), Hauk, T. Mucha (Police),
5 - Kotyk (Žacléř), Klapkovský (Police), Jakoubek (Hostinné),
4 - D. Ježek (Dolní Kalná), Ondráško (Žacléř), Čermák (Police), Ruml (Mladé Buky), Valtera (Hronov),
3 - vlastní, Nývlt (Trutnov C), Hylmar, Novák (Rudník), Najman (Dolní Kalná), Šťavík (Hronov), Slavík, Valeš (Hostinné),
2 - Bartoš, Najman (Dolní Kalná), Těžký (Žacléř), Kosina, Rodr (Hostinné), Štěpánek, vlastní (Mladé Buky), Brož (Rudník), Šnábl (Police), Schreiber (Hronov), Vomočil (Trutnov C),
1 - Puraš, Kuru, Křeček, vlastní (Hronov), L. Horák, Nossek, Maličký (Hostinné), Horešovský, Čáp, vlastní (Rudník), T. Jiřička, Kodytek, Navrátil ml., O. Šimůnek (Dolní Kalná), Hradecký, L. Vít, Kovačík, M. Skála, Mádle (Žacléř), Brhel, Doležal, Haider (Mladé Buky), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Švorčík, Nožka, vlastní (Police), Zákravský, Klosowski, Wimmer, Šimočko (Trutnov C),




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky)  


ČESKÉ MEZIŘÍČÍ PORAZILO OPOČNO, SMIŘICE MALŠOVICE NETRÁPILY

Skupina C PROMEPRO IT 1. B třídy byla stále po 6. kole vyrovnaná, ale už spíše na prvních třech místech. Co na to praví kolo sedmé?

České Meziříčí - Opočno, zápas se hrál v sobotu. Bylo to tradiční derby a nyní zápas druhého s prvním. Oba celky měly 13 bodů a o důležitosti zápasu nebylo pochyb. Důvěru řídit zápas dostal rozhodčí Havlík a když do píšťalky zadul naposledy, stav byl 3:1 (P. Tomášek, Baše, Frynta - T. Přibyl)  pro domácí Meříč, která se dostala do čela skupiny. Domácí tedy plní předsezónní cíl. A Milan Mikušík: "Utkání splnilo všechny parametry sousedského derby. Soupeř měl v průběhu utkání více ze hry, my jsme se soustředili na obranu a rychlý přechod do protiútoku. I přes mnoho nepřesností se nám podařilo vstřelit tři nádherné branky a díky tomu jsme zaslouženě zvítězili." Před 180 diváky řídil zápas Havlík.

Smiřice (2 body) zkusily potrápit dalšího favorita, v sobotu hostily Malšovice. Rolkovi svěřenci se v posledním kole trochu zvedli a ještě mohli trochu zdramatizovat situaci. Malšovice však byly hodně proti a vyhrály 2:0 (Horký, Rejha). Jejich trenér Bohumír Krucký byl spokojen: "Po celý zápas jsme byli lepším týmem. Prosadili jsme se sice až po přestávce. Domácí na to museli reagovat otevřenou hrou a my jsme po další brance utkání rozhodli a dovedli jsme jej do vítězného konce." A malšovičtí jedou, mají 16 bodů a již pětibodový náskok na páté místo.

Slavoj Předměřice v sobotu hájil jednobodový náskok před Sokolem Deštné. Zápas začínal rovněž v 16,30 a byl pro oba týmy hodně klíčový. Domácí hájili, ale neuhájili. Po remíze 1:1 (Hronek - Včelák) nakonec podlehli v penaltovém rozstřelu a Deštné je v tabulce doběhlo. Martin Pšenička, vedoucí domácích: "Ve vyrovnaném utkání jsme opět zklamali při penaltách. Soupeř si zaslouženě odváží 2 body."

Na hřišti 2 bylo plánováno nedělní střetnutí béčka Jaroměře s Lokomotivou, domácí mladíci, kteří trápili vedoucí Opočno, měli 4 body, hosté 8 bodů a dvoubodovou ztrátu na postupové místo. Více k zápasu netřeba dodat. Béčko Jaroměře se nakonec radovalo z výhry 3:1 (Ulrych 2, Rieger - Schejbal) a trenér Paleček spíše chválil brankáře hostů: "Dnes jsme měli vyhrát alespoň o šest branek, ale to se nestalo jen díky výbornému výkonu Ivo Beránka, který vychytal spoustu našich šancí. Výsledek je pro hosty milosrdný."

HVĚZDA KOLA :
Brankář Deštného Vých, který zlikvidoval tři penalty v rozstřelu a jeho zásluhou veze Deštné z Předměřic dva body.

UDÁLOST KOLA :
Béčko Jaroměře jasně přehrálo Lokomotivu, získalo druhou výhru a výsledek byl pro hosty milosrdný jen díky výtečnému Ivo Beránkovi v brance hradeckých fotbalistů.

VÝROK KOLA :
Michal Sobotka, vedoucí Lokomotivy: "Dnešní výkon byl matný až tragický, skóre zápasu mohlo být až dvouciferné pro domácí celek. Takhle se B třída hrát nedá."


NÁVŠTĚVA KOLA :
160 hlášených diváků sledovalo derby České Meziříčí - Opočno, po kterém jdou domácí do čela tabulky.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 7. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo pouhých 330 fanoušků, průměr na utkání 82, od počátku sezóny tedy celkem 2 491 diváků, celkový průměr na utkání 88, tato skupina je zatím stále divácky nejslabší)

České Meziříčí - 530 diváků (průměr 176 diváků na zápas)                                Lokomotiva - 450 diváků (průměr 112 diváků na zápas)                                         Předměřice - 350 diváků (průměr na zápas 116 diváků)                                         SK Smiřice - 350 diváků (průměr 87 diváků na zápas)                                           Opočno - 250 diváků (průměr na zápas 62 diváků)                                              Jaroměř B - 221 diváků (průměr 73 diváků na zápas)                                             Deštné - 210 diváků (průměr na zápas 52 diváků)                                               Malšovice - 130 diváků (průměr na zápas 43 diváků)                                                            

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 7. ODEHRANÉM KOLE :
7 - Jelen (Opočno),
4 - Jak. Javůrek (Lokomotiva), Ulrych (Jaroměř B),
3 - Reichl (Opočno), Baše (České Meziříčí),
2 - Ponikelský, Pekáč, Hlavatý, Šmarda, J. Bareš, Hronek (Předměřice), Krajňák, Havel, Jan Tomášek (České Meziříčí), Ameti, Hekele (Jaroměř B), Macháček, Kaplan (Deštné), Brokeš, Horký, Rejha (Malšovice), T. Přibyl (Opočno), Schejbal (Lokomotiva),
1 - Plhal, Vít, Rieger (Jaroměř B), Zvolánek, Jaroš (Lokomotiva), Ježek, P. Tomášek, Frynta (České Meziříčí), Velínský, Tobiášek, Lemon, Groh, Valc (Malšovice), O. Přibyl, Musil, Školník (Opočno), Hlavatý, Lejp, E. Bareš (Předměřice), Vilímek, Krupka, Včelák (Deštné), Bednář, Koutník, Korenčík (Smiřice),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)     

DOUDLEBY ROZSTŘÍLELY LÍPU, ROZTRHÁ SE TABULKA PO SEDMÉM KOLE ?

Tři utkání v neděli a jedno v sobotu a otazníky, zda se tato skupina neroztrhne bodově, to byla charakteristika 7. kola skupiny D, které podzimní část soutěže rozpůlilo.

V sobotu přivítaly Doudleby poslední Lípu nad Orlicí (3 body) a pro hosty už to byla existence. Jenže Velešov kráčí za finálovou skupinou udatně a výsledek 6:2 je naprosto jednoznačný, navíc byl podpořen poločasovým vedením již 6:1 (!!!). Tři góly domácích dal Jakub Šrámek, dva Radek Schod a jeden Ondřej Dostál, za hosty se trefil Čepelka a v 90. minutě si domácí dali vlastní gól. Zápasu přihlížela pěkná návštěva 140 diváků. A podrobný komentář přidal vedoucí hostů Libor Beran: "Apokaplypsa pokračuje. Nikdy bych neřekl, že kalich hořkosti , který momentálně pijeme, má tak hluboké dno. Své chlapce ani trochu nepoznávám. Toto není Lípa, jak ji znám, ale uzlíček nervů. Sotva průměrně hrající domácí nám z lehkostí nadělí za poločas "šestku". Naivita, nedůraz v osobních soubojích a totální chaos v našich řadách, to vše se podepsalo na našem propadáku. Takto se prostě hrát nedá s nikým, ale vůbec s nikým. Lituji fanoušky, kteří se museli dívat na toto velmi smutné kino. Jediným světlým okamžikem zápasu byl výkon hlavního arbitra slečny Blaženy Kánské. Každá série, i ta naše hodně černá, však jednou končí, a já věřím, že Lípa brzy bude opět obávaným týmem."

22 branek nastříleli v šesti zápasech borci z Albrechtic, mají 12 bodů. Proti nim se postavil pátý Vamberk, držitel 9 bodů a pokořitel Doudleb. Že by zápas měl velkého favorita, o tom se asi mluvit zase tak úplně nedalo. V neděli zhruba o půl sedmé však projevovali radost fanoušci Albrechtic, jejich tým vyhrál jasně 3:0 (Hořínek 2, Janeček). Zápas okomentoval Rostislav Kchop: "Opticky vyrovnané utkání s naší mírnou převahou, ve kterém jsme narozdíl od hostí stříleli góly. V závěru si čisté konto několika dobrými zákroky udržel Králík. Jsem spokojen s přístupem a nasazením všech hráčů." Utkání vidělo 180 příznivců fotbalu.

Borohrádek (9 bodů) hrál teprve podruhé doma, v neděli hostil Černíkovice. Hosté mají 7 bodů a oklepávali se z nepodařeného penaltového rozstřelu s Albrechticemi. Ale jeli do Borohrádku se snahou domácí potrápit a to se jim podařilo dokonale, v 90. minutě dali vítězný gól a následně slavili výhru 3:2 (D. Hanuš, Plašil, Vašata - Hlaváč, Brendl). Radek Sazima, domácí trenér, příliš vesel nebyl: "Dobrý vstup do zápasu, kdy jsme vedli 2:0. Na konci první půle jsme dostali laciný gól a od té doby jsme začali uvadat. Hosté ve druhé půli převzali iniciativu a zaslouženě vyhráli. V 90. min. jsme dostali druhý laciný gól. Jestli se chceme dostat do první čtyřky, tak nemůžeme dostávat takové laciné góly. Hostům gratuluji k vítězství."

Již od 14,00 hrál hlavní favorit skupiny rezerva Rychnova doma s nováčkem se Zdelova. Hosté byli v obtížnější situaci, měli jen sedm bodů a buďme upřímní, jakýkoliv zisk z rychnovského areálu by byl úspěch. Ale stalo se - hostující hráči díky dobré defenzívě uhráli plichtu 0:0, ale ty penalty, ty zvládli domácí bez problémů (4:1). Co na to domácí Tomáš Polívka: "Hosté si přijeli pro bod, který si taky nakonec vezou. V celém utkání jsme si vytvořili málo gólových šancí, proto 2 body z penaltové loterie bereme všemi deseti." Diváků přišlo podle domácího hlášení 85, s píšťalkou vedl zápas sudí Mlynář.

HVĚZDA KOLA :
Blažena Kánská (rozhodčí) - není tak časté, aby představitel klubu, který prohrál, pochválil rozhodčí. Stalo se po utkání Doudleby - Lípa nad Orlicí.


UDÁLOST KOLA :
Za prvních 45 minut zápasu nastřílely Doudleby svému soupeři z Lípy šest branek.

VÝROK KOLA :
Libor Beran, vedoucí Lípy nad Orlicí: "Apokaplypsa pokračuje. Nikdy bych neřekl, že kalich hořkosti, který momentálně pijeme, má tak hluboké dno. Své chlapce ani trochu nepoznávám. Toto není Lípa jak ji znám, ale uzlíček nervů."


NÁVŠTĚVA KOLA :
180 fanoušků sledovalo zápas Albrechtice - Vamberk, domácí vyhráli hladce 3:0 a kanonýr Hořínek dal v tomto utkání svoji desátou a jedenáctou branku v tomto ročníku.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 7. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 497 fanoušků, průměr na utkání 124, od počátku sezóny tedy celkem 3867 diváků, celkový průměr na utkání 138)


Albrechtice n. O. - 950 diváků (průměr 237 diváků na zápas)                                  Černíkovice - 800 diváků (průměr na zápas 200 diváků)                                         Lípa n. O. - 570 diváků (průměr na zápas 142 diváků)                                       Zdelov - 485 diváků (průměr 121 diváků na zápas)                                                Vamberk - 350 diváků (průměr na zápas 116 diváků)                                          Doudleby n. O.- 280 diváků (průměr 93 diváků na zápas)                                 Borohrádek - 220 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                    Rychnov n. K. B - 212 diváků (průměr na zápas 53 diváků)                              

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 7. ODEHRANÉM KOLE :
11 - Hořínek (Albrechtice),
5 - Pazderník (Vamberk), D.Hanuš (Černíkovice), Šrámek (Doudleby),
4 - Komárek, Sehnal (Zdelov), Duha (Albrechtice), Jakub Jedlinský (Rychnov B),
3 - Doleček (Lípa), Kráčmer (Doudleby), Počtýnský (Rychnov B), Janeček (Albrechtice), Brendl (Borohrádek), Čepelka (Lípa),
2 - L. Vítek, Sršeň (Albrechtice), Krmaš, Lyer, Schod (Doudleby), A. Čermák, J. Matějus, Vojnar (Borohrádek), Králík (Vamberk), Jan Jedlinský, O. Stieber, Plašil (Černíkovice), Síkora (Lípa), Kočnar (Rychnov B),
1 - Jaroš, Hladík (Albrechtice), T. Sazima, Dobiáš, J. Bílek, R. Sazima, Moravec, Hlaváč (Borohrádek), Dudek, Mat. Mazura, Dostál (Doudleby), Hamerský, Šponar, M. Šrom, Samek, J. Dostál, Fujdiak, Flekr (Vamberk), Brzokoupil, vlastní (Lípa), Pauker, Stodůlka, Trejtnar, Vašata (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Polívka, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), Ludvík (Zdelov),


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 28.9.2014
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace