Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Sestřih nejzajímavějších situací z 6. kola VOTROK Krajského přeboru dospělých


Datum akce: 30.11.-0001

 


                  etiketa piva Votrok             Hradecký votrok

Jaroměř - Červený Kostelec 3:2

Bylo to podobně jako před týdnem. Dva góly během krátké chvíle, jež vstřelil kanonýr Škoda, přinesly Jaroměři, lídrovi tabulky, výhru. Proti Červenému Kostelci to však nebyl jednoduchý zápas, hosté na začátku druhé půle vedli. Až poté udeřil Škoda.

  „S tradičním rivalem jsme sehráli utkání, v němž z naší strany dominovala zejména bojovnost a touha získat tři body. Velmi si cením síly mužstva, které dokázalo otočit nepříznivý výsledek. Soupeř spoléhal na své rychlostně disponované hráče a nebezpečné standardky,“ hodnotil Miloš Exnar, trenér Jaroměře.

  „Vyrovnaný zápas. Myslím si, že v obou poločasech jsme byli lepším mužstvem, bohužel šťastnější byli domácí. Zklamaní můžeme být pouze výsledkem,“ doplnil jeho kolega Robert Hanuš.

Jičín – Rychnov 0:3

Na umělé trávě zvládl Rychnov druhý poločas snů. Třemi brankami zdolal jasného favorita na jeho hřišti. Jičín tak utrpěl první porážku v sezoně.

  „V prvním poločase jsme si vytvořili dostatek příležitostí ke vstřelení branky, ale útok je náš současný velký problém,“ popisoval domácí kouč Viktor Kubíček. „Ve druhém poločase nás soupeř překvapil dvěma brejky po pravé straně. Hráči si musí uvědomit, že se současnou tréninkovou morálkou se tato soutěž nedá hrát,“ dodal.

  Po změně stran se dvakrát prosadil i matador Semerád, jemuž jako bývalému futsalovému reprezentantovi musela umělá tráva sedět. „Jičín je kvalitní a Rychnov ho neporazil pět let. Motivace byla jasná. Povedlo se, hráči makali celých devadesát minut. Famózně zahrál Jakub Nosek,“ chválil i střelce prvního gólu trenér Martin Kameník.

Slavia Hradec – Cidlina 0:4

Už vedli o branku – a pak přišel definitivní zlom, bydžovský útočník Havrda dovršil během dvou minut hattrick a potopil domácí Slavii. Skóre pak uzavřel střídající Holec.

  „Po zahozených šancích Veselého a Homolky šli po půlhodině hry hosté do vedení. Po přestávce jsme byli aktivnější pouze při držení míče a střeleckých pokusech, branky ale padaly do naší sítě,“ řekl vedoucí mužstva Slavie Milan Krempa.

Hosté, podle slov kouče Michala Stříže, překvapili sami sebe. Proč? „Přijeli jsme bez několika hráčů základní sestavy, dalo by se říct s mateřskou školkou, protože až na jednoho hráče nebyl nikdo starší dvaceti let, dokonce tři byli dorostenci. Domácí celý zápas zdolávali neúspěšně naši zataženou obranu. My jsme trestali z brejků, které nám vycházely,“ vysvětloval.

Dobruška - Chlumec n. C. 6:2

Bleskové úvody obou poločasů rozsekly souboj dvou týmů hrajících o záchranu. Domácí skórovali v první i deváté minutě. A po snížení hostů chvíli před přestávkou zareagovali dvěma brankami Michalíka ve 49. a 50. minutě.

  „Navázali jsme na zlepšený výkon v Bělohradu a dokázali jsme konečně zvítězit po kvalitní hře celého týmu. Vítězství mohlo být i vyšší, když jsme některé jasné příležitosti neproměnili,“ radoval se trenér Bohuslav Jakoubek. „Někteří naši hráči byli myšlenkami úplně jinde. Toto důležité utkání jsme absolutně nezvládli,“ glosoval Ladislav Heger, vedoucí mužstva Chlumce.

Nové Město - Vysoká n. L. 2:0

Souboj nováčků přeboru vyzněl pro toho, který nebyl zatím tolik úspěšný. Nové Město zvládlo duel hraný na umělé trávě.

  „Hrálo se na umělce menších rozměrů, přestože travnatá plocha byla velmi dobře připravena,“ divil se kouč Vysoké Karel Vítek. „První poločas byl herně vyrovnaný. Poté, co soupeř vsítil branku, jsme si do přestávky vypracovali ještě dvě šance, ale bohužel opět bez efektu. Druhý poločas jsme měli drtivou převahu. Naši hráči si za aktivitu a nasazení především ve 2. půli zaslouží pochvalu i přes porážku, neboť nezvítězil lepší, ale šťastnější tým,“ dodal.

  „Výhry si velmi cením, hosté potvrdili kvalitu zejména v útočně fázi. My jsme však směrem dozadu předvedli zodpovědný výkon a samozřejmě i s velkou dávkou štěstí jsme vítězství ubránili, za což hráči zaslouží pochvalu,“ uznal sílu soupeře vítězný trenér Miloš Killar.

Olympia Hradec – Kratonohy 3:2

Úvod jako ze zlého příběhu prožili hráči Kratonoh na hřišti Olympie. V 19. minutě prohrávali 0:3 – a vypadalo to na šílený debakl. Nakonec však zvládli výsledek zkorigovat a prohráli pouze o jednu branku.

  „O osudu utkání rozhodlo úvodních dvacet minut. My jsme prvních dvacet minut na hřišti prakticky neexistovali a vše nasvědčovalo tomu, že si odvezeme pořádný debakl,“ řekl kouč Václav Pišta. „Prvních dvacet minut jsme hráli kvapík a proložili jsme ho i třemi góly. Pak jsme nepochopitelně zpomalili do ploužáku a dovolili hostům se nadechnout. V prvním i druhém poločase jsme měli snad osm tutovek, bohužel všechny vyšly naprázdno a nakonec jsme se báli o výsledek,“ popisoval sekretář kuklenského klubu František Bárta.

  První gól hostů byl nečekaný, padl po Joštově individuální akci, pak hosty držel skvělý brankář Dvořák. „Druhý poločas začal opět velkým náporem domácích, ale všechny tři tutovky zlikvidoval famózně chytající Dvořák. Domácím blahopřeji k naprosto zaslouženému vítězství, protože byli po celé utkání jednoznačně lepší ve všech činnostech,“ dodal Pišta.

Úpice – Libčany 1:1

Posledních patnáct minut plus penaltový rozstřel rozsekl duel v Úpici. První poločas totiž nenabídl příliš záživnou podívanou, hrálo se především mezi šestnáctkami.

  „V prvním poločase probíhal zápas mezi oběma vápny. Ve druhém poločase jsme se zlepšili aspoň ve vytváření šancí, kterých jsme si nakonec vytvořili hodně, ale nedokázali jsme proměnit ani ty nejvyloženější. Pak jsme přece jenom šli do vedení a zdálo se, že si utkání dokážeme pohlídat, ale hosté z jejich snad jediné šance vyrovnali,“ hodnotil Bohumil Kafka, sekretář Úpice.

  „Byl to zápas průměrné kvality, bez šancí a bez náboje, hrálo se ve středu hřiště. Ve druhém poločase se domácí z ojedinělé šance dostali do vedení, ale nám se podařilo ke konci srovnat. Při penaltách nás podržel brankař Tošovský, a tak si odvážíme důležité body,“ pronesl Zdeněk Karanský, trenér Libčan. „V penaltách jsme opět selhali,“ litoval Kafka.

Broumov – Lázně Bělohrad 1:3

Do utkání vstoupili lépe hosté, prvních dvacet minut na hřišti vládli. „Přehrávali nás. Pak se hra vyrovnala, ale skórovat se nám stále nedaří. Absence středových hráčů byla znát. Povedla se nám pěkná kombinace, z které jsme dali vyrovnávací gól. Ostatní šance nám zlikvidoval gólman hostí,“ popisoval Milan Vítek, trenér Broumova.

Po domácím vyrovnání, které přišlo pět minut po vedoucí brance Lázní Bělohradu, nakonec dvakrát udeřili hosté. Dvěma trefami rozhodli o svém vítězství.

 


Vytvořeno: 28.9.2014
redakce Fotbal v kraji (ds, mzk)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace