Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Hořice v čele VČ přeboru U 19!! Tři červené Chlumce v Hlušicích!! Vynikající Jansa v brance Poříčí!! Pět branek Ptáčka a hattrick Ličmanové!!


Datum akce: 30.11.-0001

Dalším kolem pokračovaly krajské mládežnické soutěže.

 Ve východočeském přeboru dorostu U-19 jsou v čele tabulky, trochu překvapivě, ale zaslouženě, Hořice. Tentokráte si doma poradily s náchodskými mladíky 4:1. Domácí Pečenka k tomu přispěl třemi brankami a hostující trenéři konstatovali, že narazili na nejlepší tým v soutěži. Nové Město porazilo v minulém kola doma Cidlinu a výhru chtělo potvrdit i ve Vysokém Mýtě. Opak byl však pravdou. Novoměští podali nedisciplinovaný výkon a inkasovali devět branek!!! Vyrovnané utkání týmů z čela tabulky bylo k vidění v Hlinsku, kam přijela Třebeš. Po remíze 1:1, uspěli hosté na penalty. Čtyři branky Šimbovského rozhodli o výhře Cidliny nad béčkem Olympie a další trápení má za sebou Dvůr Králové, který podlehl Litomyšli 0:9!!

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  V krajském přeboru U-19 se v Hlušicích hrálo derby mezi béčkem Cidliny a Chlumcem. Domácí mladící zvítězili 5:3 po velmi dobrém výkonu. Hosté si uřízli pořádnou ostudu dvě minuty před koncem, kdy obdrželi tři červené karty během jedné minuty!!! Na čele tabulky zůstává Vrchlabí, které nezaváhalo v Třebechovicích. V Orlické kotlině se střetli druhý se třetím. Slávia přivítala Rychnov a v desáté minutě už vedla 2:0. Hosté dvakrát snížili, ale na body to nestačilo. Slávie vyhrála 3:2. Do Trutnova přijel Žacléř a odvezl si dva body za penaltovou výhru. Týniště rozstřílelo Solnici 7:2. Hlasy od hostů hovoří o špatném a smolném utkání, které se nepovedlo ani jejich brankáři.

Výsledky přeboru zde ...

V A skupině krajské dorostenecké soutěže byl k vidění zajímavý zápas Skřivany - Javorka. Domácí vedli už ve druhé minutě 2:0, v sedmdesáté už 6:1, konečný stav byl 6:3. Hattrickem se blýsknul skřivanský Vysuček. Na vše dohlížel zkušený sudí Průcha. Do čela tabulky se dotáhli Kosičky, které zvítězili 3:2 v Nové Pace. V posledním utkání přehrálo Kopidlno 5:2 Myštěvěs. Tři branky vstřelil domácí Zedek.

Výsledky skupiny A zde ...

 
V B skupině ztratili první bod Stěžery, které v Roudnici vyhráli až na penalty. Domácí vedli v půli už 2:0, ale nadějný stav neudrželi. Rasošky nastoupili do zápasu s týmem Vamberk/Doudleby pouze v devíti hráčích a tak se nelze divit, že prohráli 0:6. Tři branky vstřelil Šrom. Předměřice nestačili na společný tým Malšova Lhota/Třebeš.
                                                                                                         

V C skupině přijelo Velké Poříčí do Rudníku, který byl do té doby suverénní. Hosté hráli celý zápas jen o deseti, podali však heroický výkon a v jejich brance stál vynikající Aleš Jansa, který pochytal téměř vše. Poříčtí v poslední minutě dokonce vyrovnali na 1:1 a o další bod přišli v pokutovém rozstřelu. Hostinné nastřílelo devět branek týmu Meziměstí/Teplice. Čtyřikrát se treil Maličký. Hattrick Ference pomohl Úpici k výhře v Babí.  

Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 se v hradeckém derby střetla Slávia s Třebší. Konečný výsledek zní 0:9!! O čtyři branky více nastřílela hradecká Olympia v Borohrádku. Čtyřikrát se treil Kabeláč a třikrát Kocourek. Jičín vybojoval dva body v Broumově a chlumecký mladší dorost si poradil s Červeným Kostelcem. Jednoznačný zápas se hrál ve Vrchlabí, které přehrálo 8:0 tým Kostelec/Častolovice. Třikrát se trefil domácí Tomčík.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

V NADLER krajském přeboru SŽ se překvapení odehrálo v Chlumci. Domácí tentokráte nastoupili ve slabší sestavě, v první půli nedali šance a tak je hosté z Č. Kostelce potrestali ve druhé půli třemi brankami. Jičín nastoupil v Broumově jen s deseti hráči, ale i přesto se radoval z výhry 4:3! V hradeckém derby zvítězila Slávia nad Třebší 2:0. Čtyři branky Tušiaka a tři Pittse rozhodli o vysoké výhře Vrchlabí nad Kostelcem. Šest branek nastřílela Olympie v Borohrádku. V Jaroměři se rozešli smírně s Novým Městem. Na penalty vyhráli 8:7 hosté.

výsledky zde:

V KOFOLA KS SŽ skupině A potvrdil Černilov první příčku, když zvítězil 5:1 v Č. Meziříčí. Hattrick zaznamenala Tereza Ličmanová. Béčko Olympie, pod taktovkou trenéra Poděbradského, zvítězilo nad společným packým týmem 3:2.

Výsledky zde ...

Ve skupině  B si zastřílel Vamberk v Babí. Konečné skóre bylo 0:11. Pětkrát se trefil Ptáček. Týniště vedlo nad Hronovem 3:0 už v osmé minutě. Za hosty snižoval Nosek, který obdržel od disciplinárky podmínku za neoprávněný start v okresním přeboru trutnovska. Třebechovice porazili Rozkoš 4:2, ale hostující trenéři byli s výkonem svých mladých svěřenců spokojeni.

Výsledky zde...


Vytvořeno: 25.9.2014
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace